Sunday, 2024-04-28, 8:49 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 29 » ΧΑΣΑΝΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
6:38 PM
ΧΑΣΑΝΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Στην αρχή της σεζόν, η παρουσία του Ατρομήτου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό θα ήταν από μόνη της επιτυχία. Άλλωστε και οι ίδιοι οι Περιστεριώτες παραδέχονταν πως μεγάλο φαβορί ήταν ο Ολυμπιακός. Όλα αυτά έγιναν και ειπώθηκαν προτού η ομάδα του Γιώργου Δώνη πατήσει χορτάρι και διαψεύσει τους πάντες. Ακόμη και τον εαυτό της.

Αυτή η ομάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει και είναι με το σπαθί της από τις καλύτερες του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος δεν πρέπει να φοβάται κανέναν αντίπαλο και αξίζει μόνο συγχαρητήρια για όσα έχει καταφέρει και θα καταφέρει, αφού το μέλλον μπορεί να είναι ακόμη καλύτερο.

Το χειροκρότημα των φιλάθλων τόσο της ομάδας τους, όσο κι αυτών του Ολυμπιακού στο τέλος της αναμέτρησης λέει πολλά.


Τις ευχαριστίες της σε όσους συντέλεσαν προκειμένου ο Ατρόμητος να γράψει ιστορία με την συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου και στα πλέι οφ του πρωταθλήματος εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου επιθυμούν να συγχαρούν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους χιλιάδες Περιστεριώτες φιλάθλους που όλοι μαζί συνετέλεσαν να ζήσουμε μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της ομάδας μας. Η χθεσινή μέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας δεν πρέπει να μας στενοχωρεί. Αντιθέτως, πρέπει να αποτελέσει την σπίθα που θα μας συσπειρώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον για να ζήσουμε και άλλες τέτοιες μεγάλες στιγμές!. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την συγκλονιστική τους προσπάθεια. Λύγισαν στο τέλος αλλά είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς. Έστειλαν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης. Ευχαριστούμε τους Περιστεριώτες φιλάθλους, που εν μέσω μεγάλων δυσκολιών, στάθηκαν με όλη τους τη ψυχή δίπλα στην ομάδα και άγγιξαν μαζί μας το όνειρο!. Ωστόσο, η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ. Οι προκλήσεις συνεχίζονται. Μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε και θα φθάσουμε τον Ατρόμητο ακόμη πιο ψηλά. Τους καλούμε να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα μας εν όψει των αγώνων play off και να μεταφέρουν σε κάθε γειτονιά της πόλης, τις ιδέες, τις αξίες και τα ιδανικά τους συλλόγου μας.

Όλο το Περιστέρι είναι Υπερήφανο για τον Ατρόμητο!".




ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΙΤΑΝΖ...
Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Σαρλ Ιτάνζ πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει στο τέλος της παράτασης και έτσι σήκωσε και το Κύπελλο Ελλάδος, με αποτέλεσμα ο πορτιέρο του Ατρομήτου με τη λήξη του μεγάλου τελικού να ξεσπάσει σε κλάματα… Είναι χαρακτηριστικό πως με το που είδε τη μπάλα στα δίχτυα από την κεφαλιά του Νταβίντ Φουστέρ, έπεσε κάτω και δεν μπορούσε να σηκωθεί όρθιος, την ίδια ώρα που στο ΟΑΚΑ είχε στηθεί ένα «ερυθρόλευκο» πάρτι. Με τη λήξη έκατσε στο ένα δοκάρι του βλέποντας τους νταμπλούχους να πανηγυρίσουν και ξέσπασε σε κλάματα, καθώς θα ήθελε να πάει ο τελικός στα πέναλτι…. Άνθρωποι του Ατρομήτου πήγαν κοντά του και τον σήκωσαν για να πάει στα αποδυτήρια… 

Views: 490 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz