Saturday, 2024-04-27, 4:02 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 19 » ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
3:39 PM
ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΑΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Τρεις φίλοι του Παναθηναϊκού θα ανατίναζαν με 14 μολότοφ πούλμαν με οπαδούς του Ολυμπιακού.

 

Οι τρεις νεαροί από την Αρτα περίμεναν στην Γέφυρα Καλογήρου, το πούλμαν με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που επέστρεφε απ’ τα Γιάννενα, μετά τον αγώνα ΠΑΣ – Ολυμπιακού, ενώ υπήρχαν και φίλαθλοι του Αρη που θα επέστρεφαν από το Αγρίνιο μετά την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας με τον Παναιτωλικό.

Πάντως, λόγω των ελεγχών που γινόταν, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. τους έπιασε και αν αυτό δεν είχε συμβεί το πιθανότερο είναι να είχαμε θρηνήσει θύματα!  Οι άνδρες της ΔΙΑΣ που τους είδαν, τους σταμάτησαν για έλεγχο και στο αυτοκίνητό τους βρήκαν 14 αυτοσχέδιους εκρηκτικούς – εμπρηστικούς μηχανισμούς.

Οι τρεις συλληφθέντες, κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και πρόκειται για φοιτητή, υιός δικαστικού,ο οποίος έχει υπηρετήσει και στην Άρτα. Ο δεύτερος είναι στρατιωτικός, οπλίτης πενταετούς υποχρέωσης και ο τρίτος δήλωσε άνεργος.

«Φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού»

Οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες φορούσαν φανέλες του Παναθηναϊκού. Πάντως, προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός πως πήγαν να κάνουν μια εγκληματική πράξη... αποδεικνύοντας αμέσως (με την φανέλα) την ταυτότητα τους. Η Αστυνομία σε ερώτηση του gazzetta.gr για το αν ήθελαν όντως να ανατινάξουν πούλμαν με φιλάθλους του Ολυμπιακού, απάντησε πως: «αυτή είναι η εκτίμηση της Αστυνομίας»!

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην Άρτα, για κατοχή μεγάλου αριθμού αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών.

Συνελήφθησαν, χθες (18-04-2012) το βράδυ στον Κόμβο της Ιόνιας Οδού στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 27, 19 και 23 ετών, στη κατοχή των οποίων βρέθηκαν δεκατέσσερις (14) αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και άλλα αντικείμενα.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή εκνόμων ενεργειών κατά τις μετακινήσεις οπαδών με αφορμή ποδοσφαιρικούς αγώνες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 27χρονος και στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο συλληφθέντες, όπου βρέθηκαν:

* δεκατέσσερις (14) αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί εμπρηστικοί μηχανισμοί, αποτελούμενοι από πλαστικά μπουκάλια νερού με εύφλεκτο υγρό και πάνω σε αυτά ήταν τυλιγμένες με μονωτική ταινία μεγάλες κροτίδες.
* ένα (1) σωληνάριο σιλικόνης.
* δύο (2) μεταλλικά συρραπτικά.
* ένα (1) πλαστικό χωνί.
* ένα (1) κομμάτι λάστιχου μήκους (50) εκατοστών.
* ένας (1) μάλλινος σκούφος.

* δύο (2) σπρέι χρώματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορούν παραβάσεις της νομοθεσίας για την παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών καθώς και της νομοθεσίας που αφορά στην παράνομη κατοχή όπλων. Τις αστυνομικές έρευνες, όπως και την προανάκριση, ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Π. Ηπείρου για τη σύλληψη δύο ακόμη ημεδαπών για κατοχή βεγγαλικών, καπνογόνων και κροτίδων στον αγώνα του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό:

«Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα και των μέτρων που λαμβάνονται κατά τη διενέργεια των αγώνων ποδοσφαίρου, συνελήφθησαν χθες (18-04-2011) το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 34 και 24 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν βεγγαλικά, καπνογόνα και κροτίδες. Ειδικότερα, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Π.Α.Σ. Γιάννινα – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. στο Εθνικό Στάδιο « Ζωσιμάδες», κατά τον έλεγχο που διενέργησαν αστυνομικοί στους φιλάθλους που εισέρχονταν στο γήπεδο, εντοπίστηκε ένας 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος μέσα σε σακίδιο κατείχε:

* δεκατρία (13) βεγγαλικά.
* δύο (2) καπνογόνα.
* τέσσερις (4) κροτίδες.
Επίσης, κατά τους ίδιους ελέγχους, εντοπίστηκε σε θύρα του γηπέδου και συνελήφθη ένας 24χρονος, ο οποίος κατείχε ένα (1) βεγγαλικό ενώ περιμετρικά του γηπέδου, βρέθηκε εγκαταλελειμμένος και ένας σάκος που περιείχε δέκα (10) βεγγαλικά και έναν (1) πυρσό.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 34χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα στιλέτο με λάμα μήκους έντεκα (11) εκατοστών. Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, αφορούν παραβάσεις της νομοθεσίας για την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, της νομοθεσίας για φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα και για παράνομη οπλοκατοχή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.»

ΠΗΓΗ: GAZZETTA.GR

Views: 495 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz