Saturday, 2024-04-27, 8:56 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 4 » ΣΤΟΥΣ 4 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ!
11:38 PM
ΣΤΟΥΣ 4 ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝ!
Με δύο πέναλτι του Μέσι στο11' και στο 41' και γκολ του Ινιέστα στο 53' η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-1την Μίλαν και βρίσκεται στους «4» του  Champions League για πέμπτη συνεχόμενη φορά!, περιμένοντας την Τσέλσι ή την Μπενφίκα.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ- ΜΙΛΑΝ 3-1

Οι Καταλανοί, κάνοντας μία συνηθισμένη για αυτούς εμφάνιση, επικράτησαν 3-1 της Μίλαν και προκρίθηκαν ίσως πιο άνετα από όσο θα περίμεναν των «ροσονέρι» και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Το ξεκίνημα, ήταν ιδανικό για τους γηπεδούχους, καθώς ο Μέσι στο 11’ κέρδισε το πέναλτι από τον Αμπροσίνι με τον ίδιο να ανοίγει το σκορ. Η απάντηση από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δεν άργησε να έρθει και στο 33’ ο Ιμπραΐμοβιτς με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Νοτσερίνο, ο οποίος δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η Μίλαν όμως, δεν μπόρεσε να διατηρήσει για αρκετό διάστημα το προβάδισμά της. Στο 41’ ύστερα από κόρνερ, ο Νέστα κράτησε τον Μπουσκέτς, με τον Μπιόρν Κούιπερς να καταλογίζει το δεύτερο πέναλτι υπέρ των «μπλαουγκράνα» με τον Λιονέλ Μέσι να ευστοχεί και πάλι, φτάνοντας τα 14 τέρματα στο φετινό Champions League, κάνοντας ρεκόρ, ξεπερνώντας τον Ρουντ Φαν Νίστελροï που είχε 12 σε μία χρονιά. Η Μπαρτσελόνα, με την έναρξη της επανάληψης… φόρτσαρε θέλοντας να «καθαρίσει» την πρόκριση και στο 53’ όλα τελείωσαν. Ο Μέσι έκανε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έκανε το τελικό 3-1, «κλειδώνοντας» το εισιτήριο των ημιτελικών για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, δεν υπήρξε κάτι τρομερό, με τον Αλεχάντρε Πάτο, δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ύστερα από αρκετό καιρό τραυματισμού, αποχώρησε, καθώς τραυματίστηκε εκ νέου, προσθέτοντας έναν ακόμα πονοκέφαλο για τον Αλέγκρι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ (75' Αντριάνο), Μαστσεράνο, Πουγιόλ, Μπουσκέτς, Τσάβι (63' Τιάγκο Αλκάνταρα), Ινιέστα, Φάμπρεγκας (78' Σεϊντού Κεϊτά), Κουένκα, Μέσι.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Μεξές, Αντονίνι, Αμπροζίνι, Ζέεντορφ (61' Ακουϊλάνι), Νοτσερίνο, Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ (69' Πάτο) (83' Μάξι Λόπες), Ρομπίνιο, Ιμπραχίμοβιτς.

 



Μόλις από το 37' του αγώνα η Μπάγερν πανηγυρίζει την είσοδο της στους 4 του Champions League!!! Με κορυφαίο τον Ριμπερί και σκόρερ των δυο τερμάτων τον Όλιτς στο 13' και 37' η γερμανική ομάδα βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία.


ΜΠΑΓΕΡΝ- ΜΑΡΣΕΙΓ 2-0

Η πρόκριση ήρθε εύκολα με συνολικά τέρματα 4-0 για την Μπάγερν, η οποία μετά από έναν χρόνο απουσίας επιστρέφει στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ (εκτός και αν κάνει θαύμα το ΑΠΟΕΛ).

Από την εξαιρετική προσπάθεια του Μπενουά Σεϊρού η Μαρσέιγ έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα με τον Νόιερ να αποκρούει με το πόδι το κοντινό πλασέ του Μορέλ στο 12'. Στην αμέσως επόμενη φάση η Μπάγερν άνοιξε το σκορ με τον Ίβιτσα Όλιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 με κοντινή προβολή από ασίστ του Ριμπερί. Νέα σπουδαία επέμβαση είχε ο Νόιερ στο 17' σε σουτ του Μ'Μπιά, ενώ στο 23' πέρασε άουτ το σουτ του Μπραντάο. Ο Στιβ Μανταντά απέκρουσε το σουτ του Τιμοστσούκ στο 27' και ένα λεπτό αργότερα είπε "όχι" στο κοντινό πλασέ του Όλιτς, με την μπάλα μάλιστα να αλλάζει πορεία από κόντρα σε αμυντικό, ενώ απέκρουσε σε κόρνερ το παραλίγο αυτογκόλ του Φανί στο 29', αλλά και την κεφαλιά του Μπάντστουμπερ στο 30'. Το σουτ του Κρόος στο 33' χτύπησε στο δεξί δοκάρι της Μαρσέιγ και πέρασε άουτ, ενώ το 2-0 έκανε ο Όλιτς σκοράροντας ξανά από κοντά στο 37', έπειτα από προσπάθεια του Ριμπερί και σέντρα του Αλάμπα από δεξιά.

Μεγάλη φάση στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε, με τους παίκτες και των δύο ομάδων απλά να περιμένουν την λήξη.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Μπάντστουμπερ, Αλάμπα, Τιμοστσούκ, Λουΐζ Γκουστάβο, Κρόος (67' Πράνιτς), Τόμας Μίλερ (39' Ραφίνια), Ριμπερί, Όλιτς (75' Μάριο Γκόμεθ).

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Φανί, Ν'Κουλού, Μορέλ (46' Αμαλφιτανό), Μ'Μπιά, Μπενουά Σεϊρού, Βαλμπουενά, Αντρέ Αγιού, Μπραντάο (74' Ζινιάκ), Ρεμί (63' Καμπορέ).


Τα κανόνια του CL

 

14 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

 

11 γκολ

Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

 

7 γκολ

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

 

6 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

 

5 γκολ

Ρομπέρτο Σολδάδο (Βαλένθια)

Μπαφετιμπί Γκομίς (Λιόν)

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)

Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

Ρομάν Σιρόκοβ (Ζενίτ)

Έντινσον Καβάνι (Νάπολι)

 

4 γκολ

Χοσέ Καγεχόν (Ρεάλ)

Ντιντιέ Ντρογκμπά (Τσέλσι)

Πέδρο (Μπαρτσελόνα)

Ρόμπιν φαν Πέρσι (Άρσεναλ)

Χουλκ (Πόρτο)

Όσκαρ Καρντόσο (Μπενφίκα)

Αντρέ Αγιού (Μαρσέιγ)





Category: football | Views: 541 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz