Friday, 2024-04-19, 4:16 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » May » 02
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε για 4η  φορά φέτος την ΑΕΚ (1-0), εκμεταλλεύτηκε την «πράσινη» γκέλα και... μπήκε για τα καλά στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ!

Με γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη στο 87' ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την ΑΕΚ και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι της εξόδου στο Champions League.

Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι έχει το απόλυτο των νικών στις τέσσερις φετινές της αναμετρήσεις με την "Ένωση", δίχως μάλιστα να έχει δεχτεί κάποιο γκολ

Στο πρώτο ημίχρονο οι φίλαθλοι απόλαυσαν ένα πολύ καλό παιχνίδι! Ο ρυθμός ήταν ικανοποιητικός, οι δύο ομάδες δεν κλείστηκαν στις άμυνές τους, ένα στοιχείο που λειτούργησε θετικά για την εικόνα του ματς, αφού έγιναν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες! Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ δικαιούντο να πετύχουν γκολ, ωστόσο ήταν άτυχοι αμφότεροι, αφού δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις προσπάθειές τους σε γκολ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά με την Ένωση να εξισορροπεί το παιχνίδι στη συνέχεια, χωρίς όμως να λαμβάνει τον έλεγχο του αγώνα. Οι "κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να δώσουν χώρο στον ΠΑΟΚ ούτως ώστε να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Όσον αφορά τις φάσεις που έγιναν, δύο ήταν οι πιο αξιοσημείωτες! Στο 30' ο Καφές έβγαλε με κεφαλιά τον Λυμπερόπουλο τετ α τετ με τον Χαλκιά, ο οποίος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ απάντησε στην χαμένη ευκαιρία, με τον Αθανασιάδη μπροστά στην κενή εστία να πλασάρει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας είχε το ίδιο πάθος και ένταση, όχι όμως και τις ευκαιρίες που πραγματοποιήθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 51' χάνοντας μια απίστευτη ευκαιρία με τον Καφέ αντί να απομακρύνει την μπάλα αντί να σκοράρει μπροστά από τον Χαλκιά! Στη συνέχεια το ματς έπεσε αρκετά με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να απειλήσει καθόλου, ενώ η Ένωση στερείτο ουσίας στην τελική της προσπάθειας!

Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο 0-0, ήρθε το γκολ του Γεωργιάδη στον 87' και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ! Η χρυσή αλλαγή του Μπόλονι άνοιξε το σκορ με προβολή και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία έχει 3 βαθμούς όντας δεύτερη στην ειδική βαθμολογία.



ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο (Γεωργιάδης 74'), Λαζάρ (Ίβιτς 67'), Γκαρσία, Έτο, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (Νιμανί 79'), Αθανασιάδης

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γεωργέας, Καράμπελας, Λεονάρντο, Φούντας, Μπουγαΐδης, Λυμπερόπουλος (Μπέλεκ 86'), Σιαλμάς (Λαγός 82'), Μάκος (Τσίτας 90'), Καφές

H βαθμολογία των πλέι οφ

Παναθηναϊκός 5

ΠΑΟΚ 3

Ατρόμητος 1

ΑΕΚ 0

Category: football | Views: 467 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)


Το νέο 3D κορεό της Γαλατάσαράι από sxplVII

Τον περασμένο Φλεβάρη το πρώτο 3D koreo ήταν αφιερωμένο στον Φατίχ Τερίμ και στους ποδοσφαιριστές του.

Στο ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε επανέλαβαν το εγχείρημά τους, αφήνοντας και πάλι με ανοιχτό το στόμα όσους την είδαν!

Αυτή τη φορά σχημάτισαν ένα τεράστιο λιοντάρι (παρατσούκλι της ομάδας), τη γέφυρα του Βοσπόρου (σύμβολο της Κωνσταντινούπολης) και το "Αλί Σαμί Γεν" (έδρα της Γαλατά).

Χαρακτηριστικό είναι το πλάνο από τον πάγκο της Φενέρ με τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές να "χαζεύουν" την χορογραφία.

Category: football | Views: 579 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)

Ο Παντελής Ταρνατώρος ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για τα επεισόδια που έγιναν στον πέμπτο τελικό και τόνισε ότι ο αγώνας θα γίνει στις 14 Μαϊου.


"Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο τελικός ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου. Όλα θα είναι έτοιμα. Από εκεί και πέρα, όποιος κατέβει-κατέβηκε. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει ως ΕΣΑΠ. 

Όποιος δεν κατέβει στον αγώνα, μηδενίζεται στο φετινό πρωτάθλημα και αφαίρεση τριών βαθμών για το επόμενο. Επίσης, θα τεθεί ζήτημα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. 

Τα στελέχη της ΕΣΑΠ πήγαν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να διαχειριστούν μία γιορτή. Η ΕΣΑΠ δεν αποκαθιστά τα σωματεία. Βγάλαμε τα εισιτήρια και τα δώσαμε στον Ηρακλή, ο οποίος και τα διαχειρίστηκε. Αν δεν τα βγάζαμε, δεν θα γινόταν ο αγώνας. 

Για τα μέτρα ασφαλείας ευθύνεται η Αστυνομία και την ευθύνη για τη διεξαγωγή του αγώνα έχει καθαρά το γηπεδούχο σωματείο. Δεν προβλέψαμε ότι η ΕΣΑΠ θα γίνει δικηγορικό γραφείο. 

Αν γνωρίζαμε ότι θα γίνουν αυτά τα πράγματα δεν θα αφήναμε να μπουν τόσα άτομα. Είναι σαφέστατο ποιος έχει την ευθύνη. Την Παρασκευή ο Ηρακλής καλείται σε απολογία. Εμείς δεν μπορούμε να τον τιμωρήσουμε."

Category: volei | Views: 688 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)

Ομόνοια - ΑΕΛ είναι το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Κύπρου, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου


Ομόνοια και ΑΕΛ δεν νίκησαν στις ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, αλλά με τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς πήραν την πρόκριση για τον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου.

Ο Εθνικός Άχνας νίκησε με 1-0 την Ομόνοια στο "Δασάκι" και την άγχωσε αρκετά, αλλά ήθελε άλλα δύο γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Η ΑΕΛ αγχώθηκε ακόμη περισσότερο, καθώς έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ στο "ΓΣΖ", αλλά πέρασε έχοντας νικήσει με 1-0 στο πρώτο ματς.

... Read more »
Category: football | Views: 503 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)

Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι του 27χρονου επιθετικού και της ακριτικής ΠΑΕ χώρισαν.

Ο έμπειρος επιθετικός, μετά από παρουσία τεσσάρων χρόνων στα Πηγάδια, πήγε στην προπόνηση της Τετάρτης και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

Η ανακοίνωση: 

Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ευχαριστεί τον Δημήτρη Σουάνη για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή σταδιοδρομία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.
Category: football | Views: 509 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)


Πάρτι η Βέροια!

Η Βέροια δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην μέχρι σήμερα 3η της βαθμολογίας Καλλιθέα, επιβλήθηκε με άνεση 3-0 και ετοιμάζεται για το πάρτι ανόδου σε λίγες ημέρες. 

«Ζωντανός» για πλέι οφ ο Πανσερραϊκός

Ζωντανός στη μάχη για είσοδο στα πλέι οφ έμεινε ο Πανσερραϊκός, που επιβλήθηκε εύκολα 3-0 του Αγροτικού Αστέρα στις Σέρρες. 

«Κόλλησαν» στο μηδέν

Ο Πλατανιάς υποδέχθηκε την ΑΕΛ στο Μάλεμε, με τις ομάδες να μένουν στο 0-0. Ο ρυθμός ήταν καλός στο πρώτο μέρος, όμως οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες. 

Τρένο για τα play off η Παναχαικη

Την 7η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η Παναχαϊκή, η οποία επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών και έκανε αποφασιστικό… βήμα για τα play offs της Football League.

Και το χρόνου στην football league ο Ηρακλής Ψαχνών

Πιο εύκολο έργο από ότι θα περίμενε κανείς είχε τελικά ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος επικράτησε 3-0 του Φωκικού και σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή του στη Football League.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής

Τετάρτη (02/05)

Πλατανιάς-ΑΕΛ 0-0

Βέροια-Καλλιθέα 3-0
(30' Κάντι, 57' Μπάρμπας, 66' Μπαργκάν)

Παναχαϊκή-Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0
(32' Ατματζίδης, 53' Κωνσταντινίδης)

Βύζας-Θρασύβουλος 0-0

Ηρακλής Ψαχνών-Φωκικός 3-0
(28', 61' Τσοκάνης, 89' Ποκόνγκ)

Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 3-0
(58' Ανάκογλου, 63' Ντα Κόστα, 79' πεν. Μπανγκουρά)

Πιερικός-Πανθρακικός 0-1 (23' Μπαλού)

Διαγόρας-Αναγέννηση Επανομής (αναβλήθηκε)
Καλλονή-Εθνικός Αστέρας (αναβλήθηκε)

Βαθμολογία

1. Βέροια 60

2. Πανθρακικός 58

3. Παναχαϊκή 51

4. Καλλιθέα 48

... Read more »

Category: football | Views: 479 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)

Μετά την ψυχρολουσία του πρώτου ημιχρόνου με το γκολ του Γκαρσία μόλις στο 7' ο Παναθηναϊκός έψαξε το γκολ και το βρήκε στο 54' με τον Τοτσέ που έφερε στα... ίσια (1-1) το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ! 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-1

Οι "πράσινοι” πέταξαν στα σκουπίδια ένα ημίχρονο και δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της εξαιρετικής, για ακόμα μία φορά, ομάδας του Γιώργου Δώνη. Πίτου Γκαρσία και Τοτσέ τα γκολ των ομάδων στο ισόπαλο 1-1 του Ολυμπιακού Σταδίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα (60' Βύντρα), Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (65' Νίνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον (46' Κούινσι), Τοτσέ.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυντανίδης, Τόμας, Οικονόμου (65' Νάστος), Δημούτσος, Σφακιανάκης, Πίτου (57' Μήτρογλου), Μπρίτο (57' Ιγκλέσιας), Επστάιν, Καραμάνος.

Σκόρερ: 4' Γκαρσία, 55' Τοτσέ


Category: football | Views: 483 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)

Την Πέμπτη στις 17 Μαϊου, δηλαδή τέσσερις ημέρες μετά το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης θα αρχίσουν οι αναμετρήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Στις 9 Μαϊου αναμένεται να ξεκινήσουν οι αγώνες για τις θέσεις 3-4 μεταξύ του Κολοσσού Ρόδου και του Πανιωνίου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Η ώρα των τελικών

Η Basket League ΟΠΑΠ 2011-12 μπαίνει στην τελική της φάση με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν τον τίτλο του Πρωταθλητή 2012 με την επιστροφή τους από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Για τις θέσεις 3-4 μάχονται ο Κολοσσός ΒΑΠ και ο Πανιώνιος, οι οποίοι θα ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την Τετάρτη 9 Μαΐου. Στη τελική φάση της Basket League ΟΠΑΠ, ο νικητής κρίνεται στις 3 νίκες, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις αναμετρήσεις από την ΝΕΤ και την ΕΤ1.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της τελικής φάσης έχει ως εξής:

Για τις θέσεις 3-4:

1ος αγώνας - Τετάρτη 9 Μαΐου

17:00 Κολοσσός ΒΑΠ – Πανιώνιος (ΕΤ1)

... Read more »

Category: basket | Views: 628 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-02 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz