Wednesday, 2024-04-24, 6:05 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 29 » ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ! ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ !
9:50 PM
ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ! ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ !

Ο Διομήδης Άργους θα αντιμετωπίσει την ελβετική Βάκερ Τουν στον τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. 

 

Οι "Λύκοι" του Διομήδη Άργους θέλουν να... δαγκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο του Challenge Cup! Ο Διομήδης Άργους πήρε το εισιτήριο για τον διπλό τελικό της ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (19 & 26 Μαϊου) την ελβετική Βάκερ Τουν.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει ευρωπαϊκό τρόπαιο. Ο Φίλιππος Βέροιας είχε αγωνιστεί στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης την σεζόν 2002-03.

Στον επαναληπτικό ημιτελικό με την  Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Διομήδης αναδείχθηκε ισόπαλος 21-21. Υπερασπίστηκε παλικαρίσια τη "χρυσή" διαφορά των τριών γκολ (29-26) με την οποία είχε επικρατήσει στο Ισραήλ πριν από μια εβδομάδα.

Πραγματικά "έσπασαν" καρδιές στο κατάμεστο κλειστό του Λουτρακίου. Δίχως τον τιμωρημένο Νίκο Σαμαρά (σ.σ. θα αγωνιστεί κανονικά στους τελικούς), ο Διομήδης βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Η Μακάμπι ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 5-1 στο 10:28! Εκεί μίλησε ο Χάρης Μάλλιος και με τρία δικά του γκολ, οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά και ισοφάρισαν σε 6-6 (17:00).

Οι Ισραηλινοί έχτισαν και πάλι διαφορά τριών γκολ με τον Μπλέτσερ να "παγώνει" το κλειστό, όταν διαμόρφωσε το 12-8 υπέρ της Μακάμπι στο 29.55.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Διομήδης αρκέστηκε στο να μην επιτρέψει στη Μακάμπι να ξεφύγει στο σκορ και στο τελευταίο 20λεπτο άναψαν οι μηχανές. Στο 49:33 ο Χρήστος Πριόβολος, ένας από τους αθλητές με τη μεγαλύτερη προσφορά στην ιστορία του συλλόγου, μείωσε στο ένα γκολ (18-17).

Το αντιαθλητικό χτύπημα του Ντάβντα στον Νταβόρ Τάσκοβιτς στο 51:24 εξόργισε τους γηπεδούχους, καθώς ο παίκτης της Μακάμπι "τιμωρήθηκε" μόνο με δίλεπτη αποβολή, ωστόσο "ξύπνησε" τους παίκτες του Διομήδη.

Με δύο γκολ του Μάλλιου ο Διομήδης ισοφάρισε σε 20-20 πέντε λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα. Ο Ντάβντα προσπάθησε τουλάχιστον να εξασφαλίσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως ο Μαραγκός δεν του έκανε το χατίρι, ισοφάρισε σε 21-21 στο 57:00, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Διομήδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α1 την περίοδο 2003-04. Σταθεροποιήθηκε σε αυτή το 2006 και φέτος έχει "αγκαλιάσει" το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Χάρισε στο ελληνικό χάντμπολ τη μεγαλύτερη επιτυχία του μετά την έκτη θέση της εθνικής ανδρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τυνησίας το 2005. Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ο αρχηγός των "Λύκων", Γιώργος Ζαραβίνας.

Τα δεκάλεπτα: 1-4, 6-8, 8-12 (ημχ), 10-15, 17-18, 21-21.


Category: handball | Views: 664 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz