Tuesday, 2024-03-19, 4:37 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » volei

Το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας του στο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Ηρακλής, αλλά το ελληνικό βόλεϊ έχει κάθε λόγο να... κλαίει. Ο Φοίνικας Σύρου δεν κατέβηκε στον πέμπτο τελικό, ο αρχηγός του γηραιού υπέγραψε το φύλλο αγώνα και η ομάδα του πήρε στα χαρτιά τη νίκη και τον τίτλο.





Ο επίλογος της φαρσοκωμωδίας των φετινών τελικών γράφτηκε στη Μίκρα. Ο Φοίνικας Σύρου όπως είχε προαναγγείλει δεν κατέβηκε να παίξει και έτσι ο Ηρακλής βρέθηκε μόνος του στο κλειστό γυμναστήριο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κρίνεται στα χαρτιά το πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ των αντρών. Ο Φοίνικας θα κάνει τη φιέστα του το Σάββατο για να ευχαριστήσει τους οπαδούς και τους παίκτες της ομάδας.

Πηγή:Newsit.gr

Category: volei | Views: 653 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (1)

Πέρασε η προθεσμία για την απάντηση του Φοίνικα Σύρου σχετικά με την συμμετοχή του στον πέμπτο τελικό του βόλεϊ, κάτι που σημαίνει ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για να καταλήξει ο τίτλος στον Ηρακλή.

Οριστικά πρωταθλητής ο Ηρακλής!

Οι άνθρωποι των Συριανών δε απάντησαν -ως όφειλαν- στην ΕΣΑΠ μέχρι τις 12 το μεσημέρι, οπότε κι έληγε η προθεσμία, κάτι που σημαίνει ότι στον Ηρακλή έχουν αρχίσει ήδη την... φιέστα της Δευτέρας. Εξάλλου όπως είχε δηλώσει από χθες ο πρόεδρος του Φοίνικα, Δημήτρης Παλιόπορτας,στο gazzetta.gr, δεν υπήρχε περίπτωση η ομάδα του ν' αγωνιστεί στον τελικό. Αυτό σημαίνει ότι ένα απ' τα πιο ταλαιπωρημένα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων, θα λήξει με... θριαμβευτή τον«Γηραιό».

Ούτως ή άλλως όλοι οι παίκτες του Φοίνικαβρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες σε διακοπές, εμφανές δείγμα της εξαρχής αρνητικής στάσης των νησιωτών, σχετικά με την συμμετοχή τους στον πέμπτο τελικό της Volleyleague. Η διοργανώτρια πάντως είχε ορίσει την αναμέτρηση που θα έκρινε και τον φετινό πρωταθλητή την Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα και μπροστά σε 1000 φιλάθλους.

Ως εκ τούτου ο τίτλος για την σεζό 2011-2012 θα καταλήξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στα χέρια του Ηρακλή, ενώ την ίδια στιγμή θα επιβληθεί όπως όλα δείχνουν και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών στον Φοίνικα, απ' το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Να συμπληρώσουμε ότι στους Θεσσαλονικείς υπάρχει η σκέψη να διοργανωθεί ένα φιλικό παιχνίδι, προς τιμήν του Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος θ' αποσυρθεί απ' την ενεργό δράση, ενώ την ίδια ώραν σκέψεις για φιέστα... τίτλου κάνουν και οι Συριανοί!

Πηγή: Gazzetta.gr

Category: volei | Views: 662 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Ο Φοίνικας Σύρου θα ανακοινώσει την Πέμπτη (10/5) το αν θα συμμετάσχει ή όχι στον πέμπτο τελικό στις 14 Μαΐου. Θα εκδοθούν ονομαστικά εισιτήρια.


Στον Φοίνικα Σύρου επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν μέχρι αύριο για το αν θα συμμετάσχουν στον τελικό. Πάντως τόσο ο ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Παρνατόρος, όσο και ο κ.Μαυρομάτης πρότειναν ο πέμπτος τελικός να είναι ένας αγώνας "ειδικής διαχείρισης".

Συγκεκριμένα, προτάθηκε ο τελικός να διεξαχθεί στη Μίκρα παρουσία 1.000 φιλάθλων τόσο του Ηρακλή, όσο και του Φοίνικα. Οι 500 εξ αυτών θα είναι άνθρωποι του αθλήματος και οι υπόλοιποι θα είναι φίλαθλοι του Ηρακλή. Ωστόσο θα εκδοθούν ονομαστικά εισιτήρια για τους οπαδούς του "γηραιού".

Ο Ηρακλής πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός σε μεγαλύτερο γήπεδο πάντε υπό καθεστώς "ειδικής διαχείρισης".

Με αποκλεισμό της έδρας του για τρεις αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 5,400 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ηρακλής για τον επεισοδιακό τελικό με τον Φοίνικα Σύρου.

Τα επεισόδια είχαν προκαλέσει την αναβολή της αναμέτρησης και την έντονη αντίδραση του Φοίνικα που είχε προαναγγείλει πως δεν θα κατέβει στον 5ο τελικό της α1 βόλεϊ. Πάντως, αφού η ποινή βγήκε στις 9 Μαϊου και απαιτούνται 5 εργάσιμες μέρες για την εφαρμογή της, αυτή δεν ισχύει για την αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρωταθλητή και η οποία έχει οριστεί για τις 14 Μαϊου.

Ωστόσο δεν αποκλείεται η ΕΣΑΠ να αποφασίσει ο αγώνας να γίνει με μαθητές στις εξέδρες.

Αναλυτικά η απόφαση: 


Η αθλητικός δικαστής έπειτα από την εκδίκαση των υποθέσεων του 5ου τελικού της Volleyleague, αλλά και την ένσταση του Φοίνικα Σύρου, αποφάσισε τα παρακάτω: 

• Την ποινή αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο πέντε χιλιάδων τετρακοσίων (5.400) ευρώ στο σωματείο ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ για τα συμβάντα στον αγώνα της 28/4/2012 ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας Ανδρών. 

• Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ. 



Category: volei | Views: 662 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σώσει μια ντροπιαστική χρονιά, επικρατώντας της ΕΑ Πατρών με 3-1 σετ, στο τέταρτο παιχνίδι των play outs που διεξήχθη στο Μετς, κερδίζοντας έτσι την παραμονή του στη Volleyleague.


Πάντως, και αυτό το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0, τους Αχαιούς να ισοφαρίζουν σε 1-1, το τρίτο σετ να πηγαίνει σε 27-25 και το τελευταίο να καταλήγει εύκολα στο «τριφύλλι» με 25-16 καθώς είχε το μομέντουμ, αλλά και την συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Στον τέταρτο και τελευταίο, όπως αποδείχθηκε αγώνα, των δύο ομάδων στο κλειστό του Μετς, οι «πράσινοι» έφτασαν στην επικράτηση με 3-1 σετ και με 3-1 νίκες στη σειρά των play out ανανέωσαν την παρουσία τους στα μεγάλα σαλόνια και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μια σεζόν που σίγουρα θα θέλουν να ξεχάσουν άπαντες στο στρατόπεδο του τριφυλλιού, που τους τελευταίους μήνες πέρασε τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία του.

Η ομάδα έφτασε πολύ κοντά στον υποβιβασμό, είδε παίκτες να αποχωρούν και τα οικονομικά προβλήματα να γιγαντώνονται, μπόρεσε όμως να σταθεί στα πόδια της και μέχρι την τελευταία στιγμή να διεκδικεί όποιον στόχο της είχε απομείνει. Στην ίδια κατάσταση και η Πάτρα, που ενώ είχε το πλεονέκτημα, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της παρότι έκανε φιλότιμη προσπάθεια αν όχι στο πρώτο ματς, σε αυτά που ακολούθησαν, χωρίς όμως να αποφύγει το δρόμο προς την Α2.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ομάδες διεκδικούσαν αμφότερες τη νίκη μέχρι και τρίτο σετ. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να έχει περισσότερες «απαντήσεις», που του έδωσαν το προβάδισμα με 2-1, για να φτάσει στη συνέχεια άνετα στην επικράτηση και να πανηγυρίσει την παραμονή, αφού ο Τζούρισιτς με 20 πόντους δεν ήταν αρκετός για να κάνει την ανατροπή. Στους 12 έφτασε ο Ασπιώτης, ενώ στον αντίποδα οι πράσινοι είχαν πιο πολλές επιθετικές λύσεις, με τον Γκορμπάτκοφ να πρωταγωνιστεί με 17 και τον Πρωτοψάλτη να ακολουθεί με 11.

Τα σετ: 25-19, 19-25, 27-25, 25-16

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χριστοφορίδης 8 (5/9 επ., 2 μπλοκ), Αγγελόπουλος 3, Κοτσιλιάνος 8 (8/17 επ., 23% υπ. - 00% άριστες), Γκορμπάτκοφ 17 (16/36 επ., 1 μπλοκ), Πρωτοψάλτης 11 (11/16 επ., 52% υπ. - 35% άριστες), Ζουπάνης 5 (3/5 επ., 1 μπλοκ), Δαρίδης -λ 50% υπ. - 25% άριστες / Πιπέργιας 3, Κόλεφ 5 (2/4 επ., 2 άσοι, 33% υπ. - 33% άριστες), Στίγγας 1
ΕΑΠ (Γεράνιος): Παπαδόπουλος Π. 3 (2/9 επ., 48% υπ. - 37% άριστες), Βούγιοβιτς 6 (5/5 επ., 1 μπλοκ), Μακρυγιάννης 9 (4/8 επ., 2 άσοι, 3 μπλοκ), Γιούρισιτς 20 (10/17 επ., 4 άσοι, 6 μπλοκ), Ασπιώτης 12 (12/33 επ.), Μίλεφ 4 (4/10 επ., 54% υπ. - 32% άριστες), Καραγιάννης -λ 57% υπ. - 43% άριστες) / Πατρινός 1, Πατακιάρας.

Category: volei | Views: 636 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-03 | Comments (0)

Ο Παντελής Ταρνατώρος ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τα επεισόδια που έγιναν στον πέμπτο τελικό και τόνισε ότι ο αγώνας θα γίνει στις 14 Μαϊου.


"Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο τελικός ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου. Όλα θα είναι έτοιμα. Από εκεί και πέρα, όποιος κατέβει-κατέβηκε. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει ως ΕΣΑΠ. 

Όποιος δεν κατέβει στον αγώνα, μηδενίζεται στο φετινό πρωτάθλημα και αφαίρεση τριών βαθμών για το επόμενο. Επίσης, θα τεθεί ζήτημα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. 

Τα στελέχη της ΕΣΑΠ πήγαν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να διαχειριστούν μία γιορτή. Η ΕΣΑΠ δεν αποκαθιστά τα σωματεία. Βγάλαμε τα εισιτήρια και τα δώσαμε στον Ηρακλή, ο οποίος και τα διαχειρίστηκε. Αν δεν τα βγάζαμε, δεν θα γινόταν ο αγώνας. 

Για τα μέτρα ασφαλείας ευθύνεται η Αστυνομία και την ευθύνη για τη διεξαγωγή του αγώνα έχει καθαρά το γηπεδούχο σωματείο. Δεν προβλέψαμε ότι η ΕΣΑΠ θα γίνει δικηγορικό γραφείο. 

Αν γνωρίζαμε ότι θα γίνουν αυτά τα πράγματα δεν θα αφήναμε να μπουν τόσα άτομα. Είναι σαφέστατο ποιος έχει την ευθύνη. Την Παρασκευή ο Ηρακλής καλείται σε απολογία. Εμείς δεν μπορούμε να τον τιμωρήσουμε."

Category: volei | Views: 684 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)

Φιλί ζωής για την ΕΑΠ. Οι Πατρινοί επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 3-1 και έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της σωτηρίας. Επόμενος αγώνας την Πέμπτη στο Μετς (19:30), με την παραμονή να πηγαίνει στην ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες.

Την πρώτη της νίκη στην σειρά των πλέι-άουτ με τον Παναθηναϊκό πέτυχε η ΕΑ Πατρών επικρατώντας στην έδρα της με 3-1 σετ (25-19, 22-25, 25-21, 25-22).

Οι Πατρινοί μείωσαν το σκορ στις νίκες σε 2-1 και θα πάνε την Πέμπτη (3/5) στο Μετς για την ισοφάριση. Σε αυτή την περίπτωση η παραμονή θα κριθεί στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς που θα διεξαχθεί στην έδρα της.

Αντίθετα, εάν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει μεθαύριο, θα κάνει το 3-1 και θα παραμείνει στην κατηγορία.

Tα σετ: 25-19, 22-25, 25-21, 25-22 

Category: volei | Views: 680 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-01 | Comments (0)

Λόγω υπεράριθμων φιλάθλων στο κλειστό της Μίκρας, ο 1ος διαιτητής, Γιώργος Καραμπέτσος, αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του 5ου τελικού της Volleyleague μεταξύ Ηρακλή και Φοίνικα Σύρου.
Στο γήπεδο υπήρχαν υπεράριθμοι φίλαθλοι του Ηρακλή και μάλιστα πριν από το ματς έγιναν και μικροεπεισόδια με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών. Το παιχνίδι ήταν να ξεκινήσει στις 19:00, όμως μετά από περίπου μία ώρα διαβουλεύσεων ανάμεσα στις ομάδες, τους διαιτητές, την αστυνομία και τον κόσμο, ο άρχων της αναμέτρησης, Γιώργος Καραμπέτσος αποφάσισε την αναβολή της.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως τελικά ο 5ος τελικός θα διεξαχθεί κανονικά με ώρα έναρξης 20:15, ο αρχηγός των φιλοξενούμενων, Βασίλης Κουρνέτας, ενημέρωσε τον 1ο διαιτητή ότι ενώ τους είχε υποσχεθεί ότι θα αδειάσει ένα κομμάτι του γηπέδου, αυτό τελικά δεν συνέβη.

Ο κ. Καραμπέτσος συνειδητοποίησε πως πράγματι, όχι μόνο δεν μειώθηκε ο κόσμος, αλλά αυξήθηκε σε σχέση με την πρώτη φορά. "Δεν το κάνω αυτό το παιχνίδι. Αν θέλετε να το κάνετε με άλλον, κάντε το. Ζήτησα να μειωθεί κατά 40% ο κόσμος και αυξήθηκε κατά 20%", είπε χαρακτηριστικά, αποχωρώντας προς τα αποδυτήρια. 

Λίγα λεπτά αργότερα, πήρε την απόφαση για οριστική αναβολή του 5ου τελικού. Πλέον αναμένεται να αποφασιστεί το πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι σε άλλη ημερομηνία...

Category: volei | Views: 691 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-28 | Comments (0)

Ο Άρης επιβλήθηκε 3-1 του Ολυμπιακού, κατετάγη 4ος στο πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στο CEV Cup. Στο Challenge Cup οι "ερυθρόλευκοι".
ΑΡΗΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1

Τη συμμετοχή του στο CEV Cup την ερχόμενη σεζόν εξασφάλισε ο Άρης! Οι "κίτρινοι" επικράτησαν 3-1 (27-25, 12-25, 25-23, 25-19) του Ολυμπιακού στο "Αλεξάνδρειο" σε μια αναμέτρηση στην οποία αγωνίστηκαν μόνο Έλληνες παίκτες..

Ο νικητής θα έπαιρνε λάφυρο την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με απογοητευτικό τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του και θα αγωνιστεί του χρόνου στο Ghallenge Cup.

Τα σετ: 27-25, 12-25, 25-23, 25-19

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Γιάτσης): Κυριακίδης 6 (6/17 επ., 69% υπ. - 63% άριστες), Χαραλαμπίδης 13 (6/9 επ., 3 άσοι, 4 μπλοκ), Χαριτωνίδης 3, Κιόσης 5 (4/13, 1 μπλοκ), Τζελάτης 22 (19/36 επ., 1 άσος, 2 μπλοκ), Ριζόπουλος 9 (7/14 επ., 2 μπλοκ, 81% υπ. - 70% άριστες), Μπαμπαλιούτας -λ (77% υπ. - 77% άριστες) / Παλέντζας , Κυπριανός, Μαυροβουνιώτης 9 (6/9 επ., 3 μπλοκ, 63% υπ. - 37% άριστες).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρχος)Σωτηρίου 8 (5/17 επ., 3 μπλοκ), Πετρέας 20 (11/18 επ., 7 μπλοκ), Λιβαθηνός 2, Κοκκινάκης 10 (10/22 επ., 58% υπ. - 54% άριστες), Κανέλλος 15 (12/13 επ., 2 μπλοκ), Κουζούνης 19 (17/32 επ., 2 μπλοκ, 75% υπ. - 56% άριστες), Ιωάννου -λ 50% υπ. - 38% άριστες".

Category: volei | Views: 632 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-28 | Comments (0)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 την ΕΑ Πατρών, προηγείται με 2-0 στη σειρά των πλέι άουτ και με νίκη την Πρωτομαγιά στην Πάτρα εξασφαλίζει την παραμονή του στην Α1

Δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα πλέι άουτ και μετά το «διπλό» του Παναθηναϊκού στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, οι «πράσινοι» είχαν τον πρώτο λόγο και στην Αθήνα. Και δεν άφησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε να πάει χαμένη.

Αν και η Πάτρα κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς στο ξεκίνημα (1-1) και να προηγηθεί μάλιστα με 2-1, ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα, οδηγώντας την αναμέτρηση στο τάι-μπρέικ, όπου πανηγύρισε τη νίκη. Πολυφωνία στην επίθεση για τις δύο ομάδες, με τους Ζουπάνη (14), Γκορμπατκοφ (14), Πρωτοψάλτη (13), Αγγελόπουλο (12) και Στίγγα (10) από πλευράς «πρασίνων» να σημειώνουν διψήφιο αριθμό πόντων και τους Ασπιώτη (21), Τζούρισιτς (13), Παπαδόπουλο (13) να ακολουθούν από το απέναντι τερέν. Εξαιρετικοί από τη θέση του σερβίς οι γηπεδούχοι που πέτυχαν 14 άσους, ενώ το μπόκ λειτούργησε και για τους δύο, με τον Παναθηναϊκό να σταματάει 14 φορές τον αντίπαλο και την Πάτρα 18.

Τα σετ: 25-18, 23-25, 23-25, 25-21, 15-12

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφορίδης 4 (4/5 επ.), Αγγελόπουλος 12 (4/8 επ., 5 άσοι. 3 μπλοκ), Κοτσιλιάνος 8 (6/14 επ., 2 μπλοκ, 50% υπ. - 50% άριστες), Γκορμπάτκοφ 14 (7/27 επ., 5 άσοι, 2 μπλοκ), Πρωτοψάλτης 13 (12/29 επ., 1 μπλοκ, 57% υπ. - 45% άριστες), Ζουπάνης 14 (9/16 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ), Δαρίδης -λ 54% υπ. - 35% άριστες / Πιπέργιας, Κόλεφ 8 (7/12 επ., 1 μπλοκ, 44% υπ. - 11% άριστες), Στίγγας 10 (6/10 επ., 4 μπλοκ)

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Γεράνιος): Παπαδόπουλος Π. 13 (10/19 επ., 2 μπλοκ, 47% υπ. - 29% άριστες), Βούγιοβιτς 2, Μακρυγιάννης 3 (0/3 επ., 3 μπλοκ), Γιούρισιτς 13 (8/13 επ., 5 μπλοκ), Ασπιώτης 21 (16/36 επ., 5 μπλοκ), Μίλεφ 8 (6/19 επ., 63% υπ. - 34% άριστες), Καραγιάννης -λ 48% υπ. - 43% άριστες) / Χρυσανθακόπουλος, Πατρινός

Category: volei | Views: 664 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-28 | Comments (0)

Προβάδισμα στην μάχη για την σωτηρία πήρε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν μέσα στην Πάτρα της ΕΑΠ με 3-0 και θέλουν ακόμα δύο νίκες για την παραμονή. Την Παρασκευή στο Μετς ο επόμενος αγώνας.

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  28-26.

Την πρώτη νίκη από τις τρεις που χρειάζεται για να παραμείνει στη Volleyleague πήρε ο Παναθηναϊκός, που έκανε το break στην Πάτρα, επικρατώντας σχετικά εύκολα με 3-0 της ΕΑ Πατρών.

Ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει την Παρασκευή (27/04, 19:30) στο κλειστό του Μετς.

Τα σετ: 20-25, 21-25, 26-28

ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ (Γεράνιος): Παπαδόπουλος Π. 8 (8/23 επ., 79% υπ. - 79% άριστες), Βούγιοβιτς 5 (2/4 επ., 3 μπλοκ), Μακρυγιάννης 4 (2/3 επ., 1 μπλοκ), Γιούριτσιτς 10 (7/15 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Ασπιώτης 12 (9/21 επ., 3 μπλοκ), Μίλεβ 10 (10/26 επ., 64% υπ. - 40% άριστες), Καραγιάννης (λ, 74% υπ. - 48% άριστες) / Χρυσανθακόπουλος, Πατρινός 1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφορίδης 7 (5/7 επ., 2 μπλοκ), Αγγελόπουλος 5 (3/4 επ., 2 μπλοκ), Κοτσιλιάνος 8 (6/13 επ., 2 μπλοκ, 24% υπ. - 10% άριστες), Γκορμπάτκοφ 10 (9/17 επ., 1 μπλοκ), Πρωτοψάλτης 8 (7/20 επ., 1 άσο, 60% υπ. - 47% άριστες), Ζουπάνης 9 (7/9 επ., 1 άσος, 1 μπλοκ), Δαρίδης (λ, 79% υπ. - 37% άριστες) / Πιπέργιας

Category: volei | Views: 676 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-25 | Comments (0)

1 2 3 ... 11 12 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz