Sunday, 2024-04-28, 5:54 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 2 » ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
10:57 PM
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Πρόσωπα του τελικού Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Πρέβεζα, θα είναι οι αδερφές Χριστοδούλου. Η Έλενα με τον Παναθηναϊκό και η Στέλλα με τον Ολυμπιακό θα παλέψουν για την κούπα, που θα πάει σίγουρα στην οικογένεια!



Το PrevezaSports.gr φιλοξενεί ένα αφιέρωμα για τις νεαρές αθλήτριες που αγωνίζονται σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και το Σάββατο 7 Απριλίου θα βρεθούν αντίπαλες στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου στην Πρέβεζα.

PREVEZASPORTS: Στις 7 Απριλίου στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου στην Πρέβεζα θα βρεθείτε αντίπαλες. Σε έναν τελικό υπάρχουν φαβορί;

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν τέτοιο τελικό. Και οι δύο ομάδες θέλουν τον τίτλο. Νικήτρια θα είναι κατά τη γνώμη μου η ομάδα που θα παίξει πιο συγκεντρωμένα και θα κάνει τα λιγότερα λάθη.

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Πιστεύω πως σε ένα τελικό κυπέλλου δε γίνεται να υπάρξει φαβορί ούτε προγνωστικά. Είναι ένα παιχνίδι νοκ-αουτ, ο καλύτερος εκείνη τη μέρα και η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα κερδίσει.

PREVEZASPORTS: Μετά το πετυχημένο All Star Day στη Λευκάδα άλλη μια μεγάλη διοργάνωση θα γίνει στην Δυτική Ελλάδα. Πόσο σημαντικό πιστεύετε ότι είναι για την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος τέτοιες διοργανώσεις να γίνονται στην Επαρχία;

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό που τέτοιες διοργανώσεις φιλοξενούνται από επαρχιακές πόλεις. Τόσο για την προβολή του αθλήματος όσο και για το ότι δίνεται η ευκαιρία σε εκείνους που μένουν στις πόλεις αυτές και κυρίως στα παιδιά να παρακολουθήσουν αγώνες τέτοιου επιπέδου.

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Αν και δε κατάφερα να έρθω στο Αll Star Game λόγω τραυματισμού, έμαθα πως ο κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και γέμισε το γήπεδο. Και αυτό είναι ένα ευχάριστο γεγονός για το άθλημα μας. Είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τέτοιες διοργανώσεις στην επαρχία, όπου ο κόσμος στηρίζει και αγαπάει πραγματικά τον αθλητισμό, και καθώς δεν έχει τις ευκαιρίες να παρακολουθεί από κοντά συχνά τέτοια παιχνίδια, γεμίζει τα γήπεδα και υπάρχει ένα υπέροχο κλίμα.

PREVEZASPORTS: Έχετε επισκεφτεί την Πρέβεζα;

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Δεν έχω επισκεφτεί ποτέ την Πρέβεζα και χαίρομαι που θα την επισκεφτώ τώρα με αφορμή τον τελικό κυπέλλου.

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Όχι είναι η πρώτη φορά που θα έρθω στη Πρέβεζα και είμαι χαρούμενη που θα συνδυαστεί και με τον πρώτο τελικό κυπέλλου που θα παίξω.

PREVEZASPORTS: Φέτος τεθήκατε αντίπαλες στα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Τι είπε η μια στην άλλη λίγο πριν φύγετε για το γήπεδο αλλά και μετά;

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Συνήθως δεν μιλάμε πριν από τέτοια παιχνίδια. Η καθεμιά είναι συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της και την ομάδα της, Πάντως, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στα μεταξύ μας παιχνίδια, πάντα χαιρόμαστε η μία για την καλή απόδοση της άλλης.

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Φέτος με την Έλενα παίξαμε ήδη τρεις φορές αντίπαλες. Είναι σίγουρα περίεργο να έχεις απέναντι την αδέρφη σου σε ένα παιχνίδι «αιωνίων αντιπάλων» ,όμως έτσι είναι ο αθλητισμός και το ξέρουμε και οι δυο καλά. Μια θα κερδίσει μια θα χάσει. Πριν το παιχνίδι δε μιλάμε για τον αγώνα και οι δυο θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας αντίστοιχα κι αυτό επιδιώκουμε.

PREVEZASPORTS: Υπήρξαν μεταξύ σας πειράγματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για τα ντέρμπι και αν ναι θα θέλατε να τα μοιραστείτε μαζί μας;

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Δεν υπάρχουν πειράγματα όσο και να μην το πιστεύετε!

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Πειράγματα για το σκορ και προκλήσεις, πάντα στα όρια της πλάκας. Ποτέ δε φτάσαμε στα μαλλιοτραβήγματα. Αστειεύομαι φυσικά. Η κάθε μια ήταν συγκεντρωμένη στην ομάδα της και στο στόχο της.

PREVEZASPORTS: Οι γονείς σας θα παρακολουθήσουν τον φετινό τελικό στην Πρέβεζα; Αλήθεια αν παρευρεθούν ποια θα υποστηρίζουν;

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Δεν γνωρίζω αν θα καταφέρουν να παρευρεθούν οι γονείς μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά όπως έχω ξαναπεί, για τους γονείς μας δεν υπάρχουν ομάδες και χρώματα όταν παίζουν αντίπαλες οι κόρες τους. Χαίρονται να μας βλέπουν να παίζουμε καλά. Για τη μία θα στεναχωρηθούν όπως και να έχει αλλά τουλάχιστον σε κάθε περίπτωση το κύπελλο θα έρθει στο σπίτι, είτε από εμένα είτε από την αδερφή μου.

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Νομίζω ότι οι γονείς μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε θα μπορέσουν να είναι στον τελικό, δυστυχώς. Όμως και οι δυο θέλουν το καλύτερο για μας. Δε νομίζω ότι θα υποστήριζαν κάποια ομάδα, αλλά την κάθε μια μας ατομικά. Είναι πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζουν. Έτσι θα είναι και τώρα.

PREVEZASPORTS: Πέρα από το βόλεϊ με τι άλλο ασχολείστε. Κυρίως πως περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ:
 Σπουδάζω δημοσιογραφία στο Πάντειο και όσο ελεύθερο χρόνο έχω προσπαθώ να τον καταναλώνω με τους φίλους μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Εκτός από το βόλεϊ, σπουδάζω στη γυμναστική ακαδημία, όπου είμαι στο τρίτο έτος. Ελεύθερος χρόνος δεν υπάρχει άφθονος. Λόγω σχολής και προπονήσεων. Παρ’ όλα αυτά μ’ αρέσει να βγαίνω με φίλους μου και με ανθρώπους που με βοηθάνε να χαλαρώσω και να χαμογελώ. Πολλές φορές όμως καθόμαστε με την Έλενα σπίτι ακούμε μουσική και μιλάμε.

PREVEZASPORTS: Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στους φιλάθλους της Πρέβεζας αλλά και όλης της Ελλάδος ενόψει του φετινού τελικού στην Πρέβεζα;

ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Εύχομαι ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να απολαύσει έναν δυνατό τελικό και ελπίζω οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων αλλά και ο κόσμος της περιοχής σας να δημιουργήσουν ένα κλίμα φιλικό και για τις δύο ομάδες ώστε να διεξαχθεί ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς επεισόδια. Πάντα ο τελικός του κυπέλλου είναι μια ξεχωριστή διοργάνωση καθώς φιλοξενούνται στο γήπεδο φίλαθλοι και των δύο ομάδων και δημιουργείται ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Εύχομαι όσοι παρευρεθούν να σεβαστούν τόσο τους αθλητές και των δύο ομάδων όσο και τον απλό κόσμο και τα παιδιά που θα έρθουν να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι.

ΣΤΕΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: Ελπίζω φέτος ο τελικός στη Πρέβεζα να είναι ένα παράδειγμα για τον αθλητισμό. Ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, να στηρίξει τις ομάδες, χωρίς φασαρίες και επεισόδια. Έχουμε ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου, και θα είναι σημαντικό για μας οι κερκίδες να είναι γεμάτες.

Συνέντευξη στον Κώστα Κολιό
Category: volei | Views: 494 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz