Sunday, 2024-04-28, 2:31 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 29 » ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ
6:21 PM
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Παρελθόν από την προεδρία του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο διάστημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, παραχωρώντας τη συγκεκριμένη θέση σε κάποιον άλλον. Για να είμαστε ακριβείς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλομέτοχος και να έχει τον έλεγχο της Πειραϊκής ΠΑΕ, απλά δεν θα είναι πρόεδρος της. Αφεντικό λοιπόν και όχι πρόεδρος (κάτι που συμβαίνει σε αρκετές εταιρίες).

Μια μέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και το νταμπλ του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης... τάραξε τα νερά, λέγοντας στο παγκόσμιο συνέδριο των οργανωμένων της ομάδας ότι θα παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ! Η δήλωσή του προκάλεσε ανησυχία, ωστόσο ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να έχει τον έλεγχο στην εταιρεία.

Θα παραμείνει δηλαδή βασικός μέτοχος και επικεφαλής της ΠΑΕ, απλά δεν θα βρίσκεται στη θέση του προέδρου. Η αιτία είναι ο νέος αθλητικός νόμος και οι σχέσεις των ομάδων με τους οπαδούς. Αν η ΠΑΕ αναγνωρίσει τις λέσχες φιλάθλων, τότε ο πρόεδρος θα έχει ποινικές ευθύνες σε περίπτωση που προκληθούν επεισόδια. 

Προκειμένου λοιπόν να αποφύγει τυχόν μπλεξίματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα, πήρε την απόφαση αυτή, έτσι ώστε να συνεχίσει να συμβάλλει στο σύλλογο χωρίς επιπλοκές. Η απόφασή του φέρεται να είναι ειλημμένη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρεθεί ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει.

Views: 531 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz