Sunday, 2024-04-28, 9:15 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 29 » ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΘΡΙΛΕΡ!
11:14 PM
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΘΡΙΛΕΡ!
Μια... ανάσα πριν τα πέναλτι (στο 119') ο Φουστέρ πέτυχε το χρυσό γκολ και έδωσε στον Ολυμπιακό το 25ο κύπελλο στην ιστορία του! 1-1 η κανονική διάρκεια με γκολ των Τζιμπούρ και Ιγκλέσιας! 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1 (1-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ)


Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε όπως συνηθίζει σε όλα του τα τελευταία παιχνίδια. Ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες και όταν "τρομοκρατήθηκε" με το χαμένο πέναλτι του Χολέμπας, ο Τζεμπούρ "έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά" με το γκολ που σημείωσε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ανέβασε την απόδοσή του, καθώς δεν είχε πλέον τίποτα να χάσει και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την καθίζηση του Ολυμπιακού ισοφαρίζοντας με τον Ιγκλέσιας.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του μπήκε αργά στο παιχνίδι στον δεύτερος μέρος με αποτέλεσμα να μην βρει διαδρόμους ανοιχτούς για το δεύτερο γκολ και έτσι ο τελικός να ολοκληρωθεί με 1-1 και να οδηγηθεί στην παράταση.

Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα πήγαινε στην διαδικασία των πέναλτι, ο Νταβίδ Φουστέρ που μπήκε ως αλλαγή στο ματς ήταν αυτός που είπε την τελευταία λέξη.

Στο τελευταίο λεπτό της παράτασης (119'), ο Τοροσίδης έκανε την σέντρα και ο Ισπανός μέσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ιτάνς κάνοντας το 1-2 και δίνοντας το τρόπαιο στον Ολυμπιακό.


Οι συνθεσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Οικονόμου, Ιγκλέσιας (98' Ζουέλα), Δημούτσος, Μπρίτο (77' Σφακιανάκης), Επστάιν, Τάτος (63' λ.τρ. Καραμάνος), Μήτρογλου.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης (102' Μοδέστο), Μακούν (83' Φουστέρ), Αμπντούν (72' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Category: football | Views: 461 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz