Monday, 2024-04-29, 4:14 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » basket

Το Final-4 της Κωνσταντινούπολης πλησιάζει και οι "αιώνιοι” ετοιμάζονται για τους ημιτελικούς. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Γιώργος Πρίντεζης συμφώνησαν πως όλα μπορούν να συμβούν.




απάντησαν και στις ερωτήσεις των επισκεπτών της «Facebook page adidas basketball».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης:

Για το γεγονός πως και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι αουτσάιντερ:

Πρίντεζης: «Από την αρχή της χρονιάς δεν είμαστε φαβορί, όμως βελτιωνόμαστε καθημερινά. Θα πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα και να προκριθούμε στον τελικό».

Για το γεγονός πως οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν χαμηλότερα μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι:

Πρίντεζης: «Μετράει πολύ το μπάτζετ όμως φέτος ήταν ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν ορισμένα παιδιά. Παίξαμε πολύ καλά και είμαστε δεμένοι με αποτέλεσμα να μας βγαίνει σε καλό».

Για το αν υπάρχει πίεση για τον Ολυμπιακό στο ματς με την Μπαρτσελόνα, ο Πρίντεζης τόνισε: «Δεν υπάρχει πίεση, όμως όπου υπήρχε παίξαμε καλά. Πάμε να κερδίσουμε και αν χάσουμε δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου».

Για το καινούριο παπούτσι της adidas:

Πρίντεζης: «Καταπληκτικό το καινούριο παπούτσι της Adidas. Βοηθάει πολύ που είναι τόσο ελαφρύ και ταιριάζει σε κάθε παίκτη, είτε ψηλό είτε κοντό».

Για το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα περάσουν στον τελικό της Ευρωλίγκας:

Πρίντεζης: «Περνάει την κρίση του το ελληνικό μπάσκετ και το να περάσουμε και οι δύο στον τελικό θα είναι μεγάλη επιτυχία».

Για το αν το κενό των δέκα ημερών θα επηρεάσει αρνητικά τον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης απάντησε: «Θα δείξει αν επηρεαστούμε από το κενό των δέκα ημερών. Καλό θα ήταν να υπήρχαν αγώνες, όμως είναι και οι εκλογές. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Πρίντεζης υπογράμμισε: «Ομάδες που κρατούν βασικό κορμό πάνε καλά. Αν μείνουν παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους τότε κρατάς τη «χημεία» της ομάδας. Μαζί με 1-2 προσθήκες βελτιώνεσαι».

Για το αν πίστεψε πως ο Ολυμπιακός δεν θα φτάσει στο Final 4, ο Γιώργος

Πρίντεζης: «Κάναμε κακή αρχή με τη Μπιλμπάο και τότε κανείς δεν το πίστευε ούτε το περίμενε. Αργότερα βελτιωθήκαμε, ήρθαν οι νίκες και το πιστέψαμε».

Για το αν σκέφτεται το ΝΒΑ ή να αποχωρήσει από τις ομάδες τους οι δύο παίκτες απάντησαν:

Πρίντεζης: «Τελειώνει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι, όμως θέλω να μείνω για πάντα στον Ολυμπιακό. Το έχω ξαναπεί πως θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό».

Για τα δύο παιχνίδια των ημιτελικών του Final 4 της Ευρωλίγκας οι δύο αθλητές είπαν:

Πρίντεζης: «Μόνο καλύτεροι γινόμαστε. Αν χάσουμε δεν θα πεθάνουμε κι' όλας. Δεν μας αγχώνει που η Μπαρτσελόνα είναι σε καλή κατάσταση».

Οι δύο παίκτες πάντως δεν συμφώνησαν στο αν το Final 4 θα επηρεάσει τους τελικούς της Α1 Ανδρών:

Πρίντεζης: «Δε νομίζω πως ό,τι γίνει στο Final 4 θα μας επηρεάσει στους τελικούς της Α1. Πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα, και αν έρθει κάτι άλλο είναι ευπρόσδεκτο. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας».

Ο Γιώργος Πρίντεζης αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνει κάποιος παίκτης αν δεν έχει καλό σουτ: «Το σουτ που έχει κάποιος σαν ταλέντο. Αν δεν το έχεις κάνεις 300 σουτ την ημέρα για να γίνεις καλύτερος».

Έπίσης ο Πρίντεζης μίλησε για την απουσία του Ρίκι Ρούμπιο: «Ο Ρούμπιο δεν έκανε τη διαφορά στη Μπαρτσελόνα όσο στο ΝΒΑ. Ο Χουέρτας είναι εξίσου καλός. Είχε τον κορμό της και είναι δεμένη ομάδα. Έχει τους Ναβάρο και Λόρμπεκ και αν τους περιορίσουμε θα έχουμε πιο πολλές ελπίδες».

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Καλός προπονητής είναι αυτός που παίρνει το 100% από κάθε παίκτη. Ένας από αυτούς είναι ο προπονητής μας».

Στη συνέχεια οι δύο παίκτες αναφέρθηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα:

Πρίντεζης: «Το ελληνικό μπάσκετ περνάει μια κρίση, όμως ο Έλληνας το αγαπάει. Η επαρχία έχει το ρόλο της στην Α1 και το μπάσκετ χρειάζεται την επαρχία πολύ. Εκεί ο κόσμος αγκαλιάζει αρκετά το άθλημα».

Στη συνέχεια οι δύο αθλητές αναφέρθηκαν στα επεισόδια που γίνονται κατά καιρούς στη χώρα μας:

Πρίντεζης: «Γουστάρουν όλοι μια έδρα καυτή, με φωνές και πολύ κόσμο, όμως δεν πρέπει να φτάνουν σε ακρότητες. Να μην κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων. Δεν πρέπει να φτάσουμε στο σημείο να γίνει κάποιο πολύ σοβαρό γεγονός».

Για το γεγονός πως ο κόσμος φαντάζεται μερικές φορές με αντίθετες φανέλες, απάντησε:

Πρίντεζης: «Με φανέλα Παναθηναϊκού; Δε νομίζω (γέλια). Αν θέλει να έρθει ο Δημήτρης στον Ολυμπιακό»!

Στη συνέχεια τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει γίνει πλέον ομαδα: «Το δυνατό σημείο της ομάδας μας είναι πως είμαστε... ομάδα! Μπασκετικά, τα συστατικά μας είναι η σκληρή άμυνα και οι καλές επιστροφές. Αν τα βγάλουμε αυτά μπορούμε να κερδίσουμε τη Μπαρτσελόνα».

Για το αν έχει μετανιώσει για κάτι στην καριέρα του:

Πρίντεζης: «Δεν μετανιώνω για κάτι. Πιστεύω πως ό,τι σου τυχαίνει έχει και την θετική του πλευρά».

Για τη μεταγραφή του στη Μάλαγα ο Γιώργος Πρίντεζης είπε: «Συμπαίκτες και προπονητής με βοήθησαν να βελτιωθώ. Δούλεψα όλο το καλοκαίρι για να βελτιωθώ και δεν έχασα ούτε μία μέρα προπόνησης. Δε μου άξιζε αυτό που συνέβη στη Μάλαγα, όσο εγωιστικό και αν ακούγεται, και ήθελα να γυρίσω καλύτερος».

Κατόπιν αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει μέλλον: «Έχει μέλλον ο Ολυμπιακός, αυτό μας δείχνει φέτος. Δουλεύουμε πολύ και αν κρατήσουμε έναν κορμό έχει μέλλον τα επόμενα 5-10 χρόνια».

Σε ερώτηση για το αν έχει αντιγράψει το «χουκ» του, ο Πρίντεζης απάντησε: «Δεν έχω αντιγράψει το «χουκ». Βγήκε στην πορεία! Σημασία έχει να μπαίνει η μπάλα στο καλάθι».

Για το ποια ομάδα θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα, ο Γιώργος Πρίντεζης απάντησε: «Να κερδίσει αυτός που το αξίζει, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και να μην υπάρξουν ακρότητες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη:

Για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και τις ισάριθμες ήττες στις δύο φορές που συναντήθηκαν φέτος οι δύο ομάδες: "Δεν μας επηρεάζει πολύ. Μας έχει κερδίσει δύο φορές φέτος, αλλά εδώ μιλάμε για ένα φάιναλ φορ, είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Θα πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σαφώς θέλουμε να περάσουμε την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Άμα το αξίζουμε και μπορούμε θα περάσουμε. Αν όχι, δεν θα περάσουμε.

Ο Κιριλένκο δίνει ενέργεια. Τους δίνει δύναμη, σίγουρα μας προβληματίζει η παρουσία του. Πρέπει να μειώσουμε το τι κάνει, αλλά όλη η ομάδα της ΤΣΣΚΑ είναι πολύ καλή. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Χρειάζεται δουλειά, συγκέντρωση και να έχουμε τύχη να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Μικρές λεπτομέρειες παίζουν σημαντικό ρόλο. Η τύχη, τα λάθη, οι χαμένες μπάλες θα παίξουν το ρόλο τους. Το πικ εν ρολ της ομάδας είναι πολύ βασικό για εμάς. Δεν πρέπει να μείνουμε μόνο σε αυτό όμως".

Για τη βοήθεια που παίρνει ο Παναθηναϊκός από τον πάγκο του; "Σίγουρα η ομάδα έχει αποδείξει ότι έχει 12 παίκτες ετοιμοπόλεμους. Δεν έχουμε τέτοια προβλήματα. Όσοι έρχονται από εκεί βοηθάνε. Έχουμε οδηγό τα δύο ματς που δώσαμε φέτος.

Για τους τελικούς του πρωταθλήματος: "Πρέπει να δούμε και την έκβαση του φάιναλ φορ. Θα επηρεάσει σίγουρα και η έκβαση των αγώνων εκεί, ανάλογα με το τι θα κάνουν οι δύο ομάδες".

Για το μπάτζετ της ομάδας που ήταν μειωμένο: "Δεν παίζει ρόλο το τι μπάτζετ έχει κάθε ομάδα, αλλά άλλα πράγματα. Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν παίζει ρόλο. Σίγουρα και το δικό μας το μπάτζετ έπεσε σε σχέση με τις άλλες χρονιές.

Για το ποια προτερήματα έχει ο Παναθηναϊκός και ποια η ΤΣΣΚΑ: "Είναι δύο καλές ομάδες ο Παναθηναϊκός και η ΤΣΣΚΑ. Έχει ψηλούς παίκτες, δημιουργούν πολλά μις ματς, τρέχουν. Το βασικό κομμάτι της ομάδας μας είναι το πικ εν ρολ. Δυστυχώς φίλε πολλές ομάδες στηρίζονται στο πικ εν ρολ. Σχεδόν όλες οι ομάδες το έχουν".

Για το αν περάσει ο Παναθηναϊκός στον τελικό θα έχει πιο εύκολο έργο: "Ο τελικός δεν νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολος από τον ημιτελικό. Θα είναι πιο δύσκολο ματς για εμάς, σίγουρα".

Για τον έχει κάποια ρουτίνα ή γούρι πριν από κάθε ματς: "Δεν έχω κάποια ρουτίνα, πότε θα φας, πότε θα ξαπλώσεις. Δεν είμαι προληπτικός".

Για τη βοήθεια που του προσφέρει το νέο αθλητικό παπούτσι της ADIDAS: "Είναι σημαντικό κομμάτι για τον αθλητή το παπούτσι. Με έχει βοηθήσει πολύ και με έχει βολέψει.

Για τον τελικό του Final-4: "Εύχομαι να περάσουν και οι δύο ελληνικές ομάδες. Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ που βρισκόμαστε στο φάιναλ φορ. Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να έχει και τις δύο ομάδες στον τελικό. Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι ένα ματς με ιδιαιτερότητες. Δεν τρέφω μίσος, όταν τελειώσει το ματς όλα τελειώνουν".

Για τη σχέση του με τον Ομπράντοβιτς: "Έχουν ειπωθεί πολλά για το ποιος είναι ... Read more »

Category: basket | Views: 500 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-04 | Comments (0)

Την Πέμπτη στις 17 Μαϊου, δηλαδή τέσσερις ημέρες μετά το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης θα αρχίσουν οι αναμετρήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στις 9 Μαϊου αναμένεται να ξεκινήσουν οι αγώνες για τις θέσεις 3-4 μεταξύ του Κολοσσού Ρόδου και του Πανιωνίου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Η ώρα των τελικών

Η Basket League ΟΠΑΠ 2011-12 μπαίνει στην τελική της φάση με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν τον τίτλο του Πρωταθλητή 2012 με την επιστροφή τους από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Για τις θέσεις 3-4 μάχονται ο Κολοσσός ΒΑΠ και ο Πανιώνιος, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την Τετάρτη 9 Μαΐου. Στη τελική φάση της Basket League ΟΠΑΠ, ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αναμετρήσεις από την ΝΕΤ και την ΕΤ1.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της τελικής φάσης έχει ως εξής:

Για τις θέσεις 3-4:

1ος αγώνας - Τετάρτη 9 Μαΐου

17:00 Κολοσσός ΒΑΠ – Πανιώνιος (ΕΤ1)

... Read more »

Category: basket | Views: 628 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)

Ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε στο τρίτο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη με 50-61 στην Ρόδο από τον Κολοσσό, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του για 10η φορά σε τελικό Α1.

Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός 66-74

Ο Κολοσσός Ρόδου ήθελε να γιορτάσει με τον Παναθηναϊκό και το πέτυχε προ ημερών, όταν και πανηγύρισε για πρώτη φορά σε βάρος του. Έστω και δύσκολα η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αναμενόταν να ηττηθεί δεύτερη συνεχόμενη φορά στο «Βενετόκλειο» κι έφτασε στη νέα πρόκριση στους Τελικούς της Α1, έστω με αρκετές δοκιμές και σχεδόν με καθόλου διάθεση και ρυθμό για τη μεγαλύτερη διάρκεια.

Όχι πως δεν το... συνηθίζει πριν από μεγάλα ραντεβού, όπως η τελική φάση της Ευρωλίγκας (11-13/5). Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως πριν απ' την έναρξη των playoffs της Ευρωλίγκας του 2011 ηττήθηκε απ' τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» στον επαναληπτικό Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ πριν απ' την αναχώρηση για το Final Four της Βαρκελώνης απώλεσε διαφορά των 20+ πόντων κι έπαιζε παράταση με το Περιστέρι στο «Α. Παπανδρέου» για τα ημιτελικά της Α1.

Η διαφορά στο ημίχρονο δημιουργήθηκε από τα ριμπάουντ που πήρε ο Παναθηναϊκός, καθώς σε θέμα ευστοχίας τα πράγματα ήταν ισορροπημένα μεταξύ των δύο ομάδων. Με τον Βουγιούκα να έχει φτάσει τους 12 πόντους μετά από δύο δεκάλεπτα, ο Εξάστερος πήγε στα αποδυτήρια με το +6 (27-33), τη στιγμή που ο Κολοσσός συνέχιζε να προβληματίζει το Τριφύλλι και τον Λιακόπουλο να έχει σημειώσει 11 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά δεν άφησε τους Ροδίτες να του κάνουν τη ζημιά και κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Βενετόκλειο» με 74-66 και να βρεθεί στους τελικούς και να συναντήσει για ακόμα μία φορά τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Κορυφαίος για τους Πρωταθλητές Ευρώπης ήταν ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος σταμάτησε στους 17 πόντους και ακολούθησε ο Καϊμακόγλου με 13. Από την άλλη, για τον αξιόμαχο Κολοσσό, ο Λιακόπουλος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και σημείωσε 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 27-33, 45-57, 66-74

Και τώρα πάει Πόλη

Κολοσσός (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 20(6/8 διπ., 2/3 τριπ.), Χάτεν 5, Καλαϊτζής, Πάνος 2, Γεωργαλής 7(2), Ασημακόπουλος 8(8ριμπ.), Μπόϊκιν, Χαρίσης 5, Τσάμης 15(2/3 τριπ.), Χόπσον 4

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 3, Περπέρογλου, Λόγκαν 6(2/9 σουτ), Σάτο 5(1), Π. Καλάθης, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 6, Βουγιούκας 17(5/10 διπ., 4 επιθ. ριμπ., 2 τάπες), Ν. Καλάθης 9(3/10 σουτ), Σμιθ 5(1), Καϊμακόγλου 13(4/6 διπ., 1/2 τριπ., 6 ριμπ.), Γιασικεβίτσιους 8(2/3 τριπ., 3 ασίστ)


Category: basket | Views: 530 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-30 | Comments (0)

Επίδειξη δύναμης στη Νέα Σμύρνη έκανε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 87-66 του Πανιωνίου και προκρίθηκε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 66-87

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την τρίτη του νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, καθώς επικράτησε και στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με 87-66 και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Η πεντάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς παρά τις απουσίες των Λο και Άντιτς, έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στη Νέα Σμύρνη και με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη να κάνουν καταπληκτικό παιχνίδι νίκησαν με 87-66 τον Πανιώνιο και προκρίθηκαν στον τελικό των Playoff της Α1. Ματς, τα οποία, όμως, θα αρχίσει να σκέφτεται μετά τις 13 Μαΐου καθώς πλέον διακόπτης γύρισε και όλοι στην ομάδα του Πειραιά σκέφτονται τον ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα στο Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Τα δεκάλεπτα: 18-22, 32-45, 53-66, 66-87.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 5(1), Κις 18(4), Αθανασούλας 11(3), Ντίμπλερ 6(1), Μπατής, Καββαδάς 9, Ιωάννου 3, Σαρικόπουλος 5, Νάτζφεϊ 4(1), Παραγυιός, Μπάρλος 5.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 15, Σπανούλης 16(4), Βασιλόπουλος 3(1), Ντόρσεϊ 6, Κέσελ 2, Γκετσεβίτσιους 5(1), Γλυνιαδάκης 2, Πρίντεζης 17(1), Παπανικολάου 16(3), Μάντζαρης 3(1), Σλούκας 2, Κατσίβελης.

Category: basket | Views: 563 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-28 | Comments (0)

Μετά από δυο σερί κατοστάρες επί του Κολοσσού στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός έχασε στη Ρόδο! 

Ο Κολοσσός τον νίκησε 73-68, μείωσε σε 2-1 την ημιτελική σειρά των πλέι-οφ και τη Δευτέρα έχει 4ο ματς, πάλι στη Ρόδο.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 73-68

Ο Παναθηναϊκός ήταν αήττητος σε προημιτελική ή ημιτελικά απ' το 2005, μέχρι που βρέθηκε στη Ρόδο, όπου ο αξιοζήλευτος Κολοσσός τον ανάγκασε σε ήττα (73-68) και γιόρτασε στο «Βενετόκλειο»! Σε ένα ματς με τελείως διαφορετική εξέλιξη από τα δύο προηγούμενα, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να παρουσιάσει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο κι έχασε τον τρίτο ημιτελικό.

Οι πράσινοι είναι αδικαιολόγητοι και σίγουρα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει πολλά να διορθώσει ενόψει του αγώνα της Δευτέρας. Ουδείς από τους πράσινους μπορούμε να πούμε ότι διακρίθηκε, στην πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού σε ημιτελική σειρά μετά από 20 σερί ματς...

Από την άλλη ο Κολοσσός με 63% στα τρίποντα, αποφασιστικότητα στην άμυνα και έξυπνο παιχνίδι στην επίθεση, κέρδισε δίκαια και άφησε όλο τον προβληματισμό... στον Παναθηναϊκό

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο Βενετόκλειο μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε τον Κολοσσό να κερδίζει με σκορ 73-68 τον Παναθηναϊκό.


Τα δεκάλεπτα: 20-20, 39-34, 50-52, 73-68

Κολοσσός (Φραγκιάς): Καλαϊτζής 13(3), Ασημακόπουλος 10(2), Χάτεν 10, Χαρίσης 6, Χόμπσον 2, Λιακόπουλος 17(1), Τσάμης 6, Γεωργαλής 5(1), Μπόικιν, Πάνος 1

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 8, Καλάθης 6, Περπέρογλου 3(1), Διαμαντίδης 4, Σάρας 11(1), Βουγιούκας 12, Σάτο 6, Καϊμακόγλου 3(1), Σμιθ 2, Τσαρτσαρής, Λόγκαν 11(3)


Category: basket | Views: 553 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-28 | Comments (0)

Οι "πράσινοι" γκαζώνουν ενόψει του Final 4 και ο Κολοσσός την πληρώνει. Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ εύκολα το 2-0 και ταξιδεύει το Σάββατο στη Ρόδο για να παρει το εισιτήρια για τον τελικό της Α1 μπάσκετ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ 102-71

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Όπως και την Τρίτη έτσι και την Πέμπτη ξεπέρασαν τους 100 πόντους κάνοντας εύκολα το 2-0 κόντρα στον Κολοσσό.

Οι πράσινοι είχαν 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και άλλους 3 που ήταν πολύ κοντά. Κορυφαίος ο Γιασικεβίτσιους που εκτός από τους 14 πόντους, μοίρασε και 7 ασίστ.

Το Σάββατο η σειρά μεταφέρεται στην Ρόδο για το τρίτο και ίσως τελευταίο ματς των ημιτελικών.

Τα δεκάλεπτα: 28-20, 51-33, 72-46, 102-71

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 16 (6ρ., 2λ.), Περπέρογλου 8 (0/4τρί., 3ασ.), Λόγκαν 9 (1/4τρίπ.), Σάτο 8 (0/2τρίπ., 6ρ., 2κλ.), Καλάθης Π. 12 (1/2τρίπ., 6ρ.), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 10 (2/6τρίπ., 5ασ., 2κλ.), Βουγιούκας 6 (6ρ., 4ασ., 3κοψ.), Καλάθης Ν. 4 (0/2τρίπ., 5ασ., 3κλ., 3λ.), Σμιθ 11 (1/2τρίπ.), Καϊμακόγλου 4 (0/3τρίπ., 2ασ.), Γιασικεβίτσιους 14 (2/4τρίπ., 7ασ., 2λ.)

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς)
: Λιακόπουλος (2λ.), Χάτεν 17 (1/2τρίπ., 3ασ., 2κλ.), Καλαϊτζής 2 (0/2τρίπ., 5ασ., 4λ.), Πάνος 4, Γεωργαλής 6 (0/3τρίπ.), Ασημακόπουλος 5 (0/1τρίπ., 9ρ., 4ασ., 2κλ., 3λ.), Μπόικιν 2 (0/1τρίπ.), Χαρίσης 13 (2ασ.), Τσάμης 13 (2/5τρίπ., 3λ.), Χόπσον 9 (0/1τρίπ., 4ασ., 2λ.)
Category: basket | Views: 540 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-26 | Comments (0)

Μία νίκη απέχει πλέον ο Ολυμπιακός από τον τελικό του πρωταθλήματος μετά το άνετο 90-65 επί του Πανιωνίου στο ΣΕΦ, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 90-65

Από την πρώτη κιόλας περίοδο «καθάρισε» ο Ολυμπιακός το δεύτερο ματς για τα ημιτελικά της Α1 κόντρα στον Πανιώνιο. Με τους «ερυθρόλευκους» να τρέχουν σερί 19-0 και τους Νεοσμυρνιώτες να βάζουν το πρώτο του καλάθι μετά από σχεδόν εφτά λεπτά παιχνιδιού, το 2-0 στη σειρά ήταν ήδη... κατοχυρωμένο στην ομάδα του Ίβκοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι... θύμισαν ξανά ομάδα η οποία έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικούς και κατάφερε τουλάχιστον να επικρατήσει στο επιμέρους σκορ. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 49-30 υπέρ του Ολυμπιακού, με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι εκείνος που ξεχώριζε στο παρκέ του ΣΕΦ και τελείωσε το ματς με 21 πόντους.

Η διαφορά μεγάλωσε στην τρίτη περίοδο, φτάνοντας στο +25 (73-48) για τον Ολυμπιακό, κάνοντας άλλη μία... προπόνηση. Το 2-0 λοιπόν έγινε με τους Πειραιώτες να επικρατούν 90-65 με το επόμενο και ίσως τελευταίο ραντεβού για φέτος των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 19:00 στη Νέα Σμύρνη.

Τα δεκάλεπτα: 27-6, 49-30, 73-48, 90-65

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 9, Λο 3, Άντιτς 8, Σπανούλης 21(3), Βασιλόπουλος 4(1), Ντόρσεϊ 4, Κέσελ 8(2), Γκετσεβίτσιους 10(2), Γλυνιαδάκης 7, Πρίντεζης 7, Μάντζαρης 3, Σλούκας 6.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 3(1), Κις 13(1), Αθανασούλας 4, Ντίμπλερ 10(2), Καββαδάς 1, Ιωάννου 7, Σαρικόπουλος 8, Νάτζφεϊ 13(1), Παραγυιός 3(1), Μπάρλος 3.

Category: basket | Views: 502 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-26 | Comments (0)

Ο Ολυμπιακός επέβαλε το παιχνίδι του στο δεύτερο ημίχρονο, επιβλήθηκε του μαχητικού Πανιωνίου στο ΣΕΦ με 83-67 και έκανε το 1-0. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 83-67

Χωρίς να παρουσιάσει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε καταφέρνοντας να επικρατήσει του μαχητικού Πανιωνίου με 83-67 για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι-οφ.

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς παρουσιάστηκαν νωθροί στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε έναν αποφασισμένο και μαχητικό Πανιώνιο ο οποίος μάλιστα είχε τον έλεγχο του ματς για περίπου 25 λεπτά. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, έχοντας τους Σπανούλη, Ντόρσεϊ αλλά και τον Γιώργο Πρίντεζη, σε καλή μέρα.

Το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων θα γίνει την Πέμπτη (26/04) στις 17:00 στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 42-38, 67-54, 83-67.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 8, Λο 5, Άντιτς 9(1), Σπανούλης 13, Ντόρσεϊ 13, Κέσελ 9(1), Γκετσεβίτσιους 10(2), Γλυνιαδάκης, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου, Μάντζαρης 2, Σλούκας 2.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 8(1), Κις 14(2), Αθανασούλας 2, Ντίμπλερ 17(2), Καββαδάς 6, Ιωάννου 5(1), Σαρικόπουλος 2, Νάτζφεϊ 7(1), Παραγιός, Μπάρλος 6.

Category: basket | Views: 559 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-24 | Comments (0)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με μεγάλη ευκολία του Κολοσσού (103-67) στο ΟΑΚΑ και έκανε το 1-0 στην σειρά, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της ημιτελικής φάσης της Α1. Τραυματίστηκε ο Μπατίστ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΚΟΛΟΣΣΟΣ 103-67

Ο Παναθηναϊκός παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ ανά διαστήματα επικράτησε εύκολα του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ με 103-67 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς. Κορυφαίοι για τους «πράσινους» οι Βουγιούκας και Καϊμακόγλου με 13 πόντους αντίστοιχα.  Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στους "θαλασσί” και αν δεν υπήρχε και ο τραυματισμός του Μπατίστ όλα θα ήταν ιδανικά για τον Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στο τέταρτο λεπτό -του πρώτου ημιτελικού της Α1- κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ, με προορισμό το νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο Μάικ Μπατίστ υπέστη θλάση α' βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού του και στη χειρότερη των περιπτώσεων θα χάσει το υπόλοιπο της σειράς.

Τα δεκάλεπτα: 23-20, 53-32, 82-50, 103-67

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 6, Περπέρογλου 9(1), Μπατίστ 2, Λόγκαν 11(1), Σάτο 6, Τσαρτσαρής 8(1), Διαμαντίδης 6(1), Βουγιούκας 13, Καλάθης 8(1), Σμιθ 9(1), Καϊμακόγλου 13(3), Γιασικεβίτσιους 12(2).

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 3(1), Χάτεν 4, Καλαϊτζής, Πάνος 9, Γεωργαλλής, Ασημακόπουλος 12, Μπόικιν 6, Χαρίσης 2, Τσάμης 10(1), Χόπσον 19, Κομποδιέτας 2.


Category: basket | Views: 567 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-24 | Comments (0)

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τα ονόματα των 8 διαιτητών που θα σφυρίξουν στο final 4 της Κωνσταντινούπολης.


Οι οκτώ διαιτητές είναι:

Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία), 
Καρλ Γιούνγκεμπραντ (Φινλανδία), 
Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), 
Ολέγκς Λάτισεβς (Λετονία), 
Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), 
Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία), 
Σρέντεν Ράντοβιτς (Κροατία) και 
Τόλγκα Σαχίν (Τουρκία).

FINAL FOUR 2012
το πρόγραμμα της Πόλης:

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (11/5)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 13/5

ΤΕΛΙΚΟΣ 13/5

Τόπος: Κωνσταντινούπολη
Γήπεδο: Sinan Erdem Spor
Category: basket | Views: 602 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-23 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz