Saturday, 2024-04-20, 10:44 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 17
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΝΕΙΜΑΡ!! ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΆ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΜΑΓΙΚΗ ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΤΟΥ!



Views: 660 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

Τέλος τα άδεια γήπεδα και ο αποκλεισμός της έδρας. Το πείραμα των Τούρκων με την παρουσία αποκλειστικά και μόνο γυναικόπαιδων στα στάδια της χώρας αποδείχθηκε επιτυχές. 

Ο χουλιγκανισμός μέχρι πρότινος αποτελούσε σύνηθες φαινόμενο στα γήπεδα της Τουρκίας. Η ομοσπονδία της χώρας αφού δοκίμασε σχεδόν τα πάντα κατέφυγε σε μία πρωτότυπη συνταγή προκειμένου να παταχθούν τα κρούσματα βίας.Η απόφαση, η οποία ελήφθη το περασμένο καλοκαίρι αρχικά αντιμετωπίστηκε με χιούμορ και καχυποψία.Σε περίπτωση τιμωρίας της έδρας τα γήπεδα δεν θα έμεναν άδεια. Οι θύρες θα ανοίγουν αποκλειστικά για γυναίκες και ανήλικα παιδιά που δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Η καμπάνια της TFF (σ.σ.:Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) δεν άφηνε περιθώρια παρερμηνειών με το σλόγκαν: "γυναίκες στα γήπεδα, άνδρες στα παγκάκια".

Οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε έκαναν το λάθος να παρεκτραπούν σε φιλικό αγώνα με την Σαχτάρ. Έτσι το νέο μέτρο βρήκε την απόλυτη εφαρμογή του στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Ακόμη όμως και για τα γυναικόπαιδα θα έπρεπε να τηρηθούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα και τα παιδιά, πιστοποιητικά που θ' αποδεικνύουν ότι είναι γεννημένα μέχρι την 1 Ιανουαρίου 1999.

"Για να αυξήσεις το ενδιαφέρον σε αυτό το όμορφο παιχνίδι πρέπει να το προστατέψεις από παραβατικές συμπεριφορές.

Με αυτόν τον τρόπο στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου θα μπορούν οικογένειες να δουν τον αγώνα σε ειρηνική ατμόσφαιρα" δήλωνε o πρόεδρος της τούρκικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, για το πρόγραμμα που έχει το σύνθημα "Το όμορφο παιχνίδι πρέπει να παραμείνει όμορφο".

Για πρώτη φορά το μέτρο εφαρμόστηκε στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε-Μανίσασπορ (20/9,1-1) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος Η είσοδος απαγορεύθηκε στους άντρες, όμως τα «καναρίνια» αγωνίστηκαν μπροστά σε 41.000 γυναίκες και παιδιά! 


Γυναικείες στριγγλιές, τραγούδια,  και... κλάματα  από τους λιλιπούτειους φιλάθλους συνθέτουν το τοπίο που έχει διαμορφωθεί στο τουρκικό ποδόσφαιρο μέσα από ένα ιδιότυπο μέτρο το οποίο αγκαλιάστηκε απ’όλους. 
Τουλάχιστον έγινε η αρχή. Την ίδια στιγμή στη χώρα μας το ελληνικό ποδόσφαιρο τρώει τις σάρκες του σε ένα θέατρο παραλόγου που δεν έχει τελειωμό. Η λύση στα προβλήματα βίας ακόμη αναζητείται...

Δείτε ένα video με τις φανς της Φενέρμπαχτσε και τον τρόπο που προετοιμάστηκαν για να υποστηρίξουν την αγαπημένη ομάδα τους.

... Read more »

Views: 641 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

Παρελθόν θα αποτελέσει για τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Ισπανίας, «Las provincias».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Βάσκος θα αποχωρήσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για τον Ουνάι Έμερι.

«Ο Ολυμπιακός θέλει να υπογράψει τον Έμερι, ως αντικαταστάτη του Βαλβέρδε. Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ που εκπροσωπεί και τους δύο φέρεται να έχει προτείνει τον προπονητή της Βαλένθια. Ο Ουνάι Έμερι έχει κλείσει τον κύκλο του στις "νυχτερίδες” και είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Ερνέστο Βαλβέρδε, αν τελικά αυτός φύγει. Ο τωρινός προπονητής του Ολυμπιακού κατέκτησε τρεις τίτλους με την ελληνική ομάδα, όμως, ένα οικογενειακό πρόβλημα δεν τον αφήνει να συνεχίσει στον Πειραιά και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Βαλβέρδε θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς τώρα ο ελληνικός σύλλογος επικεντρώνεται στο σημαντικό ματς. Η πρώτη προοπτική που κοιτάει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για προπονητή του Ολυμπιακού είναι ο Ουνάι Έμερι της Βαλένθια.

Τόσο ο Βαλβέρδε, όσο και ο Εμερι έχουν ως μάνατζερ τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ και στην Ελλάδα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει δουλειά για την επόμενη σεζόν στον νυν προπονητή της Βαλένθια. Οικονομικά η προσφορά είναι καλή καθώς ο Βαλβέρδε αμείβεται με 1,8 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και ο Εμερι με ένα εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να του δώσει κάτι παραπάνω για να τον βάλει να κάτσει στον ελληνικό πάγκο», γράφει η «Las provincias».

Views: 520 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

Χωρίς τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο δικέφαλος του βορρά στη Λιβαδειά την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αφού η αστυνομία απαγόρευσε την οποιαδήποτε οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών.









Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ η αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας δεν έδωσε άδεια να ταξιδέψουν οι οπαδοί της ομάδας στη Λιβαδειά.

Μάλιστα η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι θα στήσει μπλόκα και δεν θα αφήσουν κανένα φίλο του Δικεφάλου να πλησιάσει στο γήπεδο του Λεβαδειακού.
Category: football | Views: 535 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

H Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται απόψε  (Τρίτη, 21:45, MEGA) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Αυτή είναι η 19η φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες με την Μπάγερν να έχει ως τώρα τη μερίδα του λέοντος στις νίκες. Οι Βαυαροί έχουν πανηγυρίσει 10 φορές κόντρα στους Μαδριλένους και έχουν φύγει με σκυφτό το κεφάλι 6. Επιπλέον, έχουν σκοράρει 30 φορές, ενώ η Ρεάλ 23 στους μεταξύ τους αγώνες.

Ακόμη, γυρνώντας κανείς τον χρόνο πίσω, μπορεί να θυμηθεί πως Μπάγερν και Ρεάλ ήταν οι κυρίαρχοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πριν περίπου 15 χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι πως από το 1998 ως το 2002 μία εκ των δύο πήγαινε στον τελικό. Ωστόσο, οι Ισπανοί κατέκτησαν το τρόπαιο και τις τρεις φορές που πήγαν ως τον τελικό (1998, 2000, 2002),  ενώ οι Γερμανοί μόνο τη μία (2001, αφού το έχασαν το 1999 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Στο διάστημα αυτό συναντήθηκαν και δύο φορές σε ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με την κάθε μία ομάδα να έχει και από μία πρόκριση. Ωστόσο, οι Βαυαροί, οι οποίοι είναι αήττητοι εντός έδρας κόντρα στη Ρεάλ (8 νίκες, 1 ισοπαλία), μετρούν και άλλες δύο προκρίσεις σε ημιτελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων (1976 και 1987).

Επίσης, αυτός θα είναι ο 23ος ημιτελικός, αριθμός ρεκόρ, για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι αήττητη στη φετινή διοργάνωση και έχει την καλύτερη άμυνα. Τέλος, ενδιαφέρον είναι πως ο Ούλι Χένες, ο οποίος οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 1998, δεν έχει αποκλείσει ποτέ ισπανική ομάδα

ΣΗΜΕΡΑ

Οι Βαυαροί πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο να φτάσουν στον τελικό που φέτος θα διεξαχθεί στο γήπεδό τους. Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν κόντρα στη Μαρσέιγ στα προημιτελικά επικρατώντας δύο φορές με σκορ 2-0. Δύο ήττες έχουν υποστεί φέτος στη διοργάνωση, αμφότερες εκτός έδρας. Στην Αλιάνζ Αρίνα έχουν το απόλυτο σε έξι αγώνες σκοράροντας τρία γκολ κατά μέσο όρο.

Συνολικά έχουν δύο ήττες φέτος μπροστά στο κοινό τους και με όπλο την έδρα θα επιδιώξουν να πάρουν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού του Μπερναμπέου. Η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ της Μπάγερν καθώς από το 2000 και μετά σε έξι συναντήσεις με τη Ρεάλ στο Μόναχο παραμένει αήττητη μετρώντας πέντε νίκες. Πλήρης αναμένεται να εμφανιστεί στην αναμέτρηση της Τρίτης.

Η Ρεάλ μπαίνει σε ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν στο οποίο το πρόγραμμά της είναι επιβαρυμένο με σημαντικούς αγώνες. Μετά τον πρώτο ημιτελικό του Μονάχου ακολουθεί το clasico με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου στο οποίο θέλει να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει από τους Καταλανούς μετά τη σαββατιάτικη επικράτηση με 3-1 επί της Χιχόν.

Οι Μαδριλένοι παραμένουν αήττητοι στα είκοσι τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μακριά από το Μπερναμπέου φέτος έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Λεβάντε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο εκτός έδρας απολογισμός τους ανέρχεται σε 4-1-0 σε ματς όπου η Ρεάλ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Στο Μόναχο μπορεί να μην έχει κερδίσει σε καμία από τις έξι προηγούμενες επισκέψεις της, όμως σε όλες μπόρεσε να σκοράρει.

Category: football | Views: 604 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch, Πάμελα Άντερσον προχώρησε στην ίδρυση της δικής της ομάδας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα GT.

Από τις σελίδες του Playboy στο Baywatch και από ναυαγοσώστρια, τιμ μάνατζερ σε αγωνιστική ομάδα! Η άλλοτε σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον, εντυπωσιακή και στα 44 χρόνια της, προχώρησε στην ίδρυση της δικής της ομάδας. Για την ακρίβεια πρόκειται για το πρόσωπο της ομάδας Downforce1 που θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λε Μαν και στο πρωτάθλημα International GT Open.

"Τα γρήγορα αυτοκίνητα και οι γρήγορες γυναίκες ταιριάζουν. Εδώ είμαι περικυκλωμένη από άντρες και το λατρεύω", ήταν η σκανδαλιάρικη δήλωση της γνωστής πρωταγωνίστριας, η οποία σύμφωνα με τον θρύλο, εντοπίστηκε από κυνηγό... ταλέντων σε γήπεδο όταν ο τηλεοπτικός φακός ζούμαρε στο στήθος της! "Είμαι περήφανη για την ομάδα Downforce 1. Αυτοί οι κύριοι πραγματοποίησαν το ακατόρθωτο και έστησαν μια ομάδα σε τέσσερις μήνες. Ανυπομονώ να δω τα αυτοκίνητα μου στην πίστα. Θα το πιστέψω μόλις τα δω", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον μοναδικό οδηγό της ομάδας που εκτελεί και χρέη συντονιστή στο τμήμα μάρκετινγκ, Μάρκους Φουξ η Downforce 1 θα πραγμτοποιήσει το ντεμπούτο της στο Πορτιμάο την 28η του μήνα.

Η Άντερσον δεν είναι η μοναδική celebrity που μπαίνει μπροστά σε μια ομάδα. Η γνωστή Πάρις Χίλτον είχε συνεργαστεί με ισπανικό γκρουπ στα 125cc στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, πανηγύρισε και νίκες, ωστόσο ασκήθηκε αγωγή εναντίον της, καθώς δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Category: cars | Views: 634 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (1)

Η Νike παρουσίασε τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν οι Ολλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία, Κροατία και Πολωνία στο Euro 2012. 



Δείτε φωτογραφίες και video από τις πέντε νέες φανέλες:









Views: 580 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

Δύσκολο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον παγκόσμιο αθλητισμό καθώς θρηνεί τον άδικο χαμό δυο μεγάλων αθλητών, του Πιερμάριο Μοροζίνι και της Βερόνικα Γκόμεζ.

Ο Ιταλός χαφ έχασε τη ζωή του το Μεγάλο Σάββατο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πεσκάρα και η κηδεία του θα γίνει αύριο στο Μπέργκαμο.

Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης Πεσκάρα - Λιβόρνο στο "Stadio Adriatico", ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Πιερμάριο Μοροζίνι, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής από τους γιατρούς, προκειμένου να τον επαναφέρουν. Λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Santo Spirito", αλλά ενώ βρισκόταν στο ασθενοφόρο υπέστη καρδιακή προσβολή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

"Με κοίταξε στα μάτια όταν τον έβαλαν στο ασθενοφόρο", είπε με δάκρυα στα μάτια ο γενικός διευθυντής της Πεσκάρα, Ντανίλο Ιανάσκολι. Σύμφωνα με αναφορές των ιταλικών μέσων, η κεντρική είσοδος του γηπέδου είχε μπλοκαριστεί από ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας, με συνέπεια να καθυστερήσει να φτάσει το ασθενοφόρο. Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας αναβλήθηκε, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Αναβλήθηκε και η Serie A

Όπως ήταν φυσικό η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την αναβολή όλων των παιχνιδιών στην Ιταλία και της Serie A δηλαδή.

Σήμερα (Τρίτη 17/04) το απόγευμα θα υπάρξει λαϊκό προσκύνημα στη σωρό του 25χρονου μέσου στο "Armando Picchi" και αύριο Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του Μοροζίνι, αλλά όλα δείχνουν πως πρόκειται για κληρονομική καρδιακή δυσλειτουργία.



Νέο σοκ για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Λίγες ώρες μετά το θάνατο του ποδοσφαιριστή της Λιβόρνο Μοροζίνι, και τον άδικο χαμό του Bίγκορ Μποβολέντα,  η 26χρονη βολεϊμπολίστρια Βερόνικα Γκόμεζ "έφυγε" από τη ζωή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή.

 

Η αθλήτρια από την Βενεζουέλα "έφυγε" από τη ζωή, ενώ βρισκόταν στην χώρα της όπου ανάρρωνε από χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα.
Η Γκόμεζ αγωνιζόταν με τη Λοκομοτίβ Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν και ο αιφνίδιος θάνατός της έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απροσδόκητων απωλειών στο χώρο του αθλητισμού, με τελευταία αυτή του Ιταλού ποδοσφαιριστή Λιβόρνο Μοροζίνι, ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε φύγει μέσα στο τερέν ο Ιταλός βολεϊμπολίστας Βίγκορ Μποβολέντα.
Την φετινή χρονιά η Γκόμεζ είχε πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο στο Challenge Cup με την ομάδα του Μπακού, ενώ το 2009 ήταν πρωταθλήτρια Ρουμανίας. Το 2007 είχε ψηφιστεί MVP στο πρωτάθλημα Βελγίου
Views: 546 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

Ένας χρόνος συμπληρώνεται την Τετάρτη 18 Απριλίου από τον άδικο χαμό του παίκτη της Ξάνθης, Ολουμπάγιο Αντεφέμι.



Ο παίκτης μετέβαινε οδικώς στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ταξιδέψει με αεροπλάνο από τη συμπρωτεύουσα στην πατρίδα του και να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Οι Θρακιώτες δεν ξέχασαν το τραγικό συμβάν και την Τρίτη (17/04) θα τιμήσουν τη μνήμη του συμπαίκτη τους ανάβοντας ένα κερί στο μέρος που έχασε τη ζωή του και στήθηκε ένα συμβολικό μνημείο.

Η αποστολή της Ξάνθης θα κάνει αυτή τη στάση στο μέρος όπου χάθηκε ο Αντεφέμι, όταν θα ταξιδεύει από τα Πηγάδια στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα ταξιδέψει για την Αθήνα, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Τετάρτη.

Πηγή: contra.gr

Views: 522 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

Σχεδόν 57 χρόνια μετά τον τελευταίο θρίαμβο της Mercedes στη Φόρμουλα 1, τα "ασημένια βέλη" επανήλθαν στην κορυφή με τον Νίκο Ρόσμπεργκ  στην 111η συμμετοχή του στη Φόρμουλα 1 ο οποίος κυριάρχησε από την αρχή μέχρι και το τέλος στο Grand Prix της Κίνας, τον τρίτο αγώνα της σεζόν.

Με άνετη νίκη και πολ ποζίσιον η Mercedes άρχισε να κερδίζει ξανά, όπως ακριβώς είχε γίνει και στην τελευταία νίκη, με τον Χουάν Μανουέλ Φάντζιο να κάνει το νταμπλ στη Μόντσα στις 11 Σεπτεμβρίου 1955. Τότε η Mercedes είχε κάνει το 1-2 και αυτό θα μπορούσε να γίνει και στη Σαγκάη, αν ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν εγκατέλειπε στον 14ο γύρο μετά από λάθος των μηχανικών του, αφού ο πίσω τροχός δεν είχε "κουμπώσει".

Στη δεύτερη και τρίτη θέση τερμάτισαν οι δύο McLaren των Τζένσον Μπάτον και Λιούις Χάμιλτον. Ο Μπάτον λίγο έλειψε να "καταστραφεί" από ένα κακό pit stop, όταν έπεσε 2ος από 6ος 16 γύρους πριν από την καρό σημαία.

Την επόμενη εβδομαδα το παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταφέρεται στο Μπαχρέιν. Πρωτοπόρος στη βαθμολογία είναι πλέον ο Χάμιλτον με 45 βαθμούς.

... Read more »
Category: cars | Views: 614 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-17 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz