Thursday, 2024-04-18, 11:25 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 02
Πρόσωπα του τελικού Κυπέλλου Γυναικών που θα διεξαχθεί το Σάββατο στην Πρέβεζα, θα είναι οι αδερφές Χριστοδούλου. Η Έλενα με τον Παναθηναϊκό και η Στέλλα με τον Ολυμπιακό θα παλέψουν για την κούπα, που θα πάει σίγουρα στην οικογένεια!


Category: volei | Views: 492 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-02 | Comments (0)

Ανακοινώθηκαν από την ΕΣΑΚΕ οι ημερομηνίες που θα δώσουν οι «αιώνιοι» τα εξ αναβολής παιχνίδια που δεν είχαν δώσει για την 25η αγωνιστική της Α1 λόγω… πλέι οφ Ευρωλίγκας.



Πλέον, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται ήδη στο Final Four και έτσι θα αγωνιστούν με την Καβάλα στο ΣΕΦ την Πέμπτη 5 Απριλίου όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Όσο για το ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, αυτό θα γίνει την Κυριακή 8 Απριλίου. Οι ώρες των δύο αναμετρήσεων θα ανακοινωθούν από τον ΕΣΑΚΕ. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η τελευταία (26η) αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 11 Απριλίου.
Category: basket | Views: 501 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-02 | Comments (0)

Το τουρκικό ντέρμπι μίσους ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και την Φενέρμπαχτσε σημαδεύτηκε από την διακοπή στο 34', λόγω ρίψης αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, και συνεχίστηκε για να λήξει ισόπαλο 1-1.


  




Η είδηση βέβαια δεν είναι αυτό αλλά το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Βολκάν Ντεμιρέλ να βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα μαχαίρι που του είχαν πετάξει οι οπαδοί της Τραμπζονσπορ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

... Read more »

Category: football | Views: 536 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-02 | Comments (0)


Views: 3384 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-02 | Comments (0)

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Ξάνθης υποστήριξαν σε ανακοίνωσή τους τα εξής:

«Μία πολύ μικρή μερίδα των Xanthi Fans μας αποδοκίμασαν και δεν είναι η πρώτη φορά που στοχευμένα, ατομικά και ομαδικά γίνεται αυτό. Εμείς και στα 8 παιχνίδια που χάσαμε, προσπαθήσαμε και δώσαμε και την ψυχή μας για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Άσχετα αν κάποιοι από εμάς δεν θα είμαστε εδώ το καλοκαίρι που θα έρθει, για την ομάδα έχουμε δώσει και την ψυχή μας και το μυαλό μας και θα συνεχίσουμε να το δίνουμε μέχρι το τέλος αυτού του πρωταθλήματος. Το κάνουμε όλοι μας αυτό τόσο ευσυνείδητα γιατί υπηρετούμε μια ομάδα που αποπνέει υγεία και μόνο υγεία.

Αυτούς τους λίγους που μας βρίσανε, τους αφήνουμε στην κρίση του καλύτερου φίλαθλου κοινού που υπάρχει στην Ελλάδα και αυτό είναι της Ξάνθης. Το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι:

«ΗΜΑΡΤΟΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη της ομάδας αυτής. Θέλουμε να ζητήσουμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από κάποιους ελάχιστους, που δεν θα έχουν την χαρά να δούνε την ομάδα στην Β' Εθνική».

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ».

Category: football | Views: 559 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-02 | Comments (0)

Ο Ηλίας Σπάθας θα σφυρίξει την αναμέτρηση του ΟΦΗ με Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, ενώ ο Τάσος Κάκος το παιχνίδι το Αστέρα με τον Ατρόμητο στην Τρίπολη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Βοηθοί του Σπάθα στο «Γεντί Κουλέ» θα είναι οΧρήστος Σωτηρόπουλος του συνδέσμου Αχαϊαςκαι ο Στέλιος Τσολάκης του συνδέσμου Αθηνών, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος από τη Φθιώτιδα.

Στο άλλο ματς, ο Κάκος θα έχει βοηθούς τουςΔημήτρη Τάτση και Δημήτρη Γούκο από τηνΉπειρο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο ΣπύροςΣελίμος του συνδέσμου Λακωνίας.

Θυμίζουμε το πρόγραμμα:

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: 4/4/2012, 16:30

ΟΦΗ-Ολυμπιακός: 4/4/2012, 19:00

Category: football | Views: 523 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-02 | Comments (0)

Την Τετάρτη λήγει η διορία!

Η ΕΠΟ απέστειλε μέσω της UEFA έγγραφο σήμερα (2/4) στην ΠΑΕ με την οποία την ενημέρωνε ότι η 31η Μαρτίου, ημέρα που είχε δοθεί ως καταλυτική να πληρωθούν όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές, πέρασε και η ΠΑΕ δεν ήταν μέσα στους χρόνους της... Στην ουσία όμως δίνεται, μέσω και του συγκεκριμένου εγγράφου, ακόμα μία ευκαιρία ως την Τετάρτη.

Έως μεθαύριο (4/4) η ΑΕΚ θα πρέπει να έχει στείλει όλα τα δικαιολογητικά της, με την UEFA να ξεκαθαρίζει πως "οποιοδήποτε έγγραφο μας σταλεί μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας δεν θα γίνεται δεκτό".

Category: football | Views: 508 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-02 | Comments (0)

Ένα απίθανο συμβάν σημειώθηκε σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Βραζιλίας ανάμεσα στην Γκουαρανί και την Σερτζίπε όταν ένα ball boy έσωσε την ομάδα από σίγουρο γκολ, κάνοντας μάλιστα και θεαματική απόκρουση!

Ball boy - τερματοφύλακας έσωσε σίγουρο γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γκουαρανί έχανε με 1-0 και στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης επιστρατεύτηκε και ο γκολκίπερ της σε εκτέλεση κόρνερ, προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση. Το κόρνερ ήταν άσχημα εκτελεσμένο και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση με μόνο έναν αμυντικό να βρίσκεται μπροστά στην εστία και το γκολ να φαίνεται πως είναι σίγουρο. Όμως οι παίκτες της Σερτζίπε υπολόγιζαν χωρίς ένα ball boy, που είχε πάρει θέση κάτω από την εστία και λειτούργησε ως τερματοφύλακας, απομακρύνοντας την μπάλα και έτρεξε αμέσως να βγει εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων αποθέωσαν τον νεαρό που έσωσε την ομάδα τους από δεύτερο γκολ, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή για την παρέμβαση του νεαρού και ο ρέφερι αποφάσισε να λήξει το παιχνίδι χωρίς να μετρήσει το γκολ, μια και θεώρησε το συμβάν ασήμαντο για την τελική έκβαση του αγώνα.

Δείτε το video:


Views: 536 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-02 | Comments (0)

Ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού, εκμεταλλευόμενος το πλεονέκτημα της έδρας και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στον τελικό, ενώ ο Ηρακλής κέρδισε με 3-2 τον εξαιρετικό Παμβοχαϊκό κι έκανε με τη σειρά του το πρώτο βήμα για την πρόκριση.


 

Στο κατάμεστο ‘Δ. Βικέλας', όπου για μια ακόμη φορά οι οπαδοί του Φοίνικα δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο σετ, όπου ο Ολυμπιακός είχε σταθερά το προβάδισμα μέχρι το β' τεχνικό τάιμ άουτ, αλλά οι Συριανοί ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση κι από κει και πέρα έγιναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα
Στο ξεκίνημα του ο αγώνας έμοιαζε αμφίρροπος μέχρι το 3-3, αλλά από εκείνο το σημείο και μέχρι το β' τεχνικό τάιμ άουτ ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος, χάρις στο μπλοκ του.
Οι ερυθρόλευκοι αρχικά έσπασαν αρκετές μπάλες στο μπλοκ και με πετυχημένες κόντρες άνοιξαν τη διαφορά (3-5, 6-8, 7-10, 9-13) την οποία και διατήρησαν με σχετική άνεση μέχρι το 14-18.
Σε εκείνο το σημείο η αλλαγή τακτικής του Φοίνικα στο σερβίς (σταμάτησαν να σημαδεύουν μόνο τον Κουζούνη), απέδωσε καρπούς αφού μπορεί να μην απέφερε άμεσους άσους, αλλά χάλασε την υποδοχή του Ολυμπιακού κι οι γηπεδούχοι μείωσαν στον πόντο (17-18) κάνοντας ξανά το παιχνίδι ντέρμπι.
Ο Φοίνικας ισοφάρισε 20-20 με λάθος θέσεις του Χιμένες και προηγήθηκε 22-21 με μπλοκ του Λάππα στον Κολομβιανό. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 22-22, αλλά Θάνος και Ντόκιτς έφεραν το πρώτο σετ μπολ (24-22). Ο Νοβότνι μείωσε σε 24-23, αλλά με χαμένο σερβίς του Τσέχου ο Φοίνικάς πήρε το πρώτο σετ.
Στο β' σετ οι γηπεδούχοι μπήκαν με άλλο αέρα στο ματς, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που ψαχνόταν και έκανε πολλά λάθη μένοντας πίσω στο σκορ... Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 4-0 κι έφτασαν στο 15-17 χάρις στα πολλά λάθη του Ολυμπιακού, αλλά από κει και μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Με τρία σερί λάθη στην υποδοχή και δύσκολες επιθέσεις, ο Ολυμπιακός μείωσε σε 15-10 κι έφτασε στο 17-13 με ατομικό μπλοκ του Κοκκινάκη στον Ντόκιτς. Το 18-13 έγινε 18-15 με κόντρα επίθεση του Νοβότνι και το 20-16 μετατράπηκε σε 20-19 με άουτ του Ντόκιτς και μπλοκ του Κανέλλου. Το σετ έμοιαζε να έχει πάρει φωτιά, ωστόσο το χαμένο σερβίς του Φιλίποφ μετά το τάιμ άουτ του Νεόφυτου (21-19), ακολούθησε λάθος του Κανέλλου στην επίθεση (23-19) κι ατομικό μπλοκ του Λάππα στον Νοβότνι (23-19) για να γίνει τελικά το 2-0 για τους γηπεδούχους.
Ο Φοίνικας ήταν πλέον απελευθερωμένος ψυχολογικά και παρά την αλλαγή που έκανε ο Καλμαζίδης (Φιγκερόα αντί Κοκκινάκη) ο Ολυμπιακός άντεξε στο παιχνίδι μέχρι το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ... Το 8-7 όμως έγινε 10-7 κι εκ τότε η διαφορά δεν έπεσε κάτω από τους τρεις πόντους, με τον Φοίνικα να ξεφεύγει 16-12, 19-14 και να φτάνει πανηγυρικά στη μεγάλη νίκη.
Διαιτητές: Ράπτης, Γεροθόδωρος, Κομισάριος: Γεωργόπουλος

Τα σετ: 25-23, 25-20, 25-17


Ηρακλής-Παμβοχαϊκός 3-2

Category: volei | Views: 475 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-02 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz