Saturday, 2024-04-20, 8:13 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 10

Οι "πράσινοι" έκαναν... πάρτι κόντρα στον τρίτο της βαθμολογίας, Κολοσσό (100-57) και ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο της Α1 μπάσκετ των αντρών.


Ο Ομπράντοβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, ο Διαμαντίδης δεν ήταν καν στην αποστολή, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα από τον εκπληκτικό φέτος Κολοσσό Ρόδου. Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι "πράσινοι" έχτισαν διαφορά 20 πόντων η οποία μπορεί να μειώθηκε στο δεύτερο όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα όταν ο Παναθηναϊκός... πάτησε γκάζι. Σμιθ, Βουγιούκας, Πατ Καλάθης και Κυρίτσης ήταν οι πρωταγωνιστές των γηπεδούχων που έπιασαν και τους 100 πόντους με την εύστοχη βολή του νεαρού Ζούμπου.  Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Ηλυσιακό τότε θα υποχωρήσει στη δεύτερη.


Τα δεκάλεπτα: 30-12, 43-31, 67-45, 100-57.

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Περπέρογλου 3(1), Μπατίστ 2, Λόγκαν 22 (5/9 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ν. Καλάθης 9 (4/4 σουτ, 5 ασίστ, 4 λάθη), Καϊμακόγλου 1 (3 ριμπάουντ), Γιασικεβίτσιους 3 (1), Βουγιούκας 14 (4/5 σουτ, 6/8 βολές, 6 ριμπάουντ), Π. Καλάθης 12 (2/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ζούμπος 6 (1), Τσαρτσαρής 3 (3 ριμπάουντ), Σμιθ 15 (3/4 τρίποντα, 11 ριμπάουντ), Κυρίτσης 10 (4/7 σουτ, 4 ασίστ)

Κολοσσός Ρόδου (Βασίλης Φραγκιάς): Λιακόπουλος 7 (3/9 σουτ), Χάτεν (0/7 σουτ), Καλαϊτζής, Πάνος 7, Ασημακόπουλος 2, Μπόικιν 2 (4 ριμπάουντ), Χαρίσης 7, Τσάμης 14 (4/8 σουτ), Χόπσον 16 (7/13 σουτ), Κομποδιέτας, Ντανας, Αυγενικός.
Category: basket | Views: 539 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-10 | Comments (0)

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν μια δυνατή εμπειρία ακόμη. Ο Σέρβος θα είναι τελικά ο αντίπαλος του Ισπανού στον φιλικό αγώνα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Τζόκοβιτς VS Ναδάλ στο "Μπερναμπέου"!

Οι δύο κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο θα αναμετρηθούν στις 14 Ιουλίου και ελπίζουν πως στις κερκίδες θα βρίσκονται 80.000 θεατές.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Ρεάλ Μαδρίτης και του αντίστοιχου του Ναδάλ.


πηγή: sportdog

Views: 531 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-10 | Comments (0)

Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ, τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Πανιώνιος από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή.

 

Οι «κυανέρυθροι» πληρώνουν ακριβά τα όσα έκαναν οι οπαδοί τους στο κλειστό της Αρτάκης στο ματς με τους «πράσινους». Υπενθυμίζεται ότι πέταξαν μάρμαρα και άλλα αντικείμενα μέσα στο παρκέ με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή για αρκετή ώρα.

Category: basket | Views: 503 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-10 | Comments (0)

Μετά τις ισοπαλίες με Μάλαγα και Βιγιαρεάλ, οι Μαδριλένοι έφεραν και άλλη ισοπαλία προχθες με την Βαλένθια και έτσι η διαφορά με την Μπαρτσελόνα μειώθηκε στους 4 βαθμούς! 

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε για πρώτη φορά φέτος να βρει δίχτυα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" καθώς έμεινε στο 0-0 με την Βαλένθια. Πλέον οι "μερένγκες" έχουν προβάδισμα τεσσάρων βαθμών από τη Μπαρτσελόνα, δύο εβδομάδες πριν το "clasico" στο "Καμπ Νου".
Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και το τελικό αποτέλεσμα αδικεί και τις δύο ομάδες που δικαιούνταν κάποια γκολ. Τόσο ο Ικερ Κασίγιας όσο και ο Βιθέντε Γκουαΐτα βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα και έκαναν σπουδαίες αποκρούσεις. 

Βέβαια στην προχθεσινή αναμέτρηση την παράσταση έκλεψε για μια ακόμη φορά ο Πέπε! Όχι για την ποδοσφαιρική του δεινότητα βέβαια αλλά για το… δολοφονικό του ένστικτο! Ο πάικτης της Ρεάλ βρισκόταν στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Πιάτι. Στο σημείο έτρεξε ο συμπαίκτης του Αρμπελόα και του ζητήσει να σηκωθεί γρήγορα, αφού το σκορ ήταν 0-0! Ωστόσο, ο Πέπε νομίζοντας πως ήταν αντίπαλος ποδοσφαιριστής, του έριξε κλωτσιά στο γόνατο με τις τάπες!


Δείτε το video:



Views: 435 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-10 | Comments (0)

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΟΦΗ στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση κοκαϊνης και έριξε το φταίξιμο σε μία πίπα που κάπνισε χωρίς να γνωρίζει τι έχει μέσα.




Ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης ανέφερε στην αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ένα περιστατικό που συνέβη την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, 3 ημέρες πριν τον αγώνα του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, στον οποίο ανιχνεύτηκε η κοκαϊνη στο αίμα του.

Ο 37χρονος πορτιέρο τόνισε ότι κάποιοι οπαδοί της ομάδας του, του ζήτησαν μία φανέλα και αυτός τους κάλεσε να πιούνε μπύρες στο σπίτι του. Ένας από τους οπαδούς του έδωσε μία πίπα να καπνίσει, ο Βεζυρίδης το έκανε και λίγο αργότερα αισθάνθηκε ζαλάδα αλλά θεώρησε ότι ήταν από τις μπύρες.

"Συνειδητά δεν έχω πάρει ποτέ καμία ουσία. Δεν θα ρίσκαρα την καριέρα μου και την οικογένειά μου. Την Πέμπτη, πριν τα ματς με την ΑΕΚ, είχα μια συνάντηση με οπαδούς. Με περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια να τους δώσω φανέλα, αλλά δεν είχα εκεί και τους είπα να έρθουν το βράδυ στο σπίτι μου να τους δώσω. 
 Ήρθαν, ανέβηκαν, παρήγγειλα μπύρες και φαγώσιμα, γιατί δεν είχα κάτι να κεράσω. Έβγαλαν να καπνίσουν και τους είπα ότι εγώ μόνο περιστασιακά το κάνω. Κάπνισα ένα τσιγάρο και την ίδια ώρα ένα παιδί που έφτιαχνε μια πίπα με καπνό, μου λέει δοκίμασε. Μου την άναψε, έκανα 1-2 καλές τζούρες και η αλήθεια είναι ότι ένιωσα περίεργα. Νόμιζα, όμως, ότι ήταν από τις μπύρες, τον καπνό ή την κούραση. Ένιωσα μια ταχυπαλμία, αλλά δεν τους ρώτησα τι ήταν. Ίσως αυτό να ήταν το λάθος μου.  Ίσως είχε κάποια ουσία κάτω από τον καπνό. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό. Εγώ ούτε καν βιταμίνες δεν παίρνω, ούτε Voltaren για τους τραυματισμούς. Τιμωρούμαι με όλη αυτή τη λασπολογία και ανεξάρτητα από την απόφασή σας, έχω ήδη τιμωρηθεί"
, ανέφερε ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης.

Views: 496 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-10 | Comments (0)

Εκτός Εθνικής Πολωνίας, αντίπαλος της Εθνικής μας στο προσεχές Εuro, αναμένεται να βρεθούν ο μέσος της Κολωνίας Σλάβομιρ Πέτσκο και ο αμυντικός της Άντερλεχτ Μαρτίν Βασιλέφσκι.

Δύο αναγκαστικές απουσίες θα έχει ο τεχνικός της εθνικής Πολωνίας, Φράντισεκ Σμούντα στο Εuro 2012, όπου θα βρεθεί κόντρα στην εθνική μας ομάδα. Συγκεκριμένα έθεσε εκτός αποστολής ον μέσο της Κολωνίας Σλάβομιρ Πέτσκο (κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό) και τον αμυντικό της Αντερλεχτ Μαρτσίν Βασιλέφσκι εξ αιτίας επεισοδίου που είχαν με οδηγό ταξί στη Γερμανία ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

«Δεν θα κλείσω τα μάτια σε αυτή την κατάσταση. Μετά από αυτό το επεισόδιο έκλεισαν μόνοι τους το δρόμο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεν έχουν καμία πιθανότητα να τους συμπεριλάβω στην αποστολή. Σαν δεν ντρέπονται. Για πολλοστή φορά έγιναν θέμα στον γερμανικό Τύπο εξ αιτίας επεισοδίου που δημιούργησαν με αφορμή την αγάπη τους για το αλκοόλ», δήλωσε ο πολωνός ομοσπονδιακός προπονητής στο «Interia.pl».

Οι δύο πολωνοί διεθνείς ενεπλάκησαν σε επεισόδιο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μετά το τέλος του αγώνα Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης. Ο Πέσκο ευρισκόμενος σε κατάσταση προχωρημένης μέθης προσπάθησε να χτυπήσει οδηγό ταξί στο οποίο επέβαινε μαζί με φίλο του. 

Ο ταξιτζής αναγκάστηκε να οδηγήσει τους «πελάτες» του στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε γνωστό ότι συνεπιβάτης του Πέσκο ήταν ο Βασιλέφσκι. Το πρωί της Κυριακής ο Πέσκο έμεινε ελεύθερος και πληροφορήθηκε από τη διοίκηση της Κολωνίας ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 ευρώ και του απαγορεύτηκε να συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο κ. Σμούντα ρωτήθηκε επίσης αν η Πολωνία που είναι αντίπαλος της Ελλάδας στη φάση των ομίλων μπορεί να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. «Η λογική λέει ότι αυτό είναι ακατόρθωτο. Στόχος μου είναι να προκριθεί η ομάδα από τον όμιλο. Μόνο ο Θεός γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι και το απέδειξε η Ελλάδα το 2004. Και εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να κάνει το αδύνατο - δυνατό» υπογράμμισε.

Η τιμωρία του παίκτη ήταν άμεση από την διοίκηση της Κολωνίας,του επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 ευρώ και απαγόρευση στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Το κλίμα για τους παίκτες είναι πλέον πολύ βαρύ και στην εθνική αλλά και στους συλλόγους τους.

Views: 1141 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-10 | Comments (0)

Ο διαιτητής Κωνσταντινέας αποφάσισε να κρεμάσει την σφυρίχτρα του έπειτα από 16 χρόνια διαιτησίας
 

Όπως εξήγησε με ανακοίνωσή του ο Πέτρος Κωνσταντινέας, ο λόγος για τον οποίο αποχωρεί από τη διαιτησία είναι γιατί το πρωτάθλημα, έτσι όπως είναι πλαισιωμένο, δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες του! .Ο Μεσσήνιος διαιτητής είχε μιλήσει στους παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου λίγο πριν την έναρξη του Κυριακάτικου μεταξύ τους ματς ότι αυτή επρόκειτο να είναι η τελευταία του αποστολή στη διαιτησία. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Κωνσταντινέας ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του από τον χώρο, ωστόσο περισσότερη εντύπωση δημιούργησαν οι λόγοι για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση και όχι η απόφαση αυτή καθέ αυτή.
"Ύστερα από 16 χρόνια διαιτησίας αποφάσισα να αποχωρήσω από το "διαμορφωμένο" από τους ίδιους τους παράγοντες πλαίσιο του ποδοσφαίρου. Προτεραιότητα και στόχος της ζωής μου είναι το ήθος και η αξιοπρέπεια μου. Ο χώρος του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE έτσι όπως είναι πλαισιωμένος δε με αντιπροσωπεύει πλέον, αντίκειται στις ηθικές μου αξίες και στα όνειρα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους απλούς φιλάθλους όλων των ομάδων που με στήριξαν και τους υγιείς εργάτες του ποδοσφαίρου. Για τους "ανθρώπους" που λυμένουν το ποδόσφαιρο και το πνεύμα του αθλητισμού ας τους φωτίσει ο θεός".

Συνέντευξη του στον sport 103fm

"Αισθάνομαι γεμάτος. Εχω πει στον ευατό μου ότι στους ηθικούς φραγμούς υπάρχει ένα όριο. πόσο μάλλον στους διαιτητές. Οταν αυτούς τους ηθικούς φραγμούς μπορούν να στους επηρεάσουν κάποιοι άνθρωποι πρέπει ή να πολεμήσεις ή να φύγεις. Οταν περνάς, περνάς, περνάς, εμπόδια κάποια στιγμή θα κουραστείς. Εγώ είμαι γεμάτος σαν άνθρωπος και σαν διαιτητής, ότι ονειρεύτηκα στην διαιτησία έχει βγει. Με τους παίκτες έχω καλές σχέσεις. Αυτοί είναι πρωταγωνιστές, στην Ελλάδα έχουμε κάνει πρωταγωνιστές τους διαιτητές. Πέρσι βγήκα καλύτερος διαιτητής στην Ελλάδα, πήρα το σήμα του διεθνή, δεν έχω να δώσω κάτι άλλο με τον τρόπο που το θέλω εγώ".

Για το πότε πήρε την απόφα ... Read more »

Views: 602 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-10 | Comments (0)

Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου και μαζί με άλλους 5 επιχειρηματίες φέρονται έτοιμοι να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.














Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal”, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο των παλαιμάχων του "τριφυλλιού”, Βασίλη Κωνσταντίνου, στην οποία συζήτησαν για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο.

Μάλιστα ο Έλληνας επιχειρηματίας φέρεται να εξέφρασε την πρόθεση του να κινηθεί μαζί με τους παλαίμαχους και ένα γκρουπ επιχειρηματιών για να πάρουν τις μετοχές της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μετά από την γενική συνέλευση της 18ης Απριλίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στην κίνηση Αλαφούζου συμμετέχουν άλλοι 4-5 επιχειρηματίες που είναι σε θέση να συγκεντρώσουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό ώστε να «τρέξει» η εταιρία με διοικούντες τους παλαίμαχους προκειμένου να γίνουν οι διακανονισμοί και οι πληρωμές των οφειλομένων της ΠΑΕ.

ΠΗΓΗ: NEWSIT

Views: 475 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-10 | Comments (0)

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ τερέν λόγω της συνεχής βροχόπτωσης, ο Λεβαδειακός έκανε σπουδαίο βήμα παραμονής επικρατώντας με 2-0 της Ξάνθης. Μοιραίος για τους Ακρίτες ο Μαρκόβσκι που έχασε πέναλτι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΞΑΝΘΗ 2-0

Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Λεβαδειακό να επικρατήσει με 2-0 της Ξάνθης στο παιχνίδι που είχε αναβληθεί την Κυριακή λόγω του αέρα.  Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν από το βαρύ τερέν- στο οποίο είχαν δημιουργηθεί και αρκετές λίμνες λόγω της συνεχής βροχόπτωσης- και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Ναπολεόνι και Πόποβιτς. Στην επανάληψη η Ξάνθη πίεσε για να πετύχει ένα γκολ, κέρδισε το πρώτο της πέναλτι στο πρωτάθλημα και την αποβολή του Μεντί (76'), ωστόσο ο Μαρκόβσκι έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ από την άσπρη βούλα.

Με αυτή τη νίκη ο Λεβαδειακός ανέβηκε 10ος με 33 βαθμούς και έκανε το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή του (σ.σ. θέλει μαθηματικά άλλους δύο βαθμούς), αφήνοντας παράλληλα 11η την Ξάνθη (32β.) η οποία πλέον μπήκε για τα καλά σε περιπέτειες.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Σουμπίνιο, Πόποβιτς, Φαβάλι, Ναπολεόνι

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Στάσιακ, Εντιμάρ, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Σουάνης, Πόι, Μαρσελίνιο, Καζάκης

Category: football | Views: 489 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-10 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz