Saturday, 2024-04-27, 7:54 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 17 » ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΟΡΟΖΙΝΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΖ
5:29 PM
ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΟΡΟΖΙΝΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΖ
Δύσκολο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον παγκόσμιο αθλητισμό καθώς θρηνεί τον άδικο χαμό δυο μεγάλων αθλητών, του Πιερμάριο Μοροζίνι και της Βερόνικα Γκόμεζ.

Ο Ιταλός χαφ έχασε τη ζωή του το Μεγάλο Σάββατο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πεσκάρα και η κηδεία του θα γίνει αύριο στο Μπέργκαμο.

Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης Πεσκάρα - Λιβόρνο στο "Stadio Adriatico", ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, Πιερμάριο Μοροζίνι, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ χρησιμοποιήθηκε και απινιδωτής από τους γιατρούς, προκειμένου να τον επαναφέρουν. Λίγα λεπτά αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Santo Spirito", αλλά ενώ βρισκόταν στο ασθενοφόρο υπέστη καρδιακή προσβολή, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

"Με κοίταξε στα μάτια όταν τον έβαλαν στο ασθενοφόρο", είπε με δάκρυα στα μάτια ο γενικός διευθυντής της Πεσκάρα, Ντανίλο Ιανάσκολι. Σύμφωνα με αναφορές των ιταλικών μέσων, η κεντρική είσοδος του γηπέδου είχε μπλοκαριστεί από ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας, με συνέπεια να καθυστερήσει να φτάσει το ασθενοφόρο. Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας αναβλήθηκε, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Αναβλήθηκε και η Serie A

Όπως ήταν φυσικό η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε την αναβολή όλων των παιχνιδιών στην Ιταλία και της Serie A δηλαδή.

Σήμερα (Τρίτη 17/04) το απόγευμα θα υπάρξει λαϊκό προσκύνημα στη σωρό του 25χρονου μέσου στο "Armando Picchi" και αύριο Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του Μοροζίνι, αλλά όλα δείχνουν πως πρόκειται για κληρονομική καρδιακή δυσλειτουργία.



Νέο σοκ για τον παγκόσμιο αθλητισμό. Λίγες ώρες μετά το θάνατο του ποδοσφαιριστή της Λιβόρνο Μοροζίνι, και τον άδικο χαμό του Bίγκορ Μποβολέντα,  η 26χρονη βολεϊμπολίστρια Βερόνικα Γκόμεζ "έφυγε" από τη ζωή, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για καρδιακή ανακοπή.

 

Η αθλήτρια από την Βενεζουέλα "έφυγε" από τη ζωή, ενώ βρισκόταν στην χώρα της όπου ανάρρωνε από χειρουργική επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα.
Η Γκόμεζ αγωνιζόταν με τη Λοκομοτίβ Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν και ο αιφνίδιος θάνατός της έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απροσδόκητων απωλειών στο χώρο του αθλητισμού, με τελευταία αυτή του Ιταλού ποδοσφαιριστή Λιβόρνο Μοροζίνι, ενώ πριν λίγες εβδομάδες είχε φύγει μέσα στο τερέν ο Ιταλός βολεϊμπολίστας Βίγκορ Μποβολέντα.
Την φετινή χρονιά η Γκόμεζ είχε πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο στο Challenge Cup με την ομάδα του Μπακού, ενώ το 2009 ήταν πρωταθλήτρια Ρουμανίας. Το 2007 είχε ψηφιστεί MVP στο πρωτάθλημα Βελγίου
Views: 547 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz