Saturday, 2024-04-27, 6:19 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 18 » Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF
9:20 PM
Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF

Η ατομική ενέργεια του Κλέιτον στο 58' και το... κρύψιμο της μπάλας στο 90' με τον Χριστοδουλόπουλο σκόρερ έφταναν και περίσσευαν στον Παναθηναϊκό για να νικήσει 2-0 τον Αστέρα στη Τρίπολη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-2

Στην επανάληψη εκτός από τις κινήσεις των δύο προπονητών, που δεν έφεραν κάποια αλλαγή στην εικόνα του ματς, το μοναδικό που έκανε την διαφορά ήταν η ενέργεια του Σίλβα Κλέιτον στο 58' που έκρινε και την αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύθηκε την σύγχυση στην άμυνα των Αρκάδων, χόρεψε τον Μπαντή στο ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, πετυχαίνοντας ακόμη ένα πολύ όμορφο τέρμα την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στις καθυστερήσεις ο Λάζαρος με τον Μαυρία... έκρυψαν τη μπάλα, με τον Χριστοδουλόπουλο να στέλνει με ωραίο πλασέ την μπάλα στο βάθος της εστία του Μπαντή για το τελικό το 2-0. Οι παίκτες του Φερέιρα έδειξαν και πάλι πως σέβονται την φανέλα και ότι δεν επηρεάζονται από την κατάσταση χάους και διάλυσης στο διοικητικό κομμάτι. Δύο «ποιήματα» ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι πέτυχαν έτσι την 4η διαδοχική νίκη τους και δείχνουν ενόψει πλέι όφ ότι πατάνε καλά στα πόδια τους και σίγουρα έχουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιόλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Άλβαρεζ (75' Σολάκης), Πουλίδο, Χουανίτο, Ουσέρο, Φράνκου (46' Ροζέριο), Ράγιος, Περόνε, Ναβάρο (79' Μπρέσκα).

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Μαρίνος (59' Μαρίνος), Νίνης (74' Φουρλάνος), Κλέιτον (59' Καραγκούνης), Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος.





Με δύο καταπληκτικά γκολ από Παναγιωτούδη και Νιμανί, τέσσερα δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες και το αρνητικό σερί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα έλαβε τέλος με τον «δικέφαλο» να κερδίζει την Δόξα Δράμας με 2-0.

ΠΑΟΚ- ΔΟΞΑ 2-0

Σε ένα παιχνίδι όπου η βροχή που είχε προηγηθεί στην Θεσσαλονίκη αλλά και το ψιλόβροχο κατά διαστήματα στην διάρκεια του παιχνιδιού δεν έδειξε να αποτελεί εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ να προηγηθεί νωρίς. Στο 12΄ με τον Παναγιωτούδη στην πρώτη του παρουσία στην ενδεκάδα σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου η Δόξα Δράμας δεν απείλησε την εστία του Χαλκιά.

Κι όσο για την επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, αισθάνθηκε ακόμη πιο άνετος μετά το 2-0 με το όμορφο γκολ του Νιμανί στο 59΄ ενώ το παιχνίδι απέκτησε και ρυθμό με την συμβολή και της Δόξας Δράμας που φρόντισε να μην κλειστεί στην περιοχή της

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (68΄ Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Ίβιτς (60΄ Γιάννου), Αθανασιάδης, Παναγιωτούδης, Νιμανί (76΄ Λίνο), Έττο.

Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Κάπελ (57΄ Κυβελίδης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46΄ Ρούτσης), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (68΄ Στεργιανός-Μιχαηλίδης).




Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι από πλευράς κίνησης και διάθεσης για τις δύο ομάδες, ΑΕΚ και Ατρόμητος, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

ΑΕΚ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

Η ΑΕΚ προσπάθησε για τη νίκη, δημιούργησε φάσεις, είχε δοκάρι αλλά μετά το 60' η κούραση επηρέασε τους γηπεδούχους και έδωσε τη δυνατότητα στον Ατρόμητο να πάρει πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο, να κάνεις φάσεις, να έχει ένα δοκάρι και στο τέλος να φαίνεται το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο για τις δύο ομάδες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κάρλος (Βάργκας 72'), Λεονάρντο (Λαγός 88'), Μπέλεκ, Κλωναρίδης (Φούντας 82'), Μπουγαΐδης, Καράμπελας, Γεωργέας, Μάκος, Μανωλάς

Ατρομητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Γιαννούλης (Επστάιν 65'), Μπάλλας (Καραγκούνης 58'), Ιγκλέσιας, Μπρίτο (Νάστος 76'), Δημούτσος, Τάτος, Μήτρογλου

Category: football | Views: 480 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz