Wednesday, 2024-04-24, 5:31 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 29

Την μοναξιά της κορυφής του 1ου ομίλου της Football League απολαμβάνει και πάλι από την Κυριακή (29/4) ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα της Ριζούπολης επικράτησε με 1-0 της Ζακύνθου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και έφτασε στους 33 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τον Πανηλειακό ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τον Αστέρα Μαγούλας.

Από εκεί και πέρα, μεγάλη νίκη με 2-0 πήρε ο Κεραυνός Γλυφάδας στον Κορυδαλλό επί της Προοδευτικής, ενώ στο 0-0 έμειναν Ρούβας και Χανιά.

Ο ΠΑΟ Ρουφ νίκησε με 2-0 την Καλαμάτα στο γήπεδο του Ταύρου και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στον 1ο όμιλο της Football League 2. 

Στον 2ο όμιλο μεγάλη νίκη με ανατροπή πήρε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς με 2-1 επί του πρωτοπόρου Εθνικού Γαζώρου. Ματσάρα έγινε στην Ηράκλεια Σερρών, εκεί όπου ο Αετός Σκύδρας νίκησε με 5-4 τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Η Νίκη Βόλου πέρασε από την Κρανούλα επικρατώντας με 2-0 της τοπικής Δόξας, ενώ ο Ηρακλής αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 εκτός έδρας με τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Στην Κατερίνη ο Βατανιακό πήρε βαθμολογική ανάσα συντρίβοντας με 4-0 τον Οδυσσέα Αναγέννησης, ενώ στην Τσαριτσάνη ο Οικονόμος νίκησε με 2-1 τον Τύρναβο.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Αστέρας Μαγούλας-Πανηλειακός 0-0

Απόλλων Σμύρνης-Ζάκυνθος 1-0

Πρ ... Read more »

Category: football | Views: 510 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτ, που στηρίζει την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος εν όψει του Euro 2012. Μπείτε στο διαγωνισμό και δείτε τη φωτογραφία σας στη φανέλα της ελληνικής ομάδας. (video) 
Category: Spor | Views: 688 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

Πανθρακικός και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο ντέρμπι κορυφής της 28ης αγωνιστικής της Football League. Με νίκες συνέχισαν Καλλιθέα και Παναχαϊκή.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Πιερικός-Πλατανιάς 0-2

(71' Πάγκαλος, 75' Ναζλίδης)

Πιερικός: Καρακούτσης, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πουλόπουλος, Μπακάλης (76' Κόιτς), Πουρτουλίδης, Μοκακέ, Γκουγκουλιάς (46' Πέντα), Ελευθεριάδης, Ρούσεφ (46' Κοντέων).

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Πάγκαλος, Γκονζάλες (87' Μαρτσάκης), Μιρτσέτα (81' Παπαζούδης), Δέντσας, Δημήτρης, Παληγεώργος, Ναζλίδης (92' Δρακάκης), Μαραγκός, Τζανής.

ΑΕΛ-ΑΕΛ Καλλονής 1-1

(70' Παπαγεωργίου-33' Μανουσάκης)

Η ΑΕΛ Καλλονής είχε και δύο δοκάρια με τον Λεοζίνιο στο 42' και τον Μανουσάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο αγώνας έγινε Κεκλεισμένων των θυρών

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (46' Γκρούμπιεσιτς), Γκονζάλες (76' Χασομέρης), Ζεκίνια (87' Καρανίκας), Καούνος.

... Read more »

Category: football | Views: 509 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

Ο Διομήδης Άργους θα αντιμετωπίσει την ελβετική Βάκερ Τουν στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

 

Οι "Λύκοι" του Διομήδη Άργους θέλουν να... δαγκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Challenge Cup! Ο Διομήδης Άργους πήρε το εισιτήριο για τον διπλό τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (19 & 26 Μαϊου) την ελβετική Βάκερ Τουν.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο Φίλιππος Βέροιας είχε αγωνιστεί στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης την σεζόν 2002-03.

Στον επαναληπτικό ημιτελικό με την  Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Διομήδης αναδείχθηκε ισόπαλος 21-21. Υπερασπίστηκε παλικαρίσια τη "χρυσή" διαφορά των τριών γκολ (29-26) με την οποία είχε επικρατήσει στο Ισραήλ πριν από μια εβδομάδα.

Πραγματικά "έσπασαν" καρδιές στο κατάμεστο κλειστό του Λουτρακίου. Δίχως τον τιμωρημένο Νίκο Σαμαρά (σ.σ. θα αγωνιστεί κανονικά στους τελικούς), ο Διομήδης βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Η Μακάμπι ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 5-1 στο 10:28! Εκεί μίλησε ο Χάρης Μάλλιος και με τρία δικά του γκολ, οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά και ισοφάρισαν σε 6-6 (17:00).

Οι Ισραηλινοί έχτισαν και πάλι διαφορά τριών γκολ με τον Μπλέτσερ να "παγώνει" το κλειστό, όταν διαμόρφωσε το 12-8 υπέρ της Μακάμπι στο 29.55.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Διομήδης αρκέστηκε στο να μην επιτρέψει στη Μακάμπι να ξεφύγει στο σκορ και στο τελευταίο 20λεπτο άναψαν οι μηχανές. Στο 49:33 ο Χρήστος Πριόβολος, ένας από τους αθλητές με τη μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία του συλλόγου, μείωσε στο ένα γκολ (18-17).

Το αντιαθλητικό χτύπημα του Ντάβντα στον Νταβόρ Τάσκοβιτς στο 51:24 εξόργισε τους γηπεδούχους, καθώς ο παίκτης της Μακάμπι "τιμωρήθηκε" μόνο με δίλεπτη αποβολή, ωστόσο "ξύπνησε" τους παίκτες του Διομήδη.

Με δύο γκολ του Μάλλιου ο Διομήδης ισοφάρισε σε 20-20 πέντε λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα. Ο Ντάβντα προσπάθησε τουλάχιστον να εξασφαλίσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως ο Μαραγκός δεν του έκανε το χατίρι, ισοφάρισε σε 21-21 στο 57:00, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Διομήδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 την περίοδο 2003-04. Σταθεροποιήθηκε σε αυτή το 2006 και φέτος έχει "αγκαλιάσει" το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Χάρισε στο ελληνικό χάντμπολ τη μεγαλύτερη επιτυχία του μετά την έκτη θέση της εθνικής ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τυνησίας το 2005. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ο αρχηγός των "Λύκων", Γιώργος Ζαραβίνας.

Τα δεκάλεπτα: 1-4, 6-8, 8-12 (ημχ), 10-15, 17-18, 21-21.


Category: handball | Views: 663 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

Ο Βλάσης Μάρας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονόζυγο στο παγκόσμιο κύπελλο του Όσιγεκ. Δεύτερη θέση για τη Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας.

Στο γνώριμο για αυτόν πρώτο σκαλί του βάθρου επέστρεψε ο Βλάσης Μάρας. Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη κατέλαβε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο κύπελλο στο Όσιγεκ της Κροατίας.

Βαθμολογήθηκε με 15,600 από τους κριτές σε πρόγραμμα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας (στο 7,00) στο μονόζυγο και νίκησε τον Γάλλο Γιαν Κουσερά (15,575) και τον Γερμανό Αντρέας Μπρετσνάιντερ (15,450).

Στο τέλος Μαΐου ο Μάρας θα διεκδικήσει το έκτο ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο και όγδοο στην καριέρα του στο Μονπελιέ και πραγματικά με βάση τη σημερινή εμφάνιση του, δεν υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να ποντάρουν εναντίον του.

Έτοιμη να διεκδικήσει και το πρώτο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών στις Βρυξέλλες είναι η Βάσω Μιλλούση. Ήταν δεύτερη στη δοκό ισσοροπίας με 13,900 βαθμούς (6,1) στη δεύτερη εμφάνιση της σε τελικό στο Όσιγεκ μετά την τέταρτη θεση που πήρε στους ασύμμετρους ζυγούς.

Η Μιλλούση ήταν άτυχη και έχασε βαθμούς που θα την έφερναν πρώτη, αφού χρεώθηκε πτώση στην έξοδο της. Πρώτη ήταν η Ελβετίδα Τζούλια Στάινγκρουμπερ με 14,075, ενώ η συμπατριώτισσα της, Τζέσικα Ντιάκι ήταν τριτη με 13,825.

Views: 546 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

Η Λιόν κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας με τον αρχηγό της ομάδας, Κρις, να δίνει ιπποτικά το τρόπαιο στον αρχηγό της Κεβιγί με σκοπό να το σηκώσουν μαζί.
Λιόν


Η "μικρούλα" Κεβιγί, η ερασιτεχνική ομάδα που έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, μπορεί να έχασε το τρόπαιο, χάνοντας 1-0 από τη Λιόν, αλλά ο αρχηγός των "λιονέ", Κρις, κάλεσε τον αρχηγό της Κεβιγί, Γκρεγκορί Μπογκράρ και σήκωσαν μαζί την κούπα!!

ΛΙΟΝ- ΚΙΒΙΓΙ 1-0

Η Λιόν αναδείχθηκε κυπελλούχος Γαλλίας για 5η φορά στην ιστορία της, νικώντας με 1-0 την Κεβιγί στον τελικό του "Σταντ ντε Φρανς". Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Αργεντινός, Λισάντρο Λόπες, στο 28', ο οποίος χάρισε το πρώτο κύπελλο στην ομάδα του μετά το 2008.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΙΟΝ: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Λόβρεν (18' Μπακαρί Κονέ), Αλί Σισοκό, Γκοναλόν, Σέλστρεμ, Γκουρκούφ (67' Γκρενιέ), Λακαζέτ, Λισάντρο Λόπες, Μπαφετιμπί Γκομίς (82' Μπριάν).

ΚΕΒΙΓΙ: Ελ-Καρουμπί, Βαρντέν, Βεΐς, Μπεγκράρ, Βανουκιά, Ζανκέ Ντιαρά (77' Ουαμπί), Ζουάν, Βαλερό (57' Ερουά), Λαούπ (82' Αϊνά), Καπέλ, Κολινέ.




Category: football | Views: 640 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

Στην αρχή της σεζόν, η παρουσία του Ατρομήτου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό θα ήταν από μόνη της επιτυχία. Άλλωστε και οι ίδιοι οι Περιστεριώτες παραδέχονταν πως μεγάλο φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός. Όλα αυτά έγιναν και ειπώθηκαν προτού η ομάδα του Γιώργου Δώνη πατήσει χορτάρι και διαψεύσει τους πάντες. Ακόμη και τον εαυτό της.

Αυτή η ομάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και είναι με το σπαθί της από τις καλύτερες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος δεν πρέπει να φοβάται κανέναν αντίπαλο και αξίζει μόνο συγχαρητήρια για όσα έχει καταφέρει και θα καταφέρει, αφού το μέλλον μπορεί να είναι ακόμη καλύτερο.

Το χειροκρότημα των φιλάθλων τόσο της ομάδας τους, όσο κι αυτών του Ολυμπιακού στο τέλος της αναμέτρησης λέει πολλά.


Τις ευχαριστίες της σε όσους συντέλεσαν προκειμένου ο Ατρόμητος να γράψει ιστορία με την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επιθυμούν να συγχαρούν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους χιλιάδες Περιστεριώτες φιλάθλους που όλοι μαζί συνετέλεσαν να ζήσουμε μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας μας. Η χθεσινή μέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας δεν πρέπει να μας στενοχωρεί. Αντιθέτως, πρέπει να αποτελέσει την σπίθα που θα μας συσπειρώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον για να ζήσουμε και άλλες τέτοιες μεγάλες στιγμές!. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την συγκλονιστική τους προσπάθεια. Λύγισαν στο τέλος αλλά είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς. Έστειλαν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης. Ευχαριστούμε τους Περιστεριώτες φιλάθλους, που εν μέσω μεγάλων δυσκολιών, στάθηκαν με όλη τους τη ψυχή δίπλα στην ομάδα και άγγιξαν μαζί μας το όνειρο!. Ωστόσο, η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Οι προκλήσεις συνεχίζονται. Μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε και θα φθάσουμε τον Ατρόμητο ακόμη πιο ψηλά. Τους καλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα μας εν όψει των αγώνων play off και να μεταφέρουν σε κάθε γειτονιά της πόλης, τις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά τους συλλόγου μας.

... Read more »

Views: 488 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

Παρελθόν από την προεδρία του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο διάστημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παραχωρώντας τη συγκεκριμένη θέση σε κάποιον άλλον. Για να είμαστε ακριβείς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλομέτοχος και να έχει τον έλεγχο της Πειραϊκής ΠΑΕ, απλά δεν θα είναι πρόεδρος της. Αφεντικό λοιπόν και όχι πρόεδρος (κάτι που συμβαίνει σε αρκετές εταιρίες).

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και το νταμπλ του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης... τάραξε τα νερά, λέγοντας στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων της ομάδας ότι θα παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ! Η δήλωσή του προκάλεσε ανησυχία, ωστόσο ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο στην εταιρεία.

Θα παραμείνει δηλαδή βασικός μέτοχος και επικεφαλής της ΠΑΕ, απλά δεν θα βρίσκεται στη θέση του προέδρου. Η αιτία είναι ο νέος αθλητικός νόμος και οι σχέσεις των ομάδων με τους οπαδούς. Αν η ΠΑΕ αναγνωρίσει τις λέσχες φιλάθλων, τότε ο πρόεδρος θα έχει ποινικές ευθύνες σε περίπτωση που προκληθούν επεισόδια. 

Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει τυχόν μπλεξίματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα, πήρε την απόφαση αυτή, έτσι ώστε να συνεχίσει να συμβάλλει στο σύλλογο χωρίς επιπλοκές. Η απόφασή του φέρεται να είναι ειλημμένη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει.

Views: 530 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)

Όπως αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, δε θα δοθούν εισιτήρια σε καμία φιλοξενούμενη ομάδα, που θα λάβει μέρος στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ:

"Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, έλαβε σήμερα 29 Απριλίου 2012, την παρακάτω απόφαση:

AΠΟΦΑΣΗ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Έχοντας υπόψη:

Τις διατάξεις:

α. Του Α.Ν. 397/68 « Περί επανασυστάσεως της Γ.Γ.Α. και των αρμοδιοτήτων αυτής».
β. Του Π.Δ. 63/2005 « Κώδικας Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα».
γ. Του άρθρου 41Γ παρ. 4 του Ν. 2725/99, όπως προστέθηκε με το άρθρο 4 Ν. 3057/2002 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3 του Ν. 3262/2004).
δ. Του άρθρου 41Δ παρ. 6 του Ν. 2725/99, όπως προστέθηκε με το άρθρο 5 Ν. 3057/2002 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 παρ. 5 του Ν. 3262/2004).
ε. Του άρθρου 5 παρ 1 α΄, β΄και δ' του Ν. 4049/12.
2. Την με αριθμ. 17713/29-4-2010 απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Αγγελικής Γκερέκου, με θέμα « Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Υφυπουργού στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού (ΦΕΚ 628/Β).
4. Το με αρ. πρωτ. 1003/2/1269-α΄/27-4-2012, έγγραφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη/Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας/Κλάδου Τάξης, με το οποίο εισηγείται την απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων και μετακίνησης των οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων ποδοσφαίρου, κατά τη διεξαγωγή των αγώνων ποδοσφαίρου της SUPER LEAGUE, στο πλαίσιο των αγώνων Play Offs Super League ΟΠΑΠ.
5. Τη γνώμη της Δ.Ε.Α.Β.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Γίνεται δεκτή η εισήγηση της αστυνομίας. Για προφανείς λόγους προστασίας της δημόσιας τάξης, κατά την προεκλογική περίοδο, καθώς επίσης και για το αμέσως επόμενο των εκλογών χρονικό διάστημα, απαγορεύουμε τη διάθεση εισιτηρίων από τις γηπεδούχες προς τις φιλοξενούμενες ΠΑΕ, καθώς και την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων, κατά τους αγώνες των Play Offs Super League ΟΠΑΠ, για τις ακόλουθες αθλητικές συναντήσεις:

1η Αγωνιστική (Τετάρτη 2/5/2012) 

Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

2Η Αγωνιστική (Δευτέρα 7/5/2012) 

Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Π.Α.Ο.Κ.

3Η Αγωνιστική (Πέμπτη 10/5/2012) 

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Α.Ε.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

4Η Αγωνιστική (Κυριακή 13/5/2012) 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Α.Ε.Κ.

5Η Αγωνιστική (Τετάρτη 16/5/2012)
Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

6Η Αγωνιστική (Κυριακή 20/5/2012) 

Π.Α.Ο.Κ. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Α.Ε.Κ.
Views: 454 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-29 | Comments (0)


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ:








Ο Ραφίκ Τζιμπούρ αναδείχτηκε στη σχετική ψηφοφορία MVP του τελικού, με τον Αλγερινό να παραλαμβάνει το βραβείο του πριν από την απονομή.



Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:


Category: football | Views: 573 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-28 | Comments (0)

Μια... ανάσα πριν τα πέναλτι (στο 119') ο Φουστέρ πέτυχε το χρυσό γκολ και έδωσε στον Ολυμπιακό το 25ο κύπελλο στην ιστορία του! 1-1 η κανονική διάρκεια με γκολ των Τζιμπούρ και Ιγκλέσιας! 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (1-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ)


Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε όπως συνηθίζει σε όλα του τα τελευταία παιχνίδια. Ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες και όταν "τρομοκρατήθηκε" με το χαμένο πέναλτι του Χολέμπας, ο Τζεμπούρ "έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά" με το γκολ που σημείωσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ανέβασε την απόδοσή του, καθώς δεν είχε πλέον τίποτα να χάσει και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την καθίζηση του Ολυμπιακού ισοφαρίζοντας με τον Ιγκλέσιας.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του μπήκε αργά στο παιχνίδι στον δεύτερος μέρος με αποτέλεσμα να μην βρει διαδρόμους ανοιχτούς για το δεύτερο γκολ και έτσι ο τελικός να ολοκληρωθεί με 1-1 και να οδηγηθεί στην παράταση.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα πήγαινε στην διαδικασία των πέναλτι, ο Νταβίδ Φουστέρ που μπήκε ως αλλαγή στο ματς ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη.

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης (119'), ο Τοροσίδης έκανε την σέντρα και ο Ισπανός μέσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνς κάνοντας το 1-2 και δίνοντας το τρόπαιο στον Ολυμπιακό.


Οι συνθεσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Οικονόμου, Ιγκλέσιας (98' Ζουέλα), Δημούτσος, Μπρίτο (77' Σφακιανάκης), Επστάιν, Τάτος (63' λ.τρ. Καραμάνος), Μήτρογλου.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης (102' Μοδέστο), Μακούν (83' Φουστέρ), Αμπντούν (72' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Category: football | Views: 460 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-28 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz