Saturday, 2024-04-27, 10:27 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 4 » ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ!!!
7:34 PM
ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ Η ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ!!!
Ο Ατρόμητος προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, παίρνοντας 2-2 μέσα στην Τρίπολη από τον Αστέρα. "Δώρα" από τους γηπεδούχους.


Μετά από ένα εκπληκτικό ματς που η πρόκριση άλλαξε τρεις φορές χέρια, ο Ατρόμητος πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου. Ο Αστέρας Τρίπολης που έπαιζε από το 6ο λεπτό με 10 παίκτες, ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1, προηγήθηκε με 2-1 αλλά ο Μήτρογλου είπε και πάλι την τελευταία λέξη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι οπαδοί του Αστέρα έδωσαν βροντερό «παρών» μετά από αρκετό καιρό στο γήπεδο, ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι του Ατρομήτου που βρέθηκαν στην Τρίπολη για τη ρεβάνς του 0-0 στο Περιστέρι και το εισιτήριο που θα οδηγούσε στο τελικό του κυπέλλου.

Το ματς ωστόσο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Αστέρα, καθώς ο Μπαρτολίνι έκανε το λάθος και για να μη σκοράρει ο Τάτος του πήρε τα πόδια και είδε την κόκκινη κάρτα από τον Κάκο. Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 15΄ μετά την ασίστ του Μήτρογλου, ο Τάτος πλάσαρε σωστά τον Μπαντή για το 0-1!

Η ομάδα του Τσιώλη όμως δεν μπορούσε να τα παρατήσει και στο 20΄ ο Ναβάρο μπήκε στην περιοχή και ο Γιαννούλης τον ανέτρεψε, με τον Κάκο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροτζέριο και έκανε το 1-1!

πό την αρχή φάνηκε πως θα ήταν ματσάρα στη Τρίπολη και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην επανάληψη. Μόλις ένα λεπτό μετά τη σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου και ο Αστέρας κατάφερε να κάνει την ανατροπή! Ο Ράγιος από τα αριστερά έκανε τη σέντρα, ο Σκόνδρας δεν μπόρεσε να διώξει και μετά από γύρισμα του Περόνε, ο Ναβάρο με κεφαλιά έκανε το 2-1!

Οι γηπεδούχοι με αυτό το γκολ κρατούσαν τη τύχη στα χέρια τους, αλλά ο Ατρόμητος έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεζε για το γκολ που θα του έδινε την πρόκριση. Ο Τάτος και ο Μήτρογλου έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όμως από το πουθενά ο Πουλίδο έκανε το δώρο!

Ο αμυντικός του Αστέρα γύρισε στον... Μήτρογλου και ο επιθετικός του Ατρομήτου βρέθηκε απέναντι από τον Μπαντή και δεν γινόταν να το χάσει! Έτσι, λοιπόν, με το 2-2 19΄ λεπτά πριν από το τέλος οι Περιστεριώτες δεν θα άφηναν τον Αστέρα να τους πάρει το εισιτήριο για τον τελικό!

Μετά από επτά λεπτά καθυστερήσεων λόγω μιας μικρής διακοπής, ο Σκόνδρας είδε την δεύτερη κίτρινη αλλά δεν γινόταν να αλλάξει κάτι στη ροή του αγώνα. Ο Ατρόμητος βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο τελικό του κυπέλλου και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Europa League της νέας περιόδου.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Πουλίδο (86' Σολάκης), Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Χουανίτο, Ουσέρο, Χίμο, Μάρτινς (78' Φράνκου), Ράγιο, Περόνε (63' Μπρέσκα)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τόμας, Φυτανίδης, Γιαννούλης (53' Επστάιν), Ιγκλέσιας (59' Γκαρσία), Σφακιανάκης (71' Αναστασάκος), Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος, Μήτρογλου

Category: football | Views: 620 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz