Monday, 2024-04-29, 5:04 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 2 » ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΛΙ ! ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0
10:12 PM
ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΛΙ ! ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε για 4η  φορά φέτος την ΑΕΚ (1-0), εκμεταλλεύτηκε την «πράσινη» γκέλα και... μπήκε για τα καλά στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Με γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη στο 87' ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την ΑΕΚ και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της εξόδου στο Champions League.

Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι έχει το απόλυτο των νικών στις τέσσερις φετινές της αναμετρήσεις με την "Ένωση", δίχως μάλιστα να έχει δεχτεί κάποιο γκολ

Στο πρώτο ημίχρονο οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα πολύ καλό παιχνίδι! Ο ρυθμός ήταν ικανοποιητικός, οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν στις άμυνές τους, ένα στοιχείο που λειτούργησε θετικά για την εικόνα του ματς, αφού έγιναν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες! Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ δικαιούντο να πετύχουν γκολ, ωστόσο ήταν άτυχοι αμφότεροι, αφού δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις προσπάθειές τους σε γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με την Ένωση να εξισορροπεί το παιχνίδι στη συνέχεια, χωρίς όμως να λαμβάνει τον έλεγχο του αγώνα. Οι "κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να δώσουν χώρο στον ΠΑΟΚ ούτως ώστε να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Όσον αφορά τις φάσεις που έγιναν, δύο ήταν οι πιο αξιοσημείωτες! Στο 30' ο Καφές έβγαλε με κεφαλιά τον Λυμπερόπουλο τετ α τετ με τον Χαλκιά, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ απάντησε στην χαμένη ευκαιρία, με τον Αθανασιάδη μπροστά στην κενή εστία να πλασάρει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας είχε το ίδιο πάθος και ένταση, όχι όμως και τις ευκαιρίες που πραγματοποιήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 51' χάνοντας μια απίστευτη ευκαιρία με τον Καφέ αντί να απομακρύνει την μπάλα αντί να σκοράρει μπροστά από τον Χαλκιά! Στη συνέχεια το ματς έπεσε αρκετά με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να απειλήσει καθόλου, ενώ η Ένωση στερείτο ουσίας στην τελική της προσπάθειας!

Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο 0-0, ήρθε το γκολ του Γεωργιάδη στον 87' και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ! Η χρυσή αλλαγή του Μπόλονι άνοιξε το σκορ με προβολή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία έχει 3 βαθμούς όντας δεύτερη στην ειδική βαθμολογία.



ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο (Γεωργιάδης 74'), Λαζάρ (Ίβιτς 67'), Γκαρσία, Έτο, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (Νιμανί 79'), Αθανασιάδης

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γεωργέας, Καράμπελας, Λεονάρντο, Φούντας, Μπουγαΐδης, Λυμπερόπουλος (Μπέλεκ 86'), Σιαλμάς (Λαγός 82'), Μάκος (Τσίτας 90'), Καφές

H βαθμολογία των πλέι οφ

Παναθηναϊκός 5

ΠΑΟΚ 3

Ατρόμητος 1

ΑΕΚ 0

Category: football | Views: 469 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz