Thursday, 2024-03-28, 3:16 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » basket

Οι διαιτητές του 4ου τελικού (Μπήτης, Σχινάς και Αναστόπουλος) δεν έγραψαν στο φύλλο αγώνα για την επίθεση του Θανάση Γιαννακόπουλο στους διαιτητές, στο ημίχρονο, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού.




Συγκεκριμένα, Σταυρόπουλος και Τόμιτς από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» εξέφρασαν έντονα παράπονα για το γεγονός ότι οι κ. Μπήτης, Σχινάς και Αναστόπουλος δεν κατέγραψαν την επίθεση του Θανάση Γιαννακόπουλου στους διαιτητές κατά την διάρκεια του ημιχρόνου αλλά και το γεγονός ότι υπήρχαν οπαδοί που κινήθηκαν απειλητικά προς τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού. 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το φύλλο αγώνα όπως το κατέγραψαν οι διαιτητές κάνει αναφορά μόνο για ρίψη κροτίδων και ποτηριών κατά την έξοδο των διαιτητών στο ημίχρονο. 


Πυρά κατά της διαιτησίας στον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ εξαπέλυσε ο Σκοπιανός άσος του Ολυμπιακού.









Συγκεκριμένα ο Πέρο Άντιτς έγραψε στο Twitter μετά το ματς: «Shame for the greek basketball with this kind of referee!! Big shame!!». Δηλαδή «Ντροπή για το ελληνικό μπάσκετ τέτοιου είδους διαιτητές. Μεγάλη ντροπή». 

Πηγή:Newsit.gr
Category: basket | Views: 625 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-31 | Comments (0)

Η...καρδιά του πρωταθλητή – Ισοφάρισε και πάει ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 84-74
Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχτηκε για δεύτερη φορά ο Παναθηναϊκός που παρά το γεγονός πως στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν πίσω στο σκορ επικράτησε με 84-74 του Ολυμπιακού και ισοφάρισε σε 2-2 την σειρά των τελικών. Το Σάββατο στο ΣΕΦ θα κριθεί το πρωτάθλημα.

Το LIVE του αγώνα

Με κεκτημένη ταχύτητα από το τελευταίο ραντεβού των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς. Οι "ερυθρόλευκοι” πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και χτύπησαν στον αιφνιδιασμό εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του Λο.

 Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έψαχνε να βρει την συγκέντρωση του στην άμυνα, ενώ σε ακόμα ένα ματς ο Ομπράντοβιτς επικεντρώθηκε στον Σπανούλη. Στην επίθεση επέλεξε να παίζει συνεχώς στο λόου ποστ με τον Μπατίστ (ο οποίος αγωνίστηκε σχεδόν 35 λεπτά!) και δικαιώθηκε με την επιλογή του καθώς τόσο ο Ντόρσεϊ όσο και ο Χάινς φορτώθηκαν νωρίς με φάουλ.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε σταθερά το προβάδισμα σε όλο το πρώτο ημίχρονο ενώ κάποια στιγμή η διαφορά έφτασε μέχρι το +11. 

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς αντέδρασαν άμεσα, ενώ πέρασαν μπροστά στο σκορ σχεδόν με το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Μπατίστ έκανε θραύση κάτω από τα καλάθια, ο Διαμαντίδης και ο Γιασικεβίτσιους στέκονταν επάξια στο πλευρό του, ενώ ο Σμιθ ήταν η αποκάλυψη του αγώνα δίνοντας πολύτιμες λύσεις.

Παρόλαυτα ο Ολυμπιακός αντέδρασε ξανά. Έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο και έχτισε διαφορά 8 πόντων στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου με πρωταγωνιστή τον Λο. Κάπου εκεί ξεκίνησε ένα εντυπωσιακό σερί του Παναθηναϊκού με 14-1. Ο Ντόρσεϊ βγήκε με 5 φάουλ, ο Μπατίστ είδε ευκολότερα το καλάθι, όμως οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το τελευταίο τρίλεπτο. 
 
Ο Περπέρογλου ευστόχησε σε ένα πολύ δύσκολο τρίποντο, ο Σμιθ σκόραρε μετά από δικό του επιθετικό ριμπάουντ, την ώρα που Κέσελ και Παπανικολάου αστοχούσαν στην απέναντι πλευρά του γηπέδου. Κάπου εκεί κρίθηκαν όλα και πλέον όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΣΕΦ.

Το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 21:00, θα γνωρίζουμε αν ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει τα πρωτεία στο ελληνικό πρωτάθλημα ή αν οι πρωταθλητές Ευρώπης πανηγυρίσουν τον πρώτο τους τίτλο μετά από 15 χρόνια.

Τα δεκάλεπτα: 14-19, 36-38, 55-58, 84-74 

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Περπέρογλου 5(1), Μπατίστ 23, Λόγκαν, Σάτο, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 15(3), Βουγιούκας 3, Καλάθης 7(1), Σμιθ 7(1), Καϊμακόγλου 12(1), Γιασικεβίτσιους 12(1). 

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 5, Λο 16(1), Άντιτς 11(3), Σπανούλης 8(1), Ντόρσεϊ 8, Κέσελ 9, Παπαδόπουλος, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 9, Παπανικολάου 8(2), Μάντζαρης, Σλούκας. 

Πηγή:Newsit.gr
Category: basket | Views: 606 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (0)

Μια νέα ισοφάριση από τον Παναθηναϊκό είναι ικανή να διαφοροποιήσει τα δεδομένα στους τελικούς της Α1 ή θα πάει στο …βρόντο, όπως πήγε και η πρώτη μετά το επιβλητικό 2-1 του Ολυμπιακού;

Κι άμα γίνει 2-2, ποιος αιώνιος απ΄ τους δύο;

Αν ο Ολυμπιακός αλώσει το ΟΑΚΑ στο 4ο ματς, στέφεται πανηγυρικά πρωταθλητής, σφραγίζει μια απίστευτη χρονιά και όλα τελειώνουν. Άρα δε χωράει περισσότερη ανάλυση. Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε τι μπορεί να συμβεί αν οι τελικοί συνεχίσουν να έχουν ζωή, δηλαδή αν ο Παναθηναϊκός κάνει το 2-2 και στείλει τη σειρά στο …τάι μπρέικ.

Φυσικά, δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί σε έναν ενδεχόμενο 5ο τελικό, χωρίς μάλιστα να έχουμε δει τον 4ο. Διότι, πέρα από το αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να δούμε και πώς θα κερδίσει. Πάλι με τη ψυχή στο στόμα ή με έναν τρόπο πιο επιβλητικό; Όλα μετράνε…

Σε κάθε περίπτωση πάντως, άλλο το 1-1 και άλλο το 2-2. Εντελώς διαφορετικά μπορεί να δράσει στην ψυχολογία των μονομάχων μια δεύτερη ισοπαλία. Και η λογική λέει ότι με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι τώρα, το ψυχολογικό αβαντάζ σε μία τέτοια περίπτωση θα πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει κατά κράτος τις εντυπώσεις στις τρεις πρώτες μάχες. Ακόμη και σε αυτή που έχασε. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει αφήσει πικρή γεύση. Ουσιαστικά, έχει απογοητεύσει. Φαντάζεστε λοιπόν μετά από τόσα θετικά και αρνητικά σχόλια αντίστοιχα, οι δύο ομάδες να στηθούν σε μια γραμμή, έχοντας την ίδια ακριβώς απόσταση από τον τίτλο;

Μονοκοντυλιά θα σβηστούν όλα. Και τα πράσινα χάλια και τα κόκκινα πάρτι και όλα. Ποιον συμφέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Μα, φυσικά την ομάδα που έχει χάσει έως τώρα τη μάχη των εντυπώσεων. Και αυτή είναι ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός. Με άλλον αέρα θα πάνε οι πράσινοι ΣΕΦ γνωρίζοντας ότι από εκεί που όλοι τους είχαν καταδικάσει, απέχουν σαράντα λεπτά από ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Πέρα απ’ αυτό, το 2-2 θα φορτώσει με κάποια πίεση τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζονται πλέον ως η νεανική ομάδα που εκπλήσσει ευχάριστα. Είναι πρωταθλητές Ευρώπης και έχουν δείξει με επιβλητικό τρόπο ότι μπορούν να γίνουν και πρωταθλητές Ελλάδας. Ως εκ τούτου κατάκτηση της κούπας έπαψε να αποτελεί ελπίδα για τον κόσμο τους. Έχει γίνει απαίτηση…

Πηγή:sportdog

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  19:00  

Category: basket | Views: 543 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-30 | Comments (0)

Δείτε πλάνα από την αποστολή του Ολυμπιακού στο «Ελ. Βενιζέλος», την αποθέωση του κόσμου και τη συνέχεια της γιορτής στο ΣΕΦ.




Πηγή:sday.gr

Category: basket | Views: 597 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (0)

Η περιγραφή του νικητήριου σουτ του Πρίντεζη σε τέσσερις γλώσσες (video)

Το καλάθι του Γιώργου Πρίντεζη στη λήξη του τελικού του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας άφησε άφωνους τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και όλο το φίλαθλο κοινό του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όχι όμως και τους σχολιαστές της ελληνικής, της ιταλικής, της σερβικής και της τουρκικής τηλεόρασης, οι οποίοι περιέγραψαν με τον δικό τους τρόπο τις χαμένες βολές του Ραμούνας Σισκάουσκας στο 61-60 υπέρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το 62-61 υπέρ του Ολυμπιακού από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Η ελληνική περιγραφή:

Η ιταλική περιγραφή:

Η σερβική περιγραφή:

Η τουρκική περιγραφή:

Πηγή:onsports.gr

Category: basket | Views: 620 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον πλανήτη οι φίλοι του Ολυμπιακού έστησαν τρελό γλέντι για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. 

Από το Αιτωλικό μέχρι το Τορόντο! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Από τον Λιμάνι και τον Πειραιά, μέχρι το Αιτωλικό, την Πάτρα, τη Χαλκίδα, το Μεσολόγγι, το Τορόντο, το Λονδίνο και αλλού!

Όπου χτυπούσε "ερυθρόλευκη" καρδιά πανηγυρίστηκε η χθεσινή τεράστια επιτυχία των παιδιών του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έκαναν υπερήφανους όλους τους Έλληνες...

Δείτε μερικά βίντεο με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να γιορτάζουν με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, την κατάκτηση της κορυφής της μπασκετικής Ευρώπης...

 

  

 

  

 

  

  

  

Πηγή:Sportdog.gr


και εδώ το βίντεο με τους παίκτες του ολυμπιακού σε γνωστό club της Πόλης!


Άφιξη αποστολής Ολυμπιακού στο club - Part 3 από redplanetgr
Category: basket | Views: 559 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Θαύμα στην Πόλη! - Πρωταθλητής Ευρώπης με...απίστευτη ανατροπή ο Ολυμπιακός (VIDEOS & PHOTOS)

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! Πήρε την Πόλη, γύρισε το ματς από τους -19 με επική ανατροπή και καλάθι του Πρίντεζη στο τέλος πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης νικώντας την ΤΣΣΚΑ με 62-61!
ΦΩΤΟ REUTERS.
Στη μεγαλύτερη ανατροπή που γνώρισε ποτέ το παγκόσμιο μπάσκετ, ο Ολυμπιακός νίκησε με 62-61 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης μετά από 15 χρόνια.

"Ήτανε νέοι, ήταν παιδιά και έτυχε να ναι και καλή φουρνιά"! Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού "λύγισαν" την γεμάτη αστέρια και εμπειρία ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 62-61 και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία του!

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς επέστρεψαν από το -19 (53-34) στο 28', παίζοντας με καρδιά, αποφασιστικότητα, επιμονή και υπομονή, ολοκληρώνοντας ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της Ευρωλίγκας, από τότε που έχουμε φάιναλ-φορ.

Φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν μείνει και χειροκροτούν τους παίκτες του Ίβκοβιτς που παραλαμβάνουν τα βραβεία.

Οι "ερυθρόλευκοι" με τον Κώστα Παπανικολάου να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι στην διοργάνωση, καθώς σημείωσε 18 πόντους, τον Βασίλη Σπανούλη να διατηρεί την ηρεμία στους Πειραιώτες σε δύσκολες στιγμές και τον Γιώργο Πρίντεζη να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι έκαναν αυτό που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο μέχρι και το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς με τους Κάιλ Χάινς, Τζόι Ντόρσεϊ εκτός κλίματος σημείωσε τρίποντα από... καρδιάς με τους Βαγγέλης Μάντζαρη, Κώστα Σλούκα μάζεψε την διαφορά μέχρι ο Πρίντεζης να στείλει τους Πειραιώτες στη γη της επαγγελίας.

Ο Παπανικολάου ήταν πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 18 πόντους, τον ακολούθησε ο Βασίλης Σπανούλης που σημείωσε 15 και ο Γιώργος Πρίντεζης 12. Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Μίλος Τεόντοσιτς σταμάτησε στους 15 πόντους, ο Αντρέι Κιριλένκο είχε 12 και ο Νέναντ Κρστιτς σημείωσε 11.

Ο τελικός ξεκίνη ... Read more »
Category: basket | Views: 682 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Η... βλακεία δεν ξαποσταίνει ούτε μία μέρα! Επεισόδια και τραυματισμοί στο πάρκινγκ του "Σινάν Ερντέμ" μετά από επίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού σε πούλμαν φίλων του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων” κατήγγειλαν ότι εκλάπησαν πολλά από τα εισιτήρια του τελικού, όπως και πανό.


Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Πόλη συνεχίστηκαν και την Κυριακή.

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του μικρού τελικού μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, οπαδοί των "πρασίνων” συγκρούστηκαν με αντίστοιχους του Ολυμπιακού που έφταναν στο γήπεδο. 

Μεγάλη ευθύνη για τα γεγονότα έχει η τουρκική αστυνομία αφού ανάμεσα σε δύο παρκαρισμένα πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού, τοποθέτησε ένα με οπαδούς του Παναθηναϊκού.


ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Το κακό δεν άργησε να γίνει. Υπεράριθμοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που αντιλήφθηκαν την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο σημείο, έκαναν επίθεση και για αρκετή ώρα ο χώρος μετατράπηκε σε αρένα.

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί αλλά ευτυχώς κανένας δεν φαίνεται να είναι πολύ σοβαρός. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού καταγγέλλουν ότι αυτοί του Παναθηναϊκού τους πήραν τα εισιτήρια του τελικού.

Η αστυνομία επενέβη με μεγάλη καθυστέρηση και κατάφερε να δώσει τέλος στις μάχες.

Πηγή:Newsit.gr
Category: basket | Views: 596 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Σε ένα ανοικτό ματς που επισκιάστηκε από τις αντεγκλήσεις των οπαδών των "αιωνίων", ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 74-69 από την Μπαρτσελόνα και τερμάτισε στην 4η θέση του Final-4

Αυτή ήταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή του Final-4, καθώς ο απερχόμενος πρωταθλητής Ευρώπης γνώρισε πραγματική αποθέωση από περίπου 3.500 κόσμο, παρά τη νέα του ήττα με σκορ 74-69 από την Μπαρτσελόνα.

Ο Διαμαντίδης ήταν εξαιρετικός καθώς τελείωσε το ματς με 17 πόντους και προσπάθησε στο τέλος να το γυρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Ο μικρός τελικός έχασε ακόμα περισσότερο από τη λιγοστή του αίγλη καθώς δεν αγωνίστηκαν οι Ναβάρο και Γιασικεβίτσιους, αφού οι προπονητές τους προτίμησαν να τους ξεκουράσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι "πράσινοι" ήταν απογοητευμένοι και ότι μόλις τελείωσε το παιχνίδι άρχισαν να κατευθύνονται προς τα αποδυτήρια, πριν ο Ιτούδης τους καλέσει να ανταποδώσουν το χειροκρότημα στον κόσμο.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε τον αγώνα με τους Καλάθη, Λόγκαν, Περπέρογλου, Σμιθ και Βουγιούκα. Ο Λόγκαν με καλάθι και φάουλ έγραψε το 6-5 με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερα και χωρίς να κάνουν πολλά φάουλ.

Στο 6' πέρασε στο παρκέ ο Διαμαντίδης προκειμένου να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδι των "πρασίνων" οι οποίοι έχοντας χάσει κάπως τη συγκέντρωσή τους βρέθηκαν στο -6 (13-19). Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού πάντως με πέντε προσωπικού πόντους έκανε το 20-21 του α' δεκαλέπτου.

Η Μπαρτσελόνα είχε στην α' περίοδο 4/7 σουτ τριών πόντων και πέντε περισσότερα ριμπάουντ από τον Παναθηναϊκό (8-13).

Στο ξεκίνημα του β' δεκαλέπτου, η Μπαρτσελόνα ξέφυγε με δύο καλάθια του Σάδα (20-25), ελέγχοντας καλύτερα το ρυθμό. Στη συνέχεια, ήταν σειρά του Γουάλας να σκοράρει και να κάνει το 25-32 στο 15' στέλνοντας την ομάδα του για πρώτη φορά στο +7.

Πάντως, η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση και μείωσε σε 29-32, πριν τελικά οι Ισπανοί εκμεταλλευτούν και πάλι την απουσία του Διαμαντίδη και ξεφύγει με 31-40 χάρη στην υπεροχή της μέσα στα καλάθια.

Ο Βάσκεθ έκανε το 33-42 κι έτσι οι Καταλανοί όχι μόνο διατήρησαν τη διαφορά που έχτισαν μέσα σε ένα τρίλεπτο, αλλά την αύξησαν και στους 11 πόντους με βολές του Χουέρτας.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός με σερί 8-1 κατάφερε να μειώσει σε 45-49, όμως απ΄ότι φάνηκε δεν είχε συνέχεια η αντεπίθεση των "πράσινων". Σταδιακά η Μπαρτσελόνα ξαναπήρε τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια της και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της ομάδας του Ομπράντοβιτς, πέρασε και πάλι μπροστά.

Στο 19' ο Σάδα έστειλε και πάλι τη διαφορά στους 9 πόντους (47-56) και παρ' ότι μείωσε παροδικά ο Διαμαντίδης, ο Τζο Ίνγκλς την επανέφερε στους 9. Κι ενώ κανείς δεν παρακολουθούσε το ματς λόγω των αντεγκλήσεων ανάμεσα στην εξέδρα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ο Διαμαντίδης έγραψε με τρίποντο το 5 ... Read more »

Category: basket | Views: 534 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)


Το φανταστικό κάρφωμα του Ντόρσεϊ, το τρίποντο από τα 8 μέτρα του Σπανούλη, το άλει ουπ του Κιριλένκο, το κρίσιμο καλάθι του Τεόντοσιτς και το κάρφωμα του Σάδα. Δείτε τις καλύτερες φάσεις των ημιτελικών της Ευρωλίγκας.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:


Category: basket | Views: 579 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-12 | Comments (0)

« 1 2 3 4 ... 19 20 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz