Wednesday, 2024-04-24, 4:09 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » football

Το σποτάκι για την νέα φανέλα της Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το νέο σποτάκι με την καινούργια εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης, με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές των ''μερένχες'' αλλά και τον Ζοζέ Μουρίνιο.


Πηγή:sportdog.gr
Category: football | Views: 662 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

Παρά την αρνητική εισήγηση του διευθυντή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκός πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες, την άδεια και θα μπορεί να κάνει κανονικά μετεγγραφές ενώ θα αγωνιστεί και στα ευρωπαϊκά κύπελλα.










Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες, έτσι ώστε να είναι εντελώς "καθαρή" η ΠΑΕ.


Το θέμα είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι πήραν την άδεια και θα μπορέσουν να κάνουν όπως θέλουν και μπορούν το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 605 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να κατεδαφιστεί το ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού, «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport αναφέρει ότι το κείμενο του σχεδίου του Προεδρικού Διατάγματος που θα αποσταλεί από το ΥΠΕΚΑ στο ΣτΕ για την τελική έγκριση ώστε το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας να κατεδαφιστεί, έχει ολοκληρωθεί! Κάτι το οποίο σημαίνει ότι η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού θα αποτελούσε παρελθόν.

Καμία «Λεωφόρος» δεν κατεδαφίζεται!

Ωστόσο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα για το θέμα αυτό αφού ο νόμος «Μπιρμπίλη», βάσει του οποίου θα εκδοθεί το ΠΔ, είναι σαφέστατα υπέρ του.

Το ΠΔ για να περάσει την έγκριση του ΣτΕ πρέπει να έχει υπογεγραμμένες συμβάσεις (εγγυήσεις) των εμπλεκομένων στο έργο.

Δηλαδή και του Δήμου με τον Ερασιτέχνη, διαφορετικά δεν περνάει το ΠΔ, κάτι που αναφέρει ρητά ο νόμος Μπιρμπίλη...

«Απαραίτητη προϋπόθεση για την κίνηση της διαδικασίας που ορίζεται στην περίπτωση α της παρούσας παραγράφου (κατάθεση ΠΔ) είναι η υποβολή πρότασης από το Δήμο Αθηναίων για το περιεχόμενο και τον τρόπο υλοποίησης του συνόλου του προγράμματος της διπλής ανάπλασης, καθώς και για τις υποχρεώσεις των κυρίων των ακινήτων που μετέχουν στο πρόγραμμα ή όσων έλκουν από αυτούς δικαιώματα, ιδίως ως προς την εκτέλεση συγκεκριμένων έργων και παρεμβάσεων και τις παρεχόμενες εγγυήσεις για την εκπλήρωσή τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά από το νόμο «Μπιρμπίλη».

Μαζί του και ο Καμίνης!

Κάτι το οποίο αναγνώρισε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μέσω των δηλώσεων που έκανε στις 2 Μαΐου.

«Εντελώς αβάσιμα και παραπλανητικά είναι δημοσιεύματα και ανακοινώσεις των τελευταίων ημερών, που αφορούν την υπόθεση του γηπέδου του Παναθηναϊκού και της Διπλής Ανάπλασης.

Θέλω να καταστήσω σαφές προς όλες τις πλευρές, κυρίως όμως προς τους φίλους και οπαδούς της ιστορικής ομάδας της πρωτεύουσας, ότι ο δήμος Αθηναίων όχι μόνο δεν είναι μέρος του προβλήματος αλλά αποτελεί, σε αυτές στις δύσκολες ώρες που περνά η ομάδα, τον πλέον σταθερό σύμμαχό της. Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, ότι ουδέποτε ετέθη ζήτημα κατεδάφισης του γηπέδου της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η δημοτική αρχή ενεργεί με απόλυτο σεβασμό στο ισχύον θεσμικό και νομοθετικό πλαίσιο και τηρεί όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα της πόλης και της ιστορικής της ομάδας», είχε τονίσει στις αρχές του μήνα ο δήμαρχος Αθηναίων βάζοντας «στοπ» στα σενάρια που ήθελαν την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού να κατεδαφίζεται.

Πηγή:sentragoal.gr

Category: football | Views: 618 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (1)

Εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για την επόμενη χρονιά θα μείνει η Μπεσίκτας όπως ανακοίνωσε η UEFA εξαιτίας της οικονομικής της ασυνέπειας. Προσέφυγε στο CAS η τουρκική ομάδα.
H Μπεσίκτας αντιμετώπιζε το φάσμα του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τις οικονομικές της ατασθαλίες (ψεύτικα στοιχεία για οφειλές προς παλιούς της ποδοσφαιριστές) και η αρχική απόφαση της UEFA ήταν να μείνει σπίτι της για τα επόμενα δύο χρόνια καθώς και πρόστιμο ύψος 500.000 ευρώ

Τελικά η πειθαρχική επιτροπή της UEFA μείωσε την ποινή για τους «μαύρους αετούς» στον έναν χρόνο αποκλεισμού, αλλά και το ποσό (από 500.000 ευρώ στα 200.00) κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ τη νέα σεζόν, παρότι η ίδια είχε καταφέριε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάντως, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Μπεσίκτας θα προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης.

Πηγή:gazzeta.gr
Category: football | Views: 613 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (0)

 

Ο Κλοντ Ντιελνά αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, μετά τους Σιόβα και Βλαχοδήμο.

Οι νταμπλούχοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Ο αριστεροπόδαρος, με ύψος 1.85μ. στόπερ έχει καταγωγή από τη Γουαδελούπη και διαθέτει γαλλικό διαβατήριο.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Ιστρ με την οποία είχε συνολικά 63 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ την σεζόν 2007-08 είχε περάσει από την Λοριάν (σ.σ.: 6 εμφανίσεις).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για μεταγραφή, η οποία έλαβε χώρα κατόπιν εισήγησης του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κλοντ Ντιελνά για τα επόμενα τρία χρόνια».

Πηγή:gavros.gr


Category: football | Views: 637 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (2)

Λίγες ώρες κράτησε η δεύτερη "προσπάθεια" του Βασίλη Ξενιάδη να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ. Ο φερόμενος... σωτήρας της Ένωσης αν και διαβεβαίωνε ότι την Τετάρτη το πρωί θα έβαζε 5 εκ. ευρώ στο λογαριασμό της ΠΑΕ, ενημέρωσε ότι χρειάζεται 2 ακόμη ημέρες. Αναμενόμενη χαρακτηρίζουν την εξέλιξη αυτή οι άνθρωποι του συλλόγου.

 
Ο Ανδρέας Δημητρέλος, χωρίς να έχει πολλές ελπίδες, περίμενε το mail από το Χονγκ Κονγκ το οποίο ήρθε αλλά σε αντίθεση με τα όσα ισχυριζόταν την Τρίτη ο Βασίλης Ξενιάδης, το μόνο που περιείχε ήταν μία αίτηση παράτασης ως την Παρασκευή.

Η δικαιλογία μόνο πρωτότυπη δεν ήταν. Ο συνεργάτης του Ξενιάδη,  Γουίλιαμ Γιου, εξέφρασε την επιθυμία της Fargo Investment να εξετάσει λεπτομερώς τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Το θέμα βέβαια είναι ότι από τη στιγμή που ο Ξενιάδης έλεγε σε όλους τους τόνους ότι έχει εξασφαλίσει τα 5 εκ. ευρώ και θα τα καταθέσει την Τετάρτη, πώς είναι δυνατόν λίγες ώρες αργότερα να σκέφτηκε ότι χρειάζεται χρόνο για να κάνει ελέγχους;

Από την ΠΑΕ αναφέρουν πλέον ότι διακόπτουν κάθε επικοινωνία μαζί του, ενώ ο Ανδρέας Δημητρέλος θα τοποθετηθεί επί του θέματος.

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 534 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (0)

Στην Τουρκία και στην Ορντούσπορ θα συνεχίσει την καριέρα του Βιθέντε Μόνχε.

Η τουρκική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μετά από εισήγηση του προπονητή της Έκτορ Ραούλ Κούπερ.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας ο Βιθέντε Μόνχε υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, με τους υπεύθυνους της Ορντούσπορ να δηλώνουν ότι έκαναν πράξη της επιθυμία του προπονητή τους.
 
«Εϊμαι χαρούμενος που θα είμαι στην ίδια ομάδα με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ με έναν προπονητή μεγάλο δάσκαλο», δηλώνει ο Μόνχε στην ιστοσελίδα της ομάδας. «Μίλησα με τον πρόεδρο και μου εξήγησε το πλάνο που υπάρχει για τη νέα αγωνιστική σεζόν με στόχο έξοδο στην Ευρώπη», πρόσθεσε ο Αργεντινός πρώην -πλέον- άσος του Ολυμπιακού.

Πηγή:sday.gr
Category: football | Views: 579 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (0)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι... πιο έξυπνος από τον μέσο άνθρωπο, και έχει όνειρο να γίνει ο δυνατότερος ποδοσφαιριστής!

 

Δώστε του τη "χρυσή μπάλα" να σταματήσει επιτέλους! Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν αντέχεται πια!

Στις δηλώσεις που έκανε στο "France Football", ο Ιταλός επιθετικός δήλωσε πως είναι ιδιοφυία, ταλαντούχος, εκτός κριτικής και έχει σαν όνειρο... να γίνει ο δυνατότερος ποδοσφαιριστής.

Δείτε τις δηλώσεις του Μάριο Μπαλοτέλι και αναρωτηθείτε. Έχετε γνωρίσει ποτέ πιο αλαζόνα άνθρωπο;

Αναλυτικά:

"Ναι πιστεύω πως είμαι ιδιοφυία αλλά δεν το "παίζω" επαναστάτης. Έχω την ζωή μου και δεν ενοχλώ κανέναν. Θεωρώ πως είμαι εξυπνότερος από τον μέσο άνθρωπο!.

Tο ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός είναι πανέμορφο αλλά δύσκολο να το διαχειριστείς. Έχεις πάντα ανθρώπους απέναντί σου που σε κρίνουν συνεχώς. Μόνο οι λίγοι που έχουν ανάλογο ταλέντο με το δικό μου μπορούν να με κρίνουν.

Το όνειρό μου είναι να γίνω ο δυνατότερος ποδοσφαιριστής. Ξέρω πως είμαι αρκετά δυνατός αλλά δεν είναι ακόμα αρκετό. Πρέπει να δουλέψω κι άλλο. Μπορώ να σουτάρω καλά, να ντριμπλάρω εξίσου καλά αλλά μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο".

Αναφορικά με τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αλλά και το αν θα παραμείνει στον σύλλογο, ο Μπαλοτέλι σχολίασε:

"Δεν ξέρω ακόμα αν θα μείνω. Πρέπει να ρωτήσετε τον μάνατζέρ μου. Η πρόθεσή μου πάντως είναι να παραμείνω στην Σίτι. Ο Μαντσίνι με εμπιστευόταν πάντα.

Με ξέρει από μικρό παιδί και δεν πιστεύει όλα αυτά που ακούγονται από τον καθένα ότι με είδε κάπου κάποιο βράδυ κτλ. Έχουμε φιλική σχέση μεταξύ μας και του χρωστάω πολλά".


Πηγή:woop.gr

Category: football | Views: 502 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (0)

 

Οι "πράσινοι” θα συμμετάσχουν στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν αφού τακτοποίησαν όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές μέχρι τις 31/12/11 απέναντι σε ποδοσφαιριστές και ομάδες.


Παράλληλα, η "πράσινη” ΠΑΕ μπήκε στην διαδικασία διακανονισμού των οφειλομένων προς τους παίκτες της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πλέον ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο στην ΕΠΟ, μαζί με ένα πλάνο για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η ομποσπονδία θα ανάψει το "πράσινο” φως.

Πηγή:Newsit.gr
Category: football | Views: 556 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (0)

Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. 

Ο Γιώργος Δώνης πήρε την τελική του απόφαση και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση θα γίνει αργότερα μέσα στην ημέρα από το Δικέφαλο του Βορρά στον οποίο ο Ελληνας τεχνικός θα συνεχίσει την προπονητική καριέρα του.

Ο Δώνης πήρε την Τρίτη στα χέρια του την πρόταση από ομάδα του Κατάρ η οποία ήταν δελεαστική οικονομικά αλλά παρουσίαζε και προβλήματα (ο Ελληνας κόουτς θα έπρεπε να περιμένει καιρό).

Ετσι, η πρόταση του ΠΑΟΚ (ιδιαίτερα καλή για τα ελληνικά δεδομένα όπως εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του ο Δώνης) έγινε αποδεκτή και η συνεργασία Βρύζα-Δώνη είναι πλέον γεγονός.

H ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών θα γίνει μόλις ο Λάζλο Μπόλονι λύσει επισήμως το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή:contra.gr

Category: football | Views: 481 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-29 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 ... 47 48 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz