Friday, 2024-03-29, 4:52 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 18
Πανιώνιος και Ξάνθη μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), που ήταν αρκετός για να τους δώσει και μαθηματικά την παραμονή, έπειτα από την ήττα του Εργοτέλη.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΞΑΝΘΗ 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 29η αγωνιστικής της Super League, ένα αποτέλεσμα που άφησε ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες.

Με την ισοπαλία αυτή Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη έφτασαν στους 33 βαθμούς εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία και τη νέα περίοδο. Έτσι οι δύο σύλλογοι δεν θα έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον την τελευταία αγωνιστική.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας (55' Σκέμπρι), Μενδρινός, Όμο, Αντούνιες, Σάμαρης, Ντιμπαλά (67' Αμπντουλάγιεβ), Κούτσι.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Στάζιακ, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας (57' Πόι), Μαρσελίνιο (57' Μαρσελίνιο), Βλαχοδήμος (80' Σταθάκης), Μαρκόφσκι.

Σκόρερ: Όμο (72', Πανιώνιος)-Βασιλακάκης (25', Skoda Ξάνθη)



Η Κέρκυρα γύρισε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο μέσα σε 5 λεπτά από το 0-1 σε 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ και πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μία στροφή πριν το φινάλε. Το τελικό 4-1 στο 93' με γκολ του Βέντσελ πίσω από τη σέντρα!

 
ΚΕΡΚΥΡΑ- ΟΦΗ 4-1 

Στο Καραϊσκάκη έμεινε ζωντανή και στην έδρα της... σώζεται. Η Κέρκυρα διέσυρε τον ΟΦΗ με 4-1 και με νίκη στο «Βικελίδης» παραμένει στη Σούπερ Λίγκα χωρίς να την ενδιαφέρει ο Εργοτέλης.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

... Read more »

Category: football | Views: 501 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-18 | Comments (0)

Η ατομική ενέργεια του Κλέιτον στο 58' και το... κρύψιμο της μπάλας στο 90' με τον Χριστοδουλόπουλο σκόρερ έφταναν και περίσσευαν στον Παναθηναϊκό για να νικήσει 2-0 τον Αστέρα στη Τρίπολη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-2

Στην επανάληψη εκτός από τις κινήσεις των δύο προπονητών, που δεν έφεραν κάποια αλλαγή στην εικόνα του ματς, το μοναδικό που έκανε την διαφορά ήταν η ενέργεια του Σίλβα Κλέιτον στο 58' που έκρινε και την αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύθηκε την σύγχυση στην άμυνα των Αρκάδων, χόρεψε τον Μπαντή στο ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, πετυχαίνοντας ακόμη ένα πολύ όμορφο τέρμα την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στις καθυστερήσεις ο Λάζαρος με τον Μαυρία... έκρυψαν τη μπάλα, με τον Χριστοδουλόπουλο να στέλνει με ωραίο πλασέ την μπάλα στο βάθος της εστία του Μπαντή για το τελικό το 2-0. Οι παίκτες του Φερέιρα έδειξαν και πάλι πως σέβονται την φανέλα και ότι δεν επηρεάζονται από την κατάσταση χάους και διάλυσης στο διοικητικό κομμάτι. Δύο «ποιήματα» ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι πέτυχαν έτσι την 4η διαδοχική νίκη τους και δείχνουν ενόψει πλέι όφ ότι πατάνε καλά στα πόδια τους και σίγουρα έχουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιόλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Άλβαρεζ (75' Σολάκης), Πουλίδο, Χουανίτο, Ουσέρο, Φράνκου (46' Ροζέριο), Ράγιος, Περόνε, Ναβάρο (79' Μπρέσκα).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Μαρίνος (59' Μαρίνος), Νίνης (74' Φουρλάνος), Κλέιτον (59' Καραγκούνης), Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος.


... Read more »

Category: football | Views: 476 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-18 | Comments (0)

Ο Ολυμπιακός, με μπλε εμφανίσεις, γύρισε στους εντυπωσιακούς ρυθμούς και έκανε περίπατο στα Γιάννενα διαλύοντας με 4-0 τον ΠΑΣ! 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4


Την αρχή έκανε ο Μιραλάς στο 53', όπου δέχτηκε ωραία ασίστ από τον Αμπντούν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 64' ο Τζιμπούρ με προσωπική ενέργεια και ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Κι ενώ ο ΠΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει και να ξαναμπεί στο ματς, οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πραγματικά καταιγιστικοί και με αντεπίθεση διαρκείας πήραν προβάδισμα 4 γκολ. Ο Τζιμπούρ στο 71' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ ο Φετφατζίδης τρία λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ και έκανε το 4-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων


ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Ντάσιος, Σκαρντοβέλι, Μιχαήλ, Ντε Βινσέντι (78' , Μπεσέρα, Γεωργίου, Ζαμπρέλα, Κυριάκος (59' Τζάνης), Βίλα.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης (76' Φέισα), Φουστέρ, Αμπντούν (72' Φετφατζίδης), Μιραλάς, Τζιμπούρ (78' Ντιόγκο).


Category: football | Views: 528 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-18 | Comments (0)

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης πέτυχε η Εθνική ομλάδα πόλο των γυναικών και πλέον χρειάζεται την ισοπαλία στον τελευταίο αγώνα των ομίλων κόντρα στην Ολλανδία για να πάρει την πρώτη θέση.





ΕΛΛΑΔΑ- ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ 16-8

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του Καζακστάν, επικράτησαν με 16-8 και την Πέμπτη κόντρα στην Ολλανδία θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να πάρουν την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου του τουρνουά.

Ακόμη μία εύκολη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 16-8 του Καζακστάν και ανέβηκε στην πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, την οποία θα «σφραγίσει» ακόμη και με ισοπαλία στον αυριανό (18:20) αγώνα με την Ολλανδία. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι με τον Καναδά, η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε σήμερα πιο χαλαρή, απέναντι σε έναν σαφώς υποδεέστερο -πλην αξιόμαχο- αντίπαλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εθνική δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο, όταν χθες είχε δεχθεί δύο σε ολόκληρο το ματς.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-1, 5-2, 1-2 

Οι συνθέσεις: 

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 2, Μελιδόνη, Ψούνη 1, Λιόση 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 4, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 2, Μανωλιουδάκη 2, Αντωνάκου 1, Λαρά 1, Διαμαντοπούλου.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Αντρέι Σαζίκιν): Ρίτοβα, Τσεγκοντάγεβα, Ακιλμπάγεβα, Τούροβα, Βασίλιεβα, Ζούμπκοβα, Αλεξάντροβα 1, Γκαρίγεβα 2, Γιακάγεβα 1, Γκριτσένκο 3, Ροζέντσεβα 1, Μαρίνα, Κρασικόβα.


Category: polo | Views: 563 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-18 | Comments (0)

Κολοσσός - Καβάλα 82-61

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος βρίσκεται πλέον ο Κολοσσός ο οποίος νίκησε με 82-61 την Καβάλα στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά έχοντας χαοτική διαφορά στα ριμπάουντ με 40-23, έλεγξε το παιχνίδι και όταν μείωσε τα λάθη της έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 41-38, 58-45, 82-61

Κολοσσός (Φραγκιάς): Λιακόπουλος 14(1), Χάτεν 23(1), Καλαϊτζής, Πάνος 2, Γεωργαλής, Ασημακόπουλος 7, Μπόικιν 14(2), Χαρίσης 4, Τσάμης 11, Χόπσον 7(1).

Καβάλα (Πρίφτης): Πάσαλιτς 6(1), Γκεοργκίεφ, Αγγελόπουλος 13(3), Νταμιάνοβιτς 9, Στεφανίδης 12(4), Κοστόφ 6, Καραποστόλου, Σίμτσακ 9, Γκρέι 6.


Ρέθυμνο - Πανιώνιος 71-83

Ο Πανιώνιος από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλε το παιχνίδι του κόντρα στο Ρέθυμνο, άντεξε στην πίεση των Κρητικών και πήρε τη νίκη με 83-71 στο "Μελίνα Μερκούρη".

Η ομάδα πλέον του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προσπαθήσει να σφραγίσει την πρόκριση της στα ημιτελικά του πρωταθλήματος στο δεύτερο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Δεκάλεπτα: 16-19, 37-43, 50-63, 71-83

Ρέθυμνο (Κουφός): Κρίστμας 17 (1/4τριπ, 5ριμπ), Παπανικολάου 5, Τσόχλας 4, Καλλινικίδης 6, Δορκοφίκης, Κόλεμαν 9 (3/7τριπ), Λάτοβιτς 5 (1/5τριπ), Πέτγουεϊ 8 (1τριπ, 9ριμπ), Δέδας 9 (2), Αγγελακόπουλος 8.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 12 (1τριπ, 9ασ), Κιζ 16 (1/6τριπ, 9/10βολ), Αθανασούλας 7 (1τριπ), Στέφενσον 7 (11ριμπ), Ντίμπλερ 8 (1τριπ, 9ριμπ), Καββαδάς 9, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 3, Νάτζφεϊ 2, Παραγυιός, Μπάρλος 19 (3τριπ, 6ριμπ).

Category: basket | Views: 576 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-18 | Comments (0)

Στη δημοπρασία που διεξήχθη την Πέμπτη (18/4) στο Λονδίνο από τον Οίκο Christie’s οι ιθύνοντες του ιδρύματος κατάφερε έπειτα από «μάχη» -η τιμή εκκίνησης ήταν 140.000 ευρώ και «έκλεισε» στο αστρονομικό ποσό των 656.000 ευρώ- να κρατήσει σε ελληνικό έδαφος το σημαντικό αυτό κειμήλιο.

... Read more »

Views: 527 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-18 | Comments (0)

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση για το Άρης-Αστέρας. Δεν θα συνεχιστεί το ματς! Μηδενισμός, -3 βαθμοί, μια αγωνιστική και πρόστιμο στον Άρη. Νίκη 3-0 στα χαρτιά ο Αστέρας. 

 

Τελικά, ο Άρης δεν γλίτωσε την... ανατροπή της ποινής στην Επιτροπή Εφέσεων και θα κληθεί να πληρώσει ακριβά τη διακοπή του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης... Οι κίτρινοι λοιπόν τιμωρήθηκαν για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με ήττα 0-3 στα χαρτιά, τους αφαιρούνται τρεις βαθμοί, το «Κλεάνθης Βικελίδης» κλείνει για μια αγωνιστική, ενώ θα πληρώσουν και πρόστιμο 40.000 ευρώ!

Αναλυτικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ

«Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε ομόφωνα την ακόλουθη απόφαση (αριθμός 47/18-4-2012) σε ό,τι αφορά την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά της απόφασης της Π.Ε. της Super League για τον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης:

Δέχεται τυπικά και κατ' ουσία την έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ' αριθμόν 142/10-4-2012 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Απορρίπτει την ένσταση της ΠΑΕ Άρης για αντικανονική διακοπή του αγώνα της 8-4-2012, ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Δέχεται ότι η ΠΑΕ Άρης τέλεσε την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παράγραφος 3 εδάφιο γ-ε του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Άρης χρηματική ποινή 40.000 ευρώ και ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης με τέρματα 3-0 και τιμωρεί την ΠΑΕ Άρης με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών από τον βασθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου».

Views: 558 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-18 | Comments (0)

Σε ένα ματς διαφήμιση για το βόλεϊ ο Ηρακλής πήρε την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος επικρατώντας του εντυπωσιακού Παμβοχαϊκού με 3-2. Τον Φοίνικα θα αντιμετωπίσει ο «γηραιός» στην προσπάθεια για το νταμπλ. 

ΗΡΑΚΛΗΣ- ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 3-2

Ο Ηρακλής πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς, και ο Παμβοχαϊκός τα μπράβο! Ο Ηρακλής προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 Ανδρών όπου θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου με τη σειρά των τελικών να ξεκινάει την Παρασκευή (20/4) στη Μίκρα. Ο "γηραιός" επιβλήθηκε με 3-2 (23-25, 25-23, 28-26, 22-25, 15-8) του Παμβοχαϊκού στον τρίτο ημιτελικό των πλέι οφ. Η νίκη και στους τρεις αγώνες κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στους τελικούς της Α1 για 11η φορά στην ιστορία του θα διεκδικήσει το νταμπλ, αφού πήρε το κύπελλο στη Σύρο. Ο Παμβοχαϊκός που έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα θα διεκδικήσει την 3η θέση στους αγώνες με τον αποδυναμωμένο Ολυμπιακό.

Τα σετ: 23-25, 25-23, 28-26, 22-25, 15-8

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δρίκος): Χριστοφιδέλης 10 (8/15 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 70% υπ. - 57% άριστες), Κράβαρικ 20 (19/35 επ., 1 μπλοκ), Προύσαλης 1, Ντεσπέιν 29 (26/44 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 50% υπ. - 44% άριστες), Σμαραγδής 11 (10/14 επ., 1 άσο), Πελεκούδας 6 (4/5 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Στεφάνου -λ (58% υπ. - 46% άριστες) / Τζιουμάκας 1, Τακουρίδης 7 (6/8 επ., 1 μπλοκ), Μποζίδης, Κολτσιάκης.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 14 (12/19 επ., 2 άσοι, 79% υπ. - 57% άριστες), Ποτότσνικ 22 (21/31 επ., 1 μπλοκ, 66% υπ. - 45% άριστες), Στιβαχτής 6 (4/6 επ., 1 μπλοκ), Ντουσάρμ 10 (9/24 επ., 1 άσο), Κατσανεβάκης 9 (7/12 επ., 1 μπλοκ), Καραγιάννης 11 (10/13 επ., 1 μπλοκ), Δημητρακόπουλος -λ (59% υπ. - 45% άριστες) / Κατσαούνης, Μιχαήλογλου, Σζάρεκ 1, Μπάκας.

Η σειρά των τελικών (στις τρεις νίκες ο πρωταθλητής)


20/4, 19.00: Ηρακλής-Φοίνικας Σύρου

... Read more »

Category: volei | Views: 505 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-18 | Comments (0)


Η Μπάγερν λύγισε 2-1 τη Ρεάλ στο Μόναχο με γκολ του Γκόμεζ στο 90΄, πήρε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του "Μπερναμπέου" (25/4) και βλέπει τελικό στο σπίτι της.

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-1

Η ατάκα του Λίνεκερ ακούγεται κλισέ αλλά απόψε στο Μόναχο βρήκε την απόλυτη εφαρμογή! Η Μπάγερν Μονάχου με τέρμα του Μάριο Γκόμες στο 90ο λεπτό του αγώνα, νίκησε 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Αν αυτό θα είναι αρκετό, θα αποδειχθεί στην Μαδρίτη σε μία εβδομάδα όπου θα γίνει η ρεβάνς. 

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Φρανκ Ριμπερί όταν ο Σέρχιο Ράμος δεν κατάφερε να διώξει, η μπάλα χτύπησε στο Σώμα του Μπάντστουμπερ και "στρώθηκε" στον Ριμπερί, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα του Κασίγιας. Η απάντηση της "βασίλισσας" ήρθε στο 53' με τον Μεσούτ Εζίλ να ισοφαρίζει σε 1-1 και να πετυχαίνει το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ. Η φάση ξεκίνησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή, αλλά να μην κάνει κακό σουτ και τον Νόιερ να αποκρούει. Εν συνεχεία στο ύψος της περιοχής η μπάλα κατέλληξε στον Μπενζεμά, ο οποίος μπήκε σε αυτή από δεξιά και την κατάλληξη στιγμή έκανε την παράλληλη μπαλιά, με τον Ρονάλντο στο δεύτερο δοκάρι να κάνει αυτήν την φορά την σωστή επιλογή και να γυρίζει στον Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος σε κενό τέρμα την έστειλε στα δίχτυα. Όμως ο Γκόμεθ δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα. Στο 90' ο Φίλιπ Λαμ από δεξιά απέφυγε εξαιρετικά από τον Φάμπιο Κοεντράο και έκσνε την σέντρα με τον Μάριο Γκόμεθ με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας, χαρίζοντας την νίκη στην Μπάγερν με 2-1. Ένα σκορ που δίνει σαφές προβάδισμα στους Γερμανούς ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία.


ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Λουΐζ Γκουστάβο, Σβάινσταιγκερ (61' Τόμας Μίλερ), Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεθ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (69' Μαρσέλο), Ντι Μαρία (80' Γκρανέρο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.



Τα κανόνια: 


... Read more »

Category: football | Views: 509 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz