Tuesday, 2024-03-19, 11:37 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » handball

Ο Διομήδης Άργους "πάτησε” Ελλάδα και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του 

που βρέθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος”.

Περισσότεροι από 150 φίλαθλοι των "λύκων”, μαζί με τις οικογένειες και φίλους των παικτών βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος” για να αποθεώσουν την ομάδα και να δουν από κοντά την ευρωπαϊκή κούπα.

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

"Το φέραμε, το φέραμε το Ευρωπαϊκό!”, ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα για την τεράστια αυτή επιτυχία του ελληνικού χάντμπολ.

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports

Με το που βγήκαν οι πρώτοι παίκτες, ακολούθησε ένας… μικρός χαμός! Άπαντες αποθεώθηκαν και είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της ομάδας – θαύμα του ελληνικού χάντμπολ έγιναν ένα με το συγκεντρωμένο πλήθος.

ΦΩΤΟ Newsports
ΦΩΤΟ Newsports
Πηγή:Newsit.gr
Category: handball | Views: 794 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ

Το πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο χάντμπολ πανηγυρίζει ο Διομήδης Άργους και μαζί και η Ελλάδα. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας κατέκτησε και το Τσάλεντζ Καπ (Challenge Cup), παρά την ήττα με 22-20 από την ελβετική Βάκερ. Ο Διομήδης είχε επικρατήσει με τρία γκολ διαφορά στον πρώτο τελικό, με 26-23 και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στο άθλημα που πανηγυρίζει ευρωπαϊκό τίτλο.

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 7-5, 10-9 (ημχ), 14-13, 17-16, 22-20 

Πέντε λεπτά πριν από το τέλος και ενώ ο αγώνας βρισκόταν στο 19-19 αποβλήθηκε ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου. Η ελβετική ομάδα πήρε προβάδισμα δύο γκολ 21-19 αλλά δεν κατάφερε ν’ αυξήσει τη διαφορά χάρη στην εξαιρετική άμυνα του Διομήδη, που κράτησε το πολύτιμο 22-20 μέχρι το τέλος του αγώνα και στέφθηκε κυπελλούχος Ευρώπης.

Τα γκολ: 
Βάκερ Τουν: Λίντερ 7, Κάσπαρ 1, Φράνιτς 7, Φον Ντεσβάντεν 4, Ντάλερ 3 
Διομήδης Άργους: Ουρόσεβιτς 1, Μάλλιος 9, Μεγαλοοικονόμου 4, Πριόβολος 1, Τάσκοβιτς 3, Μαραγκός 1, Σαμαράς 1

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε για τον θρίαμβο της ομάδας του: «Είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς τους παίκτες, που συνεργάστηκα. Κατέθεσαν μυαλό, σώμα και πρώτιστα ψυχή για να καταφέρουμε το ακατόρθωτο. Το άθλημα μας μετά από 35 χρόνια ευτύχησε να πανηγυρίσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο από μία παρέα, που σε μία τόσο μεγάλη σεζόν άντεξε όχι μόνο στην πίεση των αγώνων, αλλά και στις προπονήσεις υψηλής έντασης. Αυτό σήμαινε ότι όλοι βλέπαμε πολύ μακριά και η αγάπη μας για το άθλημα μας ώθησε στο να υπερβούμε τους εαυτούς μας. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και υπήρχε πολύ κόπωση είδα στα μάτια τους ότι δεν ήταν χορτασμένοι και ενώ είχαμε πολύ σεβασμό στον αντίπαλο, πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Τα θαύματα δεν γίνονται τυχαία, αλλά η πίστη μπορεί να σε οδηγήσει σε αυτά».

Πηγή:skai.gr
Category: handball | Views: 652 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

Στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του έφτασε ο Διομήδης Άργους μετά τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ
στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

 

Ο πρώτος στόχος κατακτήθηκε και... πάμε για το δεύτερο! Ο Διομήδης Άργους αναδείχθηκε και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδας και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στον πρώτο τελικό του Challenge Cup με αντίπαλο την ελβετική Βάκερ Τουν την επόμενη Κυριακή (20/5) στο Λουτράκι.

Οι "Λύκοι" χρειάζονταν μόλις ένα βαθμό για να πάρουν το πρωτάθλημα και έκαναν κάτι παραπάνω. Νίκησαν 30-28 τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Είναι ο πρώτος τίτλος στην ιστορία της ομάδας του Άργους.

Πάντως ο αγώνας σημαδεύτηκε από τις τρεις κόκκινες κάρτες που έδειξαν οι διαιτητές. Πρώτα ο Τάτσης του Διομήδη στο 41:01 για επικίνδυνο παιχνίδι, στο 49:33 ο Πίτσιος του ΠΑΟΚ γιατί προχώρησε σε άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα και στην εξέλιξη της φάσης ο Κοκκώνης του ΠΑΟΚ γιατί διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές. Κρατήθηκαν τα δελτία των δύο παικτών του ΠΑΟΚ.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Διομήδης τίμησε για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, τον Αντώνη Σαουλίδη. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και υποψήφιος βουλευτής στις πρόσφατες εκλογές θα αποχωρήσει από το άθλημα στο τέλος της σεζόν.

Στον άλλο αγώνα των πλέι οφ η ΑΕΚ επικράτησε 32-27 του Δούκα στον Βύρωνα. Η Ένωση χρειάζονταν ήττα του Διομήδη, προκειμένου να έχει ελπίδες κατάκτησης του τίτλου μέχρι το τέλος. Περιορίστηκε στην κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Τα πλέι οφ ολοκληρώνονται την ερχόμενη Τετάρτη (16/5) με τις αναμετρήσεις Διομήδης-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Δούκας. Μετά το τέλος του αγώνα Διομήδης-ΑΕΚ θα γίνει και η απονομή του τροπαίου στον Διομήδη.

Πηγή:Sport24.gr

Category: handball | Views: 742 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Ο Διομήδης Άργους θα αντιμετωπίσει την ελβετική Βάκερ Τουν στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

 

Οι "Λύκοι" του Διομήδη Άργους θέλουν να... δαγκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Challenge Cup! Ο Διομήδης Άργους πήρε το εισιτήριο για τον διπλό τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (19 & 26 Μαϊου) την ελβετική Βάκερ Τουν.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο Φίλιππος Βέροιας είχε αγωνιστεί στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης την σεζόν 2002-03.

Στον επαναληπτικό ημιτελικό με την  Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Διομήδης αναδείχθηκε ισόπαλος 21-21. Υπερασπίστηκε παλικαρίσια τη "χρυσή" διαφορά των τριών γκολ (29-26) με την οποία είχε επικρατήσει στο Ισραήλ πριν από μια εβδομάδα.

Πραγματικά "έσπασαν" καρδιές στο κατάμεστο κλειστό του Λουτρακίου. Δίχως τον τιμωρημένο Νίκο Σαμαρά (σ.σ. θα αγωνιστεί κανονικά στους τελικούς), ο Διομήδης βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Η Μακάμπι ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 5-1 στο 10:28! Εκεί μίλησε ο Χάρης Μάλλιος και με τρία δικά του γκολ, οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά και ισοφάρισαν σε 6-6 (17:00).

Οι Ισραηλινοί έχτισαν και πάλι διαφορά τριών γκολ με τον Μπλέτσερ να "παγώνει" το κλειστό, όταν διαμόρφωσε το 12-8 υπέρ της Μακάμπι στο 29.55.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Διομήδης αρκέστηκε στο να μην επιτρέψει στη Μακάμπι να ξεφύγει στο σκορ και στο τελευταίο 20λεπτο άναψαν οι μηχανές. Στο 49:33 ο Χρήστος Πριόβολος, ένας από τους αθλητές με τη μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία του συλλόγου, μείωσε στο ένα γκολ (18-17).

Το αντιαθλητικό χτύπημα του Ντάβντα στον Νταβόρ Τάσκοβιτς στο 51:24 εξόργισε τους γηπεδούχους, καθώς ο παίκτης της Μακάμπι "τιμωρήθηκε" μόνο με δίλεπτη αποβολή, ωστόσο "ξύπνησε" τους παίκτες του Διομήδη.

Με δύο γκολ του Μάλλιου ο Διομήδης ισοφάρισε σε 20-20 πέντε λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα. Ο Ντάβντα προσπάθησε τουλάχιστον να εξασφαλίσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως ο Μαραγκός δεν του έκανε το χατίρι, ισοφάρισε σε 21-21 στο 57:00, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Διομήδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 την περίοδο 2003-04. Σταθεροποιήθηκε σε αυτή το 2006 και φέτος έχει "αγκαλιάσει" το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Χάρισε στο ελληνικό χάντμπολ τη μεγαλύτερη επιτυχία του μετά την έκτη θέση της εθνικής ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τυνησίας το 2005. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ο αρχηγός των "Λύκων", Γιώργος Ζαραβίνας.

Τα δεκάλεπτα: 1-4, 6-8, 8-12 (ημχ), 10-15, 17-18, 21-21.


Category: handball | Views: 658 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

Ο Δούκας πέτυχε τη νίκη της 21ης αγωνιστικής μετά την εκτός έδρας επικράτηση του με 28-24 με αντίπαλο τον Αερωπό. Νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.


Ακόμα κι αν χάσει στην τελευταία αγωνιστική από την ΑΕΚ, ο Δούκας δεν κινδυνεύει να χάσει τα πλέι οφ. Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη νίκησε 28-24 τον Αερωπό στην Έδεσσα στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών και εξασφάλισε την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο.

Με εύκολες νίκες προχώρησαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας και στον ΓΑΣ Κιλκίς αντίστοιχα. Ο Άρης Νίκαιας πήγε στο γήπεδο, ωστόσο ο υποβιβασμένος Κύδων Χανίων δεν εμφανίστηκε ποτέ και έτσι ο Άρης πήρε τον αγώνα στα χαρτιά.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ-Φίλιππος Βέροιας 31-23

Τα δεκάλεπτα: 6-3, 10-6, 17-10 (ημχ.), 22-13, 27-18, 31-23.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Αρβανίτης): Καφάτος, Μπακαούκας 9, Γεωργιάδης 2, Γιαννόπουλος 3, Βακάλης 3, Κοκολοδημητράκης 1, Κουλούρης, Κόντης 3, Ασαρίδης 2, Οικονόμου, Τσαούσης 3, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 3, Μαξίμοβιτς 2.

ΦΙΛΙΠΠΟς ΒΕΡΟΙΑΣ (Ντέλας):  Ευαγγελόπουλος, Κωστακίδης 3, Κωσταράκης 4, Αρβανιτίδης 2, Μπαντής, Δέλιος, Μάντζος 2, Κουρουμλίδης 4, Κουκουτσίδης, Ρεμπελάκος 2, Γκαράς, Δεληγιάννης 6, Δάσκαλος, Δινάλης. Διαιτητές: Βήττας, Σκλαβενίτης, Δίλεπτες: 3-1, Πέναλτι: 2/2, 1/3

ΠΑΟΚ-ΓΑΣ Κιλκίς 27-19

... Read more »

Category: handball | Views: 689 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Ο Διομήδης Άργους έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους τελικούς του Challenge Cup μετά την επικράτηση του με 29-26 απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. 

 

Το Άργος ζει ξανά τη "χρυσή" εποχή του χάρη στον Διομήδη! Οι "Λύκοι" συνέχισαν τα κατορθώματα τους και στο Ισραήλ. Με τη νίκη τους με 29-26 με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ "πατάνε" στους τελικούς του Challenge Cup.

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια θα υπερασπιστεί τη διαφορά των τριών γκολ την ερχόμενη Κυριακή (29/4) στο Λουτράκι προκειμένου να γίνουν ο δεύτερος ελληνικός συλλόγος που θα συμμετάσχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα, η οποία προηγήθηκε και με διαφορά τεσσάρων γκολ (25-21) στο 55', ήταν ο Χριστόφορος Νούνγκοβιτς που πραγματοποίησε 22 επεμβάσεις!

Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Νίκος Σαμαράς, ωστόσο σύμφωνα με τον παρατηρητή δεν κινδυνεύει η συμμετοχή του στη ρεβάνς.

"Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα η νίκη αυτή. Σε μία τέτοια νίκη είναι δύσκολο να βρεις αρνητικά. Στην αρχή κάναμε βιαστικές επιθέσεις και αυτό είχε αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ στην κόντρα. Όμως, το πιο θετικό είναι ότι διαχειριστήκαμε την πίεση του κόσμου και του αντίπαλου. Στο κρίσιμο σημείο του ματς "παγώσαμε" το παιχνίδι και καταλήξαμε σε ωραία γκολ", σχολίασε ο τεχνικός του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Τα δεκάλεπτα: 3-2, 6-6, 11-11 (ημχ.), 16-15, 20-21, 26-29.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Ρέσχ): Σάιντερ, Βλέτσερ, Κόχεν, Μπόσκοβιτς 5, Λάντσμαν 2, Λίπετς, Στρίντομ 1, Γκαμπάι Ο., Χαλίφι, Κόχεν, Αιρόνοβιτς, Γκαμπάι Ρ. Μίτροβιτς 1, Ντάβντα 2, Λιαντ, Τζόρτζεβιτς.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΆΡΓΟΥΣ (Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Μεγαλοοικονόμου, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος 3, Νούνγκοβιτς, Σαμαράς 3, Κοντούλης, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς 1, Μαραγκός 1, Σπέντζος, Ελευθερίου. Διαιτητές: Αγκακισίγιεφ- Αλίγιεφ (Αζερμπαιτζάν), Παρατηρητής: Βέντσλι (Εσθονία).

Category: handball | Views: 689 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Εύκολη νίκη της ΑΕΚ επί του Φίλιππου Βέροιας με 31-23 στα πλαίσια της 21ης Αγωνιστικής
Χαλαρή νίκη για ΑΕΚ!

Με ξεσπάσματα στο σκοράρισμα, η Ένωση δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στους φιλοξενούμενους και συνεχίζει την μίνι-προετοιμασία εν όψει play off

ΑΕΚ(Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Αϊβαζης, Γεωργιάδης, Γιαννόπουλος, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης, Τούτσης, Ζάχαρης, Παπαδόπουλος, Μαξίμοβιτς.

Φίλιππος Βέροιας (Νίκος Μάντζος): Ευαγγελόπουλος, Κωστακίδης, Αρβανιτίδης, Δινάλης, Δομπρής, Μιχαηλίδης, Δάσκαλος, Μπαντής, Δέλιος, Μάντζος, Κουρουμλίδης, Ζλατάνος,Ζευγαρόπουλος,Ρεμπελάκος, Καφετζής, Κωστακίδης, Δεληγιάννης, Κορωνάς, Ντμπρόκοβιτς, Παπαδόπουλος

Category: handball | Views: 750 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-21 | Comments (1)

Ο Διομήδης Άργους πέρασε με 29-26 από την έδρα της ΧΑΝΘ, διατήρησε το αήττητό του και ξέφυγε με 6 βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Τεράστιο προβάδισμα για τα πλέι οφ απέκτησε ο Διομήδης Άργους, που πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της ΧΑΝΘ με 29-26. Ουσιαστικά, οι φιλοξενούμενοι "καθάρισαν" το ματς με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, όταν μετέτρεψαν το 12-13 σε 13-19.

Να σημειωθεί ότι ο Διομήδης θα αγωνιστεί και πάλι την Πέμπτη (19/04, 19:00) με αντίπαλο τον Πανελλήνιο για την 21η αγωνιστική, αφού την Παρασκευή το πρωί αναχωρεί για το Τελ Αβίβ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Τα δεκάλεπτα: 5-6, 10-11, 12-13, 24-20, 19-25, 26-29

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Παντελίδης 5, Σπυρόπουλος 3, Τίκος 2, Κοκτσίδης 4, Ιωαννίδης, Σαρηγιαννίδης 1, Αργυρίου 2, Ορφανουδάκης, Ευαγγελίδης 3, Κεσίδης 3, Λάππας , Ανανιάδης 1, Κουτσικόπουλος 2, Δέσπος

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 3, Μεγαλοοικονόμου 6, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος 5, Νούνγκοβιτς, Σαμαράς 7, Κοντούλης, Ουρόσεβιτς , Τάσκοβιτς 6, Μαραγκός 2, Σπέντζος

... Read more »
Category: handball | Views: 626 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)


Ανοιχτός είναι για τον Διομήδη Αργους ο δρόμος προς τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ ανδρών στο χάντμπολ, μετά και την κλήρωση των ημιτελικών που έγινε σήμερα στη Βιένη. Η ελληνική ομάδα στάθηκε τυχερή, καθώς κληρώθηκε με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φοβηθεί. 
Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στις 21 ή 22 Απριλίου στο Ισραήλ και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (28 ή 29/4) επί ελληνικού εδάφους. Στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν η πορτογαλική Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η ελβετική Βάκερ Τουν.
Υπενθυμίζεται ότι η Μακάμπι στη φάση των «16» απέκλεισε τον ΑΣΕ Δούκα, επικρατώντας και στα δύο ματς στις λεπτομέρειες (27-26 στο Ισραήλ και 21-20 στην Αθήνα) και με την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων να παρουσιάζει τάσεις... αυτοχειρίας στα συγκεκριμένα ματς. Με δεδομένο ότι ο Διομήδης εμφανίζεται ισχυρότερος του ΑΣΕ Δούκα φέτος (όπως φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος), η πρόκριση στον τελικό μοιάζει καθ΄ όλα έφικτη για το συγκρότημα του Αργους.
Category: handball | Views: 621 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-27 | Comments (0)

Ο Διομήδης Άργους κέρδισε στο γυμναστήριο του Λουτρακίου την ελβετική Κρίενς με 25-21 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στον πρώτο αγώνα (28-28) πέρασε στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ στο χάντμπολ ανδρών.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΚΡΙΕΝΣ  25-21
Η ομάδα της Αργολίδας έγινε μόλις η δεύτερη ελληνική ομάδα που προκρίνεται στην ημιτελική φάση μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Κάτι τέτοιο έχει πετύχει δύο φορές στο παρελθόν μόνο ο Φίλιππος Βέροιας, όταν είχε φθάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1993 και το 2003.
Category: handball | Views: 679 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-25 | Comments (0)

1 2 3 4 5 6 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz