Friday, 2024-03-29, 1:21 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 19

 Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου από το αμερικανικό ESPN
- Τρύπες στις κερκίδες του ΟΑΚΑ με χιλιάδες να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο!
- Πηδούσαν από το κάγκελα ανενόχλητοι και δεν τους σταματούσε κανείς



Το βίντεο ανέβηκε στο youtube και είναι αποκαλυπτικό! Ο αγώνας Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού είναι σε εξέλιξη και το ΟΑΚΑ είναι κυριολεκτικά ξέφραγο αμπέλι. Όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει!

Για πρώτη φορά on camera από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN φαίνεται τόσο καθαρά η τεράστια τρύπα στα μέτρα ασφαλείας του γηπέδου σε ένα τόσο μεγάλο ματς.

Οπαδοί, περνούν μπροστά από τα ΜΑΤ κουνώντας ένα χαρτάκι που μοιάζει με εισιτήριο. Η κάμερα ακολουθεί κάποιους οι οποίοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ και μαζί τους μπαίνει από τρύπες στο γήπεδο, αλλά και από τις θύρες κανονικά, χωρίς κανείς να τους ελέγξει.

'Αλλοι πηδούν κανονικά τα κάγκελα χωρίς κανείς να τους εμποδίσει! Και άλλοι περνούν από τους ειδικούς φράχτες που είναι στο ύψος του τεράστιου πυρσού που ανάβει η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων και ανενόχλητοι τρυπώνουν στο γήπεδο!

Το ΟΑΚΑ το οποίο σήμερα είναι ρημαδιό ήταν γεμάτο τρύπες την Κυριακή το βράδυ. Και εκείνοι που ήθελαν αυτός ο αγώνας να μην τελειώσει αλλά και να διώξουν για πάντα εκείνους που ήθελαν να απολαύσουν ακόμα και με τις οικογένειές τους το ματς το κατάφεραν.

Tι ακολούθησε μετά; Το σκηνικό ντροπής και βίας. Η διακοπή ενός αγώνα και άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του κατά τα άλλα επαγγελματικού ποδοσφαίρου! 

Θα αναρωτιέται κανείς γιατί τόση κάλυψη από το ESPN. Μα τα ντέρμπι των δυο αιωνίων είναι μέσα στα 10 κορυφαία του κόσμου! 

Category: football | Views: 587 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-19 | Comments (0)

Πρωταθλήτρια Ελλάδας αναδείχτηκε και μαθηματικά η ΑΕΚ! Η Ένωση επικράτησε 3-0 σετ του Παναθηναϊκού και εξασφάλισε την πρωτιά στην Α1 βόλεϊ γυναικών!

Εμπρός της ΑΕΚ... κοριτσάρες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΕΚ 0-3

Ιστορία έγραψε η ΑΕΚ στο κλειστό του Μετς, καθώς επικράτησε με 3-0 του Παναθηναϊκού, εκθρονίζοντάς τον από την κορυφή της Α1 γυναικών μετά από 7 χρόνια "πράσινης" κυριαρχίας. Η Ένωση στέφθηκε (και μαθηματικά) για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ελλάδος, καθώς απέχει πλέον 9 βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό κι ενώ απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές. Ο τίτλος για τα κορίτσια του Απόστολου Οικονόμου κατακτήθηκε ουσιαστικά με τη λήξη του 2ου σετ, αφού οι "κιτρινόμαυρες" χρειάζονταν μόλις ένα βαθμό για να οριστικοποιήσουν την πρώτη θέση.

ΤΑ ΣΕΤ:16-25, 14-25, 26-28

ΗΡΑΚΛΗΣ.Κ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στο προβάδισμα του Ηρακλή με 2-1, πανηγύρισε μέσα στην Κηφισιά με 3-2 σετ (25-17, 15-25, 23-25, 25-23, 15-07)

ΒΡΙΛΛΗΣΙΑ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ  3-2

Τα Βριλήσσια κατέκτησαν τα δύο πρώτα σετ κόντρα στο Μαρκόπουλο αλλά στη συνέχεια έπαθαν... μπλακ άουτ και η ομάδα του Γιώργου Λυκούδη με πρώτο «βιολί» στην επίθεση την Τσίμα, έφτασε στην ανατροπή και στη νίκη με 3-2 σετ (20-25, 16-25, 25-7, 25-17, 15-11). 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(σε 8 αγώνες)
1.ΑΕΚ                   41 (24-1)
2.Ολυμπιακός     32 (21-9)
3.Παναθηναϊκός 26 (14-15)
4.Ηρακλής Κ.      25 (16-14)
5.Μαρκόπουλο 15 (7-21)
6.Βριλήσσια         9 (3-24) 

Η χρυσή βίβλος

 

1970: Παναθηναϊκός

... Read more »

Category: volei | Views: 552 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-19 | Comments (0)

Ακόμη μία νίκη με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο για την Τσέλσι. Αυτή τη φορά οι «μπλε» επικράτησαν με 5-2 της Λέστερ και προκρίθηκαν στους «4″ του Κυπέλλου, με τον Φερνάντο Tόρες να βρίσκει μετά από καιρό δίχτυα (συγκεκριμένα μετά από 1514 λεπτά!).

Ο Κάχιλ στο 12′ με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Τσέλσι έκανε το 1-0, πανηγυρίζοντας το γκολ φορώντας από κάτω μπλουζάκι «Pray 4 Muamba»,  ενώ στο 18′ ο Καλού διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Τόρες στο 67′ έκανε το 3-0, για να μειώσει στο 77′ ο Μπέκφορντ σε 3-1 για τις «αλεπούδες».

Ο Τόρες στο 85′ πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα και έκανε το 4-1, με τον Μάρσαλ να μειώνει σε 4-2 στο 89′. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μεϊρέλες στο 90′.

Τσέλσι: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Ιβάνοβιτς (76′ Νταβίντ Λουίζ), Κάχιλ, Μπερτράντ, Μίκελ, Μειρέλες, Στάριτζ, Μάτα (46′ Μαλουντά), Καλού (64′ Εσιέν), Τόρες.

Λέστερ: Σμάιχελ, Λέντγκερ (63′ Σλουπ), Μόργκαν, Μπαμπά, Κοντσέσκι, Γκάλαχερ (43′ Πελτιέ), Γουίλενς (84′ Μάρσαλ), Ντανς, Ντάιερ, Νάτζεντ, Μπέκφορντ.


Στους «4″ του Κυπέλλου προκρίθηκε η Λίβερπουλ που επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Στόουκ, αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του Τιούνι Πιούλις όπως είχε κάνει και στους πρώτους γύρους του Λιγκ Καπ.

Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Σουάρες, ωστόσο η απάντηση των «πότερς» ήταν άμεση, αφού στο 26′ ο Κράουτς ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος για να πάρει το εισητήριο για τα ημιτελικά και τελικά τα κατάφερε χάρη στο γκολ του Ντάουνινγκ στο 57′. Στη συνέχεια η Λίβερπουλ δεν κινδύνεψε, ενώ είχε και ευκαιρίες για το 3-1.


Λίβερπουλ: Ρέινα, Χοσέ Ενρίκε, Κάραγκερ, Κέλι (89′ Κόατες), Σκρτελ, Τζέραρντ, Μάξι (61′ Κάουτ), Ντάουνινγκ, Σπίρινγκ, Σουάρες (89′ Χέντερσον), Κάρολ.

Στόουκ: Σόρενσεν, Χουτ, Σόουκρος, Γουίλκινσον, Σότον (61′ Πέναντ), Γουίλαν, Γουίλσον, Γουάιτχεντ (74′ Ντέλαπ), Εθέρινγκτον (72′ Τζερόμ), Γουόλτερς, Κράουτς.

Category: football | Views: 544 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-19 | Comments (0)

Η Ζενίτ Καζάν νίκησε με 3-2 τη Σκρα Μπελχάτοβ μπροστά σε 13.000 Πολωνούς και κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία της το Champions League.

Πρωταθλήτρια η Καζάν

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στα σετ, η Ζενίτ Καζάν έδειξε την κλάση της και μπροστά σε 13.000 Πολωνούς, που είχαν κατακλύσει την "Atlas Arena" του Λοτζ, κατέκτησε το τρόπαιο του Champions League με 3-2 επί της οικοδέσποινας Σκρα Μπελχάτοβ.

Η ομάδα του Βλαντιμίρ Αλέκνο στηρίχθηκε πολύ στους κεντρικούς της, με τους Βολκόβ και Απαλίκοβ να μπλοκάρουν 9 επιθέσεις των Πολωνών. Η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τα δύο τελευταία σετ κρίθηκαν στον πόντο.

Τα σετ: 15-25, 25-16, 25-22, 24-26, 15-17

... Read more »

Category: volei | Views: 548 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-19 | Comments (0)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει συγνώμη από τους υγιείς φιλάθλους, ενώ αναφέρει πως έκανε τα πάντα για να διαφυλάξει τις ομαλές συνθήκες διεξαγωγής κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις δεκάδες χιλιάδες υγιών φιλάθλων που προσήλθαν μαζικά στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα μας. Ταυτόχρονα είμαστε υποχρεωμένοι να τους ζητήσουμε συγγνώμη που έγιναν μάρτυρες μιας από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές στην ιστορία του Συλλόγου.

Σαν οργανισμός καταλάβαμε κάθε προσπάθεια στο πλαίσιο του ανθρωπίνως εφικτού, τόσο προληπτικά όσο και κατασταλτικά ώστε να διαφυλάξουμε τις ομαλές συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα. Δυστυχώς υπήρξαν γεγονότα που κατέστη αδύνατο να ελεγχθούν και φτάνουμε να λέμε πως ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Είναι ντροπή για την ιστορία του Παναθηναϊκού και κρίμα για την προσπάθεια αυτής της ομάδας να σημαδεύονται από αυτά τα γεγονότα.

Category: football | Views: 560 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-19 | Comments (0)

Η Κιλμάρνοκ κατέκτησε το πρώτο League Cup στην ιστορία της, νικώντας με 1-0 την Σέλτικ στον τελικό του "Χάμπντεν Παρκ"

Η Κιλμάρνοκ κατέκτησε το πρώτο League Cup στην ιστορία της, νικώντας με 1-0 την Σέλτικ στον τελικό του "Χάμπντεν Παρκ".

Σκόρερ του τελικού ήταν ο Ντίτερ Βαν Τόρναουτ στο 84'.

Category: football | Views: 555 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-19 | Comments (0)

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:


Ομόνοια - ΕΝΠ 1-0 (76' Αντρέ Άλβες)

Αναγέννηση - ΑΠΟΕΛ 1-2 (4' Κολοκούδιας / 31' πέν. Αΐλτον, 71' Εστέμπαν Σολάρι)

Αλκή - Νέα Σαλαμίνα 0-1 (90' Γεμπόα)

Άρης - Εθνικός Άχνας 1-4 (3' Στεπάνοβ / 39' και 71' Μασίνουα, 45' Ουέντερσον Σαΐντ, 81' Σερζιάο)

Ανόρθωση - Ολυμπιακός 2-1 (8' Λαμπόρδε, 36' Ζανίσιο / 77' Μπάγιτς)

ΑΕΛ - Απόλλων 3-1 (4' Ντίκσον, 45' πέν. Βουό, 93' Σίλας / 33' Θεοφίλου)

Ερμής - ΑΕΚ 0-1 (30' Φαν Ντάικ)

 

... Read more »

Category: football | Views: 502 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-19 | Comments (0)


Κώστας Κατσουράνης: Κάποιοι θέλουν αυτό το χάος..

«Δεν είχαμε ζήσει ακόμα να μην τελειώσει το ζήσαμε και αυτό. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο και είναι από τις χειρότερες στιγμές για την ομάδα μου. Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, απλά εδώ στην Ελλάδα αυτό που βλέπουμε δεν είναι ποδόσφαιρο. Εμείς σαν ομάδα θα συνεχίσουμε να παλέψουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα μείνουμε ενωμένοι. Λύση υπάρχει, αλλά κάποιοι δεν θέλουν και τους αρέσει το χάος. Είναι μία κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο που συνεχίζεται και δεν βλέπω κάποια λύση», είπε ο μέσος του Παναθηναϊκού.


«Λυπάμαι για όσα είδα»
O Φερέιρα στην συνέντευξη τύπου

«Ήθελα να είμαι εδώ και να μιλήσω για ένα μεγάλο ντέρμπι, για έναν μεγάλο αγώνα, δεν μπορώ να σχολιάσω όμως κάτι που δεν υπήρξε. Δεν έγινε. Σαν επαγγελματίας λυπάμαι πολύ, σαν άνθρωπος που αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δεν τα κατανοώ αυτά. Δεν μπορώ να κατανοήσω πολλά που συμβαίνουν. Επίσης δεν μπορώ να σχολιάσω για παίκτες που δεν ήρθαν να παίξουν και να είναι παρατηρητές.

Δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία στο μέλλον να μετανιώσω. Ξέρω ότι το μέλλον θα είναι χειρότερο από ότι μέχρι τώρα και τελειώνω με μια δόση ειρωνείας φυσικά για την διάρκεια όλων αυτών των μηνών δεν άξιζε να φοβάται κανέναν τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους δημοσιογράφους γιατί δεν θα μιλήσω για τον αγωνιστικό τομέα», τόνισε αρχικά.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε: 

"Δεν γνωρίζω ακριβώς τι να πω. Υποθέτω πως έχουμε κερδίσει το ματς. Υποθέτω γιατί δεν ξέρω αν έχει ολοκληρωθεί το ματς.Πριν από ένα χρόνο είχαμε στο γήπεδό μας επεισόδια και δεν ήμουν χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Και τώρα δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά τα υπόλοιπα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο. Είναι τελείως διαφορετικό να έρχεται κάποιος στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα του και διαφορετικό να συμβεί κάτι κακό σε κάποιον αθώο . Περνά ο καιρός και συνεχίζουμε με τα ίδια και έχω μείνει άφωνος. Σήμερα δεν είναι μέρα για να χαρούμε, είτε να κερδίζαμε 1-0, είτε να χάναμε, είτε να ερχόταν ισοπαλία. Εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και θα σχολιάσω το ματς.

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χλιαρό, είχαμε εμείς ευκαιρία στο 2ο λεπτό με τον Μακούν, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες ήταν κρύες και φαινόταν πως όποια σκόραρε θα κέρδιζε το ματς. Το πετύχαμε εμείς και εξελίχθηκε έτσι το ματς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να παίξουν οι παίκτες γιατί τους απασχολούσε ό,τι συνέβαινε γύρω. Ήταν ένα απαίσιο παιχνίδι".

Category: football | Views: 538 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-19 | Comments (0)

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ "ΝΤΕΡΜΠΙ"


Μπαμπά γιατί; (ΦΩΤΟ)




Μπαμπά γιατί; (ΦΩΤΟ)



Οι μάχες που έγιναν στο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό είχαν ως αποτέλεσμα τρεις αστυνομικοί να είναι σοβαρά τραυματισμένοι!

Οι αστυνομικοί που ανήκουν στις δυνάμεις των ΜΑΤ την ώρα των επεισοδίων απομονώθηκαν από την διμοιρία τους και έγιναν... βορά στις διαθέσεις των οπαδών. Οι μάχες ήταν απίστευτης βιαιότητας και ήταν δυστυχώς λογική μια τέτοια εξέλιξη







Category: football | Views: 542 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-19 | Comments (0)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 ΔΙΕΚΟΠΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ


Το 3D μας μάρανε...

ΦΩΤΟ NEWSIT.

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκε το ντέρμπι των αιωνίων. Με τον Ολυμπιακό να προηγείται 1-0 (51΄ Αμπντούν), το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά στο 83΄ λόγω επεισοδίων που προκάλεσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι το είχαν διακόψει για 45΄ και στο ημίχρονο!

Μετά από ένα κακό 1ο ημίχρονο, στο οποίο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 με θέαμα κατώτερο του αναμενομένου, το 2ο μέρος άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς ο διαιτητής Τάσος Κάκος και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων παρέμειναν για περίπου 45 λεπτά στα αποδυτήρια εξαιτίας νέου ...κύκλου επεισοδίων μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού και των δυνάμεων των ΜΑΤ. Όταν η Αστυνομία εγγυήθηκε την ομαλή διεξαγωγή του 2ου μέρους, ο Κάκος πήρε την απόφαση να επαναρχίσει το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 51΄ με γκολάρα του Αμπντούν, ο Παναθηναϊκός δεν αντέδρασε και στο 83΄, λόγω ρίψης αντικειμένων από τις εξέδρες, οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αποχώρησαν και πάλι στα αποδυτήρια, αυτή τη φορά οριστικά...

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι "πράσινοι" κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα, ενώ το ντέρμπι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού με σκορ 3-0.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΑΠ, η οριστική διακοπή εις βάρος του Παναθηναϊκού θα φέρει αφαίρεση 3 βαθμών εφέτος και 2 την επόμενη χρονιά.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός θα μηδενιστεί και το ντέρμπι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού με σκορ 3-0.


Σε έναν ακόμα αγώνα πρωταγωνιστές ήταν τα επεισόδια.  


Category: football | Views: 566 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-18 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz