Friday, 2024-04-26, 4:59 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 22 » ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ !
11:05 AM
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ !
Ο Διομήδης Άργους έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους τελικούς του Challenge Cup μετά την επικράτηση του με 29-26 απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. 

 

Το Άργος ζει ξανά τη "χρυσή" εποχή του χάρη στον Διομήδη! Οι "Λύκοι" συνέχισαν τα κατορθώματα τους και στο Ισραήλ. Με τη νίκη τους με 29-26 με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ "πατάνε" στους τελικούς του Challenge Cup.

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια θα υπερασπιστεί τη διαφορά των τριών γκολ την ερχόμενη Κυριακή (29/4) στο Λουτράκι προκειμένου να γίνουν ο δεύτερος ελληνικός συλλόγος που θα συμμετάσχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα, η οποία προηγήθηκε και με διαφορά τεσσάρων γκολ (25-21) στο 55', ήταν ο Χριστόφορος Νούνγκοβιτς που πραγματοποίησε 22 επεμβάσεις!

Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Νίκος Σαμαράς, ωστόσο σύμφωνα με τον παρατηρητή δεν κινδυνεύει η συμμετοχή του στη ρεβάνς.

"Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα η νίκη αυτή. Σε μία τέτοια νίκη είναι δύσκολο να βρεις αρνητικά. Στην αρχή κάναμε βιαστικές επιθέσεις και αυτό είχε αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ στην κόντρα. Όμως, το πιο θετικό είναι ότι διαχειριστήκαμε την πίεση του κόσμου και του αντίπαλου. Στο κρίσιμο σημείο του ματς "παγώσαμε" το παιχνίδι και καταλήξαμε σε ωραία γκολ", σχολίασε ο τεχνικός του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Τα δεκάλεπτα: 3-2, 6-6, 11-11 (ημχ.), 16-15, 20-21, 26-29.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Ρέσχ): Σάιντερ, Βλέτσερ, Κόχεν, Μπόσκοβιτς 5, Λάντσμαν 2, Λίπετς, Στρίντομ 1, Γκαμπάι Ο., Χαλίφι, Κόχεν, Αιρόνοβιτς, Γκαμπάι Ρ. Μίτροβιτς 1, Ντάβντα 2, Λιαντ, Τζόρτζεβιτς.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΆΡΓΟΥΣ (Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Μεγαλοοικονόμου, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος 3, Νούνγκοβιτς, Σαμαράς 3, Κοντούλης, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς 1, Μαραγκός 1, Σπέντζος, Ελευθερίου. Διαιτητές: Αγκακισίγιεφ- Αλίγιεφ (Αζερμπαιτζάν), Παρατηρητής: Βέντσλι (Εσθονία).

Category: handball | Views: 694 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 3.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz