Sunday, 2024-04-28, 6:00 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 10 » ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΑΛΚΟΟΛ
6:15 PM
ΕΚΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΑΛΚΟΟΛ

Εκτός Εθνικής Πολωνίας, αντίπαλος της Εθνικής μας στο προσεχές Εuro, αναμένεται να βρεθούν ο μέσος της Κολωνίας Σλάβομιρ Πέτσκο και ο αμυντικός της Άντερλεχτ Μαρτίν Βασιλέφσκι.

Δύο αναγκαστικές απουσίες θα έχει ο τεχνικός της εθνικής Πολωνίας, Φράντισεκ Σμούντα στο Εuro 2012, όπου θα βρεθεί κόντρα στην εθνική μας ομάδα. Συγκεκριμένα έθεσε εκτός αποστολής ον μέσο της Κολωνίας Σλάβομιρ Πέτσκο (κατά το πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό) και τον αμυντικό της Αντερλεχτ Μαρτσίν Βασιλέφσκι εξ αιτίας επεισοδίου που είχαν με οδηγό ταξί στη Γερμανία ενώ βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

«Δεν θα κλείσω τα μάτια σε αυτή την κατάσταση. Μετά από αυτό το επεισόδιο έκλεισαν μόνοι τους το δρόμο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Δεν έχουν καμία πιθανότητα να τους συμπεριλάβω στην αποστολή. Σαν δεν ντρέπονται. Για πολλοστή φορά έγιναν θέμα στον γερμανικό Τύπο εξ αιτίας επεισοδίου που δημιούργησαν με αφορμή την αγάπη τους για το αλκοόλ», δήλωσε ο πολωνός ομοσπονδιακός προπονητής στο «Interia.pl».

Οι δύο πολωνοί διεθνείς ενεπλάκησαν σε επεισόδιο τα μεσάνυχτα του Σαββάτου μετά το τέλος του αγώνα Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης. Ο Πέσκο ευρισκόμενος σε κατάσταση προχωρημένης μέθης προσπάθησε να χτυπήσει οδηγό ταξί στο οποίο επέβαινε μαζί με φίλο του. 

Ο ταξιτζής αναγκάστηκε να οδηγήσει τους «πελάτες» του στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, όπου έγινε γνωστό ότι συνεπιβάτης του Πέσκο ήταν ο Βασιλέφσκι. Το πρωί της Κυριακής ο Πέσκο έμεινε ελεύθερος και πληροφορήθηκε από τη διοίκηση της Κολωνίας ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 ευρώ και του απαγορεύτηκε να συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ο κ. Σμούντα ρωτήθηκε επίσης αν η Πολωνία που είναι αντίπαλος της Ελλάδας στη φάση των ομίλων μπορεί να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. «Η λογική λέει ότι αυτό είναι ακατόρθωτο. Στόχος μου είναι να προκριθεί η ομάδα από τον όμιλο. Μόνο ο Θεός γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια. Το ποδόσφαιρο είναι ένα απρόβλεπτο παιχνίδι και το απέδειξε η Ελλάδα το 2004. Και εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθεί να κάνει το αδύνατο - δυνατό» υπογράμμισε.

Η τιμωρία του παίκτη ήταν άμεση από την διοίκηση της Κολωνίας,του επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 ευρώ και απαγόρευση στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Το κλίμα για τους παίκτες είναι πλέον πολύ βαρύ και στην εθνική αλλά και στους συλλόγους τους.

Views: 1144 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz