Tuesday, 2024-04-23, 1:58 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 22
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. 
ΟΦΗ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-2

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο "Άγιαξ της Ηπείρου" πέρασε από το "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη με τα γκολ των Τζάνη και Βίλα έφτασε έτσι στους 38 βαθμούς καταλαμβάνοντας έτσι την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη ο μέτριος στο τελευταίο ματς ΟΦΗ έμεινε στους 37 βαθμούς και στην 10η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης (65' Μπούρμπος), Σόουζα, Πίτσος, Βερόν, Τζόρντι Λόπεθ (68' Μπόντορ), Χόρχε Λόπεθ, Ουκάρ, Ζορμπάς (77' Νύκταρης), Μάντζιος.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Φεγκρούς, Πάντος, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (68' Βάντερσον), Λίλα, Κυριάκος (57' Σκούφαλης), Γιάκος, Τζάνης (74' Ντε Βινσέντι), Γεωργίου, Βίλα.

Σκόρερ: Τζάνης (63', ΠΑΣ Γιάννινα), Βίλα (72', ΠΑΣ Γιάννινα)


Category: football | Views: 521 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Στο κρισιμότερο ραντεβού της ιστορίας του ο Εργοτέλης παρουσιάστηκε ασυνεπής και αποχαιρέτησε την Super League με βαριά ήττα 4-2 στα 

Πηγάδια από την SKODA Ξάνθη.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΞΑΝΘΗ 4-2

Αυτό μάλιστα που κάνει ακόμα πιο πικρό τον υποβιβασμό για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είναι πως η Κέρκυρα δεν νίκησε τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που οι Κρητικοί έφευγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Ξάνθη θα διεκδικούσαν την παραμονή τους σε αγώνα μπαράζ με τους Φαίακες!

"Όλα τα λεφτά" στην αναμέτρηση ήταν το δεύτερο ημίχρονο, καθώς σε αυτό το διάστημα σημειώθηκαν και τα έξι γκολ της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, ο Εργοτέλης ισοφάρισε, όμως τα γκολ των Σουάνη και Τσουμάνη έφεραν το ματς στο 3-1 και κάπου εκεί το όνειρο της παραμονής ξεθώριασε οριστικά για τον Εργοτέλη. Το τελικό 4-2 υπέγραψε την 2η επιτυχία των Ακριτών στα 12 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με τους Κρητικούς να μένουν με μία μόνο νίκη στα 14 τελευταία ματς και έτσι να αποχαιρετούν μοιραία τη μεγάλη κατηγορία.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης)Λοντίγκιν, Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ (46' Τσουμάνης), Βάλλας, Νταρμπιόν,  Μαρσελίνιο (69' Πόι), Βλαχοδήμος (60' Σουάνης), Σταθάκης, Φλίσκας, Μάνταλος, Αλτιπαρμακόβσκι

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου)Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Κυριακίδης, Τζανακάκης (80' Ολίσε), Ζούνιορ, Χίμπλινγκερ (5' Μπέτο), Σαρρής, Κατσικοκέρης,  Κουτσιανικούλης, Χάντι (64' Λεάλ), Φραγκουλάκης


... Read more »

Category: football | Views: 506 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Με νίκη έκλεισε την επιτυχημένη του πορεία στη φετινή Superleague ο Αστέρας Τρίπολης, που στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Πανιωνίου. Υπέροχα τα γκολ των Μπακασέτα και Ράγιο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-0

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το καθήκον του και στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, επικρατώντας με 2-0 του Πανιωνίου, και τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Έτσι, οι Αρκάδες έχουν ακόμα και ελπίδες για συμμετοχή στο Europa League της επόμενης περιόδου, με την προϋπόθεση ότι κάποια από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά στη βαθμολογία δεν θα εξασφαλίσει την άδεια συμμετοχής από την UEFA.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Φορμίκα, Αλβάρεζ, Λαδάκης, Έγκον (65' Ροζέριο), Ράγιος, Μπακασέτας (73' Σολάκης), Φρανκού (58' Ναβάρο).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης (74' Πόγκασιτς), Κούρντι, Κουλουχέρης, Πιερ, Αναστασόπουλος (58' Γκέζος), Κούρος, Σάμαρης, Αντούνες (70' Σκέμπρι), Ντιμπαλά, Μενδρινός, Σταυροθανασόπουλος.

Category: football | Views: 550 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Σε ένα αδιάφορο ματς και για τις δύο ομάδες, όπως φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο, Δόξα και ΑΕΚ αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1. Επανεμφάνιση για Γκούντγιονσεν. Συνέχεια στις κακές εμφανίσεις για την Ένωση.

Κάρλος, Αμπουμπακαρί
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- ΑΕΚ 1-1

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Δόξα Δράμας και ΑΕΚ στο Καυτατζόγλειο σε ένα κάκιστο από πλευράς θεάματος ματς, το οποίο θα μπορούσε να είχε πάρει η Ένωση αν ο Μήτσιος έδινε πεντακάθαρο πέναλτι στο 82'! Κυβελίδης (57') και Λεονάρντο (70') τα γκολ της αναμέτρησης. Με 0 βαθμούς οι "κιτρινόμαυροι" στα πλέι οφ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δόξα Δράμας (Κατσαβάκης): Σέρεμετ, Γκαρακλίδης, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Τσιμπλίδης (Ρούτσης 46'), Κατσικογιάννης (Ψυχογιός 64'), Λίμα, Αμπουμπακάρι, Κουμπρόγλου, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κάρλος, Βάργκας (Γεωργέας 63'), Λεονάρντο, Φούντας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Εγγλέζου, Αργυρίου (Λαγός 79'), Λυμπερόπουλος, Γκερέιρο (Γκούντγιονσεν 61')

H βαθμολογία των πλέι οφ

Παναθηναϊκός 4

ΠΑΟΚ 0

Ατρόμητος 0

ΑΕΚ 0

Category: football | Views: 587 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Μεγάλο ματς στη Λεβαδειά μέχρι το 87΄ να κρατάει τη νίκη και τον βαθμό στα play offfs, όμως οι Βοιωτοί με τον Ναπολεόνι και τον Μαχαίρα 

γύρισαν το ματς (4-3) και έκοψαν τα... φτερά του «δικεφάλου» ελπίζοντας παράλληλα και για την Ευρώπη.
Μελισσάς
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ- ΠΑΟΚ 4-3

Το πιο θεαματικό ματς της τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίοδο 2011-2012, ο Λεβαδειακός πήρε μεγάλη νίκη με 4-3 επί του ΠΑΟΚ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε περίπτωση που Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δεν πάρουν αδειοδότηση να είναι η ομάδα που θα βγει στην Ευρώπη.


Οι συνθέσεις των ομάδων

Λεβαδειακός (Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (Μαχαίρας 59'), Πόποβιτς, Μεντί (Μανού 86'), Ναπολεόνι, Βασιλείου

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Αποστολόπουλος (Παπάζογλου 75'), Λίνο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Παναγιωτούδης (Ίβιτς 64'), Γκαρσία, Λάζαρ (Γεωργιάδης 46'), Νιμανί, Φωτάκης, Αθανασιάδης

Σκόρερ: Μελισσάς (23' σουτ), Βασιλείου (47' σουτ), Ναπολεόνι (86' σουτ), Μαχαίρας (92' σουτ) -- Αθανασιάδης (21' σουτ, 83' σουτ), Ίβιτς (σουτ 77')


H βαθμολογία των πλέι οφ

Παναθηναϊκός 4

... Read more »

Category: football | Views: 505 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Η Κέρκυρα δεν έκανε διπλό... α λα Καραϊσκάκη αλλά της έφτασε και το Χ! Το 1-1 με τον Άρη σε συνδυασμό με την ήττα του Εργοτέλη κράτησε τους Φαίακες και την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λίγκα!
ΑΡΗΣ- ΚΕΡΚΥΡΑ 1-1

Ισόπαλο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την Κέρκυρα που δεν προσέφερε πολλές συγκινήσεις. Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ιωάννου από τα 9 βήματα και τους γηπεδούχους να απαντούν με τον Ακόστα. Στο τέλος στο κέντρο του γηπέδου στήθηκαν πανηγυρισμοί από τους Φαίακες που συνεχιζουν στην μεγάλη κατηγορία.

Η Κέρκυρα μάλιστα προηγήθηκε στο 24΄ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωάννου που είχε κερδίσει ο ίδιος για να ισοφαρίσει ο Άρης στο 37΄ με τον Ακόστα.

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Στέφανου Γιώρη και ισοδυναμούσε με την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Άρη. Η επόμενη στιγμή εξάλλου του σφυρίγματος της λήξης από τον διαιτητή Παππά αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Συνθέσεις των ομάδων

Άρης: Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Καστίγιο(46' Σολτάνι), Τριανταφυλλάκος (85' Κανούλας), Κοτσώνης, Πρίττας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Ακόστα (77' Τσουκάνης).

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος(15' Μίχος), Αγρίτης(46' Μπάρκογλου), Μαιστόροβιτς, Οσμαν, Ιωάννου, Τσίγκας(71' Γιάντσης).

Category: football | Views: 583 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Τον… χαβά του συνεχίζει ο Παναθηναϊκός που όχι μόνο έκανε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, με το εμφατικό 4-0 επί του Παναιτωλικού, αλλά μπαίνει στα play offs με ανεβασμένη ψυχολογία και βαθμολογικό προβάδισμα τεσσάρων πόντων, έναντι των υπολοίπων αντιπάλων του! Με τα «καναρίνια» να διαμαρτύρονται για κανονικό γκολ που δεν μέτρησε, να πέφτουν στην Football League.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4-0

Μπορεί ο Παναιτωλικός να καιγόταν για τη νίκη στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Παναθηναϊκός με τα 1000 προβλήματα και τους απλήρωτους παίκτες ήταν αυτός που έδειξε περισσότερο πάθος και διάθεση να παίξει μπάλα. Οι Αγρινιώτες απείλησαν στην αρχή την περιοχή του Κοτσόλη, όμως οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν τα ηνία του ματς.

Στα αξιοσημείωτα και η παρθενική συμμετοχή του Αλέξανδρου Ταμπάκη με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο παιχνίδι, με τον 19χρονο τερματοφύλακα να αντικαθιστά τον Κοτσόλη στο 85’

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης (85' Ταμπάκης), Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Καραγκούνης (66' Νίνης), Ρούντολφ (66' Χριστοδουλόπουλος), Τοτσέ, Κουίνσι.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τσενάμο, Κούσας, Ρότσα (32' Καραμαλίκης), Μπουμάλ, Πασάς (38' Θεοδωρίδης), Παλαιολόγος, Φερνάντες, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Άντι (73' Μπελεβόνης), Καμαρά.

H βαθμολογία των πλέι οφ

Παναθηναϊκός 4

ΠΑΟΚ 0

Ατρόμητος 0

ΑΕΚ 0

Category: football | Views: 520 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Πρόβα τελικού κυπέλλου έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός καθώς νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο.

Πρόβα τζενεράλε με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό… (photos)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2


Στη δεύτερη εντός έδρας ήττα του στο Περιστέρι και μόλις έκτη συνολικά για φέτος υποχρέωσε τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός. Με γκολ των Μαρκάνο (61’) και Φετφατζίδη (66’), οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0, έξι μέρες πριν το… σοβαρό παιχνίδι, αυτό του ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου. Χαμένο πέναλτι είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Φουστέρ.

Πέντε λεπτά καλού ποδοσφαίρου ήταν αρκετά για τους παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να φύγουν από το Περιστέρι νικητές και να τελειώσουν το πρωτάθλημα με επιτυχία καθώς κατέκτησαν το 23ο φετινό τους τρίποντο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και αρκετοί τον δικαίωσαν. Άλλωστε μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα και σκόρερ ενός πανέμορφου γκολ ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ράντμαν, Νάστος, Ζουέλα, Τόμας, Οικονόμου, Ιγκλέσιας (65' Δημούτσος), Σφακιανάκης, Καραγκούνης (66' Επστάιν), Πίτου Γκαρσία, Τάτος, Μήτρογλου (71' Καραμάνος).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κάρολ, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Φέισα, Μακούν (81' Ποτουρίδης), Φουστέρ (76' Ορμπάιθ), Μόνχε, Φετφατζίδης, Ντιόγκο.



Category: football | Views: 538 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Επιστροφή στον θρόνο του, στην κορυφή της βαθμολογίας, βρίσκεται και πάλι ο Πανηλειακός μετά από την μεγάλη του νίκη επι του Απόλλωνα με 3 -1.

Στην κορυφή ξανά ο Πανηλειακός, 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ- ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1


Ο Πανηλειακός ήταν αναμφισβήτητα ο κυρίαρχος του αγώνα και σε όλη την διάρκεια.

Κράτησε την παράδοση αφού σε σύνολο έξι (με τον σημερινό) αγώνων στην τρίτη κατηγορία, ο Πανηλειακός μετρά τέσσερις (με την σημερινή) νίκες, δύο ισοπαλίες και καμία ήττα.


OΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Θεοδωρακόπουλος, Ακπαρίδης, Αντωνίου (66' λ.τρ. Βατσής), Θωνιάτης, Κάλφας (90'+2 Βαλαώρας), Κολόκας, Λώττας, Μανιάτης, Μπράβος, Σωτηρόπουλος (76' Χιντζίδης), Ταφαρλής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταυριανός, Δημογιάννης, Γρομητσάρης, Κύργιας (86' Κισκαμπάνης), Κρουσταλέλης, Σαββίδης, Καραδέμητρος, Κοροβέσης (76' Μπιλίτσης), Διαμάντης (65' Σεμερτζίδης), Τσιλιγκίρης, Ζαχαρόπουλος.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Κυριακή (22/4)

Πανηλειακός-Απόλλων Σμύρνης 3-1

Αστέρας Μαγούλας-ΠΑΟ Ρουφ 1-1

Ζάκυνθος-Προοδευτική 1-0

Καλαμάτα-Ηλυσιακός 1-0

... Read more »

Category: football | Views: 540 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Η Παναχαϊκή πήρε το διπλό στον Εύοσμο με 2-1 και έπιασε την εξάδα των play offs. Με 4-1 ξέσπασε η Λάρισα επί των Γιαννιτσών, ενώ τριάρα έριξε ο Πλατανιάς στον Βύζα.

Διπλό... playoffs για Παναχαϊκή 

Oι Πατρινοί κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα με 2-1 και αυτή η νίκη τους ανέβασε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, μέσα στην τετράδα δηλαδή των ομάδων που θα παίξουν στα playoffs για την άνοδο. Το σκορ άνοιξε ο Ντινας στο 22΄, ενώ ο Ουρτάδο τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σαχινίδη στο 69΄, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν κάποιο βαθμό.


Αγροτικός Αστέρας-Παναχαϊκή 1-2 (Σαχινίδης 69΄-Ντίνας 22΄, Ουρτάδο 26΄)
 
Λάρισα-Γιαννιτσά 4-1 (Ζεκίνια 1΄ πεν.-45' , Καούνος 25΄, Κολοβέτσιος 83΄-Μπέκας 77΄)
 
Πλατανιάς-Βύζας 3-0 (Μαρτσάκης 42΄, Μιρκέτα 45΄, Ναλιτζής 81΄)
 
Θρασύβουλος-Φωκιοκός 4-3 (Ντακόλς 12΄, Ντα Σίλβα 22΄,71΄,75΄-Διαμαντόπουλος 44΄ πεν., Δημητρίου 57΄, Ταμπάκης 73΄) 
Category: football | Views: 576 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Η εθνική γυναικών γνώρισε την ήττα με 11-10 από την Ολλανδία στην παράταση στο φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων της στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης

ΟΛΛΑΝΔΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 11-10

Η Ολλανδία έγινε η πρώτη ομάδα μετά από τουλάχιστον τρία χρόνια που νίκησε την εθνική γυναικών δύο φορές στην ίδια διοργάνωση. Η παγκόσμια πρωταθλήτρια γνώρισε την ήττα από τις Ολλανδέζες με 11-10 στην παράταση (9-9 κανονικός αγώνας) και κατετάγη στην έκτη θέση στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης.

Η Ολλανδία, χρυσή Ολυμπιονίκης το 2008 στο Πεκίνο, είχε νικήσει την Ελλάδα στο ντέρμπι του Β' Ομίλου, ωστόσο ούτε αυτή θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή ήταν η τελευταία συμμετοχή της αργυρή Ολυμπιονίκη το 2004, Άντι Μελιδώνη με την εθνική ομάδα. Δυστυχώς δεν είναι η μόνη που αποχωρεί, αφού μετά το τέλος με του ματς και η Γιούλη Λαρά έγραψε στο Twitter: "Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου. Ολοκληρώνω την καριέρα μου στην εθνική ομάδα. Καλή τύχη στην επόμενη γενιά".

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-4, 5-2, 1-1 (κ.α) 0-1, 1-1 (παρ.).

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Τσουκαλά 3, Ρουμπέση 3, Ψούνη 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Μανωλιουδάκη 1.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μαουγκέρι): Σμιτ 3, Μ.Κάμπουτ 3, Χακβέρντιαν 1, Στόμχορστ 1, Φαν Μπέλκουμ 1, Σέβενιτς 1, Φερμέερ 1.

Category: polo | Views: 592 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Κάτοχος ενός ανεπανάληπτου ρεκόρ είναι πλέον ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας επικράτησε 2-0 σετ (6-3, 6-1) του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε το Masters του Μόντε Κάρλο.

Έγραψε ιστορία ο Ναδάλ

Τον όγδοο σερί τίτλο του από το 2005 πανηγύρισε ο Ράφα Ναδάλ, στο τουρνουά τένις που διοργανώνεται στο μαγευτικό Μόντε Κάρλο.

Ο Ισπανός επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς 6-3, 6-1 μόλις σε 78 λεπτά, αμφισβητώντας με την εμφάνιση του την πρωτιά του Σέρβου τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη και στέλνοντας του μήνυμα ενόψει Ρολάν Γκαρός.

Views: 549 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Τρεις αγώνες ήταν αρκετοί για τον Σεμπάστιαν Φέτελ να μείνει μακριά από την κορυφή, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη στο Μπαχρέιν. Στο βάθρο Κίμι Ραϊκόνεν, Ρομάν Γκροζάν σε μια εκπληκτική ημέρα για τη Lotus!

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull πανηγύρισε την πρώτη του φετινή pole position με χρόνο 1:32.422, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Λιούς Χάμιλτον με ΜακΛάρεν (1:32.520) και στην τρίτη τον Αυστραλό «ομόσταυλό» του Μαρκ Ουέμπερ (1:32.637).

Ο Κίμι Ραϊκόνεν με Lotus δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στον τελικό των κατατακτήριων δοκιμών, καθώς έχασε τη θέση του από τον «ομόσταυλό» του Ρομέν Γκροζάν, ενώ ο Φελίπε Μάσα έμεινε και πάλι εκτός πρώτης δεκάδας.

Τέλος, το πρόβλημα που παρουσίασε το σύστημα DRS της Mercedes του Μίκαελ Σουμάχερ δεν επέτρεψε στον Γερμανό πιλότο να προκριθεί στην δεύτρερη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών.

Η πρώτη δεκάδα έχει ως εξής:

1. Σεμπάστιαν Φέτελ (Γερμανία/Red Bull-Renault) 1:32.422

2. Λιούις Χάμιλτον (Βρετανία/McLaren-Mercedes) 1:32.520

3. Μαρκ Ουέμπερ (Αυστραλία/Red Bull-Renault) 1:32.637

4. Τζένσον Μπάτον (Βρετανία/McLaren-Mercedes) 1:32.711

5. Νίκο Ρόσμπεργκ (Γερμανία/Mercedes-AMG) 1:32.821

6. Ντάνιελ Ρικιάρντο (Αυστραλία/Toro Rosso-Ferrari) 1:32.912

7. Ρομέν Γκροζάν (Γαλλία/Lotus-Renault) 1:33.008

8. Σέρχιο Πέρεζ (Μεξικό/Sauber-Ferrari) 1:33.394

9. Φερνάντο Αλόνσο (Ισπανία/Ferrari)

10. Πολ ντι Ρέστα (Βρετανία/Force India-Mercedes)

O επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου στη Βαρκελώνη.

... Read more »
Category: cars | Views: 651 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Την Τρίτη 24 Απριλίου θα διεξαχθούν οι πρώτοι ημιτελικοί Παναθηναϊκός-Κολλοσός και Ολυμπιακός-Πανιώνιος.

Η κάθε ομάδα για να προκριθεί στους τελικούς χρειάζεται τρεις νίκες.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Β’ Φάσης των play offs: 

1ος αγώνας - Τρίτη 24 Απριλίου 2012 

ΟΑΚΑ 17:00 ΝΕΤ Παναθηναϊκός – Κολοσσός ΒΑΠ 
ΣΕΦ 19:00 ΝΕΤ Ολυμπιακός – Πανιώνιος 

2ος αγώνας - Πέμπτη 26 Απριλίου 2012 

ΣΕΦ 17:00 ΝΕΤ Ολυμπιακός – Πανιώνιος 
ΟΑΚΑ 19:00 ΝΕΤ Παναθηναϊκός – Κολοσσός ΒΑΠ 

3ος αγώνας - Σάββατο 28 Απριλίου 2012 

Βενετόκλειο 17:00 ΝΕΤ Κολοσσός ΒΑΠ- Παναθηναϊκός 
Κ.Γ. Νέας Σμύρνης 19:00 ΝΕΤ Πανιώνιος – Ολυμπιακός (κεκλεισμένων των θυρών) 

4ος αγώνας (αν χρειαστεί) - Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 

Βενετόκλειο 17:00 ΝΕΤ Κολοσσός ΒΑΠ- Παναθηναϊκός 
Κ.Γ. Νέας Σμύρνης 19:00 ΝΕΤ Πανιώνιος – Ολυμπιακός 

5ος αγώνας (αν χρειαστεί) – Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 

ΣΕΦ 17:00 ΝΕΤ Ολυμπιακός – Πανιώνιος 
ΟΑΚΑ 19:00 ΝΕΤ Παναθηναϊκός – Κολοσσός ΒΑΠ
Category: basket | Views: 529 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (1)


Ο Άρης με ελληνική σύνθεση επικράτησε 3-0 της Λαμίας στο "Χαλκιοπούλειο" και θα διεκδικήσει την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

 

Με λάφυρο τη νίκη αποχώρησε από τη Λαμία ο Άρης. Οι "κίτρινοι" επικράτησαν 3-0 (25-21, 25-22, 25-21) της Λαμίας και εξασφάλισαν την 5η θέση στο πρωτάθλημα.

Θα διεκδικήσει την 4η θέση με αντίπαλο τον ηττημένο της σειράς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παμβοχαϊκό. Ο αγώνας θα γίνει στο "Αλεξάνδρειο".

Τα σετ: 21-25, 22-25, 21-25

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 2, Χατζηηλιάδης 3 (1/9 επ., 25% υπ. - 19% άριστες), Κόβακς 8 (4/5 επ., 3 μπλοκ), Παντακίδης 6 (6/10 επ.), Τσούροβιτς 9 (8/22 επ.), Σιμεούνοβιτς 9 (8/13 επ., 1 άσος, 53% υπ. - 24% άριστες), Γκαράς (λ- 73% υπ. - 53% άριστες) / Βλαχόπουλος, Ανάγνου 3 (3/6 επ., 45% υπ. - 09% άριστες), Σφενδυλάκης 2.

ΑΡΗΣ (Γιάτσης): Κυριακίδης 10 (8/20 επ., 2 μπλοκ, 64% υπ. - 36% άριστες), Χαραλαμπίδης 5 (4/6 επ., 1 μπλοκ), Χαριτωνίδης 8 (4/5 επ. 4 άσοι), Κιόσης 10 (6/7 επ., 4 μπλοκ), Τζελάτης 17 (16/26 επ., 1 άσο), Ριζόπουλος 9 (8/11 επ., 1 μπλοκ), Μπαμπαλιούτας -λ - 80% υπ. - 60% άριστες / Παλέντζας, Μαυροβουνιώτης, Κυπριανός

Category: volei | Views: 542 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Ο Παμβοχαϊκός αφαίρεσε το πλεονέκτημα έδρας από τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη του με 3-2 στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 3-4.

Για μια φορά ακόμη ένας αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παμβοχαϊκό κρίθηκε στο τάι μπρέικ. Νικητής αυτή τη φορά ήταν ο Παμβοχαϊκός, με 3-2, και πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους "ερυθρόλευκους" στη σειρά των πλέι οφ για τις θέσεις 3-4.

Σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων την ερχόμενη Δευτέρα (23/4) στο Βραχάτι, ο Παμβοχαϊκός θα εξασφαλίσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Με αμιγώς ελληνική σύνθεση ο Ολυμπιακός και νέο προπονητή στον πάγκο, τον υπηρεσιακό προπονητή Τέλη Σωτήρχο, είχε για πρώτο σκόρερ τον Ιωάννου με 20 πόντους. Για τους νικητές ο Ντουσάρμ είχε 21 πόντους.

Τα σετ: 28-26, 23-25, 25-22, 17-25, 11-15.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σωτήρχος): Ιωάννου 20 (17/44 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Πετρέας 16 (8/15 επ., 3 άσοι, 5 μπλοκ), Λιβαθηνός 2, Σωτηρίου 14 (12/31 επ., 2 μπλοκ, 48% υπ. - 20% άριστες), Κανέλλος 13 (11/17 επ., 2 μπλοκ), Κοκκινάκης 16 (11/27 επ., 4 άσοι, 50% υπ. - 33% άριστες), Κουζούνης -λ 74% υπ. - 61% άριστες / Μάρκου.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 7 (6/22 επ., 50% υπ. - 25% άριστες), Ποτότσνικ 18 (15/31 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 53% υπ. - 22% άριστες), Στιβαχτής 2, Ντουσάρμ 21 (16/36 επ., 1 άσο, 4 μπλοκ), Κατσανεβάκης 15 (6/8 επ., 7 μπλοκ), Καραγιάννης 11 (7/11 επ., 4 μπλοκ), Δημητρακόπουλος -λ (44% υπ. - 28% άριστες) / Σζάρεκ 1, Σπηλιόπουλος, Μιχαήλογλου, Λιόντας, Μπάκας.

Category: volei | Views: 534 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Ο Δούκας πέτυχε τη νίκη της 21ης αγωνιστικής μετά την εκτός έδρας επικράτηση του με 28-24 με αντίπαλο τον Αερωπό. Νίκες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.


Ακόμα κι αν χάσει στην τελευταία αγωνιστική από την ΑΕΚ, ο Δούκας δεν κινδυνεύει να χάσει τα πλέι οφ. Η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη νίκησε 28-24 τον Αερωπό στην Έδεσσα στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών και εξασφάλισε την τέταρτη θέση στην κανονική περίοδο.

Με εύκολες νίκες προχώρησαν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας και στον ΓΑΣ Κιλκίς αντίστοιχα. Ο Άρης Νίκαιας πήγε στο γήπεδο, ωστόσο ο υποβιβασμένος Κύδων Χανίων δεν εμφανίστηκε ποτέ και έτσι ο Άρης πήρε τον αγώνα στα χαρτιά.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ-Φίλιππος Βέροιας 31-23

Τα δεκάλεπτα: 6-3, 10-6, 17-10 (ημχ.), 22-13, 27-18, 31-23.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Αρβανίτης): Καφάτος, Μπακαούκας 9, Γεωργιάδης 2, Γιαννόπουλος 3, Βακάλης 3, Κοκολοδημητράκης 1, Κουλούρης, Κόντης 3, Ασαρίδης 2, Οικονόμου, Τσαούσης 3, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 3, Μαξίμοβιτς 2.

ΦΙΛΙΠΠΟς ΒΕΡΟΙΑΣ (Ντέλας):  Ευαγγελόπουλος, Κωστακίδης 3, Κωσταράκης 4, Αρβανιτίδης 2, Μπαντής, Δέλιος, Μάντζος 2, Κουρουμλίδης 4, Κουκουτσίδης, Ρεμπελάκος 2, Γκαράς, Δεληγιάννης 6, Δάσκαλος, Δινάλης. Διαιτητές: Βήττας, Σκλαβενίτης, Δίλεπτες: 3-1, Πέναλτι: 2/2, 1/3

ΠΑΟΚ-ΓΑΣ Κιλκίς 27-19

... Read more »

Category: handball | Views: 694 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

Ο Διομήδης Άργους έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους τελικούς του Challenge Cup μετά την επικράτηση του με 29-26 απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. 

 

Το Άργος ζει ξανά τη "χρυσή" εποχή του χάρη στον Διομήδη! Οι "Λύκοι" συνέχισαν τα κατορθώματα τους και στο Ισραήλ. Με τη νίκη τους με 29-26 με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ "πατάνε" στους τελικούς του Challenge Cup.

Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια θα υπερασπιστεί τη διαφορά των τριών γκολ την ερχόμενη Κυριακή (29/4) στο Λουτράκι προκειμένου να γίνουν ο δεύτερος ελληνικός συλλόγος που θα συμμετάσχει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα, η οποία προηγήθηκε και με διαφορά τεσσάρων γκολ (25-21) στο 55', ήταν ο Χριστόφορος Νούνγκοβιτς που πραγματοποίησε 22 επεμβάσεις!

Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Νίκος Σαμαράς, ωστόσο σύμφωνα με τον παρατηρητή δεν κινδυνεύει η συμμετοχή του στη ρεβάνς.

"Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα η νίκη αυτή. Σε μία τέτοια νίκη είναι δύσκολο να βρεις αρνητικά. Στην αρχή κάναμε βιαστικές επιθέσεις και αυτό είχε αποτέλεσμα να δεχθούμε γκολ στην κόντρα. Όμως, το πιο θετικό είναι ότι διαχειριστήκαμε την πίεση του κόσμου και του αντίπαλου. Στο κρίσιμο σημείο του ματς "παγώσαμε" το παιχνίδι και καταλήξαμε σε ωραία γκολ", σχολίασε ο τεχνικός του Διομήδη, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Τα δεκάλεπτα: 3-2, 6-6, 11-11 (ημχ.), 16-15, 20-21, 26-29.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Ρέσχ): Σάιντερ, Βλέτσερ, Κόχεν, Μπόσκοβιτς 5, Λάντσμαν 2, Λίπετς, Στρίντομ 1, Γκαμπάι Ο., Χαλίφι, Κόχεν, Αιρόνοβιτς, Γκαμπάι Ρ. Μίτροβιτς 1, Ντάβντα 2, Λιαντ, Τζόρτζεβιτς.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΆΡΓΟΥΣ (Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Μεγαλοοικονόμου, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος 3, Νούνγκοβιτς, Σαμαράς 3, Κοντούλης, Ουρόσεβιτς 1, Τάσκοβιτς 1, Μαραγκός 1, Σπέντζος, Ελευθερίου. Διαιτητές: Αγκακισίγιεφ- Αλίγιεφ (Αζερμπαιτζάν), Παρατηρητής: Βέντσλι (Εσθονία).

Category: handball | Views: 693 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)


Ο πρωταθλητής έχει κριθεί, οι θέσεις των πλέι οφ έχουν ξεκαθαρίσει και αυτό που μένει να μάθουμε είναι η ειδική βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος αλλά κυρίως τις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Δόξα Δράμας.
 
Η Κέρκυρα που φιλοξενείται από τον Άρη θέλει τη νίκη η οποία θα την κρατήσει στην κατηγορία ανεξάρτητα των υπόλοιπων αποτελεσμάτων. Σε περίπτωση που οι Φαίακες δεν κερδίσουν τότε στο κόλπο της παραμονής μπαίνει και ο Εργοτέλης που αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια.
 
Ο Παναιτωλικός που έχει έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο έργο θα μείνει στη Σούπερ Λίγκα μόνο αν κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι άλλοι δύο ηττηθούν. Οι πράσινοι μόνο αδιάφοροι δεν είναι αφού με νίκη μπορεί να έχουν ακόμη και 4 βαθμούς στα πλέι οφ, αν η ΑΕΚ ηττηθεί από τη Δόξα Δράμας.
 
Στο Περιστέρι θα γίνει η πρόβα του τελικού του κυπέλλου. Ατρόμητος και Ολυμπιακός κοντράρονται μία εβδομάδα πριν τον 70ο τελικό και οι Περιστεριώτες θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τον ένα βαθμό στα πλέι οφ. Το ίδιο θέλει να κάνει και ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται στη Λιβαδειά.
 
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής - Κυριακή 22 Απριλίου (19.00)
 
Ξάνθη – Εργοτέλης
Άρης – Κέρκυρα
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος
Ατρόμητος – Ολυμπιακός
Δόξα Δράμας – ΑΕΚ
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα
Category: football | Views: 556 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-22 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz