Saturday, 2024-04-20, 1:47 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 04
Ο Παμβοχαϊκός απάντησε με το ίδιο νόμισμα στον Ηρακλή, νικώντας με 3-2 στο Βραχάτι και οδήγησε τη σειρά των ημιτελικών σε τρίτο παιχνίδι.

ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ 3-2

Όχι απλά έδειξε είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, αλλά απέδειξε πως είναι με διαφορά η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο Παμβοχαϊκός νίκησε τον Ηρακλή με 3-2 και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στις 17/4.


Τα σετ: 22-25, 25-21, 28-30, 25-23, 15-12


Category: volei | Views: 538 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-04 | Comments (0)

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε μετά από 3 χρόνια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.


Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ξεκάθαρα για το αποτέλεσμα. Δεν πήραν ρίσκα στο παιχνίδι τους, ο ΟΦΗ δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Κάρολ και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, της σεζόν 2011/12, ήρθε σχετικά εύκολα.
Σε έναν ημιτελικό όπου κυριάρχησε ο δυνατός άνεμος που φυσούσε και θα ξεχαστεί γρήγορα από άποψη θεάματος, ο Ολυμπιακός δίχως να φτάσει σε ψηλά στάνταρ απόδοσης πήρε τελικά το 0-0 από τον ΟΦΗ, ο οποίος ήθελε πολύ αλλά δεν έδειξε να... μπορεί να πάρει την πρόκριση. Οι Κρητικοί αμύνθηκαν πολύ καλά, αλλά στην επίθεση ήταν αναιμικοί, δεν είχαν το κάτι... παραπάνω, καθώς πίεσαν ουσιαστικά στο τελευταίο 15λεπτο, χάνοντας και μια καλή ευκαιρία με τον Ζορμπά. Μ` αυτά και μ` αυτά, οι ερυθρόλευκοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα διεκδικήσουν το νταμπλ κόντρα στον Ατρόμητο (δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία).




ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Μπούρμπος, Πίτσος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Ζόρντι Λόπεζ, Κάλαϊτζιτς (82' Ουκάρ), Βερόν, Χόρχε Λόπεθ (73' Ζορμπάς), Παπουλής, Μάντζιος.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Αβρα. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μανιάτης. Ιμπαγάσα (64' Μακούν), Αμντούν (84' Χολέμπας), Τζιμπούρ (92' Φουστέρ), Μιραλάς. 

Category: football | Views: 500 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-04 | Comments (0)

Ο Φοίνικας Σύρου "εκθρόνισε" τον Ολυμπιακό μετά από τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα των "ερυθρολεύκων", κερδίζοντας με 3-1 στο κλειστό του Ρέντη και διπλασιάζοντας τις νίκες του στη σειρά των ημιτελικών.

Οι νησιώτες έγραψαν ιστορία, καθώς για πρώτη φορά θα βρεθούν στους τελικούς της Volleyleague, μόλις στην τρίτη τους συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία.

... Read more »

Category: volei | Views: 558 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-04 | Comments (0)

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε κατά μία αγωνιστική την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβάλει η Σούπερ Λίγκα, ενώ έκανε "έκπτωση" και στο πρόστιμο κατά 40.000 ευρώ.

ΕΠΟ γραφεία

Η αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο διατηρήθηκε, ενώ ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει τις υπολοιπόμενες δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στα ματς κόντρα στον Πανιώνιο και στον Παναιτωλικό. Κάτι που σημαίνει ότι  στα πλέι οφ οι πράσινοι θα έχουν τη βοήθεια του κόσμου τους στα εντός έδρας ματς.

Η ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ΄ αριθμ. 121/2012 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός της 18/3/2012 υπέρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τέρματα 3-0. Τιμωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή 212.000 ευρώ."
Views: 537 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-04 | Comments (0)

Την πορεία της προς την άνοδο στην Super League συνεχίζει η Βέροια, η οποία στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Football League επικράτησε εύκολα με 3-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 49 βαθμούς.

Δύο βαθμούς πίσω βρίσκεται ο Πανθρακικός ο οποίος έστω και δύσκολα νίκησε στην Κομοτηνή τον Φωκικό με 1-0. Στην Λάρισα η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες μετά από εννέα αγωνιστικές, καθώς επικράτησε με 2-0 του Εθνικού Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, νέα "γκέλα" έκανε ο Πλατανιάς, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) στην έδρα του με τον Ηρακλή Ψαχνών μένοντας για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη.

Την ανοδική τους πορεία συνέχισαν Παναχαϊκή και Καλλιθέα. Η ομάδα της Πάτρας νίκησε στην Φυλή με 3-1 τον Θρασύβουλο, ενώ η Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" με 4-0 τον Αγροτικό Αστέρα.

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στην Κατερίνη, εκεί όπου η Αναγέννηση Επανομής νίκησε με 2-1 τον γηπεδούχο και αήττητο στα προηγούμενα επτά ματς Πιερικό.

Στην Μυτιλήνη η ΑΕΛ Καλλονής με γκολ του Λεοζίνιο νίκησε με 1-0 τον Πανσερραϊκό, ενώ δεν έγινε ο αγώνας Διαγόρας-Βύζας Μεγάρων.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής:

Θρασύβουλος-Παναχαϊκή 1-3

(55' Μπεγκόνια- 38' Ουρτάδο, 68' Ντίνας, 84' Φουρτάδο)

Στο 67' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καλαμιώτης του Θρασύβουλου

Θρασύβουλος: Κασμερίδης, Σύρος, Καλαμιώτης, Βλάχος (69' Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Σκόνδρας, Ντακόλ, Ροκάστλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Σταμπολζίεφ (61' Καρλόπουλος).

... Read more »

Category: football | Views: 518 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-04 | Comments (0)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης με προσωπικές τηλεφωνικές επαφές, φρόντισε ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι για την εκταμίευση του δανείου. Τελικά 1,25 εκατ., ευρώ θα πάρει η ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλαβε ενεργό ρόλο και με την παρέμβασή του τα (δανεικά) χρήματα του Αλ Σουνταϊρί έγιναν διαθέσιμα για την ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ είχε αξιώσει 1,45 εκατ ευρώ αλλά θα λάβει ποσό μειωμένο κατά 200.000 ευρώ, χρήματα τα οποία γίνονται προσπάθειες για να αντληθούν από άλλους πόρους.

Ο αγώνας δρόμου ώστε να παραλάβει η ΑΕΚ το πολυπόθητο έγγραφο της αδειοδότησης από την UEFA συνεχίζεται με θετικές εξελίξεις. Το δάνειο του Αλ Σουνταϊρί που περίμενε την Ένωση σε τράπεζα της Κύπρου μεταφέρθηκε σε λογαριασμό της Ένωσης και πλέον η διοίκηση μπορεί να προχωρήσει σε πληρωμές που είναι απαιτητές.

Στη μάχη με το χρόνο για να παραδοθεί ένας άρτιος φάκελος στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της διεθνούς ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της, η ΑΕΚ είχε ως σύμμαχο τον Ντέμη Νικολαΐδη ο οποίος σήμερα ανέλαβε πρωτοβουλία για να μην προκύψει νέα εμπλοκή!

Τηλεφωνικές παρεμβάσεις

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ντέμης με τηλεφωνικές παρεμβάσεις του συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο φερόμενος ως δανειστής Αλ Σουνταϊρί (πίσω από τον οποίο λέγεται ότι είναι ο Γιάννης Μπεθάνης) να ανάψει εν τέλει το πράσινο φως για την εκταμίευση του δανείου καθώς αρχικώς ζήτησε επιπλέον 3 ημέρες προθεσμία ώστε οι νομικοί σύμβουλοί του να εξετάσουν τα σχετικά έγγραφα από την Εφορία.

Εν τέλει με προσωπικές εγγυήσεις του Ντέμη, ο σκόπελος ξεπεράστηκε και η ΑΕΚ μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και να ελπίζει ότι θα πείσει την UEFA να της επιτρέψει να… ζει και να ελπίζει ως τον Ιούνιο όταν θα απαιτούνται βέβαια επιπλέον 5-6 εκατ. ευρώ για τις επόμενες απαιτητές πληρωμές!

Αυτή τη στιγμή οι διοικούντες κάνουν προσπάθεια για να βρουν τις επιπλέον 200.000 ευρώ τις οποίες δεν αποκλείεται να βάλουν μέλη της διοίκησης από την τσέπη τους!

Πηγή: sport24.gr

Άρχισαν οι πληρωμές

Στην διάθεση της ΠΑΕ ΑΕΚ το 1.250.000 εκατ. ευρώ του δανείου με τη διαδικασία των πληρωμών να έχει ήδη αρχίσει. Οριακά προλαβαίνει η Ένωση.


Και τώρα τρέχουμε... Αυτό είναι το σύνθημα που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ, από τη στιγμή που τα χρήματα του δανείου βρίσκονται ήδη στην διάθεση της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η διοίκηση όντας απόλυτα έτοιμη, δίνει τη δική της μάχη με τον χρόνο προκειμένου να πληρώσει τις διακανονισμένες οφειλές της, να συγκεντρώσει τα παραστατικά των πληρωμών και παράλληλα να πάρει και τις υπογραφές των πρώην παικτών της, ώστε να συμπεριλάβει όλα τα έγγραφα στον φάκελο της αδειοδότησης, μέχρι απόψε το βράδυ. Όσο για τις 200.000 ευρώ που υπολείπονται, η διαδικασία ανεύρεσης του ποσού βρίσκεται σε καλό δρόμο και για αυτό δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία. Πάντως είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ προλαβαίνει οριακά την -άτυπη- διορία, αν και από την ΠΑΕ αποπνέει πλέον αέρας αισιοδοξίας ότι όλα θα πάνε καλά.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Views: 519 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-04 | Comments (0)

Ο Ατρόμητος προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, παίρνοντας 2-2 μέσα στην Τρίπολη από τον Αστέρα. "Δώρα" από τους γηπεδούχους.


Μετά από ένα εκπληκτικό ματς που η πρόκριση άλλαξε τρεις φορές χέρια, ο Ατρόμητος πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. Ο Αστέρας Τρίπολης που έπαιζε από το 6ο λεπτό με 10 παίκτες, ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1, προηγήθηκε με 2-1 αλλά ο Μήτρογλου είπε και πάλι την τελευταία λέξη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι οπαδοί του Αστέρα έδωσαν βροντερό «παρών» μετά από αρκετό καιρό στο γήπεδο, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι του Ατρομήτου που βρέθηκαν στην Τρίπολη για τη ρεβάνς του 0-0 στο Περιστέρι και το εισιτήριο που θα οδηγούσε στο τελικό του κυπέλλου.

Το ματς ωστόσο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Αστέρα, καθώς ο Μπαρτολίνι έκανε το λάθος και για να μη σκοράρει ο Τάτος του πήρε τα πόδια και είδε την κόκκινη κάρτα από τον Κάκο. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 15΄ μετά την ασίστ του Μήτρογλου, ο Τάτος πλάσαρε σωστά τον Μπαντή για το 0-1!

Η ομάδα του Τσιώλη όμως δεν μπορούσε να τα παρατήσει και στο 20΄ ο Ναβάρο μπήκε στην περιοχή και ο Γιαννούλης τον ανέτρεψε, με τον Κάκο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροτζέριο και έκανε το 1-1!

πό την αρχή φάνηκε πως θα ήταν ματσάρα στη Τρίπολη και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην επανάληψη. Μόλις ένα λεπτό μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και ο Αστέρας κατάφερε να κάνει την ανατροπή! Ο Ράγιος από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Σκόνδρας δεν μπόρεσε να διώξει και μετά από γύρισμα του Περόνε, ο Ναβάρο με κεφαλιά έκανε το 2-1!

Οι γηπεδούχοι με αυτό το γκολ κρατούσαν τη τύχη στα χέρια τους, αλλά ο Ατρόμητος έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεζε για το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση. Ο Τάτος και ο Μήτρογλου έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όμως από το πουθενά ο Πουλίδο έκανε το δώρο!

Ο αμυντικός του Αστέρα γύρισε στον... Μήτρογλου και ο επιθετικός του Ατρομήτου βρέθηκε απέναντι από τον Μπαντή και δεν γινόταν να το χάσει! Έτσι, λοιπόν, με το 2-2 19΄ λεπτά πριν από το τέλος οι Περιστεριώτες δεν θα άφηναν τον Αστέρα να τους πάρει το εισιτήριο για τον τελικό!

Μετά από επτά λεπτά καθυστερήσεων λόγω μιας μικρής διακοπής, ο Σκόνδρας είδε την δεύτερη κίτρινη αλλά δεν γινόταν να αλλάξει κάτι στη ροή του αγώνα. Ο Ατρόμητος βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο τελικό του κυπέλλου και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Europa League της νέας περιόδου.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πουλίδο (86' Σολάκης), Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Χίμο, Μάρτινς (78' Φράνκου), Ράγιο, Περόνε (63' Μπρέσκα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης (53' Επστάιν), Ιγκλέσιας (59' Γκαρσία), Σφακιανάκης (71' Αναστασάκος), Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος, Μήτρογλου

Category: football | Views: 618 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-04 | Comments (0)

Με δύο πέναλτι του Μέσι στο11' και στο 41' και γκολ του Ινιέστα στο 53' η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1την Μίλαν και βρίσκεται στους «4» του  Champions League για πέμπτη συνεχόμενη φορά!, περιμένοντας την Τσέλσι ή την Μπενφίκα.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΙΛΑΝ 3-1

Οι Καταλανοί, κάνοντας μία συνηθισμένη για αυτούς εμφάνιση, επικράτησαν 3-1 της Μίλαν και προκρίθηκαν ίσως πιο άνετα από όσο θα περίμεναν των «ροσονέρι» και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Το ξεκίνημα, ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μέσι στο 11’ κέρδισε το πέναλτι από τον Αμπροσίνι με τον ίδιο να ανοίγει το σκορ. Η απάντηση από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν άργησε να έρθει και στο 33’ ο Ιμπραΐμοβιτς με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Νοτσερίνο, ο οποίος δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Μίλαν όμως, δεν μπόρεσε να διατηρήσει για αρκετό διάστημα το προβάδισμά της. Στο 41’ ύστερα από κόρνερ, ο Νέστα κράτησε τον Μπουσκέτς, με τον Μπιόρν Κούιπερς να καταλογίζει το δεύτερο πέναλτι υπέρ των «μπλαουγκράνα» με τον Λιονέλ Μέσι να ευστοχεί και πάλι, φτάνοντας τα 14 τέρματα στο φετινό Champions League, κάνοντας ρεκόρ, ξεπερνώντας τον Ρουντ Φαν Νίστελροï που είχε 12 σε μία χρονιά. Η Μπαρτσελόνα, με την έναρξη της επανάληψης… φόρτσαρε θέλοντας να «καθαρίσει» την πρόκριση και στο 53’ όλα τελείωσαν. Ο Μέσι έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έκανε το τελικό 3-1, «κλειδώνοντας» το εισιτήριο των ημιτελικών για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάτι τρομερό, με τον Αλεχάντρε Πάτο, δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από αρκετό καιρό τραυματισμού, αποχώρησε, καθώς τραυματίστηκε εκ νέου, προσθέτοντας έναν ακόμα πονοκέφαλο για τον Αλέγκρι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ (75' Αντριάνο), Μαστσεράνο, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι (63' Τιάγκο Αλκάνταρα), Ινιέστα, Φάμπρεγκας (78' Σεϊντού Κεϊτά), Κουένκα, Μέσι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Μεξές, Αντονίνι, Αμπροζίνι, Ζέεντορφ (61' Ακουϊλάνι), Νοτσερίνο, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (69' Πάτο) (83' Μάξι Λόπες), Ρομπίνιο, Ιμπραχίμοβιτς.

 



Μόλις από το 37' του αγώνα η Μπάγερν πανηγυρίζει την είσοδο της στους 4 του Champions League!!! Με κορυφαίο τον Ριμπερί και σκόρερ των δυο τερμάτων τον Όλιτς στο 13' και 37' η γερμανική ομάδα βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία.


ΜΠΑΓΕΡΝ- ΜΑΡΣΕΙΓ 2-0

Η πρόκριση ήρθε εύκολα με συνολικά τέρματα 4-0 για την Μπάγερν, η οποία μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ (εκτός και αν κάνει θαύμα το ΑΠΟΕΛ).

Από την εξαιρετική προσπάθεια του Μπενουά Σεϊρού η Μαρσέιγ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Νόιερ να αποκρούει με το πόδι το κοντινό πλασέ του Μορέλ στο 12'. Στην αμέσως επόμενη φάση η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με τον Ίβιτσα Όλιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με κοντινή προβολή από ασίστ του Ριμπερί. Νέα σπουδαία επέμβαση είχε ο Νόιερ στο 17' σε σουτ του Μ'Μπιά, ενώ στο 23' πέρασε άουτ το σουτ του Μπραντάο. Ο Στιβ Μανταντά απέκρουσε το σουτ του Τιμοστσούκ στο 27' και ένα λεπτό αργότερα είπε "όχι" στο κοντινό πλασέ του Όλιτς, με την μπάλα μάλιστα να αλλάζει πορεία από κόντρα σε αμυντικό, ενώ απέκρουσε σε κόρνερ το παραλίγο αυτογκόλ του Φανί στο 29', αλλά και την κεφαλιά του Μπάντστουμπερ στο 30'. Το σουτ του Κρόος στο 33' χτύπησε στο δεξί δοκάρι της Μαρσέιγ και πέρασε άουτ, ενώ το 2-0 έκανε ο Όλιτς σκοράροντας ξανά από κοντά στο 37', έπειτα από προσπάθεια του Ριμπερί και σέντρα του Αλάμπα από δεξιά.

Μεγάλη φάση στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε, με τους παίκτες και των δύο ομάδων απλά να περιμένουν την λήξη.

Category: football | Views: 539 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-03 | Comments (0)

Η ομοσπονδία απέρριψε το αίτημα των "πρασίνων” για παράταση της υπόθεσης του στην Ουέφα και σε συνδυασμό με την απόφαση των παλαιμάχων να σταματήσουν τις επαφές με τους μετόχους, ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος. Η σφοδρή επίθεση του Τζίγγερ στον Βγενόπουλο και η απάντηση του "Mr Mig”.






Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» την Δευτέρα έστειλαν επιστολή στην ΕΠΟ βάσει της οποίας ζητούσαν να εκφραστεί στην ΟΥΕΦΑ, η επιθυμία να λάβουν μία παράταση μέχρι τον επόμενο μήνα, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο και να βρουν λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Η απάντηση όμως που έλαβαν από το Γουδί ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα και οι τελευταίες ελπίδες για την αναστολή της τιμωρίας για έναν χρόνο να εξατμίζονται.

Παράλληλα και οι μοναδικοί άνθρωποι που προσπαθούσαν να βρουν λύση σταμάτησαν τις προσπάθειες.Στο Δ.Σ. των παλαιμάχων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης αποφασίστηκε να σταματήσουν οι συζητήσεις με τους μεγαλομετόχους, καθώς κρίθηκε πως το κλίμα που έχει δημιουργηθεί δεν επιτρέπει περαιτέρω συζητήσεις και διαπραγματεύσεις .


Νωρίτερα οι παλαίμαχοι είχαν συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αλλά οι επαφές τους στάθηκαν άκαρπες, ενώ αρνητικοί να βάλουν χρήματα ήταν τόσο ο Αδαμάντιος Πολέμης όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος απάντησε μέσω κύκλων χαρακτηρίζοντας ανακρίβειες όσα ειπώθηκαν απο την πλευρά Βαρδινογιάννη.

Ο Mr MIG έλεγε στο περιβάλλον του ότι το θέμα είχε συζητηθεί στο ξενοδοχείο Plaza από το 2010 αλλά δεν έγινε γνωστό αφού ήταν από την άλλη πλευρά της σελίδας και όχι σε αυτήν της περίφημης φωτογραφίας, ενώ τόνιζε πως η αλήθεια θα φανεί στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, αυτός που θα κληθεί να καταθέσει για να φανεί ποια είναι η αλήθεια είναι ο Νικόλας Πατέρας, αφού τα έγγραφα δεν είναι επίσημα και ο μοναδικός παρόντας στη συζήτηση ήταν ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού. 

Επίσης, αυτό που σχολιάστηκε αρνητικά είναι πως το σημείο που τονίζει ο Τζίγκερ ότι η Διπλή Ανάπλαση είχε την έγκριση όλων των μετόχων και των εκτελεστικών οργάνων της ΠΑΕ, δεν ισχύει, αφού ο Γιάννης Ξυλάς, μέλος του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ, είχε εκφράσει μέσω επιστολών τις αντιρρήσεις του και είχε ζητήσει ενημέρωση για μία σειρά ζητημάτων. 

Τέλος, αναφορικά με την κατηγορία που προσάπτει ο Τζίγγερ σχετικά με τη στάση του Mr MIG για τα επεισόδια του ντέρμπι, ο Βγενόπουλος σημείωνε ότι η δήλωση που έκανε ήταν όταν προσέρχονταν στο ΟΑΚΑ και μόλις είχε ενημερωθεί για τα όσα είχαν συμβεί πριν τη σέντρα, με τα λεγόμενα του να καλύπτουν όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα.  

Views: 479 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-03 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz