Sunday, 2024-04-28, 11:57 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 19 » ΣΤΟΥΣ ''4'' ΤOY F.A.CUP ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
2:09 AM
ΣΤΟΥΣ ''4'' ΤOY F.A.CUP ΤΣΕΛΣΙ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ακόμη μία νίκη με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο για την Τσέλσι. Αυτή τη φορά οι «μπλε» επικράτησαν με 5-2 της Λέστερ και προκρίθηκαν στους «4″ του Κυπέλλου, με τον Φερνάντο Tόρες να βρίσκει μετά από καιρό δίχτυα (συγκεκριμένα μετά από 1514 λεπτά!).

Ο Κάχιλ στο 12′ με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Τσέλσι έκανε το 1-0, πανηγυρίζοντας το γκολ φορώντας από κάτω μπλουζάκι «Pray 4 Muamba»,  ενώ στο 18′ ο Καλού διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Τόρες στο 67′ έκανε το 3-0, για να μειώσει στο 77′ ο Μπέκφορντ σε 3-1 για τις «αλεπούδες».

Ο Τόρες στο 85′ πέτυχε το δεύτερό του προσωπικό τέρμα και έκανε το 4-1, με τον Μάρσαλ να μειώνει σε 4-2 στο 89′. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μεϊρέλες στο 90′.

Τσέλσι: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Ιβάνοβιτς (76′ Νταβίντ Λουίζ), Κάχιλ, Μπερτράντ, Μίκελ, Μειρέλες, Στάριτζ, Μάτα (46′ Μαλουντά), Καλού (64′ Εσιέν), Τόρες.

Λέστερ: Σμάιχελ, Λέντγκερ (63′ Σλουπ), Μόργκαν, Μπαμπά, Κοντσέσκι, Γκάλαχερ (43′ Πελτιέ), Γουίλενς (84′ Μάρσαλ), Ντανς, Ντάιερ, Νάτζεντ, Μπέκφορντ.


Στους «4″ του Κυπέλλου προκρίθηκε η Λίβερπουλ που επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Στόουκ, αποκλείοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του Τιούνι Πιούλις όπως είχε κάνει και στους πρώτους γύρους του Λιγκ Καπ.

Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Σουάρες, ωστόσο η απάντηση των «πότερς» ήταν άμεση, αφού στο 26′ ο Κράουτς ισοφάρισε σε 1-1.

Η ομάδα του Κένι Νταλγκλίς μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος για να πάρει το εισητήριο για τα ημιτελικά και τελικά τα κατάφερε χάρη στο γκολ του Ντάουνινγκ στο 57′. Στη συνέχεια η Λίβερπουλ δεν κινδύνεψε, ενώ είχε και ευκαιρίες για το 3-1.


Λίβερπουλ: Ρέινα, Χοσέ Ενρίκε, Κάραγκερ, Κέλι (89′ Κόατες), Σκρτελ, Τζέραρντ, Μάξι (61′ Κάουτ), Ντάουνινγκ, Σπίρινγκ, Σουάρες (89′ Χέντερσον), Κάρολ.

Στόουκ: Σόρενσεν, Χουτ, Σόουκρος, Γουίλκινσον, Σότον (61′ Πέναντ), Γουίλαν, Γουίλσον, Γουάιτχεντ (74′ Ντέλαπ), Εθέρινγκτον (72′ Τζερόμ), Γουόλτερς, Κράουτς.

Category: football | Views: 548 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz