Sunday, 2024-04-28, 12:17 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 17 » ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ALLIANZ ARENA
6:04 PM
ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ALLIANZ ARENA
H Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται απόψε  (Τρίτη, 21:45, MEGA) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πλαίσιο των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

ΙΣΤΟΡΙΑ

Αυτή είναι η 19η φορά που θα τεθούν αντιμέτωπες με την Μπάγερν να έχει ως τώρα τη μερίδα του λέοντος στις νίκες. Οι Βαυαροί έχουν πανηγυρίσει 10 φορές κόντρα στους Μαδριλένους και έχουν φύγει με σκυφτό το κεφάλι 6. Επιπλέον, έχουν σκοράρει 30 φορές, ενώ η Ρεάλ 23 στους μεταξύ τους αγώνες.

Ακόμη, γυρνώντας κανείς τον χρόνο πίσω, μπορεί να θυμηθεί πως Μπάγερν και Ρεάλ ήταν οι κυρίαρχοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πριν περίπου 15 χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι πως από το 1998 ως το 2002 μία εκ των δύο πήγαινε στον τελικό. Ωστόσο, οι Ισπανοί κατέκτησαν το τρόπαιο και τις τρεις φορές που πήγαν ως τον τελικό (1998, 2000, 2002),  ενώ οι Γερμανοί μόνο τη μία (2001, αφού το έχασαν το 1999 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ).

Στο διάστημα αυτό συναντήθηκαν και δύο φορές σε ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ με την κάθε μία ομάδα να έχει και από μία πρόκριση. Ωστόσο, οι Βαυαροί, οι οποίοι είναι αήττητοι εντός έδρας κόντρα στη Ρεάλ (8 νίκες, 1 ισοπαλία), μετρούν και άλλες δύο προκρίσεις σε ημιτελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων (1976 και 1987).

Επίσης, αυτός θα είναι ο 23ος ημιτελικός, αριθμός ρεκόρ, για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι αήττητη στη φετινή διοργάνωση και έχει την καλύτερη άμυνα. Τέλος, ενδιαφέρον είναι πως ο Ούλι Χένες, ο οποίος οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 1998, δεν έχει αποκλείσει ποτέ ισπανική ομάδα

ΣΗΜΕΡΑ

Οι Βαυαροί πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με στόχο να φτάσουν στον τελικό που φέτος θα διεξαχθεί στο γήπεδό τους. Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν κόντρα στη Μαρσέιγ στα προημιτελικά επικρατώντας δύο φορές με σκορ 2-0. Δύο ήττες έχουν υποστεί φέτος στη διοργάνωση, αμφότερες εκτός έδρας. Στην Αλιάνζ Αρίνα έχουν το απόλυτο σε έξι αγώνες σκοράροντας τρία γκολ κατά μέσο όρο.

Συνολικά έχουν δύο ήττες φέτος μπροστά στο κοινό τους και με όπλο την έδρα θα επιδιώξουν να πάρουν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού του Μπερναμπέου. Η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ της Μπάγερν καθώς από το 2000 και μετά σε έξι συναντήσεις με τη Ρεάλ στο Μόναχο παραμένει αήττητη μετρώντας πέντε νίκες. Πλήρης αναμένεται να εμφανιστεί στην αναμέτρηση της Τρίτης.

Η Ρεάλ μπαίνει σε ένα καθοριστικό σημείο της σεζόν στο οποίο το πρόγραμμά της είναι επιβαρυμένο με σημαντικούς αγώνες. Μετά τον πρώτο ημιτελικό του Μονάχου ακολουθεί το clasico με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου στο οποίο θέλει να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει από τους Καταλανούς μετά τη σαββατιάτικη επικράτηση με 3-1 επί της Χιχόν.

Οι Μαδριλένοι παραμένουν αήττητοι στα είκοσι τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μακριά από το Μπερναμπέου φέτος έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Λεβάντε. Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο εκτός έδρας απολογισμός τους ανέρχεται σε 4-1-0 σε ματς όπου η Ρεάλ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Στο Μόναχο μπορεί να μην έχει κερδίσει σε καμία από τις έξι προηγούμενες επισκέψεις της, όμως σε όλες μπόρεσε να σκοράρει.

Category: football | Views: 605 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz