Thursday, 2024-04-25, 6:57 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » football

Football League: Πέρασε στην κορυφή των πλέι οφ η Καλλιθέα

«Φωτιά» πήραν τα πλέι οφ ανόδου της Football League, μετά τη νίκη της Καλλιθέας στο Μάλεμε.

Η ομάδα του Παντελιάδη, με τέρμα του Αρβανίτη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά και ανέβηκε στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος, η οποία ως γνωστόν οδηγεί στη Super League.

Oι Χανιώτες μάλιστα απέκτησαν «συγκάτοικο» στη δεύτερη θέση, την Παναχαϊκή, αφού οι Αχαιοί επιβλήθηκαν με 1-0 της ΑΕΛ Καλλονής στην Πάτρα, χάρη σε τέρμα του Φουρτάδο (27’).

Πλατανιάς- Καλλιθέα 0-1

Γκολ: 90+5' Αρβανιτίδης

Κίτρινες: Μαραγκουδάκης - Καλτσάς, Μουσταφίδης, Αρβανίτης

Κόκκινες: Μουσταφίδης

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Τζάνης, Δέντσας, Γκονζάλες, Πάγκαλος (45+' Μαρτσάκης), Μιρτσέτα (78' Μαραγκός), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης.

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Αρκούδας, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Κατσίκης (71' Φαρινόλα), Καλτσάς (66' Πρίπου), Μαρουκάκης (76' Ντιαλό).

Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)

Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Καραβασίλης (Καβάλας)

Παναχαϊκή- ΑΕΛ Καλλονής 1-0

Γκολ: 27' Φουρτάδο

Παναχαϊκή (Γιάννης Παπακώστας): Πουρής, Ιωάννου, Άντονι, Βλασόπουλος, Ντίνα (67' Ατματζίδης), Ουρτάδο, Ουαταρά, Λαμπρόπουλος, Φουρτάδο, Κοιλιάρας, Σπίνουλας.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας, Χωριανόπουλος (78' Πάεζ), Μήτσης, Χατζόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ντος Σάντος (67' Ταραχούλσκι), Μανούσος, Μανουσάκης.

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Τουμπακάρης, Χαρίτος (Αθηνών)

Η βαθμολογία (μετά τη 3η αγωνιστική)

1. Καλλιθέα 7 (3-2)

2. Πλατανιάς 5 (3-3)

3. Παναχαϊκή 5 (5-5)

4. ΑΕΛ Καλλονής 2 (0-1)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
Πηγή:zougla.gr
Category: football | Views: 785 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-22 | Comments (0)


Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ έχει κάνει επαφές με νυν και πρώην μετόχους, βρήκε "κλειστές" πόρτες και παρουσίασε το σχέδιο του για τη σωηρία της ΠΑΕ. Ουσιαστικά καλεί τους εύπορους φίλους της ομάδας να βοηθήσουν οικονομικά ώστε να μην καταστραφεί ο σύλλογος.

Ο Θωμάς Μαύρος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν έχει πρόθεση να αναλάβει πρόεδρος, δεν ψοφάει για τέτοια όπως είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι για να αποφύγει η ΑΕΚ την Δ Εθνική θα πρέπει να βοηθήσουν οι εύποροι φίλαθλοι της ομάδας.

Ο παλαίμαχος άσος της Ένωσης, αναφέρθηκε στις επαφές που έχει κάνει με νυν και πρώην μετόχους χωρίς να έχει κάτι χειροπιαστό από αυτές.

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στους δημοσιογράφους...

Για τις επαφές του και τις συναντήσεις του με τους μετόχους:


«Είναι μια απόφαση που πήρα για την ΑΕΚ. Ξέρουμε την κατάσταση που υπάρχει και πόσο τραγική είναι. Μου ήρθε να βγω μπροστά σκεπτόμενος ότι είναι ξεφτιλισμός για την ΑΕΚ να πέσει στην Δ' εθνική. Είμαι εδώ μόνος μου, με το όνομα μου και την αγάπη μου για την ΑΕΚ. Βγαίνω μπροστά για να συγκεντρώσουμε χρήματα για την ΑΕΚ. Πήγα σε μετόχους της ΑΕΚ. θέλουμε άμεσα 2 εκατ. ευρώ για το άρθρο 44 και για να πληρωθούν οι υπάλληλοι της ομάδας και μετά περίπου 3,5 εκατ. ευρώ για τους παίκτες και άλλες υποχρεώσεις. Τα είπα με τον Νοτιά που με συνάντησε με χαρά. Είπαμε κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει τώρα οικονομικά. Δεν μπόρεσα να τον πείσω. Ένας άλλος δεν με δέχθηκε καν. Δεν το κατηγορώ. Είναι ο κ.Χατζηιωάννου. από ευγένεια και μόνο θα έπρεπε να με ακούσει θεωρώ».
 
Για την στήριξη από τον κόσμο:

«Το ζητούμενο τώρα είναι να βάλουμε γκολ. Δηλαδή, να βρούμε λεφτά. Απομένει πια μόνο ο κόσμος της ΑΕΚ. Πως; Να σε πιστέψουν, να δουν όραμα για μια καλύτερη μέρα της ΑΕΚ. Η πρόταση μου είναι όσοι εύποροι ΑΕΚτζήδες υπάρχουν να έρθουν να βοηθήσουν. Όσοι είναι…. Εγώ δεν θα πω πόσα θα βάλει ο καθένας. Όσο θέλει. Βάζουμε μίνιμουμ 20 ευρώ. Να στερηθεί μια μέρα κάτι για να βοηθήσει την ΑΕΚ, ξέρω ότι θα το κάνει. Μετά θα τρέξουμε τα διαρκείας. Να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό για την ΑΕΚ. Για να τρέξει η ΑΕΚ και να μπορεί να λειτουργεί και να μην βρεθούμε πάλι στο σημείο μηδέν σε λίγο καιρό. Ευελπιστώ ότι θα το δουν και με καλό μάτι και οι επενδυτές. Να αρχίσουμε σιγά – σιγά να φτιάχνουμε μια καλή ομάδα. Έτσι θα έρθει και ο επενδυτής που θα κάνει την ΑΕΚ ξανά μεγάλη. Αυτό είναι και το πιο καλό και πιο σωστό.
Θα πω κάτι σκληρό. Χρειαζόμαστε αρκετά χρήματα για να προχωρήσει η ΑΕΚ. Δεν έχω ψάξει πολύ, αλλά χρειαζόμαστε 10-12 εκατ. ευρώ. για να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος. Όχι όλα.

Για τον λογαριασμό στήριξης:

«Δεν μπορώ να περιφέρομαι στην ΑΕΚ και να είναι απλήρωτοι όλοι. Αλλα δεν μπορώ και να μην πω τίποτε. Έτσι πρέπει να πάμε προς ανάπτυξη και πρόοδο. Το λέω τώρα. Είναι η ωμή πραγματικότητα. Το βράδυ θα έρθει ο κ.Δημητρέλος εδώ. Θα ανοίξει η ΠΑΕ ένα λογαριασμό. Οσοι θέλουν θα βάλουν. Αν δεν προχωρήσει κάτι, θα επιστραφούν τα χρήματα. Θα μπει ένα χρονικό περιθώριο. Από εκεί και από τα διαρκείας και από τα απλά εισιτήρια περιμένουμε έσοδα.
Πρέπει να ανοίξει άμεσα και να δούμε πως θα γίνει να τα παίρνουν πίσω. Πρέπει να μαζέψουμε το μπάχαλο πριν πέσει η ΑΕΚ στην Δ' εθνική».

Για την κίνηση του Νικολαϊδη:

«Αν είναι καλύτερη η κίνηση του Ντέμη ας προχωρήσει και να σώσει την ΑΕΚ. Μακάρι να είναι καλύτερη και να πετύχει. Εγώ δεν θέλω να δώ την ΑΕΚ στην Δ' εθνική και να ξέρω ότι προσπάθησα να το αποτρέψω. Η καλύτερη λύση να προχωρήσει.
Σε γενικές γραμμές αν μπω στην ΑΕΚ είναι η ενότητα το ζητούμενο. Με διχασμό δεν έχει νόημα να μπω. Μεταξύ τους οι οργανωμένοι έχουν κάτι διαφορές, κάτι λογικό αφού είναι πολλοί και τέτοια. Μου είπαν ότι θα είναι όλοι μαζί μου… ταλιμπάν. Το θέμα είναι να σωθεί η ΑΕΚ και να προχωρήσουμε όλοι μαζί.
Αν πας στο Καραϊσκάκη για ισοπαλία, θα χάσει. Έτσι ξέρω εγώ. Για αυτό λέω και ωμά την αλήθεια. Αν δεν μαζευτούν όσα πρέπει, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα είναι δώρο άδωρον. Όποιος ενδιαφέρεται, θα πάω να τον δω. Όσους είδα, ήταν ξεκάθαροι με επιχειρήματα. Αν έρθουν καινούργιοι είμαι εδώ. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει κάτι».

Για την περίπτωση να αναλάβει πρόεδρος:

«Δεν ψοφάω για πρόεδρος. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρουν οι στόχοι και ποδοσφαιρικά πως προοδεύει η ομάδα από τα μικρά μέχρι την πρώτη ομάδα. Μαζί μου είναι μόνο ο Χρήστος Κωστής, τον οποίο δέχθηκα με μεγάλη χαρά. Δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Όποιος θέλει να βοηθήσει είμαι εδώ. Ξεχνάμε τα πάντα και πάμε μπροστά. Ενότητα για να πάμε μπροστά για μια ΑΕΚ που ονειρευόμαστε όλοι μας.
Δεν θέλω να μπω και μετά να βγω. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για την ΑΕΚ. Πρέπει να προβλέπεις κάποια πράγματα. Θέλω μια ΠΑΕ να είναι όλα σε διαφάνεια. Να ξέρει ο καθένας τι γίνεται. Αν δεν πετύχει, θα πάρει ο κόσμος τα λεφτά του πίσω. Θέλω ανθρώπους νέους δίπλα μου, που θα λειτουργούν ως φίλοι. Στόχος μου είναι μέσα σε 3 χρόνια να έχουμε μια δυνατή ομάδα με δικό της γήπεδο. Όταν κλείσει ο λογαριασμός θα μιλήσω με τον κ.Νοτιά, τον κ.Δημητρέλο και όλους τους μετόχους τι θα γίνει διοικητικά».

Για το τι είπε με Μελισσανίδη:

«Μίλησα με τον Μελισσανίδη. Είχαμε μιλήσει ξανά. Ήξερα τι σκέφτεται. Ήταν υποχρέωση μου να τον δω και να τον ενημερώσω. Μου είπε καλή επιτυχία. Έχει κάποια επιχειρήματα, αλλά δεν θέλει να εμπλακεί τώρα. Έχω την αίσθηση ότι αν μαζευτούν πολλά χρήματα από τον κόσμο θα συγκινηθούν οι μέτοχοι. Ειδικά ο Νοτιάς, έτσι όπως τον είδα και τον άκουσα.
Έχουμε την περηφάνια μας για ότι κάναμε. Ακόμη και αν δεν πετύχουμε θα είμαστε παλικάρια. Θα ξέρω ότι δεν έμεινα αμέτοχος, ενώ η ΑΕΚ έπεφτε στην Δ' εθνική. Είμαι ξεκάθαρος ότι δεν μπλέκομαι και είμαι αντίθετος σε περίπτωση που πάει η ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο».

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 770 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (1)

Η Nova ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.




Η ανακοίνωση του συνδρομητικού: 


«Η Nova, η πρώτη ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, τους φιλικούς αγώνες που θα δώσουν οι ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στη διάρκεια της προετοιμασίας τους για τη νέα χρονιά. 
Το ποδόσφαιρο και η δράση δεν σταματά ούτε το καλοκαίρι στη Νova! 
Παρακολουθήστε το «χτίσιμο» των ομάδων στην προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική χρονιά της Superleague, δείτε όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στις πρώτες τους εμφανίσεις με τις ομάδες τους, αποκλειστικά στη Nova! 

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού έχει ως εξής: 

• 16/7 Αλάνια – Ολυμπιακός 
• 24/7 Μπελενένσες – Ολυμπιακός 
• 26/7 Πόρτο – Ολυμπιακός 
• 27/7 Νιουκαστλ – Ολυμπιακός 

Η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2012-2013 στο Πρέστον όπου θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Πρέστον Γκιλντ Κάπ». 

Στο πλαίσιο του τουρνουά θα δώσει τα εξής φιλικά παιχνίδια: 
• 28/7 Χαρτς- ΑΕΚ 
• 29/7 Μπλάκμπερν- ΑΕΚ 
Στη συνέχεια, η ομάδα της ΑΕΚ θα επισκεφθεί το Νότιγχαμ όπου θα αντιμετωπίσει στις 5/8 τη Νοτς Κάουντι, ενώ ο τελευταίος αγώνας επί Βρετανικού εδάφους θα δοθεί με αντίπαλο την Έβερτον στις 8/8. 


Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Νovasports θα καλύψει ζωντανά με τον πιο έγκριτο κι επαγγελματικό τρόπο τους αγώνες».
Category: football | Views: 1634 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (0)


Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε την άδεια από την UEFA αλλά ο κίνδυνος εξακολουθεί να υπάρχει αφού ως το τέλος Ιουνίου, όταν θα γίνει επανέλεγχος από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, θα πρέπει να έχει εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του προς παίκτες και ομάδες. 


Το ποσό που απαιτείται είναι 3,5 εκ. ευρώ τα οποία θα πρέπει να βρεθούν εντός 10 ημερών. Στο ΔΣ της ΠΑΕ θα συζητηθεί το θέμα ενώ αναμένεται να δοθεί παράταση στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ως τις 9 Αυγούστου.

Στο διοικητικό συμβούλιο θα συζητηθεί και το θέμα του Πρίγκιπα Φεϊζάλ ενώ θα διαβαστεί επιστολή της δικηγόρου του Άραβα, Κασιανής Μιχαλοπούλου.
Category: football | Views: 800 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-21 | Comments (0)


Ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική ομάδα στις τελικές φάσεις του Euro 1980 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1994 "έσβησε" τα ξημερώματα της Τρίτης -σε ηλικία 78 ετών- λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, σκορπώντας έτσι σε θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την γειτονιά των αγγέλων "ταξίδεψε" ο Αλκέτας Παναγούλιας, ο οποίος απεβίωσε τα ξημερώματα της Τρίτης σε ηλικία 78 ετών.

Ο Παναγούλιας βρισκόταν στο σπίτι του στην Ουάσιγκτον, όπου δύσκολα έβγαινε τον τελευταίο καιρό και είχε δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, τη γυναίκα του Βάνα, τα δύο παιδιά του, την Ντέμπη και τον Γιάννη και τιε εγγονές του.

Ο Αλκέτας, όπως τον φώναζαν όλοι οι έλληνες φίλαθλοι, έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως παίκτης, προπονητής, ακόμη και πρόεδρος του αγαπημένου του Αρη Θεσσαλονίκης. Οδήγησε την Ελλάδα για πρώτη φορά σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών (το 1980), αλλά και σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου (το 1994).

Να σημειωθεί πως ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής της τελευταίας 50ετίας, όπως είχε ανακηρυχθεί, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, ενώ η κηδεία του θα τελεστεί στην αμερικανική πρωτεύουσα, αν και υπήρξε η σκέψη η σορός του να μεταφερθεί στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε για την καριέρα του Αλκέτα Παναγούλια, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής:
Ποδοσφαιριστής
Το 1949 εντάχθηκε στους μικρούς του Άρη και στο τέλος του 1951, σε ένα τουρνουά Χριστουγέννων πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, σε ηλικία 17 ετών. Ξεκίνησε την καριέρα του ως αριστερός εξτρέμ, αλλά σύντομα καθιερώθηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πολλές φορές χρειάστηκε να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, λόγω των σημαντικών προσόντων που διέθετε. Διετέλεσε και αρχηγός του Άρη.
 
Τη δεκαετία του '50 κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης με την φανέλα των κιτρίνων, το 1953 και το 1959, στα οποία συνέβαλε τα μέγιστα. Πέτυχε συνολικά 13 γκολ για το τοπικό πρωτάθλημα, 3 για το Κύπελλο Ελλάδας και 10 για το εθνικό πρωτάθλημα.
 
Το 1962, σε ηλικία 28 ετών, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες του ότι θα έφευγε για τις Η.Π.Α., αποδεχόμενος την πρόσκληση της ομάδας Ελλήνων ομογενών "Greek American" της Νέας Υόρκης, συνεχίζοντας παράλληλα εκεί και τις σπουδές του
 
Προπονητής
Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα απο την ελληνοαμερικάνική ομάδα Atlas Soccer Club με την οποία κατέκτησε το US Open Cup 3 φορές (1967, 1968, 1969).
 
Το 1972 ανέλαβε βοηθός του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Μπίλυ Μπίγκχαμ και το 1973 τον αντικατέστησε αναλαμβάνοντας πρώτος προπονητής έως το 1981.
 
Τον Φεβρουάριο του 1975 κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Άρη, διατηρώντας παράλληλα και τα καθήκοντα του ομοσπονδιακού προπονητή. Έβγαλε από το αγωνιστικό αδιέξοδο τους κιτρίνους, οι οποίοι κατάφεραν να τερματίσουν στην 6η θέση του πρωταθλήματος.
 
Σημείωσε την μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 1980 στην Ιταλία που ήταν και η πρώτη διάκριση στην ιστορία της Εθνικής Ελλάδος. Στα τελικά του Euro 1980 οδήγησε την Εθνική Ελλάδος σε τρεις αξιοπρεπείς εμφανίσεις απέναντι στα φαβορί του θεσμού.
 
Από το 1981 έως το 1983 υπήρξε προπονητής του Ολυμπιακού και κερδισε 2 πρωταθλήματα το 1982 και το 1983. Το διάστημα 1983-1985 ανέλαβε προπονητής της Εθνικής Ομάδας των ΗΠΑ. Το 1984 ήταν προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ στην Ολυμπιάδα του Λος Άντζελες. Στη συνέχεια ανέλαβε και πάλι τον Ολυμπιακό και κερδίζει ένα ακόμα πρωτάθλημα το 1987, που έμελε να είναι και το τελευταίο πριν τα πέτρινα χρόνια της ομάδας, καθώς και το Σούπερ Κύπελλο.
 
Το 1988 κλήθηκε να καθίσει για τρίτη φορά στον πάγκο του Άρη. Παρά τα προβλήματα που υπήρχαν τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Την σεζον 1989-1990 συνεχίζει στον πάγκο του Άρη αλλά τον Ιανουάριο του 1990 απομακρύνθηκε απο την τεχνική ηγεσία μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό (1-1).
Το 1992 ανέλαβε και πάλι την Εθνική Ελλάδος και σημείωσε ξανά μια μεγάλη επιτυχία οδηγώντας την Εθνική στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994. Ασφαλώς η επιτυχία θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετώπιζε μερικές από τις πιο ισχυρές ομάδες του θεσμού σύμφωνα με τα μετέπειτα αποτελέσματα και δεν προδιδόταν από την απειρία της.
 
Το διάστημα 1996-1998 ανέλαβε τον Ηρακλή.
 
Τον Απρίλιο του 1999 αναλαμβάνει για 4η φορά τον Άρη και με 6 σερί νίκες τα τελευταία 8 παιχνίδια κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα στην 6η θέση και να εξασφαλίσει την έξοδο στο Κύπελλο Ουέφα. Ο ίδιος όμως δεν θέλησε να συνεχίσει και την επόμενη περίοδο.
 
Πρόεδρος του Άρη
Η αποχώρηση του μεγαλομετόχου του Άρη Δημήτρη Κοντομηνά και η πώληση των μετοχών στον Γιάννη Ζαχουδάνη στις 12 Ιουλίου 2001 προκάλεσε διοικητική αναταραχή στην ομάδα του Άρη. Το καλοκαίρι του 2002 ο Αλκέτας Παναγούλιας επέστρεψε για να βοηθήσει τον Άρη απο τη θέση του προέδρου με σύμβουλο τον Λάμπρο Σκόρδα. Συστάθηκε "οικουμενική διοίκηση" με στόχο να μην καταρρεύσει η ΠΑΕ. Ωστόσο, ο Παναγούλιας διατήρησε για λίγο καιρό το πόστο του προέδρου και αποχώρησε, έχοντας προηγουμένως εκφράσει τις διαφωνίες του σε διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και της δαπανηρής μεταγραφής του Μαροκινού ποδοσφαιριστή Σαλαχεντίν Μπασίρ, ο οποίος εντάχθηκε στον Άρη με προβλήματα τραυματισμού. Ο Παναγούλιας προτίμησε να αποχωρήσει και να αποστασιοποιηθεί απο τα γεγονότα "για το καλό του Άρη" όπως τόνισε.
 
Διακρίσεις:
1980 Συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

1994 Συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο

1982 Πρωτάθλημα Ελλάδας

1983 Πρωτάθλημα Ελλάδας

1987 Πρωτάθλημα Ελλάδας
 
Πηγή:Newsit.gr

Category: football | Views: 746 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-19 | Comments (0)


Ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι και επίσημα προπονητής του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια και με δηλώσεις του τόνισε ότι παρέμεινε διότι αγαπά τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα για την ανανέωση της συνεργασίας μας για δύο ακόμα χρόνια." Με αφορμή αυτή τη συμφωνία, ο κ. Φερέϊρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα ακόλουθα:

"Το να παραμείνω στον Παναθηναϊκό αποτελεί για μένα μια πράξη η οποία θεωρώ ότι αποδεικνύει την μεγάλη μου αγάπη για το Σύλλογο. Αποδεικνύει επίσης την θέληση μου να συμμετέχω και να βοηθήσω στην οικοδόμηση ενός νέου πρότζεκτ.
Όπως όλοι αναμφισβήτητα καταλαβαίνουν, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Σύλλογος, δεν είναι για τα χρήματα που παραμένω. Είναι για να μπορέσω να ανταποδώσω τον όμορφο και φιλικό τρόπο με τον οποίο όλοι μου συμπεριφέρθηκαν στο club στη διάρκεια του ενάμιση αυτού έτους, καθώς επίσης και για να δείξω από την πλευρά μου τη χαρά και τη μεγάλη μου αγάπη για τον Παναθηναϊκό.

Γνωρίζω τα ρίσκα και τις δυσκολίες που αναλαμβάνω, ήθελα όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές να βρίσκομαι δίπλα σε όλους στον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό."

Category: football | Views: 759 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-19 | Comments (1)



Η Κρητική ομάδα παρέμεινε στην πρώτη θέση των πλέι οφ της Football League 
μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής.

Ο Πλατανιάς απέσπασε ισοπαλία 0-0 από την Καλλονή και έφτασε στους 5 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Οι Κρητικοί εκμεταλλεύτηκαν το 2-2 της Καλλιθέας με την Παναχαϊκή στο Ελ Πάσο.


Η Βαθμολογία των πλέι οφ: 

1. Πλατανιάς 5 
2. Καλλιθέα 4 
3. Καλλονή 2 
4. Παναχαϊκή 2 

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 762 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-18 | Comments (0)

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε επίσημα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και εμφανίστηκε αισιόδοξος για μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν.








 

Έτοιμος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που παρουσιάστηκε επισημα. Ο Πορτογάλος μίλησε για τις μετεγγραφές, τους στόχους του αλλά και την ομάδα του... Βαλβέρδε.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υποδεχόμαστε τον νέο προπονητή. Δεν θα του λείψει τίποτα. Θα έχει στα χέρια του το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Είχαμε πει ότι θα είχαμε έναν πολύ καλό προπονητή και αυτό ακριβώς έγινε. Είναι νέος, με γνώσεις και εργατικός. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στην ομάδα θα κάνουν το καλύτερο για να πετύχει ο κ. Ζαρντίμ. Οι φίλαθλοι θα είναι κοντά μας για να ράψουμε το 4ο αστέρι. Με τα διαρκείας και την παρουσία τους στο γήπεδο. Θέλουμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και οι φίλαθλοι μας να απολαμβάνουν καλό ποδόσφαιρο. 

Αυτό που έχω να πω είναι ότι εδώ και δύο μήνες έχουμε αναλάβει μία δύσκολη αποστολή, να βρούμε τον νέο προπονητή. Έχουμε ξοδέψει πολλές ώρες όλοι για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Δεν βιαστήκαμε. Είδαμε πολλούς προπονητές, ήρθαμε σε επαφή μαζί τους και είχαμε πολύωρες συναντήσεις. Η απόφαση που πήραμε είναι απόφαση που μας καλύπτει και δεν πάρθηκε κάτω από πίεση. Ήταν συνειδητοποιημένη απόφαση και όλοι μας στον Ολυμπιακό, συμφωνήσαμε. Πιστεύουμε ότι ο Λεονάρντο έχει όλα αυτά που χρειάζονται για να πετύχει και θα έχει την απόλυτη στήριξη. Τα κλειδιά πλέον του τμήματος είναι δικά του. 

Ο Λεονάρντο είναι νέος και φιλόδοξος, εργατικός και με γνώσεις. Με όσους μιλήσαμε μας είπαν τα καλύτερα. Μαζί του είχαμε μία χημεία στην συνάντηση και είναι πολύ βασικό συστατικό για να αποφασίσεις ποιόν προπονητή θα έχεις στην ομάδα και θα έχεις καθημερινή επικοινωνία». 

Τα κριτήρια για την επιλογή του νέου προπονητή δεν είναι μόνο από ποια χώρα έρχεται, είτε λέγεται Ισπανία είτε Πορτογαλία. Αν κάνεις ανάλυση για το πώς θα είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξετάσεις. Το γεγονός ότι ο Ερνέστο ήταν Ισπανός λίγη σημασία έχει, το θέμα είναι τι άνθρωποι είναι και τι μπορούν να κάνουν στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός μετά τις επιτυχίες που είχε, έχει μία καλή βάση για να πάει ο Λεονάρντο την ομάδα ακόμα πιο μακριά." 

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ...

"Είμαι χαρούμενος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη. Οι δυνατότητές μας και οι στόχοι μας είναι μεγάλοι. Έχουμε την δυνατότητα να πάμε μπροστά. Θα ήθελα να πω για τους οπαδούς, ότι όλοι μαζί μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας και να έχουμε επιτυχίες." 

Για την εικόνα που έχει από την νέα του ομάδα, είπε: "Έχω δει παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Αυτή την στιγμή θέλω να γνωρίσω την ομάδα καλά. Γιατί θα πάρουμε και τις αποφάσεις για το τι σκεφτόμαστε για την ομάδα και ποιο θα είναι το μοντέλο της. Όσο για τους συμπατριώτες, με τον κ. Σάντος έχουμε έρθει σε επαφή, περιμένω να τελειώσει στο Euro και σίγουρα μετά θα μιλήσουμε." 

Για 
τους στόχους της ομάδας: "Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το νταμπλ στην Ελλάδα αλλά θέλουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ να περάσουμε αρχικά την πρώτη φάση και να συνεχίσουμε "

Για το
 τι Ολυμπιακό θα δει ο κόσμος του χρόνου: "Οι αποφάσεις ακόμα δεν έχουν παρθεί, θα πρέπει να αναλύσουμε κάποια πράγματα. Θέλω να έχω μία ομάδα με ποιότητα, με σεβασμό στους φιλάθλους που προτιμούν το καλό ποδόσφαιρο και να υπάρχει η φιλοδοξία που είχε. Να είναι πρωταθλητής και να κερδίζει."

Για το αν έχει προτείνει Πορτογάλους παίκτες: "Δεν θέλω η ομάδα να βασίζεται μόνο σε Πορτογάλους. Θέλω καλούς παίκτες και δεν χρειάζεται να είναι μόνο Πορτογάλοι. Θέλω να έχω ποιοτικούς παίκτες που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα. Το πόσοι καινούριοι θα έρθουν δεν το ξέρω. 24-25 παίκτες είναι το ιδανικό για μένα. Γιατί θέλω ακόμα και οι ακαδημίες να έχουν μία ευκαιρία. Αποτελούν την συνέχεια της δουλειάς που κάνουμε." 

Για την πίεση που θα έχει ως αντι-Βαλβέρδε:
 "Ξέρω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγαπούν την ομάδα και είναι μαζί της ... Read more »
Category: football | Views: 931 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-14 | Comments (1)

Με πέναλτι του Ναζλίδη στο 91`, ο Πλατανιάς επικράτησε 3-2 της Παναχαϊκής, στην Αγυιά, και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ, αφού λίγο νωρίτερα η Καλλιθέα έμεινε στο "μηδέν" με την Καλλονή.


Κορυφή ο Πλατανιάς


Η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Ντίνα, αλλά ο Πλατανιάς ανέτρεψε τα δεδομένα με τους Μαραγκουδάκη (στο 26') και Ναζλίδη (στο 44'). Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και μάλιστα ισοφάρισαν γρήγορα με τον Βλασσόπουλο, στη συνέχεια όμως, τα πολλά αμυντικά λάθη λίγο έλειψε να τους φέρουν σε δύσκολη θέση.

Εν τέλει, με τη συμπλήρωση του 90λέπτου ο Μαρτσάκης κέρδισε πέναλτι από τον Κοιλιάρα και ο Ναζλίδης ευστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. Ο αγώνας, πάντως, σημαδεύτηκε από τα τραγικά διαιτητικά λάθη, τη διακοπή στο 28ο λεπτό λόγω πτώσης αντικειμένων και την ένταση μετά το τέλος του πρώτου μέρους σε αγωνιστικό χώρο και φυσούνα.

Πηγή: contra.gr

Category: football | Views: 713 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-14 | Comments (0)

O Σίλβα Κλέιτον βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται στην Καϊσέρισπορ. 


Το συμβόλαιο του 29χρονου μεσοεπιθετικού με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και ο παίκτης αποφάσισε να αναζητήσει την τύχη του στην Τουρκία.

Η πολύ καλή περυσινή χρονιά του έδωσε τη δυνατότητα να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Καϊσέρισπορ η οποία ανακοίνωσε επίσημη τη μετεγγραφή.

Ο Κλέιτον που έμεινε 4 χρόνια στον Παναθηναϊκό δήλωσε: "Έρχομαι για να πετύχω και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της, αλλά και να προσφέρω θέαμα στους φιλάθλους της Καϊσερισπόρ."


Category: football | Views: 827 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-11 | Comments (0)

1 2 3 ... 47 48 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz