Friday, 2024-03-29, 10:54 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » basket
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 68-64

Τόπο στα νιάτα... Ο νεανικός και πιο διψασμένος Ολυμπιακός με πρωτεργάτη τον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη δεν "λύγισε" απέναντι στην Μπαρτσελόνα, πήρε εκδίκηση για την ήττα του το 2010 και προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας μετά το 68-64 επί των Καταλανών!

 

Την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός που επικράτησε της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του final-4 της Κωνσταντινούπολης.Εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Ίβκοβιτς. Κορυφαίοι οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Ντόρσεϊ που έριξαν στο... καναβάτσο την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2010.Την Κυριακή το βράδυ οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ με στόχο να ολοκληρώσουν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία της Ευρωλίγκας και να κατακτήσουν το δεύτερο ευρωπαϊκό.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με τρίποντα "μαχαιριές", παλικαρίσια επιθετικά ριμπάουντ στα κρίσιμα σημεία του ματς και φυσικά τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκας !

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έλεγξαν το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και έδειξαν από την αρχή ότι μόνο εύκολη... λεία δεν θα αποτελέσουν για τους Καταλανούς.

Τελικά λεία έγιναν οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ από τους αποφασισμένους και γεμάτους δίψα για διάκριση πιτσιρικάδες των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι παρότι στα τελευταία λεπτά έδειξαν να αποσυντονίζονται έφτασαν σε μία πανάξια πρόκριση στον τελικό, χάρη στο καθαρό μυαλό του Βασίλη Σπανούλη, τη δύναμη του Τζόι Ντόρσεϊ, την εμπειρία του Γιώργου Πρίντεζη και το πάθος των υπολοίπων παικτών της ομάδας.

Από τους Πειραιώτες ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης σταμάτησε στους 21 πόντους, ενώ ο Γιώργος Πρίντεζης πρόσθεσε 14 και ο Κώστας Παπανικολάου 9. Για την Μπαρτσελόνα, η οποία έδειξε κουρασμένη ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο σημείωσε 18 πόντους και ο Μπονιφάς Ν'΄Ντονγκ πρόσθεσε 10.

Στην Κωνσταντινούπολη, λοιπόν όπου ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από 20 χρόνια ακριβώς στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με τα πιτσιρίκια της Παρτίζαν, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα προσπαθήσει να επαναλάβει κάτι ανάλογο να ανεβάσει στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης τη νεανική ομάδα των Πειραιωτών.


 

Ξεκίνημα... ονειρο έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα κάνοντας το 8-0, κρατώντας για σχεδόν τέσσερα λεπτά τους Καταλανούς χωρίς σκορ! Οι «Μπλαουγκράνα» όμως κάποια στιγμή θα έβαζαν καλάθι και έτσι κατάφεραν να μαζέψουν την διαφορά, αλλά τους παίκτες του Ντούντα να δείχνουν πιο παθιασμένοι στην αρχή του δεκαλέπτου, το οποίο ολοκλήρωσαν στο +6 (17-11).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο μπορεί ο Βασίλης Σπανούλης να κουβαλούσε στις πλάτες του τον Ολυμπιακό, αλλά η Μπαρτσελόνα ροκάνισε την διαφορά και κατάφερε να περάσει μπροστά με το τρίποντο του Ναβάρο (26-27). Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Πασκουάλ να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια και οι Σπανούλης-Ντόρσει έκαναν το 33-29 στο τέλος της περιόδου.

Τα τρίποντα του Σπανούλη και του Πρίντεζη στην αρχή της τρίτης περιόδου έδωσαν ανάσα στον Ολυμπιακό, αλλά τα ριμπάουντ ήταν η... παραφωνία της ελληνικής ομάδας με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κρατήσει την διαφορά, καθώς έδινε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στους Καταλανούς για να σκοράρουν. Η ουσία ήταν πως με το 50-47, η τελευταία περίοδος θα ήταν για γερά νεύρα και θα κρινόταν στις λεπτομέρειες.

Στο +7 είχε φτάσει ο Ολυμπιακός την διαφορά 3 λεπτά πριν το τέλος του ημιτελικού, αλλά κατάφερε να το κάνει από μόνος του ντέρμπι! Με τον Ναβάρο να ευστοχεί σε δύο βολές, οι Καταλανοί μείωσαν στους δύο 63-61, όμως τότε ήρθε ο Σπανούλης όπου με ένα τρίποντο έβαλε φωτια στο Σινάν Ερντέμ κάνοντας το σκορ 66-61 1,03 από το τέλος!

Αυτό το τρίποντο του αρχηγού ήταν η χαριστική βολή στην Μπαρτσελόνα, η οποία δεν κατάφερε στα 63 δευτερόλεπτα που απέμεναν να κάνει κάτι και ο Ολυμπιακός βρέθηκε στον τελικό!

Δεκάλεπτα: 17-11, 33-29, 50-47, 68-64

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 2, Άντιτς 4, Σπανούλης 21 (4), Ντόρσεϊ 8, Κέσελ, Πρίντεζης 14, Παπανικολάου 9 (2), Μάντζαρης 4, Σλούκας 2, Λο 4.

... Read more »

Category: basket | Views: 639 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-11 | Comments (0)

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 66-64
Ματς για δυνατές καρδιές ήταν ο α' ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να νικάει με σκορ 66-64 τον ψυχωμένο Παναθηναϊκό και να παίρνει το εισιτήριο για τον κυριακάτικο τελικό του Final-4

 

Αν και ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από την ΤΣΣΚΑ, ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τον τελικό της Ευρωλίγκας
Πλήρωσε τα σοβαρά λάθη των διαιτητών στα τελευταία λεπτά. Μοιραίος ο Διαμαντίδης στην τελευταία επίθεση. Συγκλονιστικός ο Γιασικεβίτσιους.
Στον τελικό της Κυριακής η ΤΣΣΚΑ του εκπληκτικού Κιριλένκο. Περιμένει τον αντίπαλο της από ζευγάρι Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα.

Ζήτησε τη βοήθεια των Ολυμπιακών ο Τεόντοσιτς

Το πρώτο 10λεπτο ήταν ονειρώδες για τον Παναθηναϊκό! Τα έκανε όλα καλά, καθώς χτύπησε τον Τεόντοσιτς στην επίθεση, έβγαλε εκτός παιχνιδιού τους Κιριλένκο-Κρστιτς και είχε το πάνω χέρι, προηγούμενος με 29-15! Η ΤΣΣΚΑ είχε τα ριμπάουντ, αλλά είχε χαμηλά ποσοστά (1/8 τρίποντα).

Το οτι η ομάδα του Ομπράντοβιτς έβαλε όλους κι όλους 5 πόντους στο δεύτερο 10λεπτο τα λέει όλα... Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε ξανά την αυτοπεποίθηση της με αιφνιδιασμούς, επιθετικά ριμπάουντ, περιφερειακά σουτ κι αφού προηγουμένως σταμάτησε τους πράσινους στην άμυνα της. Ο Παναθηναϊκός πήγε στο ημίχρονο με προβάδισμα 34-32, έχοντας 2/16 σουτ...

Ο Παναθηναϊκός διατήρησε το προβάδισμα στο τρίτο 10λεπτο (55-51) χάρη στον Καϊμακόγλου και στον "Μήτσο" . Ο Κιριλένκο έκανε τη διαφορά σε αυτό το διάστημα, με τις έξτρα κατοχές που κέρδιζε για την ΤΣΣΚΑ, αλλά οι ψυχωμένοι πράσινοι έβρισκαν λύσεις και κρατούσαν μια κυρίως ψυχολογική διαφορά...

Η τελευταία περίοδος ήταν... ψυχοβγαλτική, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο, αλλά ο Σάρας ανέλαβε δράση και με 5 σερί πόντους έκανε το 64-60 στα 2`14``! Ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Μπατίστ και μια βολή του Σβεντ έκαναν το 63-64, στο 0.40 έφυγε η μπάλα από τον Τεόντοσιτς και οι διαιτητές εδειξαν ΤΣΣΚΑ, με τον Σέρβο να ευστοχεί για το +1 (65-64)! Ο Σβεντ έβαλε 1/2 βολές, κάνοντας το 66-64, η κατοχή πήγε ΤΣΣΚΑ λόγω του λάθους του Μπατίστ. Ο Τεόντοσιτς έκανε βήματα που δεν τα έδωσαν ποτέ, ο Σέρβος στη συνέχεια είχε 0/2, αλλά η τελευταία επίθεση πήγε στον βρόντο και η ΤΣΣΚΑ στον τελικό...

Τα δεκάλεπτα: 15-29, 32-34, 51-55, 66-64 

ΤΣΣΚΑ (Καζλάουσκας): Τεόντοσιτς 12(1/6 τριπ., 6 λάθη), Λαβρίνοβιτς 2, Σισκάουσκας 5, Κρίστιτς 8, Κιριλένκο 17(4/9 διπ., 2/4 τριπ., 9 ριμπ., 4 τάπες), Βορόνοφ, Βορόντσεβιτς, Σβεντ 15(1), Καούν 2, Κριάπα 3(1), Γκόρντον 2

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 6(3/5 διπ., 5 ριμπ.), Περπέρογλου, Μπατίστ 11(3/9 διπ., 6 λάθη), Σάτο 4(1), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 10(1/9 τριπ., 6 ασίστ), Βουγιούκας, Καϊμακόγλου 10(1/2 τριπ., 8 ριμπ.,5 ασίστ), Καλάθης 3(1), Γιασικεβίτσιους 19 (3/6 τριπ.)

Category: basket | Views: 572 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-11 | Comments (0)

ΤΣΣΚΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LIVE 18:00ET1nova sports 1nova sports HD

Το "Σινάν Ερντέν” ανοίγει τις πύλες του και φιλοξενεί Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας  στην πρώτη μεγάλη μάχη της ημέρας, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας 

Ο "εξάστερος” και κάτοχος του τίτλου θέλει να υπερασπιστεί το. στέμμα του, κόντρα στην ομάδα που θεωρείται από πολλούς το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Οι "πράσινοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, δίχως αγωνιστικά προβλήματα και έχοντας μεγάλο πάθος για πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.

Απ' την άλλη, ο Αντρέι Κιριλένκο και η παρέα του γνωρίζουν πως πρέπει να επαληθεύσουν στο παρκέ τον χαρακτηρισμό του φαβορί που τους έχει δοθεί. Και όλα αυτά, κόντρα στην ομάδα που έχει κατακτήσει έξι φορές την κορυφή της Ευρώπης μέσα σε 15 χρόνια;

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του περίπου 4.000 φίλους του, ενώ γύρω στους 3.000 θα είναι οι εκδρομείς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σύμμαχος και οδηγός του "τριφυλλιού”, η παράδοση που έχει κόντρα στους Ρώσους. Τέσσερις φορές βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες σε Final 4 και στις τέσσερις οι Ρώσοι πήγαν σπίτι τους. Το 1996 στο Παρίσι, το 2005 μέσα στο σπίτι τους, στη Μόσχα, το 2007 στην Αθήνα και το 2009 στο Βερολίνο με τις δύο τελευταίες προκρίσεις να οδηγούν και σε κατάκτηση τροπαίου τον Παναθηναϊκό

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Φινλανδός Καρλ Γιούνγκεμπραντ μαζί με τον Ισπανό Χοσέ Μαρτίν και τον Κροάτη Σρέτεν Ράντοβιτς.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LIVE 21:00 ET1nova sports 1nova sports HD

Οι "ερυθρόλευκοι” θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο τελικό προ διετίας στο Παρίσι από την Μπαρτσελόνα και με οδηγό το 97' -όταν και πήραν το πρώτο τους Ευρωπαϊκό κόντρα στους Καταλανούς- να κερδίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης 

Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς ανέτρεψαν κάθε προγνωστικά από την αρχή της σεζόν, βρέθηκαν στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και -φυσικά- θέλουν να πιουν και… νερό απ' την πηγή. 


Μπροστά τους όμως θα βρουν μία από τις καλύτερες και πιο θεαματικές ομάδες της Ευρωλίγκας, την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα αφού θα αγωνιστούν κανονικά οι Ναβάρο και Εντόνγκ.

Ο ημιτελικός, ξυπνάει... μνήμες από τον πρόσφατο τελικό των δύο ομάδων προ διετίας στο Παρίσι, όπου οι "μπλαουγκράνα” είχαν κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά και από το μακρινό παρελθόν, όταν ο Ολυμπιακός είχε κυριαρχήσει στον τελικό της Ρώμης.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Λαμόνικα, ο Γερμανός Λότερμόζερ και ο Τούρκος Σαχίν. 


Πηγή:Newsit
Category: basket | Views: 547 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-11 | Comments (0)

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έγιναν η πρώτη ομάδα που έφτασε στην Κωνσταντινούπολη για το final-4 της Ευρωλίγκας.


Το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Τουρκία για το final-4 της Ευρωλίγκας. Οι "πράσινοι” κατέλυσαν στο ξενοδοχείο «Polat Reinassance», στο οποίο θα μείνει και η αποστολή του Ολυμπιακού.

Παράλληλα οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι οι μοναδικοί από αυτούς των τεσσάρων φιναλίστ που θα προπονηθούν την Τετάρτη στην Sinan Erdem Arena.

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague έκανε κατά την άφιξη της ομάδας ο Στράτος Περπέρογλου δηλώνοντας αισιόδοξος ενόψει του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για τρίτη φορά. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μένα καθώς αντιμετώπισα πρόβλημα υγείας όμως είμαι εδώ με την ομάδα μου και έτοιμος να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να νικήσει. Τις προηγούμενες δύο φορές που συμμετείχα σε Final 4 το 2009 και το 2011 κατακτήσαμε το τρόπαιο. Το ίδιο ελπίζω να συμβεί και την τρίτη! Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε: 

«Η ΤΣΣΚΑ είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα φέτος. Παίζουν καλά, θα γίνει ένα σκληρό παιχνίδι. Όμως εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Έχουμε εμπειρία, έχουμε έναν προπονητή που έχει βρεθεί σε αυτή την κατάσταση πολλές φορές στο παρελθόν. Μπορεί να μας οδηγήσει και να μας κάνει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό».  

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός έφτασε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη με τον Κάρλ Χάινς να δηλώνει αισιόδοξος ενόψει του ημιτελικού του final-4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Να σημειωθεί πως μαζί με την "ερυθρόλευκη" αποστολή ταξίδεψε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ αμέσως μετά  η ομάδα πήγε στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει και στο οποίο βρισκόταν ήδη ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάιλ Χάινς στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας κατά την άφιξη του Ολυμπιακού: 

Για τη συμμετοχή στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι ανυπόμονος και ενθουσιασμένος να μπω στο παρκέ την Παρασκευή το βράδυ και να παίξω. Όλη η ομάδα περίμενε αυτή τη στιγμή εδώ και ένα μήνα. Ξαναλέω πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω πολύ να ξεκινήσει το Final 4». 

Για την Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα. Έχουν πολύ καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Είναι πολύ καλύτερες ομάδες στην άμυνα. Σίγουρα είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Όμως, εμείς έχουμε μία ομάδα με ικανότητες και χαρακτήρα και μία ομάδα που μπορεί να παίξει σκληρά και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν». 

Για το πώς θα αντιμετωπίσει τους ψηλούς των Καταλανών: «Θα είναι λίγο διαφορετικά για μένα, αλλά είναι κάτι που έχω συνηθίσει. Πολλές φορές έχω αντιμετωπίσει υψηλόσωμους παίκτες. Η Μπαρτσελόνα έχει πολλά ψηλά κορμιά, καθώς δεν είναι μόνο οι βασικοί αλλά και αυτοί που έρχονται από τον πάγκο. Γι’ αυτό θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ τα πλεονεκτήματά μου και να παίξω πιο έξυπνα». 

Τέλος, για τον χαρακτηρισμό του «αουτσάιντερ» που έχουν δώσει στον Ολυμπιακό, σε αυτό το Final 4: «Είμαστε εντάξει με αυτόν τον χαρακτηρισμό. Το σκεφτόμαστε αυτό από την αρχή της σεζόν. Το να είσαι το αουτσάιντερ δεν έχει καμία σημασία, σε αυτό το σημείο, καθώς μπορεί να παίξεις καλά και να πάρεις τη νίκη. Τίποτα δεν αποκλείεται».
Category: basket | Views: 569 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-10 | Comments (0)

Ο Κολοσσός Ρόδου βρέθηκε στο 28' στο -16 (41-57), όμως πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στα τελευταία λεπτά έφτασε στη νίκη με 71-68 απέναντι στον Πανιώνιο. 
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 71-68

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε ακόμα και με 17 πόντους, όμως οι Ροδίτες με μία επική αντεπίθεση επικράτησαν με 71-68 και έκαναν το 1-0 στην σειρά των μικρών τελικών της Α1 μπάσκετ.









Τα δεκάλεπτα: 14-18, 26-37, 49-57, 71-68 

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 1, Χάτεν 15 (1), Καλαϊτζής 9 (2), Πάνος 1, Γεωργαλής 3, Ασημακόπουλος 9 (1), Μπόικιν 10 (1), Χαρίσης, Τσάμης 11, Χόπσον 12. 

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 5 (1) , Κιζ 4, Αθανασούλας, Ντίμπλερ 11 (2), Μπατής 3 (1), Καββαδάς 6, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 8, Νάτζφεϊ 8, Παραγυιός 4, Μπάρλος 19 (4). 
Category: basket | Views: 589 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-09 | Comments (0)

Το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ προπονητών και παικτών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού φάνηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στην κοινή συνέντευξη Τύπου λίγες ημέρες πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Με πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ ΑΕ 4 παίκτες των δύο ομάδων και οι προπονητές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου λίγο πριν αναχωρήσουν για την Πόλη και μίλησαν για το μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Πριν από το Final Four μιλάμε πάντα, όμως δεν ξέρω αν έχω κάτι καινούριο να πω από αυτά που είπα χθες. Ίσως είναι πολύ σημαντικό και για εμάς και για τον Ολυμπιακό να είμαστε μαζί στην Κωνσταντινούπολη. Είναι μεγάλο επίτευγμα, όμως εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε και να κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ για να περάσουμε στον τελικό. Είναι εύκολο να δείτε τί έχει αλλάξει στην διοργάνωση! Δείτε φωτογραφίες μου πριν 25 χρόνια! Τότε, πήρα τον πρώτο μου τίτλο με την Παρτιζάν που έχει χρώματα το άσπρο και το μαύρο. Τότε λοιπόν τα μαλλιά μου ήταν μαύρα και τώρα είναι άσπρα. Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στην πόλη που κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με την Παρτιζάν. Στην αρχή της διοργάνωσης κανείς δεν πίστευε πως θα φτάσουμε εδώ. Οι παίκτες μου είχαν άλλη άποψη όμως και είμαι περήφανος γι' αυτούς."

 
Ντούσαν Ίβκοβιτς: "Είναι ωραία ιδέα να βρεθούμε όλοι μαζί εδώ πριν το Final Four. Προκριθήκαμε δίκαια και οι δύο ομάδες. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να είμαστε έτοιμοι και πιστεύω θα παίξουμε καλό μπάσκετ. Παρακολουθώ την Ελλάδα από το 1987. Η μεγάλη διάρκεια των Ελλήνων παικτών είναι πολύ σημαντικό. Βοηθήσαμε και εμείς, εγώ μαζί με τον κουμπάρο μου δηλαδή."

Αν μπορούν να εμπνευστούν οι φίλαθλοι από τις  καλές σχέσεις των δύο ομάδων:

 
Ίβκοβιτς:«Είμαστε καλό παράδειγμα και το πιστεύω. Και οι παίκτες έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και είμαι αισιόδοξος πως πολύ σύντομα θα ανοίξουν οι πόρτες για τους φιλάθλους»
Ομπράντοβιτς:«Είναι καλό που είμαστε ενωμένοι. Στο μέλλον πρέπει να σεβαστούμε περισσότερο τα καλά πράγματα και να τηρούμε το σωστό. Ούτε στο παρελθόν είχαμε προβλήματα. Στο Βερολίνο δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ελπίζω να γίνει έτσι και στην Ελλάδα, είτε είναι στο ΣΕΦ είτε στο ΟΑΚΑ»

Είναι εκτόνωση του Final 4 για τους φιλάθλους;

Ομπράντοβιτς
:«Αν θυμάμαι καλά οι εκλογές ήταν πριν δύο ημέρες. Όσοι αγαπούν το μπάσκετ εξακολουθούν να το αγαπούν»
Ίβκοβιτς:«Θα έχουμε το πρώτο τεστ για τους φιλάθλους στην Πόλη και ελπίζω να υποστηρίξουν κόσμια τις ομάδες τους»

Που πιστεύουν οι παίκτες πως θα κριθεί η πρόκριση στον τελικό:

Γιώργος Πρίντεζης
: «Σημασία έχει ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Έχουμε φτιάξει μια βάση ομάδας, πρέπει να την τηρήσουμε και ίσως κερδίσουμε».

Κώστας Παπανικολάου
:«Το σημαντικότερο είναι να χαρούμε το παιχνίδι. Δεν χρειάζεται άγχος. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στην ψυχή και την θέληση. Έχουμε αποδείξει πως έχουμε καρδιά και θα τα δώσουμε όλα»

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
: «Tα μικρά πράγματα κάνουν τη διαφορά σε ένα Final Four. Τα μικρά που ενδέχεται να αποδειχτούν μεγάλα στη διάρκεια της διοργάνωσης. Ένα καλό σκριν, μια καλή πάσα, ένα ριμπάλυντ, είναι λεπτομέρειες, αλλά μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι, έναν τίτλο. Αυτά είναι που κάνουν τη διαφορά. Έχουμε σχέδιο και θέλουμε να το εκτελέσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Στράτος Περπέρογλου
: «Πρόκειται για παιχνίδια που θέλουν συγκέντρωση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μην αφήσουμε καμία μπαλιά να πάει χαμένη. Σε αυτά τα ματς δεν επιτρέπεται να έχουμε νεκρά διαστήματα, πρέπει να παλεύουμε κάθε δευτερόλεπτο μέσα στο ματς. Έχουμε στο μυαλό μας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που θα βρεθούμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Δεν πιστεύω πως υπάρχει ομάδα που είναι ανίκητη. Εμείς θέλουμε να χτυπήσουμε τις ατέλειες της ΤΣΣΚΑ, να κρύψουμε τις δικές μας. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, το τι θα γίνει το καλοκαίρι είναι άλλη ιστορία, αυτό για εμάς ίσως αποτελέσει έξτρα κίνητρο. Εμείς να παίξουμε χωρίς αντιπαλότητες, θα πάρουν μέτρα και θα πάνε όλα καλά».

Πηγή:Newsit
Category: basket | Views: 555 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

Ο Σέρβος πλέιμεϊκερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πρώην του Ολυμπιακού ζήτησε την στήριξη των οπαδών των Πειραιωτών στον ημιτελικό του final-4 με τον Παναθηναϊκό.

 
«Απόλαυσα να παίζω στον Ολυμπιακό και σέβομαι απεριόριστα τον κόσμο του. Δεν σκέφτομαι καν την ήττα στο Final 4. Είναι για μας το γεγονός της χρονιάς και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΤΣΣΚΑ να πάρει τον τίτλο. Θα χαρώ πολύ όμως να δω τους φίλους μου από τον Ολυμπιακό και τον κόουτς Ίβκοβιτς. Ελπίζω ο κόσμος του Ολυμπιακού να μας υποστηρίξει τουλάχιστον στον ημιτελικό», τόνισε αρχικά ο Μίλος Τεόντοσιτς στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και πρόσθεσε:

«Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν πίεση, αλλά η πετυχημένη μας σεζόν μάς τονώνει την αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πως μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο και θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό το σκοπό».

Πηγή:Newsit
Category: basket | Views: 526 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης και την συνταγή που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του για να περάσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


Αναλυτικά, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε τουρκικό δίκτυο NTV  για: 

-την περσινή πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα: «Πέρυσι όλοι έβλεπαν σαν μεγάλο φαβορί την Μπαρτσελόνα. Πήγαμε να παίξουμε σε μία καυτή ατμόσφαιρα στην Ισπανία. Είπα στους παίκτες μου πως είχαν την ευκαιρία να παίξουν το καλύτερο μπάσκετ που μπορούσαν. ‘Αν έχετε ελπίδες να περάσετε την Μπαρτσελόνα, να το δούμε’, τους είπε. Μετά την ήττα μας με μικρή διαφορά στο πρώτο ματς, τους είπα πως ‘είδατε ότι μπορείτε να κερδίσετε την Μπαρτσελόνα’. Και το κατάλαβαν. Ισοφαρίσαμε 1-1 σε ένα πολύ δύσκολο ματς και φέραμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ. ‘Τους είπα ότι αφού νικήσαμε μία φορά την Μπαρτσελόνα, μπορούμε να το επαναλάβουμε στην έδρα μας. Είχαμε πάνω από 20.000 φιλάθλους στο γήπεδο στα δύο αυτά ματς. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, γιατί η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν έκπληξη για τους άλλους, αλλά όχι για μας». 

-τη φετινή πρόκριση απέναντι στη Μακάμπι: «Στο Final 4 είναι δύο τελικοί. Με τη Μακάμπι παίξαμε μία σειρά πέντε αγώνων. Όλοι απόλαυσαν τους συγκεκριμένους αγώνες ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Η έκβαση κρίθηκε στις λεπτομέρειες και μόνο στο πρώτο παιχνίδι υπήρχε ξεκάθαρος νικητής. 

-το πώς προετοιμάζει τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Με ρωτούν πολλοί αν έχω ετοιμάσει κάποια τρικ για την ΤΣΣΚΑ. Σε όλους δίνω την ίδια απάντηση: ένας προπονητής και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ πιο ενδελεχώς για ένα μοναδικό ματς. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Πέρα από το δικό μας πλάνο, πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες του αγώνα. Η προετοιμασία δεν αρκεί πολλές φορές και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να αλλάξουμε τη στρατηγική μας στη διάρκεια του ματς. Δεν το κάνει μόνο ο Παναθηναϊκός αυτό, αλλά όλες οι ομάδες». 

-τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Πιστεύω πως ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ήρθε στην ομάδα πριν οκτώ χρόνια και κάθε χρόνο γινόταν καλύτερος. Για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι συνεχώς διψασμένος. Η ατομική δουλειά είναι πολύ σημαντική. Ο Διαμαντίδης πηγαίνει για προπόνηση κάθε πρωί. Είναι ο πραγματικός ηγέτης αυτής της ομάδας, ο αρχηγός που αναγνωρίζουν όλοι και κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη. Όταν έχεις έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη, μπορεί να εφαρμόζει τις ιδέες σου στο παρκέ. Είναι ένας πολύ καλός και ειλικρινής άνθρωπος. Γνωρίζει τη σημασία που έχει ο ίδιος για την ομάδα και σκέφτεται πάντα τους συμπαίκτες του και την ομάδα. Αυτός είναι ο Διαμαντίδης. Ένας ξεχωριστός παίκτης, αλλά και άνθρωπος». 

-την παρουσία δύο ελληνικών ομάδων στο Final 4: «Η πρόκριση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Final 4 έδωσε μεγάλη χαρά στους Έλληνες. Είναι σημαντικό για μία χώρα όπως η Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα αυτή την περίοδο». 

-τη σχέση του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Είμαστε κάτι παραπάνω από απλώς καλοί φίλοι. Πρώτα από όλα, τον σέβομαι σαν άνθρωπο. Είναι σαν αδερφός μου. Επίσης πλέον έχουμε οικογενειακή σχέση, αφού είναι κουμπάρος μου. Μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, κατάφερε να οδηγήσει μία νεανική ομάδα στο Final 4 αλλάζοντας τον τρόπο παιχνιδιού της. Πιστεύω πως είναι μεγάλο επίτευγμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Ίβκοβιτς και την πρόκριση στο Final 4. Κι εμείς ζήσαμε ανάλογες δυσκολίες το καλοκαίρι μέχρι η οικογένεια Γιαννακόπουλου να αποφασίσει να μείνει και να συνεχίσει με ένα φυσιολογικό μπάτζετ». 

-τη σχέση του με τον Δημήτρη Ιτούδη: «Αν ο Ίβκοβιτς είναι αδερφός μου, ο Ιτούδης είναι ο μικρός μου αδερφός. Έχουμε την ίδια σχέση. Συνεργαζόμαστε τα τελευταία 13 χρόνια και τον είχα γνωρίσει λίγο πριν. Πλέον είμαστε κάθε μέρα μαζί. Μερικές φορές, όταν υπάρχουν διακοπές όπως τα Χριστούγεννα, του λέω αστειευόμενος ‘είμαι χαρούμενος που δεν θα σε δω για 3-4 μέρες’. Σέβομαι πολύ τον Δημήτρη. Με βοηθά πολύ. Πριν τις προπονήσεις και τους αγώνες συζητάμε για αρκετή ώρα για τις ιδέες μας για το παιχνίδι. Από την πρώτη μέρα που αρχίσαμε τη συνεργασία μας, του είπα πως ένας βοηθός προπονητή δεν πρέπει να συμφωνεί πάντα μαζί μου, αλλά πρέπει να ακούω και τις δικές του ιδέες. Γι’ αυτό κάποιες φορές στους αγώνες μάς βλέπετε να διαφωνούμε. Δεν τσακωνόμαστε, απλώς έτσι κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ο Δημήτρης είναι πλέον έτοιμος να γίνει ένας καλός προπονητής. Αν το αποφασίσει, θα τον βοηθήσω με χαρά». 

-τη νευρικότητα που έχει όταν είναι στον πάγκο: «Πάντα είμαι νευρικός. Σαν άνθρωπος όχι, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω απλά έναν αγώνα. Έτσι είναι η δουλειά μου και την αγαπώ. Σαν άνθρωπος εκτός γηπέδου είμαι τελείως διαφορετικός. Έτσι είναι ο τρόπος που κάνω τη δουλειά μου και δεν μπορεί να αλλάξει. Έτσι είμαι. Αν απλώς κάθεσαι και δεν αντιδράς καθόλου, δεν είναι καλό για κανέναν και ειδικά για την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό». 

-τη σχέση του με τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Η δουλειά μας δεν έχει νόημα χωρίς τους φιλάθλους. Ο δεσμός μας είναι πολύ σημαντικός. Πάντα λέω ότι όλα τα τρόπαια που έχουμε πάρει είναι ένα ‘ευχαριστώ’ για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι διαφορετικό για τους παίκτες να παίζουν σε γεμάτο γήπεδο, το να ξέρουν πως ο κόσμος είμαι εκεί ... Read more »
Category: basket | Views: 490 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-08 | Comments (0)

Ο Ζοτς ήταν όσο πιο ξεκάθαρος μπορούσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final 4 της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι από την στιγμή που δεν τον έχει ενημερώσει κανένας για τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους επενδυτές, είναι ουσιαστικά σαν να του λένε... γεια σας.

Σίγουρα όσο βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Ομπράντοβιτς δεν περίμεναν να ακούσουν από το στόμα του προπονητή του Παναθηναϊκού το... γεια σας!

Ο Ζοτς απαντώντας σε ερώτηση για τις φήμες μεταβίβασης της ΚΑΕ, προανήγγειλε ουσιαστικά την αποχώρηση του μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε...

Για τις φήμες μεταβίβασης της ΚΑΕ: «Δεν έχουμε ιδέα τι συμβαίνει. Τι να κάνουμε; Να πιάσουμε ένα και τον ρωτήσουμε τι συμβαίνει; Θα το ξαναπώ: Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει. Δεν μου έχει μιλήσει κανείς. Αν είμαστε ένα μήνα πριν απ' το τέλος της σεζόν και δεν ξέρεις τι θα γίνει, τι να σκεφτείς; Γεια σας! Αυτό θα πρέπει να είναι ένα έξτρα κίνητρο, ότι είναι το τελευταίο F4 για εμάς εδώ! Έπειτα θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι κι αν γίνει, είμαι υπερήφανος για όλα όσα έχουν κάνει οι παίκτες όλα αυτά τα χρόνια, όσα έχουμε περάσει μαζί με κάποιους, που είμαστε μαζί για πολλά χρόνια. Έπειτα τον Κολοσσό Ρόδου κάποιος δημοσιογράφος επίσης με ρώτησε και του απάντησα πως δεν είναι καλό να υπάρχουν οποιεσδήποτε φήμες. Με ρωτάτε αν θα πάω στη Μαδρίτη κι απαντάω, για να μην υπάρχουν φήμες. Ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους που επί 20 χρόνια προσφέρουν στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ για όλα όσα έχουν κάνει και κάνουν. Όποια απόφαση κι αν πάρουν, θα είμαι μαζί τους».

Για το πώς έφτασαν σε ακόμη ένα Final Four: «Έπειτα από ένα δύσκολο καλοκαίρι με όλα τα προβλήματά μας, είμαστε σήμερα εδώ να μιλήσουμε για το F4. Έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε υπερήφανοι. Η χρονιά είναι πολύ καλή για εμάς. Είμαι υπερήφανος με το πώς αγωνίστηκαν οι παίκτες, ώστε να φτάσουμε εδώ. Ήδη έχουμε κατακτήσει έναν τίτλο, θα συμμετάσχουμε και στους τελικούς της Α1, συν σε ακόμη ένα F4. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι. Αυτό που με γέμισε υπερηφάνεια είναι η αντίδραση των παικτών μου απ' το καλοκαίρι μέχρι τώρα. Παρότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, θα πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε την ευκαιρία, αν το θέλουμε, να κάνουμε κάτι καλύτερο. Θα αγωνιστούν οι ομάδες που ήταν και στο F4 του 2009. Η μόνη διαφορά είναι πως αντιμετωπίζουμε πρώτα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αυτός ο ημιτελικός είναι το... δικό μας F4. Την αντιμετωπίσαμε δύο φορές στην κανονική περίοδο κι ηττηθήκαμε αμφότερες. Στην Αθήνα αγωνιστήκαμε καλά κι όλοι θυμούνται πως ηττηθήκαμε στην παράταση. Στη Μόσχα σκοράραμε 49 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα πάντα κρίθηκαν στο 14-0 σε 2 λεπτά που έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη συνέχεια. Είναι προφανές πως, αν θέλουμε να τα πάμε καλύτερα, θα πρέπει να αγωνιστούμε σε υψηλότερο επίπεδο. Αυτό προσπαθούμε τις τελευταίες ημέρες, να προετοιμαστούμε για να σταματήσουμε τους βασικούς δημιουργούς της και να παίξουμε καλύτερη επίθεση. Αναμφίβολα είναι μία πολύ καλή ομάδα με εξίσου καλό ρόστερ. Αντέδρασα καλά το καλοκαίρι, γιατί ήταν πλήγμα να μη προκριθεί στο ΤΟΡ 16 του 2011. Υπέγραψαν τον Κιριλένκο, τον Κρστιτς, τον Λαβρίνοβιτς, τον Μέχια και τον Τεόντοσιτς. Ήταν εύκολο να αναγνωρίζει ποιος ο στόχος τους και μέχρι στιγμής έχουν παίξει πολύ καλά. Επαναλαμβάνω πως πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και στα 40 λεπτά, με συγκέντρωση, έχοντας στο μυαλό μας και τις δύο ήττες. Ούτως ή άλλως οι παίκτες μου θα έχουν κίνητρα. Δεν έχουμε προβλήματα, όλοι είναι καλά. Θα κάνουμε μία προπόνηση σήμερα, δύο αύριο και την Τετάρτη το πρωί θα αναχωρήσουμε για την Κωνσταντινούπολη, όπου έχουμε προγραμματισμένη προπόνηση στις 19:00».

Για το αν αισθάνεται αν κλείνει ένας κύκλος ζωής έπειτα το F4 του 1992: «Κάθε χρονιά ξεκινά με κάποιον στόχο. Είμαι πολύ τυχερός που είμαι σε μία ομάδα με στόχο πάντα το F4. Με Παρτιζάν, Χοβεντούτ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπένετον και Παναθηναϊκός, 21 χρόνια τώρα, υπάρχει αυτός ο στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που με όλες αυτές τις ομάδες έφτασε στο F4. Είναι δύσκολο να σκέφτεσαι για το μέλλον, όταν ακολουθούν κι οι Τελικοί της Α1 με τον Ολυμπιακό. Σε 21 χρόνια έφτασα 13 φορές σε F4, δύο στο Σαπόρτα. Θα δούμε τι θα φέρει το ποτάμι μπροστά μας την επόμενη χρονιά».

Για την ετοιμότητα της ομάδος
: «Υπάρχει προπονητής που θα πει πως είναι έτοιμη η ομάδα; Πάντα πριν απ' το τζάμπολ σκέφτεσαι πως θα ήταν καλό να υπάρχουν ακόμη δύο προπονήσεις. Αλλά πρέπει να επισημάνω και πάλι πως θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο, ένα άψογο παιχνίδι».

Για την πιθανότητα τελικού με τον Ολυμπιακό
: «Είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ η παρουσία Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού στο F4. Έπειτα από δύσκολο καλοκαίρι, βρήκαμε τον τρόπο να φτάσουμε εδώ. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό, που άλλαξε ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Αλλά στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας». 

Πηγή:Newsit
Category: basket | Views: 565 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-07 | Comments (0)

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα video για την κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στο Final-4 συμπεριλαμβάνοντας μερικές από τις πιο εντυπωσιακές φάσεις της διοργάνωσης !

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Final-4 βρισκόμαστε και η Ευρωλίγκα κάνει την παρουσίαση των τεσσάρων μονομάχων με ξεχωριστά videos.

Η διοργανώτρια αρχή δημιούργησε από ένα video για την κάθε ομάδα που θα συμμετάσχει στην κορυφαία διοργάνωση που δεν είναι άλλη από το Final-4 και διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο Final-4 της Ευρωλίγκας θα πάρουν μέρος πλην των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ίδια δηλαδή σύνθεση με εκείνη στο Βερολίνο του 2009. Μόνο που τότε, η κλήρωση έφερε τους "αιωνίους" αντιμέτωπους στον ημιτελικό.

PANATHINAIKOS


OLYMPIACOS


Final Four 2010 - Olympiacos από Euroleague_Basketball

CSKA


Final Four 2010 - CSKA από Euroleague_Basketball

BARCELONA


Final Four 2010 - Barcelona από Euroleague_Basketball
Category: basket | Views: 578 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-04 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 ... 19 20 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz