Sunday, 2024-04-28, 12:47 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 18 » Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
9:38 PM
Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ
Πανιώνιος και Ξάνθη μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας (1-1), που ήταν αρκετός για να τους δώσει και μαθηματικά την παραμονή, έπειτα από την ήττα του Εργοτέλη.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΞΑΝΘΗ 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την 29η αγωνιστικής της Super League, ένα αποτέλεσμα που άφησε ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες.

Με την ισοπαλία αυτή Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη έφτασαν στους 33 βαθμούς εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία και τη νέα περίοδο. Έτσι οι δύο σύλλογοι δεν θα έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον την τελευταία αγωνιστική.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας (55' Σκέμπρι), Μενδρινός, Όμο, Αντούνιες, Σάμαρης, Ντιμπαλά (67' Αμπντουλάγιεβ), Κούτσι.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Στάζιακ, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας (57' Πόι), Μαρσελίνιο (57' Μαρσελίνιο), Βλαχοδήμος (80' Σταθάκης), Μαρκόφσκι.

Σκόρερ: Όμο (72', Πανιώνιος)-Βασιλακάκης (25', Skoda Ξάνθη)



Η Κέρκυρα γύρισε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο μέσα σε 5 λεπτά από το 0-1 σε 3-1 απέναντι στον ΟΦΗ και πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού μία στροφή πριν το φινάλε. Το τελικό 4-1 στο 93' με γκολ του Βέντσελ πίσω από τη σέντρα!

 
ΚΕΡΚΥΡΑ- ΟΦΗ 4-1 

Στο Καραϊσκάκη έμεινε ζωντανή και στην έδρα της... σώζεται. Η Κέρκυρα διέσυρε τον ΟΦΗ με 4-1 και με νίκη στο «Βικελίδης» παραμένει στη Σούπερ Λίγκα χωρίς να την ενδιαφέρει ο Εργοτέλης.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Κέρκυρα (Τίμος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής (Μπάρκογλου 86'), Μίχος, Αγρίτης (Γιάντσης 65'), Μαϊστόροβιτς, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (Ηλιάδης 54')

 

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Ζορμπάς, Μάντζιος, Ουκάρ, Βάντο (63' Πίτσος), Μπόντορ (Νυκτάρης 83'), Σόουζα, Λόπεθ Χ. (Μπούρμπος 58'), Λόπεθ Τζ.

 

Σκόρερ: Ιωάννου 20', Βέντσελ 23', 90+3', Γραμμόζης 25' - Μάντζιος 13'



Σουπερ Παναιτωλικός σκόρπισε με πεντάρα τον Άρη και ελπίζει σε θαύμα!
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ- ΑΡΗΣ 5-1 

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους, οι Αγρινιώτες πέτυχαν πέντε γκολ κόντρα στον κάκιστο Άρη (5-1) και περιμένουν την τελευταία αγωνιστική εκεί όπου θα κριθεί η παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα. Παναιτωλικός, Κέρκυρα, Εργοτέλης θα δώσουν μάχη για την... σωτηρία.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Παναιτωλικός (Νταλακούρας): Τσενάμο, Κούσας, Ντολεζάι, Εντζενγκουέλε, Γκόλιας, Μπουμάλ, Πασάς, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Καμαρά, Χαριστέας.

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Μίσας, Παπαζαχαρίας, Φατί, Γιαννιώτας, Ακόστα, Καπετάνος, Σολτάνι.

Σκόρερ: 11' Πασάς (κεφαλιά), 45+ Καμαρά (σουτ), Χαριστέας (49', 55') - Γιαννιώτας 76' (σουτ), Φερνάντες 77' (σουτ)


Στη Superleague θα αγωνίζεται και του χρόνου ο Λεβαδειακός, που με ένα ακόμα γκολ του Σουμπίνιο πέρασε με 1-0 από το Παγκρήτιο. Σε δεινή θέση ο Εργοτέλης, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1

Ο Εργοτέλης... κατάφερε να χάσει στο πιο κρίσιμο, μέχρι εκείνη τη στιγμή ματς της χρονιάς, και με το 1-0 του Λεβαδειακού στο Παγκρήτιο, η ομάδα του Καραγεωργίου έμπλεξε για τα καλά τη στιγμή που οι Βοιωτοί εξασφάλισαν την παραμονή τους.


Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης (75' Μπέτο), Σαρρής, Τζανακάκης, Σασιασβίλι, Ζούνιορ, Ολισε, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (75' Χαντί), Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ (55' Λεάλ)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (76' Βασιλείου), Τομάς, Ιωάννου, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Σουμπίνιο (89' Μαχαίρας), Πόποβιτς (85' Βιάνα), Ναπολεόνι


Σκόρερ: 56' Σουμπίνιο



Category: football | Views: 505 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz