Wednesday, 2024-04-24, 0:35 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 19
O Παναθηναϊκός βάλθηκε να κάνει ντέρμπι το ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, καθώς το σκορ στο ημίχρονο ήταν 38-43, αλλά στη συνέχεια οι πράσινοι βελτιώθηκαν και νίκησαν 83-68, κάνοντας το 1-0 στη σειρά.

"Αγρίεψε" στο δεύτερο ημίχρονο 

Δεν έχει ηττηθεί σε φάση των «8» και των «4» απ' την 1/6/05, όταν τότε ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 2-2 την ημιτελική σειρά του 2004-05. Έκτοτε πέρασαν ακόμη 12 σειρές, το σερί έφτασε στο 30-0, αλλά παραλίγο η 13η να αποδειχτεί φαρμακερή και να σταματήσει εκεί. Ο Άρης δεν έχει διοίκηση, δεν έχει λεφτά, αλλά είχε το φιλότιμο να παλέψει για το καλύτερο δυνατό στο ΟΑΚΑ, παρότι όλα ήταν κατά του. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε διάθεση και θα το πλήρωνε, αν η κόρνα της λήξης ακουγόταν στο 20ό λεπτό. Εν τέλει έκανε ακόμη μία εξαργύρωση, που έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του στο 31-0.

Η δεύτερη αναμέτρηση της σειράς είναι προγραμματισμένη για τις 21/4 στο Αλεξάνδρειο (16:00, ΝΕΤ) κι απομένει να φανεί πόσο καλά ο Παναθηναϊκός πήρε το μάθημά του κι αν ο Άρης έχει τα αποθέματα να παλέψει για το 1-1.


Δεκάλεπτα: 20-18, 38-43, 64-48, 83-68

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 9, Περπέρογλου 4, Μπατίστ 7, Λόγκαν 14 (2), Σάτο 4, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 8 (1), Βουγιούκας , Νικ Καλάθης 7, Σμιθ 7 (7 ριμπάουντ), Καϊμακόγλου 6, Γιασικεβίτσιους 13 (1). 

Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραειδής, Κερούς 8, Ταπούτος, Τσαϊρέλης 6, Ντέιβις 10 (1), Κρούσιτς 7, Μποχωρίδης, Μπόγρης 2, Μάλντροου 15 (1), Βεργίνης 18 (1), Δήμας, Βεζένκοφ 2.

Category: basket | Views: 538 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)

Μπορεί κάποτε να ήταν ντέρμπι, αλλά ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ δεν είχε όρεξη για ντέρμπι και τον συνέτριψε με 81-53, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των προημιτελικών για τα πλει οφ της Α1.

Φωτογραφία για ΟΥΣΙΑ, ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ 1-0 ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 81-53

Δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων το Σάββατο στην Πυλαία με τους Πειραιώτες να δείχνουν έτοιμοι να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά κάνοντας το 2-0. Κορυφαίοι για τους Πειραιώτες οι Σπανούλης και Άντιτς. Πήρε και πάλι αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Όσο για το παιχνίδι, η διαφορά έφτασε ακόμη και στους 40 πόντους (61-21) στο 21’, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησαν το πόδι από το… γκάζι.

Δεκάλεπτα: 34-6 , 57-21, 72-37, 81-53

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 4, Λο 4, Άντιτς 18 (4/4), Σπανούλης 12 (3),Βασιλόπουλος 4, Ντόρσεϊ 6, Κέσελ 4, Γκετσεβίτσιους 3 (1), Πρίντεζης 10 (2), Παπανικολάου 7 (1), Μάντζαρης 4, Σλούκας 5 (1).

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μπόγιοβιτς 4, Στίγκερς 3 (1), Αράπης 2, Άλεκσιτς6 (1), Ντούβνιακ 1, Ντικούδης 10, Πέτγουεϊ, Παππάς 6, Γιαννακίδης 3, Καλλές 7, Καλαμπάκας 6 (1), Τσακαλέρης 4.

Category: basket | Views: 489 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)

Πρώτο... μονοπάτι στο δρόμο προς τον τελικό του Βουκουρεστίου απόψε για τις τέσσερις ημιφιναλίστ του Europa League. Στην Λισαβόνα η Σπόρτινγκ (με τεχνικό διευθυντή τον... πρώην του Παναθηναϊκού, Κάρλος Φρέιτας!) υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο και στη Μαδρίτη η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε φιλοξενεί την απίστευτη στο εφετινό Europa League, Αθλέτικ Μπιλμπάο. 

Σπόρτινγκ Λισαβόνας- Aθλέτικ Μπιλμπάο 22:05 – Νovasports 1 

H Aθλέτικ του Μπιέλσα προβάλλει ως φαβορί, κυρίως λόγω των καταπληκτικών εμφανίσεών της εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Σάλκε, αλλά οι γηπεδούχοι είναι ισχυρότατοι στην έδρα τους και απέκλεισαν την Μάντσεστερ Σίτι!  Αμφότερες μάχονται στα πρωταθλήματά τους για μια θέση στο Europa League (που... διεκδικούν εφέτος), ενώ η Αθλέτικ έχει προκριθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, στον οποίο θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στις 25 Μαΐου. 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον.


Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια 22:05 – ΑΝΤ1 

Ισπανικός "εμφύλιος” μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες απέχουν επτά βαθμούς στο πρωτάθλημα (52 έναντι 45). Το 2010 είχαν αναμετρηθεί στα προημιτελικά του Europa League, και η Ατλέτικο είχε προκριθεί με δύο ισοπαλίες (2-2 και 0-0). Εφέτος η Βαλένθια επικράτησε 1-0 στο «Μεστάγια», ενώ στο «Βιθέντε Καλντερόν» οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. 
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος Κρεγκ Τόμσον.

Category: football | Views: 522 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)

Τις ικανότητές του σε ένα νέο άθλημα που ακούει στο όνομα Golfoot και συνδυάζει ποδοσφαίρο και γκολφ έδειξε ο Κριστιάν Καρεμπέ.


Το Golfoot, άθλημα που είναι ουσιαστικά κράμα γκολφ και ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει δειλά δειλά τα πρώτα του βήματα και αρκετοί πρώην άσοι της μπάλας έχουν αναλάβει να βοηθήσουν για την προώθησή του ώστε να γίνει γνωστό σε όσο το δυνατόν πιο ευρύ κοινό.

Αυτό είναι το νέο άθλημα που προωθούν παλαίμαχοι άσοι του ποδοσφαίρου και δείχνει να έχει ενδιαφέρον. Μεταξύ αυτών και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ… Μαζί του και οι Τέντι Σέριγχαμ, Aλέν Μπογκοσιάν, Στεφάν Σαπουιζά και άλλες πολύ γνωστές μορφές του ποδοσφαίρου, σε τουρνουά που έλαβε χώρα στην Λωζάνη.

Μάλιστα υπάρχει και διαφημιστικό σποτ της adidas όπου πρωταγωνιστής είναι ο Ντιέγκο Φορλάν:

Views: 554 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)

Ο Διομήδης Άργους πέρασε με 29-26 από την έδρα της ΧΑΝΘ, διατήρησε το αήττητό του και ξέφυγε με 6 βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Τεράστιο προβάδισμα για τα πλέι οφ απέκτησε ο Διομήδης Άργους, που πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της ΧΑΝΘ με 29-26. Ουσιαστικά, οι φιλοξενούμενοι "καθάρισαν" το ματς με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, όταν μετέτρεψαν το 12-13 σε 13-19.

Να σημειωθεί ότι ο Διομήδης θα αγωνιστεί και πάλι την Πέμπτη (19/04, 19:00) με αντίπαλο τον Πανελλήνιο για την 21η αγωνιστική, αφού την Παρασκευή το πρωί αναχωρεί για το Τελ Αβίβ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Τα δεκάλεπτα: 5-6, 10-11, 12-13, 24-20, 19-25, 26-29

ΧΑΝΘ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Παντελίδης 5, Σπυρόπουλος 3, Τίκος 2, Κοκτσίδης 4, Ιωαννίδης, Σαρηγιαννίδης 1, Αργυρίου 2, Ορφανουδάκης, Ευαγγελίδης 3, Κεσίδης 3, Λάππας , Ανανιάδης 1, Κουτσικόπουλος 2, Δέσπος

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 3, Μεγαλοοικονόμου 6, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος 5, Νούνγκοβιτς, Σαμαράς 7, Κοντούλης, Ουρόσεβιτς , Τάσκοβιτς 6, Μαραγκός 2, Σπέντζος

... Read more »
Category: handball | Views: 628 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)

Περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι είπαν "αντίο" στον αδικοχαμένο Πιερμάριο Μοροζίνι που κατέρρευσε στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα Πεσκάρα - Λιβόρνο.


Η κηδεία έγινε στο Μοντερόσο του Μπέργκαμο και μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους του 25χρονου ποδοσφαιριστή, βρέθηκαν και χιλιάδες φίλαθλοι για να τον αποχαιρετήσουν.

Πάνω στο φέρετρό του μάλιστα είχαν τοποθετηθεί δεκάδες πανό, κασκόλ και σημαίες, απ' τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, στην καριέρα που τόσο άδοξα έλαβε τέλος. Αξιοσημείωτο μάλιστα ότι η τελετή μεταδιδόταν από τρεις γιγαντοοθόνες, ενώ υπήρχε και ζωντανή κάλυψη από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Ιταλίας.

Στους παρευρισκόμενους μάλιστα βρίσκονταν κι εξέχοντες προσωπικότητες του ιταλικού ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Τσεζάρε Πραντέλι, ο τεχνικός των Ελπίδων Τσίρο Φεράρα, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ, Ερνέστο Παολίλο, όπως και οι Μπράιντα, Μπαρότα, γενικοί διευθυντές των Μίλαν και Γιουβέντους αντίστοιχα.

Views: 518 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)

Τρεις φίλοι του Παναθηναϊκού θα ανατίναζαν με 14 μολότοφ πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού.

 

Οι τρεις νεαροί από την Αρτα περίμεναν στην Γέφυρα Καλογήρου, το πούλμαν με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που επέστρεφε απ’ τα Γιάννενα, μετά τον αγώνα ΠΑΣ – Ολυμπιακού, ενώ υπήρχαν και φίλαθλοι του Αρη που θα επέστρεφαν από το Αγρίνιο μετά την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας με τον Παναιτωλικό.

Πάντως, λόγω των ελεγχών που γινόταν, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τους έπιασε και αν αυτό δεν είχε συμβεί το πιθανότερο είναι να είχαμε θρηνήσει θύματα!  Οι άνδρες της ΔΙΑΣ που τους είδαν, τους σταμάτησαν για έλεγχο και στο αυτοκίνητό τους βρήκαν 14 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς – εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Οι τρεις συλληφθέντες, κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και πρόκειται για φοιτητή, υιός δικαστικού,ο οποίος έχει υπηρετήσει και στην Άρτα. Ο δεύτερος είναι στρατιωτικός, οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης και ο τρίτος δήλωσε άνεργος.

«Φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού»

Οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού. Πάντως, προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός πως πήγαν να κάνουν μια εγκληματική πράξη... αποδεικνύοντας αμέσως (με την φανέλα) την ταυτότητα τους. Η Αστυνομία σε ερώτηση του gazzetta.gr για το αν ήθελαν όντως να ανατινάξουν πούλμαν με φιλάθλους του Ολυμπιακού, απάντησε πως: «αυτή είναι η εκτίμηση της Αστυνομίας»!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην Άρτα, για κατοχή μεγάλου αριθμού αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών.

Συνελήφθησαν, χθες (18-04-2012) το βράδυ στον Κόμβο της Ιόνιας Οδού στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 19 και 23 ετών, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν δεκατέσσερις (14) αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και άλλα αντικείμενα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή εκνόμων ενεργειών κατά τις μετακινήσεις οπαδών με αφορμή ποδοσφαιρικούς αγώνες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 27χρονος και στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, όπου βρέθηκαν:

* δεκατέσσερις (14) αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί εμπρηστικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από πλαστικά μπουκάλια νερού με εύφλεκτο υγρό και πάνω σε αυτά ήταν τυλιγμένες με μονωτική ταινία μεγάλες κροτίδες.
* ένα (1) σωληνάριο σιλικόνης.
* δύο (2) μεταλλικά συρραπτικά.
* ένα (1) πλαστικό χωνί.
* ένα (1) κομμάτι λάστιχου μήκους (50) εκατοστών.
* ένας (1) μάλλινος σκούφος.

... Read more »

Views: 494 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε. Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλης Μαρινάκης χωρίζουν σαν φίλοι, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της μεταξύ τους σχέσης, μετά την αποχώρηση του Ισπανού για προσωπικούς λόγους. 







Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστω και αστειεύομενος στην αρχή της σύνεντευξης Τύπου είπε αυτό που ήθελαν να ακούσουν οι φίλοι της ομάδας. "Είχαμε μία ημίωρη κουβέντα με τον Ερνέστο και αποφασίσαμε να έχουμε μία συνεργασία για τα επόμενα δύο χρόνια."

Αμέσως μετά όμως ο Ερνέστο Βαλβέρδε χαμογελώντας για το αστείο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν για προσωπικούς λόγους.
"Δεν θέλω να επεκταθώ πολύ ούτε να γίνω πολύ συναισθηματικός. Είναι μια μέρα αρκετά δύσκολη για μένα, γιατί ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την ομάδα. Ο πρόεδρος πίστευε στη διάρκεια της χρονιάς πως θα μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη. Όμως είχαμε συμφωνήσει να μείνω για ένα χρόνο και είπαμε να μην ανακοινώσουμε κάτι. Αυτό δείχνει και την εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο βασικός λόγος που φεύγω είναι προσωπικός. Είναι πράγματα που δεν μπορούν να συζητηθούν σε μία συνέντευξη Τύπου. Έχω συμπληρώσει 3 χρόνια στον Ολυμπιακό με μεγάλη πίεση. Είναι πολύς καιρός για να ζεις με τόση πίεση για νίκες. Όταν ήρθα την πρώτη φορά δεν γνώριζα που είχα έρθει. Αναρωτιόμουν για την επιλογή μου, αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι ήταν σωστή."

Στη συνέχεια θέλησε να προχωρήσει σε τρεις ευχαριστίες: 
"Πρώτον θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ακόμη και μετά από πολύ δύσκολες στιγμές ήταν δίπλα μου. Δεύτερον το τεχνικό προσωπικό για τη συνεργασία που είχαμε. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τις επιτυχίες που είχαμε αυτά τα χρόνια, όσο είμαι κι εγώ. Τρίτον τους φιλάθλους του Ολυμπιακού γιατί έπρεπε να αντέξουν έναν προπονητή που συνήθιζε να χάνει το πρώτο παιχνίδι. Μου χάρισαν μαγικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους άλλων ομάδων για το σεβασμό τους."

Στη συνέχεια πήρε ξανά το λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση του:
"Ο Ερνέστο είναι πάνω από όλα φίλος και μετά συνεργάτης. Είναι ένα κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό που δεν κλείνει σήμερα. Με βασικό συντελεστή της προσπάθειας μας τον Ερνέστο πήραμε δύο πρωταθλήματα, παίξαμε σπουδαίο ποδόσφαιρο, τιμήσαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη και έφτιαξε το κλίμα στην ομάδα.Ο Ερνέστο αναβάθμισε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα είναι πρεσβευτής της Ελλάδας και του Ολυμπιακού στο εξωτερικό. Σέβομαι απόλυτα την απόφαση του που δεν έχει να κάνει με μπάτζετ χρήματα και συμβόλαια. Ούτε με τυχόν συμφωνία του και επαφές του με άλλη ομάδα. Πήρε μία απόφαση για προσωπικούς λόγους. Θα μείνω σε επαφές μαζί του και η πόρτα είναι ανοιχτή. Επίσης θα τον συμβουλευτούμε για την επιλογή του νέου προπονητή για τον οποίο θα συζητήσουμε αρχές Ιουνίου. Για τα υπόλοιπα θα παραθέσουμε συνέντευξη Τύπου αρχές Μαϊου."

Οι δύο άντρες δεν δέχτηκαν ερωτήσεις από τους εκπροσώπους του Τύπου και συγκινημένοι αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν την ώρα που τα φλας άστραφαν στην αίθουσα.

Category: football | Views: 528 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)

Η Τσέλσι είχε τακτική, τύχη και σε σούπερ κατάσταση τον Τσεχ και τον Ντρογκμπά που κόντρα στην άστοχη (2 δοκάρια) Μπάρτσα μετέτρεψε τη μία ευκαιρία σε μισή πρόκριση (1-0).
Ντρογκμπά Αντριάνο

Η Μπαρτσελόνα είχε υπεροχή, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρια αλλά η Τσέλσι είχε Ντρογκμπά. Ένας «πυροβολισμός» του Ιβοριανού αποδείχθηκε αρκετός για να αποδείξει ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι άτρωτοι και με το 1-0 να δώσει προβάδισμα στους «μπλε» για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην πρώτη ευρωπαϊκή ήττα της στο εφετινό Champions League, υποχρέωσε η Τσέλσι την Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, όπου οι Άγγλοι επικράτησαν 1-0 και απέκτησαν ελαφρύ προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς της επόμενης Τρίτης στο Καμπ Νου. Οι Καταλανοί είχαν δύο δοκάρια στο 9' με τον Σάντσες και στο 92' με τον Πέδρο, όμως, οι Λονδρέζοι πέτυχαν το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ντρογκμπά.
Έτσι, η Τσέλσι, πέρα από το βήμα πρόκρισης πήρε και μια μίνι... εκδίκηση για τον αποκλεισμό της πριν από τρία χρόνια. Τότε που οι Ισπανοί πέρασαν στον τελικό του 2009, χάρη σε γκολ του Ινιέστα στο 93', αλλά με τους «μπλε» να έχουν (δικαιολογημένα) παράπονα από τη διαιτησία.

Η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς δύο φορές οι παίκτες της «σημάδεψαν» τα δοκάρια. Η Τσέλσι είχε παραταχθεί με σαφή αμυντικό προσανατολισμό και κατάφερε να κρατήσει την ανέπαφη την εστία της.
Η Μπαρτσελόνα είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει ένα γκολ, με μεγαλύτερη αυτή του Σάντσες στο 9' όταν η λόμπα του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ. Η Τσέλσι ήταν αυτή που πέτυχε πρώτη γκολ, όταν ο Λάμπαρντ στις καθυστερήσεις έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και «τροφοδότησε» τον Ραμίρες που μετά από μια κούρσα βρήκε τον Ντρόγκμπα στην μικρή περιοχή της «Μπάρτσα» και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Μπαρτσελόνα πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πάλι ο Σάντσες έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία αφού το πλάσε που επιχείρησε στο 56' πέρασε μόλις άουτ. Ενώ στο 86΄ ο Τσεχ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφάλια του Πουγιόλ. 

Η «Μπάρτσα» παραλίγο να ισοφαρίσει στις καυθστερήσεις αλλά το σουτ του Πέδρο στάματησε στο δοκάρι. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του την ερχόμενη Τρίτη στο «Καμπ Νου».


Τσέλσι: Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες (88' Μποσίνγκουα), Ομπι-Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραούλ Μεϊρέλες, Μάτα (74' Καλού), Ντρογκμπά

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μασεράνο, Πουγιόλ, Αντριάνο, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Τσάβι (85' Κουένκα), Αλέξις Σάντσες (66' Πέδρο), Μέσι, Φάμπρεγας (78' Τιάγκο)
Category: football | Views: 509 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-19 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz