Saturday, 2024-04-27, 10:02 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 8 » ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ- 3ΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΟΚ
9:17 PM
ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ- 3ΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΟΚ
Μετά τον Ρούντολφ και ο Πετρόπουλος... αναστήθηκε, με τον Έλληνα επιθετικό να δημιουργεί το πρώτο γκολ και να βάζει τα άλλα δύο στη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-0 επί του Πανιωνίου.

Αναστήθηκε και ο Πετρό...γκολ!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0

Αυτοί τουλάχιστον σέβονται τον Παναθηναϊκό! Ο Καραγκούνης δημιουργούσε, ο Πετρόπουλος σκόραρε δις και ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 3-0 του Πανιωνίου. Ο Χριστοδουλόπουλος άνοιξε το σκορ στο 47'.

Οι «πράσινοι» έγιναν πιο απειλητικοί και βρήκαν γρήγορα τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 47’. Ο Πετρόπουλος έκανε εξαιρετική προσπάθεια από αριστερά, η μπάλα κατέληξε στον Λάζαρο, ο οποίος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στο πλεκτό και να γράψει το 1-0.

Στο 64’ ο σκόρερ έδωσε τη θέση σου στον Καραγκούνη, ο οποίος μπήκε… σεληνιασμένος και έκανε την διαφορά! Έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Πανιωνίου και… κέρασε δύο γκολ τον Πετρόπουλο σκοράροντας δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά(84’, 88’) και διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Ζέκα, Μαρίνος, Σιμάο, Βύντρα, Κατσουράνης, Κλέιτον
Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Μενδρινός, Κούρος, Σάμαρης, Σιόβας, Ντιμπαλά, Κούρντι, Σκέμπρι, Πιερ, Αντούνες




Η Κέρκυρα χάλασε τη φιέστα του Ολυμπιακού, αφού με γκολάρα του Ιωάννου στο 80' έφυγε νικήτρια από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης".


Δεν έγινε ο γύρος του θριάμβου...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ 0-1

Κι ενώ τα λεπτά περνούσαν και όλα έδειχναν πως είτε θα μείνει το 0-0, είτε η πίεση του Ολυμπιακού θα αποφέρει καρπούς, η Κέρκυρα έκανε την έκπληξη και σκόραρε στο 80'. Ο Γιάντσης 8 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ιωάννου και εκείνος με καταπληκτικό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι. Το εντυπωσιακό γκολ, χειροκροτήθηκε από αρκετούς φιλάθλους του Ολυμπιακού, αφού βέβαια το πρωτάθλημα έχει κριθεί...

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχαν πολύ χρόνο για να αντιδράσουν και δεν έμοιαζαν ικανοί να τα καταφέρουν. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έπαιξε μέχρι και στην επίθεση για να βοηθήσει την ομάδα του, όμως ούτε αυτό ήταν ικανό να αλλάξει τα πράγματα. Ο Καζίμ-Ρίτσαρντς είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στις καθιυστερήσεις, όμως δεν τα κατάφερε και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Μοδέστο (72' Τοροσίδης), Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Φουστέρ (56' Καζίμ-Ρίτσαρντς), Αμπντούν (75' Μακούν), Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Κέρκυρα (Τιμόθεος Καβακάς): Αναστασόπουλος, Βέντζελ, Καλαντζής (80' Λαμπρόπουλος), Μίχος, Αγρίτης (60' Γραμμόζης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Οσμάν, Ιωάννου, Τσίγκας (72' Γιάντσης), Ηλιάδης.




Σε ένα κακό παιχνίδι στο Περιστέρι Ατρόμητος και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας, με τη διαφορά των δυο ομάδων να παραμένει στον έναν βαθμό. 

 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΟΚ 0-0

Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ έμεινε και με δέκα παίκτες από το 37', καθώς ο Φωτάκης ύψωσε το πόδι του στο στήθος του Φυτανίδη σε μια διεκδίκηση της μπάλας και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Κωνσταντινέα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Τάτος, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Φυτανίδης, Μπρίτο, Γιαννούλης, Μήτρογλου, Δημούτσος.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης.








Category: football | Views: 530 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz