Sunday, 2024-04-28, 8:30 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 18 » ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...
11:57 PM
ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...

Η Μπάγερν λύγισε 2-1 τη Ρεάλ στο Μόναχο με γκολ του Γκόμεζ στο 90΄, πήρε μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του "Μπερναμπέου" (25/4) και βλέπει τελικό στο σπίτι της.

ΜΠΑΓΕΡΝ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2-1

Η ατάκα του Λίνεκερ ακούγεται κλισέ αλλά απόψε στο Μόναχο βρήκε την απόλυτη εφαρμογή! Η Μπάγερν Μονάχου με τέρμα του Μάριο Γκόμες στο 90ο λεπτό του αγώνα, νίκησε 2-1 την Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Αν αυτό θα είναι αρκετό, θα αποδειχθεί στην Μαδρίτη σε μία εβδομάδα όπου θα γίνει η ρεβάνς. 

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 17' με τον Φρανκ Ριμπερί όταν ο Σέρχιο Ράμος δεν κατάφερε να διώξει, η μπάλα χτύπησε στο Σώμα του Μπάντστουμπερ και "στρώθηκε" στον Ριμπερί, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στα δίχτυα του Κασίγιας. Η απάντηση της "βασίλισσας" ήρθε στο 53' με τον Μεσούτ Εζίλ να ισοφαρίζει σε 1-1 και να πετυχαίνει το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ. Η φάση ξεκίνησε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή, αλλά να μην κάνει κακό σουτ και τον Νόιερ να αποκρούει. Εν συνεχεία στο ύψος της περιοχής η μπάλα κατέλληξε στον Μπενζεμά, ο οποίος μπήκε σε αυτή από δεξιά και την κατάλληξη στιγμή έκανε την παράλληλη μπαλιά, με τον Ρονάλντο στο δεύτερο δοκάρι να κάνει αυτήν την φορά την σωστή επιλογή και να γυρίζει στον Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος σε κενό τέρμα την έστειλε στα δίχτυα. Όμως ο Γκόμεθ δεν είχε πει την τελευταία κουβέντα. Στο 90' ο Φίλιπ Λαμ από δεξιά απέφυγε εξαιρετικά από τον Φάμπιο Κοεντράο και έκσνε την σέντρα με τον Μάριο Γκόμεθ με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγιας, χαρίζοντας την νίκη στην Μπάγερν με 2-1. Ένα σκορ που δίνει σαφές προβάδισμα στους Γερμανούς ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία.


ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Λουΐζ Γκουστάβο, Σβάινσταιγκερ (61' Τόμας Μίλερ), Κρόος, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεθ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (69' Μαρσέλο), Ντι Μαρία (80' Γκρανέρο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.



Τα κανόνια: 


14 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

 

12 γκολ

Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

 

8 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

 

7 γκολ

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)


Category: football | Views: 513 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz