Monday, 2024-04-29, 9:29 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 19 » ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
0:31 AM
ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΦΕΡΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Κώστας Κατσουράνης: Κάποιοι θέλουν αυτό το χάος..

«Δεν είχαμε ζήσει ακόμα να μην τελειώσει το ζήσαμε και αυτό. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο και είναι από τις χειρότερες στιγμές για την ομάδα μου. Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι, απλά εδώ στην Ελλάδα αυτό που βλέπουμε δεν είναι ποδόσφαιρο. Εμείς σαν ομάδα θα συνεχίσουμε να παλέψουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα μείνουμε ενωμένοι. Λύση υπάρχει, αλλά κάποιοι δεν θέλουν και τους αρέσει το χάος. Είναι μία κατάντια για το ελληνικό ποδόσφαιρο που συνεχίζεται και δεν βλέπω κάποια λύση», είπε ο μέσος του Παναθηναϊκού.


«Λυπάμαι για όσα είδα»
O Φερέιρα στην συνέντευξη τύπου

«Ήθελα να είμαι εδώ και να μιλήσω για ένα μεγάλο ντέρμπι, για έναν μεγάλο αγώνα, δεν μπορώ να σχολιάσω όμως κάτι που δεν υπήρξε. Δεν έγινε. Σαν επαγγελματίας λυπάμαι πολύ, σαν άνθρωπος που αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δεν τα κατανοώ αυτά. Δεν μπορώ να κατανοήσω πολλά που συμβαίνουν. Επίσης δεν μπορώ να σχολιάσω για παίκτες που δεν ήρθαν να παίξουν και να είναι παρατηρητές.

Δεν θα ήθελα να πω πράγματα για τα οποία στο μέλλον να μετανιώσω. Ξέρω ότι το μέλλον θα είναι χειρότερο από ότι μέχρι τώρα και τελειώνω με μια δόση ειρωνείας φυσικά για την διάρκεια όλων αυτών των μηνών δεν άξιζε να φοβάται κανέναν τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τους δημοσιογράφους γιατί δεν θα μιλήσω για τον αγωνιστικό τομέα», τόνισε αρχικά.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε: 

"Δεν γνωρίζω ακριβώς τι να πω. Υποθέτω πως έχουμε κερδίσει το ματς. Υποθέτω γιατί δεν ξέρω αν έχει ολοκληρωθεί το ματς.Πριν από ένα χρόνο είχαμε στο γήπεδό μας επεισόδια και δεν ήμουν χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Και τώρα δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά τα υπόλοιπα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο. Είναι τελείως διαφορετικό να έρχεται κάποιος στο γήπεδο για να υποστηρίξει την ομάδα του και διαφορετικό να συμβεί κάτι κακό σε κάποιον αθώο . Περνά ο καιρός και συνεχίζουμε με τα ίδια και έχω μείνει άφωνος. Σήμερα δεν είναι μέρα για να χαρούμε, είτε να κερδίζαμε 1-0, είτε να χάναμε, είτε να ερχόταν ισοπαλία. Εγώ είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και θα σχολιάσω το ματς.

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν χλιαρό, είχαμε εμείς ευκαιρία στο 2ο λεπτό με τον Μακούν, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, οι ομάδες ήταν κρύες και φαινόταν πως όποια σκόραρε θα κέρδιζε το ματς. Το πετύχαμε εμείς και εξελίχθηκε έτσι το ματς. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να παίξουν οι παίκτες γιατί τους απασχολούσε ό,τι συνέβαινε γύρω. Ήταν ένα απαίσιο παιχνίδι".

Category: football | Views: 541 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz