Sunday, 2024-04-28, 5:52 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 8 » ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ- ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΕΚ
9:33 PM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ- ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΑΕΚ
Σε αγώνα... πόλο επιδόθηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΚ την 28η αγωνιστική, αφού το γήπεδο των Ζωσιμάδων προσφερόταν περισσότερο για υδατοσφαίριση παρά για μπάλα! Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, ισοφάρισε με αυτογκόλ η ΑΕΚ.

Κλωναρίδης
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΑΕΚ 2-1

Για ένα δεκάλεπτο η ΑΕΚ φάνηκε να θέλει το ματς απέναντι στον ΠΑΣ (το πρώτο), αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και αφού βρήκαν την ισορροπία τους μέσα στο λασπωμένο γήπεδο των Ζωσιμάδων, πήραν και την νίκη παραμονής.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη φάνηκε πειθαρχημένη και διψασμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν το αφεντικό σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που δεν έκανε μια φάση στην εστία του Κηπουρού.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Τζημόπουλος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Τζαμπρέλα (Τζάνης 73'), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου, Κυριάκος, Μπεσέρα (Ντάσιος 88'), Βίλα (Γιάκος 90+)

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές (Κάρλος 67'), Λεονάρντο, Μπέλεκ, Κλωναρίδης, Λαγός (Φούντας 57'), Μπουγαΐδης, Βάργκας, Καράμπελας, Γεωργέας,




Ο Εργοτέλης προηγήθηκε με τον Χαντί, αλλά η... αδιάφορη Δόξα Δράμας ήταν εκείνη που είπε την τελευταία λέξη, σκόραρε μετά από έξι παιχνίδια με τον Σοϊλέδη και πήρε την ισοπαλία (1-1) από τους Κρητικούς, που βλέπουν την Κέρκυρα να τους πλησιάζει στον ένα βαθμό!


Φραγκουλάκης

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1

Το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και για τις δυο ομάδες στα πρώτα λεπτά, όμως ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Χαντί με εκπληκτικό πλασέ "κρέμασε" τον Δαύκο λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 24', ανοίγοντας έτσι το σκορ. Η Δόξα πάντως ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς με ένα πολύ όμορφο γκολ του Άρη Σοϊλέδη. Ο νεαρός άσος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σαρρή από τα δεξιά κι έκανε το σουτ, με τον Πίρσον να αποκρούει όμως η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του.

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Δαύκος, Γκαρακλίδης, Ρούτσης, Καπέλ (Κυβελίδης 64'), Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός, Αμπουμπακάρι (Γελαδάρης 92'), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Σαρρής, Χαντί (Καρέλης 92'), Ολίσε (Μπέτο 46'), Τζούνιορ, Τζανακάκης, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης (Μπούντιμιρ 52').




O OΦΗ έκανε το... δώρο στον Εργοτέλη επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού και οι Αγρινιώτες είναι με το ένα πόδι στην Football League.


ΟΦΗ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Μετά από επτά αγώνες ο ΟΦΗ με γκολ του Κάλαιτζιτς επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού και εξασφάλισε την παραμονή του στην Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλά οργανωμένος όπως σε όλα του τα παιχνίδια από τον Νίκο Αναστόπουλο και όταν βρήκε την ευκαιρία, έστω και με σπόντα κατάφερε να σκοράρει. Ο Παναιτωλικός είχε κάποιες φάσεις, αλλά όχι για να ανησυχήσουν τον γκολκίπερ του ΟΦΗ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν ίδιος. Ο ΟΦΗ καλά οργανωμένος να προσέχει την άμυνά του και να βγαίνει στις αντεπιθέσεις, με τον Παναιτωλικό να θέλει, αλλά να μην μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση, δείχνοντας πως έχει πρόβλημα στην οργάνωση, αλλά και στο γκολ.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Γεωργίου, Σόουζα, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Τζ. Λόπεθ (78' Ζορμπάς), Παπουλής (66' Χ. Λόπεθ), Σίσιτς (78' Ουκάρ), Μάντζιος.

Παναιτωλικός (Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης (57' Φερνάντες), Ντολεζάι, Εντζενγκουέλε, Γκόλιας (89' Καραμαλίκης), Μητρόπουλος, Παλαιολόγος, Καμαρά, Θεοδωρίδης (71' Ονουάτσι), Ακαλέ, Χαριστέας.


Category: football | Views: 594 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz