Friday, 2024-03-29, 8:06 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 08
Ο Αθηναϊκός αναδείχτηκε Κυπελλούχος Ελλάδος μετά τη νίκη του επί των Εσπερίδων με 57-50. 


Για τρίτη διαδοχική σεζόν αναδείχτηκε Κυπελλούχος Ελλάδος ο Αθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε των Εσπερίδων με 57-50.

Οι παίκτριες του Γιώργου Ζευγώλης είχαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το προβάδισμα στο σκορ και κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με την κατάκτηση του τροπαίου.

Από τις νικήτριες πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κατερίνα Σωτηρίου, η οποία σταμάτησε στους 16 πόντους, ενώ μάζεψε και 9 ριμπάουντ. Σε απόδοση ακολούθησε η Όλγα Χατζηνικολάου με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Για τις Εσπερίδες που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου η Λατόγια Ουίλιαμς σταμάτησε στους 26 πόντους, όμως η εμφάνιση της δεν ήταν αρκετή.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 88-72. Η Σουίρς σημείωσε 32 πόντους για το "τριφύλλι".

Category: basket | Views: 543 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-08 | Comments (0)

Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Πιερικός, περνώντας από τα Γιαννιτσά με το επιβλητικό 3-0! Οι παίκτες της Λάρισας επέστρεψαν στις αποτυχίες, καθώς ηττήθηκαν 0-1 από την Αναγγένηση στην Επανομή για την 25η αγωνιστική της Football League.


Από εκεί και πέρα, ο Πανθρακικός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στα Ψαχνά κόντρα στον τοπικό Ηρακλή, ενώ η ΑΕΛ γνώρισε νέα ήττα στην Επανομή από την Αναγέννηση με 1-0.

Μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε ο Φωκικός με 2-0 της Καλλιθέας, ενώ στις καθυστερήσεις η ΑΕΛ Καλλονής επικράτησε με 2-1 του Βύζα Μεγάρων.

Αγροτικός Αστέρας και Θρασύβουλος έμειναν στο 0-0 και η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0 του Εθνικού Αστέρα που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα.

Η 25η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα (9/4) στις Σέρρες με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Πλατανιά.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Παναχαϊκή-Εθνικός Αστέρας 3-0 (α.α.)

Ο Εθνικός Αστέρας έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0.

Αγροτικός Αστέρας-Θρασύβουλος 0-0

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Παπαδόπουλος, Βοσκόπουλος, Βαφέας, Προβατίδης (46' Σολομωνίδης), Μαργαρίτης, Βουτσάς (46' Τσάτσος), Καπνίδης, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Βλαχόπουλος.

Θρασύβουλος: Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Καρράς, Ντα Σίλβα, Ντακόλ, Μπεγκόνια, Παγώνης, Βασιλείου, Νικολάου, Βλάχος (58' Καρλόπουλος), Σκόνδρας.

... Read more »

Category: football | Views: 584 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-08 | Comments (0)

Την οριστική διακοπή του αγώνα Άρης-Αστέρα αποφάσισε ο δαιτητής της αναμέτρησης, κ. Τριτσώνης!


Πρωταθλήματα ...Κουρο-μπίλιες!
ΑΡΗΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1 ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Σε ένα παιχνίδι που τελείωσε στο 43΄ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» λίγοι θα είναι εκείνοι που θα θυμούνται το γκολ του Ρούμπεν Ράγιος που έκανε το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης επί του Άρη. Ή ακόμη και την επιστροφή του Σάκη Τσιώλη ως αντιπάλου του Άρη λίγους μήνες μετά την λύση του συμβολαίου όσο την φάση του 43΄. Την απόφαση του διαιτητή Σταύρου Τριτσώνη να διακόψει το παιχνίδι μετά το μπουκάλι που πέτυχε στην μέση του δεύτερου βοηθού του της Χρυσούλα Κουρομπύλια.

Ένας τραυματισμός που είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή του παιχνιδιού για περισσότερο από μία ώρα, κι ενώ εκκενώθηκε το σημείο της κερκίδες που είχε ζητήσει ο διαιτητής Τριτσώνης αλλά η Κουρομπύλια δήλωσε αδυναμία με αποτέλεσμα να υπάρξει οριστική διακοπή. Μία απόφαση που φέρνει την ομάδα της Θεσσαλονίκης προ βαριάς τιμωρίας αφού κινδυνεύει με αφαίρεση 3 βαθμών αλλά και βαρύ χρηματικό πρόστιμο την ίδια ώρα που η ομάδα της Αρκαδίας θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης σε ένα παιχνίδι που έληξε στο 43΄

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Καζναφέρης, Σανκαρέ (40΄ Καπετάνος), Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος, Ουμπίντες.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Πουλίδο, Ουσέρο, Ναβάρο, Ράγιος, Άλβαρεζ, Φορμίκα, Μπρέσκα, Φρανκού.

Category: football | Views: 551 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-08 | Comments (0)

Σε αγώνα... πόλο επιδόθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ την 28η αγωνιστική, αφού το γήπεδο των Ζωσιμάδων προσφερόταν περισσότερο για υδατοσφαίριση παρά για μπάλα! Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, ισοφάρισε με αυτογκόλ η ΑΕΚ.

Κλωναρίδης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΑΕΚ 2-1

Για ένα δεκάλεπτο η ΑΕΚ φάνηκε να θέλει το ματς απέναντι στον ΠΑΣ (το πρώτο), αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και αφού βρήκαν την ισορροπία τους μέσα στο λασπωμένο γήπεδο των Ζωσιμάδων, πήραν και την νίκη παραμονής.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη φάνηκε πειθαρχημένη και διψασμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν το αφεντικό σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που δεν έκανε μια φάση στην εστία του Κηπουρού.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Τζημόπουλος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Τζαμπρέλα (Τζάνης 73'), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κυριάκος, Μπεσέρα (Ντάσιος 88'), Βίλα (Γιάκος 90+)

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές (Κάρλος 67'), Λεονάρντο, Μπέλεκ, Κλωναρίδης, Λαγός (Φούντας 57'), Μπουγαΐδης, Βάργκας, Καράμπελας, Γεωργέας,




Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με τον Χαντί, αλλά η... αδιάφορη Δόξα Δράμας ήταν εκείνη που είπε την τελευταία λέξη, σκόραρε μετά από έξι παιχνίδια με τον Σοϊλέδη και πήρε την ισοπαλία (1-1) από τους Κρητικούς, που βλέπουν την Κέρκυρα να τους πλησιάζει στον ένα βαθμό!


Φραγκουλάκης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες στα πρώτα λεπτά, όμως ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Χαντί με εκπληκτικό πλασέ "κρέμασε" τον Δαύκο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 24', ανοίγοντας έτσι το σκορ. Η Δόξα πάντως ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς με ένα πολύ όμορφο γκολ του Άρη Σοϊλέδη. Ο νεαρός άσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σαρρή από τα δεξιά κι έκανε το σουτ, με τον Πίρσον να αποκρούει όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Καπέλ (Κυβελίδης 64'), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι (Γελαδάρης 92'), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Σαρρής, Χαντί (Καρέλης 92'), Ολίσε (Μπέτο 46'), Τζούνιορ, Τζανακάκης, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης (Μπούντιμιρ 52').

Category: football | Views: 590 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-08 | Comments (0)

Μετά τον Ρούντολφ και ο Πετρόπουλος... αναστήθηκε, με τον Έλληνα επιθετικό να δημιουργεί το πρώτο γκολ και να βάζει τα άλλα δύο στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί του Πανιωνίου.

Αναστήθηκε και ο Πετρό...γκολ!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0

Αυτοί τουλάχιστον σέβονται τον Παναθηναϊκό! Ο Καραγκούνης δημιουργούσε, ο Πετρόπουλος σκόραρε δις και ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-0 του Πανιωνίου. Ο Χριστοδουλόπουλος άνοιξε το σκορ στο 47'.

Οι «πράσινοι» έγιναν πιο απειλητικοί και βρήκαν γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 47’. Ο Πετρόπουλος έκανε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Λάζαρο, ο οποίος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στο πλεκτό και να γράψει το 1-0.

Στο 64’ ο σκόρερ έδωσε τη θέση σου στον Καραγκούνη, ο οποίος μπήκε… σεληνιασμένος και έκανε την διαφορά! Έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Πανιωνίου και… κέρασε δύο γκολ τον Πετρόπουλο σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά(84’, 88’) και διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα, Μαρίνος, Σιμάο, Βύντρα, Κατσουράνης, Κλέιτον
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Μενδρινός, Κούρος, Σάμαρης, Σιόβας, Ντιμπαλά, Κούρντι, Σκέμπρι, Πιερ, Αντούνες




Η Κέρκυρα χάλασε τη φιέστα του Ολυμπιακού, αφού με γκολάρα του Ιωάννου στο 80' έφυγε νικήτρια από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".


Δεν έγινε ο γύρος του θριάμβου...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1

Κι ενώ τα λεπτά περνούσαν και όλα έδειχναν πως είτε θα μείνει το 0-0, είτε η πίεση του Ολυμπιακού θα αποφέρει καρπούς, η Κέρκυρα έκανε την έκπληξη και σκόραρε στο 80'. Ο Γιάντσης 8 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ιωάννου και εκείνος με καταπληκτικό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι. Το εντυπωσιακό γκολ, χειροκροτήθηκε από αρκετούς φιλάθλους του Ολυμπιακού, αφού βέβαια το πρωτάθλημα έχει κριθεί...

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν πολύ χρόνο για να αντιδράσουν και δεν έμοιαζαν ικανοί να τα καταφέρουν. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έπαιξε μέχρι και στην επίθεση για να βοηθήσει την ομάδα του, όμως ούτε αυτό ήταν ικανό να αλλάξει τα πράγματα. Ο Καζίμ-Ρίτσαρντς είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθιυστερήσεις, όμως δεν τα κατάφερε και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοδέστο (72' Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φουστέρ (56' Καζίμ-Ρίτσαρντς), Αμπντούν (75' Μακούν), Μιραλάς, Τζιμπούρ.

... Read more »

Category: football | Views: 527 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-08 | Comments (0)

Ούτε σε ντέρμπι δεν μπόρεσε να μετατρέψει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ ο Πανηλειακός. Αν και ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στην 10η ομάδα της βαθμολογίας, το συγκρότημα του Πύργου έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι και χωρίς καν τον ένα βαθμό, γνωρίζοντας βαριά ήττα στο «Σπ. Γιαλαμπίδης» με 3-0. Μεγάλη νίκη για τους γηπεδούχους που πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Στο πιο σημαντικό ματς της ημέρας και στο ντέρμπι του Κορυδαλλού μεταξύ της Προοδευτικής και του Απόλλωνα Σμύρνης, η ομάδα της Ριζούπολης κατάφερε στις καθυστερήσεις να φύγει με τους τρεις βαθμούς, μένοντας έτσι μόνη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. «Χρυσός» σκόρερ στο 95’ ο Κοροβέσης που χάρισε στον Απόλλωνα το «διπλό» και μαζί τη μοναξιά της κορυφής. Σε περιπέτειες μπαίνει η Προοδευτική που έχει εδώ και εβδομάδες να γευτεί τη χαρά της νίκης, πέφτοντας στην 9η θέση, στο όριο της επικίνδυνης ζώνης.

Την έκπληξη έκανε και ο Αστέρας Μαγούλας που έφυγε με το «διπλό» από το γήπεδο του Ζωγράφου με 2-0 κόντρα στον Ηλυσιακό, ενώ μεγάλη νίκη έκανε και ο Ρούβας, επικρατώντας της Ζακύνθου με 2-1. Στο μοναδικό γήπεδο που δεν μπήκε γκολ, ήταν σε αυτό των Χανίων μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Καλαμάτας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 0-0.


Τα αποτελέσματα

ΠΑΟ Ρουφ-Πανηλειακός 3-0 (12' Κοκολάκης, 45+2', 49' Μανιάς)
Προοδευτική-Απόλλων Σμύρνης 0-1 (90+5 Κοροβέσης)
Ηλυσιακός-Αστέρας Μαγούλας 0-2 (12' Μανίκας, 84 Έβερετ)
Ρούβας-Ζάκυνθος 2-1 (75' Ανυφαντάκης, 88' Φουκαράκης - 35 Κυπαρίσσης)
Χανιά-Καλαμάτα 0-0
Ρεπό: Γλυφάδα

Η Βαθμολογία (Σε 16 αγώνες)
 1. Απόλλων Σμύρνης 29
 2. Πανηλειακός 26
 3. Γλυφάδα 21
 4. Ζάκυνθος 20
 5. Καλαμάτα 20
 6. Ρούβας 18
 7. Ηλυσιακός 17
 8. Χανιά 17
 9. Προοδευτική 16
10. ΠΑΟ Ρουφ 15
11. Αστέρας 14

Η Επόμενη Αγωνιστική (17η - 22/4/2012)
Πανηλειακός-Απόλλων Σμύρνης
Αστέρας Μαγούλας-ΠΑΟ Ρουφ
Ζάκυνθος-Προοδευτική
Καλαμάτα-Ηλυσιακός
Γλυφάδα-Ρούβας
Ρεπό: Χανιά

Category: football | Views: 499 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-08 | Comments (0)

Η αναμέτρηση των δυο ομάδων για την 28η αγωνιστική της Σούπερ λίγκας δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω του πολύ δυνατού αέρα.

Οι παίκτες και ο κύριος Βοσκάκης βγήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν την αναμέτρηση, αλλά η μπάλα δεν μπορούσε να σταθεί στη σέντρα. Ετσι ο ρέφερι της αναμέτρησης πήρε την απόφαση να αποσυρθούν στα αποδυτήρια για μισή ώρα μήπως και αλλάξουν οι καιρικές συνθήκες. 

Ο κ. Βοσκάκης βλέποντας μία διαφημιστική ταμπέλα να φεύγει από τη μία άκρη του γηπέδου και να προσγειώνεται στην άλλη μεριά αποφάσισε να μην περιμένει άλλο και ανέβαλε τον αγώνα.

Πλέον, αναμένεται να μάθουμε αν τελικά η αναμέτρηση θα γίνει την Δευτέρα (9/4), αφού την Μεγάλη Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η 29η αγωνιστική της Σουπερ Λίγκας.

Category: football | Views: 536 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-08 | Comments (0)

Απίστευτες ανατροπές, διακοπή λόγω ρίψης μαρμάρων (!) και εκκένωση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Όλα αυτά στην αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους” να κερδίζουν με 82-81 χάρη στο καλάθι του Μπατίστ στα 3΄΄ πριν το φινάλε.











Το χρονόμετρο έδειχνε 26,5 πριν το τέλος όταν έπεσαν μπουκάλια και μάρμαρα από τους οπαδούς τους Πανιωνίου. Οι διαιτητές διέταξαν αμέσως τη διακοπή του αγώνα και την εκκένωση των εξεδρών από την Αστυνομία. Σημειωτέον ότι ο Παναθηναϊκός προηγούταν 79-78.

Με το σκορ λοιπόν στο 79-78 και την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, στο παρκέ έπεσαν μάρμαρα και κάποια μπουκάλια, ένα εκ των οποίων πέρασε… ξυστά από τον Διαμαντίδη και σταμάτησε πάνω στον Ξανθόπουλο!

Μάλιστα ο Κώστας Τσαρτσαρής τραυματίστηκε στο σαγόνι (έπειτα από γκελ που έκανε πέτρα στο παρκέ)!

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που ήταν έξαλλος από τις δύο προηγούμενες φάσεις, κλώτσησε το μπουκάλι, έγινε έξω φρενών και το παιχνίδι διακόπηκε με τους ανθρώπους των πρωταθλητών να διαμαρτύρονται δικαίως για την ανοχή που επέδειξαν οι τρεις διαιτητές (Μπήτης, Γκούμας, Δεσλής) σ' όλη την διάρκεια του αγώνα…

Τα μπουκάλια και τα μάρμαρα που έφυγαν στο παρκέ ανάγκασε τους διαιτητές να διακόψουν για 20λεπτά το ματς και να ζητήσουν εκκένωση, με το ματς να έχει γίνει θρίλερ. Ο Μπάρλος 10'' πριν το τέλος με τρίποντο έδωσε το προβάδισμα με 81-79 στον Πανιώνιο, αλλά ο Μπατίστ στην επίθεση του Παναθηναϊκού έβαλε το καλάθι και έδωσε τη νίκη στους «πράσινους» με 82-81.

Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι σίγουρο πως τον Πανιώνιο περιμένει βαριά καμπάνα και έτσι, ακόμη και αν η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχει πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ, δεν θα το χαρεί.


O Γιώργος Μπαρτζώκας νιώθει ντροπή για τα όσα έγιναν στο κλειστό της Νέας Σμύρνης και παράλληλα είναι περήφανος για την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο final four της Πόλης.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final Four. Η πρόκριση Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού είναι δουλειά των ομάδων και των διοικήσεών τους, δεν προσπαθούμε να οικειοποιηθούμε κάτι, αλλά νιώθουμε περήφανοι όσοι δουλεύουμε στο μπάσκετ. Διεκδικήσαμε το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, υπήρξαν πολλοί παράγοντες που δε μας άφησαν να το κερδίσουμε, πέραν των λαθών μας. Το διεκδικήσαμε και τώρα, γνωρίζοντας πως ο Παναθηναϊκός ήταν εξαντλημένος. Θέλαμε περισσότερη ενέργεια. Οι απουσίες των Μπατή και Γιάνκοβιτς δε μας επέτρεψαν να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Δεν μας το επέτρεψε κι ο Παναθηναϊκός, αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε καλά» είπε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου και συνέχισε:

 «Πρωταγωνιστικές έπρεπε να είναι οι παίκτες. Κι όχι αυτοί που θέλησαν να γίνουν πρωταγωνιστικές. Είναι μαύρη ημέρα για τον Πανιώνιο. Συμβαίνουν και σε ΟΑΚΑ και σε ΣΕΦ. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς είπε ότι θα φύγει. Νιώθουμε ντροπή για όσα συνέβησαν στην εξέδρα».

«Αυτό που μας μένει η δυσφήμηση του μπάσκετ κι ότι θα τιμωρηθεί η έδρα μας. Είναι τέτοια η ένταση του κόσμου αυτή την εποχή, η κατάσταση είναι έκκρυθμη. Δεν είμαι ειδικός δε μπορώ να προτείνω κάποια λύση» πρόσθεσε, πριν εξηγήσει πώς αντιλαμβάνεται την αντίθεση της περηφάνειας για την επιτυχία του Παναθηναϊκού απ' τη μία και τα υβριστικά συνθήματα προς τον Δημήτρη Διαμαντίδηαπ' την άλλη:

Όσοι παίζουν μέσα, δε θέλουν να βρίζονται. Σε μία χώρα όπου όλοι λένε να φύγουν στο εξωτερικό, όταν λέω πως είναι περήφανοι όλοι όσοι δουλεύουν, εννοώ ότι συμμετέχουν σε κάτι σοβαρό. Ακόμη και με επεισόδια και μείωση μπάτζετ συνεχίζει να είναι σε ένα υψηλό επίπεδο».

Ο 46χρονος κατέληξε, απαντώντας σε ερώτηση περί απουσίας διεθνούς διαιτητή απ' την τριάδα της αναμέτρησης: «Και με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό παίξαμε χωρίς διεθνή διαιτητή. Δεν περίμεναν πως ο Πανιώνιος θα πιέσει. Μας είπαν απ' την ΚΕΔ ότι περίμεναν να χάσουμε με 30 πόντους. Δεν είδα εσκεμμένα λάθη».



Τα δεκάλεπτα: 25-13, 35-46,51-61,81-82. 

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος 10, Κιζ 11, Αθανασούλας, Στίβενσον 7, Ντίμπλερ 11, Καββαδάς 8, Ιωάννου 5, Σαρικόπουλος 3, Νάτζφεϊ 9, Παραγυιός 3, Μπάρλος 14 

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 15, Μπατίστ 11, Λόγκαν 4, Σάτο 7, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 14, Βουγιούκας 9, Καλάθης 4, Σμιθ, Καϊμακόγλου 6, Γιασικεβίτσιους 10 
Category: basket | Views: 533 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-08 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz