Saturday, 2024-04-27, 7:57 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 19 » ΝΤΡΟΓΚ- ΜΠΑΜ!!!
3:20 PM
ΝΤΡΟΓΚ- ΜΠΑΜ!!!
Η Τσέλσι είχε τακτική, τύχη και σε σούπερ κατάσταση τον Τσεχ και τον Ντρογκμπά που κόντρα στην άστοχη (2 δοκάρια) Μπάρτσα μετέτρεψε τη μία ευκαιρία σε μισή πρόκριση (1-0).
Ντρογκμπά Αντριάνο

Η Μπαρτσελόνα είχε υπεροχή, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρια αλλά η Τσέλσι είχε Ντρογκμπά. Ένας «πυροβολισμός» του Ιβοριανού αποδείχθηκε αρκετός για να αποδείξει ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι άτρωτοι και με το 1-0 να δώσει προβάδισμα στους «μπλε» για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην πρώτη ευρωπαϊκή ήττα της στο εφετινό Champions League, υποχρέωσε η Τσέλσι την Μπαρτσελόνα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό, όπου οι Άγγλοι επικράτησαν 1-0 και απέκτησαν ελαφρύ προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς της επόμενης Τρίτης στο Καμπ Νου. Οι Καταλανοί είχαν δύο δοκάρια στο 9' με τον Σάντσες και στο 92' με τον Πέδρο, όμως, οι Λονδρέζοι πέτυχαν το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ντρογκμπά.
Έτσι, η Τσέλσι, πέρα από το βήμα πρόκρισης πήρε και μια μίνι... εκδίκηση για τον αποκλεισμό της πριν από τρία χρόνια. Τότε που οι Ισπανοί πέρασαν στον τελικό του 2009, χάρη σε γκολ του Ινιέστα στο 93', αλλά με τους «μπλε» να έχουν (δικαιολογημένα) παράπονα από τη διαιτησία.

Η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς δύο φορές οι παίκτες της «σημάδεψαν» τα δοκάρια. Η Τσέλσι είχε παραταχθεί με σαφή αμυντικό προσανατολισμό και κατάφερε να κρατήσει την ανέπαφη την εστία της.
Η Μπαρτσελόνα είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει ένα γκολ, με μεγαλύτερη αυτή του Σάντσες στο 9' όταν η λόμπα του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ. Η Τσέλσι ήταν αυτή που πέτυχε πρώτη γκολ, όταν ο Λάμπαρντ στις καθυστερήσεις έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και «τροφοδότησε» τον Ραμίρες που μετά από μια κούρσα βρήκε τον Ντρόγκμπα στην μικρή περιοχή της «Μπάρτσα» και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η Μπαρτσελόνα πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πάλι ο Σάντσες έχασε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία αφού το πλάσε που επιχείρησε στο 56' πέρασε μόλις άουτ. Ενώ στο 86΄ ο Τσεχ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφάλια του Πουγιόλ. 

Η «Μπάρτσα» παραλίγο να ισοφαρίσει στις καυθστερήσεις αλλά το σουτ του Πέδρο στάματησε στο δοκάρι. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές του την ερχόμενη Τρίτη στο «Καμπ Νου».


Τσέλσι: Τσεχ, Κόουλ, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες (88' Μποσίνγκουα), Ομπι-Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραούλ Μεϊρέλες, Μάτα (74' Καλού), Ντρογκμπά

Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μασεράνο, Πουγιόλ, Αντριάνο, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Τσάβι (85' Κουένκα), Αλέξις Σάντσες (66' Πέδρο), Μέσι, Φάμπρεγας (78' Τιάγκο)
Category: football | Views: 511 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz