Saturday, 2024-04-20, 1:30 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » Spor

Οι δύο τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες, η Ισπανία και η Ιταλία έμειναν στο 1-1 προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου για 45 λεπτά. Προηγήθηκε με τον Ντι Νατάλε η "Σκουάντρα Ατζούρα”, ισοφάρισαν με τον Φάμπρεγκας οι "φούριος ρόχας”.


Δύο από τις κορυφαίες ομάδες και παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, άνοιξαν την αυλαία του τρίτου ομίλου στο... Ισπανία και Ιταλία ήξεραν πως με νίκη θα έκαναν ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «8», αλλά τελικά αυτό το βήμα έμεινε... μισό.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ισπανοί μπήκαν με όρεξη στο ματς, αλλά τους έλειπε η ουσία με την Ιταλία να ισορροπεί όσο περνούσε η ώρα. Τα λάθη των Ισπανών στο χώρο του κέντρου ήταν πολλά, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντεπιθέσεις από την Σκουάντρα Ατζούρα και να χάνει μία καλή ευκαιρία στο 36΄ όταν ο Κασάνο γύρισε στον Μαρκίσιο, αλλά το δυνατό σουτ του άσου της Γιουβέντους να το μπλοκάρει ο Κασίγιας.

Τελικά το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ και χωρίς να έχουμε δει το μεγάλο παιχνίδι, με τους Ιταλούς να έχουν διπλάσιες προσπάθειες από την ομάδα του Ντελ Μπόσκε. Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερες φάσεις και φυσικά γκολ!

Μέσα σε τρία λεπτά, στο 51΄ και το 54΄, χάθηκαν από δύο μεγάλες ευκαιρίες για κάθε ομάδα. Αρχικά ο Ινιέστα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπουφόν, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα, ενώ στη συνέχεια ο Μπαλοτέλι βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κασίγιας, αλλά... κόλλησε το μυαλό του περιμένοντας τον Σέρχιο Ράμος να έρθει και να τον κόψει.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για γκολ και πρώτη το πέτυχε η Ιταλία. Ο Μπαλοτέλι είχε αφήσει την θέση του στον Ντι Νατάλε και στο 61΄ ο επιθετικός της Ουντινέζε δεν έχασε την πρώτη του ευκαιρία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από τρομερή μπαλιά του Πίρλο.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Ισπανίας να σκοράρει, με τον Σίλβα να γίνεται... Πίρλο και τον Φάμπρεγκας... Ντι Νατάλε για να έρθει και πάλι το ματς στα ίσια.

Οι Ιταλοί έδειχναν πως βολεύονται με την ισοπαλία, κάτι που δεν ήθελαν οι Ισπανοί αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ο Τόρες που πέρασε στη θέση του Φάμπρεγκας, κατάφερε να χάσει ευκαιρίες με όλους τους τρόπους και τελικά το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.



Category: Spor | Views: 607 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-10 | Comments (0)


Η Ολλανδία μπορεί να μην κατάφερε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα στο ματς με την Δανία, αλλά οι... πιστές της στην κερκίδα δεν σταμάτησαν λεπτό το τραγούδι! 



Στοιχείο... Βραζιλίας στην κερκίδα από τις οπαδούς της Πορτογαλίας. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ρεύμα...



Πάντα προχωρημένες οι Σκανδιναβές...



Ιταλική φινέτσα...



Ο Μάριο Γκόμες σκόρπισε χαρά στις κερκίδες...

Αν και Αγγλίδα, δεν της λείπει το στυλ!


Οικοδέσποινα του Euro η Πολωνία, πολλές oι παρουσίες στην κερκίδα...



Ισπανικές...πίσω όψεις. Γύρισαν την πλάτη στους αντίπαλους των Φούριας Ρόχας!



Αντίπαλος της Εθνικής μας μόνο στο γήπεδο...



Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου...

Πηγή:gazzeta.gr

Category: Spor | Views: 603 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-10 | Comments (0)

Έστω και δύσκολα, η "Νάσιοναλμάνσαφτ” ξεπέρασε το εμπόδιο της Πορτογαλίας (1-0), χάρις το γκολ του Μάριο Γκόμεζ και έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου μαζί με την Δανία. Κακό ματς, με ελάχιστες φάσεις από τις δυο ομάδες – Δύο δοκάρια για τους Ίβηρες, που βρίσκονται τελευταίοι μαζί με τους Ολλανδούς. 


Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού οι Γερμανοί είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Πατρίσιο. Απ' την άλλη οι Πορτογάλοι εμφανίστηκαν καλά... διαβασμένοι, προσπάθησαν να αμυνθούν σωστά κλείνοντας τους διαδρόμους και να "χτυπήσουν” με αντεπιθέσεις.

Μοναδικά αξιόλογα σημεία σε ένα... βαρετού 45λεπτο, το "σήκωμα” του Πόστιγκα στον Νόιερ (πήρε και κίτρινη κάρτα), αλλά και η φάση του 45', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουτίνιο, η μπάλα έφτασε στον Πέπε και εκείνος με σουτ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι των "πάντσερ”.

Οι δυο ομάδες μπήκαν με περισσότερη όρεξη στην επανάληψη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είδαμε κάτι αξιόλογο. Οι Πορτογάλοι "πατούσαν” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι Γερμανοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 72' με τον Μάριο Γκόμεζ.

Η Πορτογαλία "ξύπνησε” αργά, είχε ένα δοκάρι με τον Νάνι (84') και ένα μεγάλο τετ-α-τετ στο 88' με τον Βαρέλα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό και έτσι βρέθηκε στην τελευταία θέση του ομίλου μαζί με την Ολλανδία.
ΦΩΤΟ Reuters 
Οι συνθέσεις:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Μεσούτ Εζίλ, Τόμας Μίλερ, Ποντόλσκι, Μάριο Γκόμεθ (80' Κλόζε).
 
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο, Ραούλ Μεϊρέλες (82' Σιλβέστρε Βαρέλα), Ζοάο Μοουτίνιο, Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλντερ Ποστίγκα (70' Νέλσον Ολιβέιρα).

Category: Spor | Views: 595 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-10 | Comments (0)

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του Euro 2012 είναι γεγονός, με την Δανία να την πραγματοποιεί επικρατώντας με 1-0 της Ολλανδίας. Σκόρερ ο Κρον-Ντέλι που έβαλε "φωτιά" στον όμιλο του θανάτου...


Η Δανία νίκησε με 1-0 την Ολλανδία στην πρεμιέρα του B' ομίλου, πραγματοποιώντας την πρώτη μεγάλη έκπληξη του Euro 2012.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μίκαελ Κρον-Ντέλι, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα στο 24', με αριστερό πλασέ και την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα να περνά κάτω από τα πόδια του Στεκέλενμπουργκ.

Οι "Oranje" ξεκίνησαν έχοντας την κατοχή και έδειχναν να ελέγχουν τον ρυθμό, αλλά αφού δέχτηκαν το γκολ ποτέ δεν κατάφεραν να πάρουν το ματς στα χέρια τους.

Η Δανία έκανε καλή εμφάνιση και δίκαια πήρε τους 3 βαθμούς, βάζοντας φωτιά στον όμιλο του... θανάτου, καθώς θυμίζουμε πως Γερμανία και Πορτογαλία είναι οι άλλες δύο ομάδες του B' ομίλου.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, καθώς ήταν εκτός παιχνιδιού, δεν πατούσε καλά και οι τελικές του προσπάθειες ήταν απλά κακές.

Είχαν 28 τελικές προσπάθειες οι Ολλανδοί με 8 να πηγαίνουν στην εστία, ενώ 8 είχαν τελικές είχαν οι Δανοί, αλλά και οι 8 ήταν εντός εστίας (και η 1 γκολ).


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Στεκέλενμπουργκ, Φαν ντερ Βιλ (84' Κάιτ), Χάιτινχα, Φλααρ, Βίλεμς, Φαν Μπόμελ, Νάιτζελ ντε Γιονγκ (71' Φαν ντερ Φάαρτ), Σνάιντερ, Ρόμπεν, Αφελάι (71' Χούντελααρ), Φαν Πέρσι.

ΔΑΝΙΑ: Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιέρ, Άγκερ, Σίμον Πόουλσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ, Έρικσεν (74' Σόνε), Ρόμενταλ (83' Μίκελσεν), Κρον-Ντέλι, Μπέντνερ.

Σκόρερ: 24' Κρον-Ντέλι

*κίτρινες κάρτες: 67' Φαν Μπόμελ / 78' Σίμον Πόουλσεν, 81' Κβιστ

**κόκκινες κάρτες: -

Category: Spor | Views: 581 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-09 | Comments (0)

Παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και με πρωταγωνιστή τον Ντζαγκόεφ η Ρωσία διέλυσε με 4-1 την Τσεχία και πήρε κεφάλι στον 1ο όμιλο.

Οι Τσέχοι προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν και μπήκαν καλύτερα στο ματς, ωστόσο μετά το πρώτο δεκάλεπτο που οι Ρώσοι ανέβασαν στροφές μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία την υπόθεση νίκη.

Στο 15΄ο Ντζαγκόεφ άνοιξε το σκορ και στο 24΄ο Σιρόκοφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Ντικ Άντβοκατ. Οι Ρώσοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και έδωσαν το δικαίωμα στην Τσεχία να ξαναμπει στο ματς με τον Πίλαρ να μειώνει στο 52΄.

Η ομάδα του Μίχαλ Μπίλεκ πίστεψε για λίγο πως μπορεί να πάρει κάτι από το ματς, όμως η είσοδος του Παβλιοσένκο στο 73ο λεπτό αποδείχτηκε καθοριστικό σημείο για την έκβαση του αγώνα. Ο επιθετικός της Λοκομοτίβ Μόσχας σέρβιρε στον Ντζαγκόεφ στο 78΄ για το 3-1 και πέτυχε το ωραιότερο γκολ της βραδιάς με ατομική προσπάθεια στο 82΄γράφοντας το τελικό 4-1.

Με αυτή τη νίκη η Ρωσία έπιασε από το ξεκίνημα κορυφή στον 1ο όμιλο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Ελλάδα και την Πολωνία.

Οι συνθέσεις:

Ρωσία:
 Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Μπερεζούτσκι, Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ζιριάνοφ, Ντζαγκόεφ (84΄Κοκόριν), Αρσάβιν, Κερζάκοφ (73΄Παβλιουτσένκο) 

Τσεχία: Τσεχ, Σελασιέ, Κάντλετς, Χούμπνικ, Σίβοκ, Ρέζεκ (46΄Χούμπσμαν), Ροζίτσκι, Πλασίλ, Πιλάρ, Γίρασεκ (75΄Πετρτζέλα), Μπάρος (84΄Λάφατα)


Πηγή:Newsit.gr
Category: Spor | Views: 536 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-09 | Comments (0)

Άσχημα είναι τα νέα στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας από τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλο καθώς εκτιμάται πως δεν μπορέσει να αγωνιστεί σε άλλο παιχνίδι.


Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού αποχώρησε στο 36ο λεπτό του αγώνα με την Πολωνία και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί σε άλλο ματς.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο παίκτης, ωστόσο το πλήγμα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις θα είναι μεγάλο.
Category: Spor | Views: 625 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-08 | Comments (0)

Η Ελλάδα ήταν πολύ σκληρή για να ηττηθεί από την Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012. Η διπρόσωπη Εθνική μας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την συνδιοργανώτρια παίζοντας με 10 παίκτες και εκτός από το γκολ του Σαλπιγγίδη έχασε και πέναλτι με τον Καραγκούνη 

ΠΟΛΩΝΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ 1-1

Παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα η Εθνική μας ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας κόντρα στην συνδιοργανώτρια Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012.

Η Ελλάδα που ήταν τραγική στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο παίζοντας με 10 παίκτες κατέθεσε την ψυχή της και χωρίς να υπερβάλουμε να παίζει καλύτερα και να παίρνει τον βαθμό για τον 1ο όμιλο με το γκολ του Σαλπιγγίδη και θα μπορούσε να πάρει το πολύτιμο "τρίποντο" αν ευστοχούσε σε πέναλτι ο Καραγκούνης.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελληνική ομάδα ήταν τραγική. Ναι μεν αυτός ο Ισπανός ας τον πούμε διαιτητή, έκανε πολλά λάθη (κατά τις Ελλάδας), όπως οι κάρτες στον Παπασταθόπουλο και το πέναλτι που δεν δόθηκε, ωστόσο και η Ελλάδα έδωσε το δικαίωμα αυτό, καθώς δεν βρέθηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη η Πολωνία με τον ενθουσιασμό των νέων παικτών και του κοινού της μπήκε δυνατά χτύπησε την Ελλάδα στην αριστερή πλευρά σημείωσε ένα γκολ και θα μπορούσε και δεύτερο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αντιστρόφως ανάλογο με το πρώτο. Η είσοδος των Σαλπιγγίδη και Φορτούνη άλλαξε την εικόνα της Ελλάδας, η οποία με δέκα παίκτες έκανε τους Πολωνούς να καρδιοχτυπούν.

Η Ελλάδα σημείωσε ένα γκολ με τον Σαλπιγγίδη, κέρδισε ένα πέναλτι από την συνεργασία Σαλπιγγίδη-Φορτούνη, αν και το έχασε με τον Καραγκούνη, σημείωσε ένα ακόμη γκολ που ακυρώθηκε, ενώ είχε μεγάλες ευκαιρίες με τον Σαμαρά για γκολ.

Από την άλλη οι Πολωνοί δεν απείλησαν ιδιαίτερα και μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται και τυχεροί που δεν έχασαν στην πρεμιέρα από την καλή Ελλάδα του δευτέρου ημιχρόνου (μόνο).

 

Οι συνθέσεις: 

Πολωνία (Φράντισεκ Σμούντα): Σέζνι, Μπένιτς, Βασιλέφσκι, Περκίς, Πίστσεκ, Μουράφσκι, Πολάνσκι, Μπλαστσικόφσκι, Ρίμπους (70’ Τίτον), Ομπράνιακ, Λεβαντόφσκι 

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Τοροσίδης, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος (36’ Κ. Παπαδόπουλος), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Νίνης (46’ Σαλπιγγίδης), Γκέκας (68’ Φορτούνης) 

Κίτρινες κάρτες: Παπασταθόπουλος (35', Ελλάδα), Χολέμπας (45+', Ελλάδα), Καραγκούνης (54' Ελλάδα)

Κόκκινες κάρτες: Στσένσι (69', Πολωνία)-Παπασταθόπουλος (44', Ελλάδα)

Σκόρερ: Λεβαντόβσκι (17', Πολωνία)-Σαλπιγγίδης (51', Ελλάδα)

Category: Spor | Views: 571 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-08 | Comments (0)

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκπομπών και των μεταδόσεων της ET1:

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ
 
22:00-24:00 «EUROLAND!»
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ
 
17:00-19:00 «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00 EURO 2012 Ελλάδα – Πολωνία
Περιγραφή: Γιώργος Χαϊκάλης
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μαλισιώβας, Νίκος Παγιωτέλης
21:00-21:45 «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45 EURO 2012 Ρωσία – Τσεχία
Περιγραφή: Βασίλης Μπακόπουλος
23:45-02:00 «EUROLAND!»
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ
 
18:00-19:00 «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00 EURO 2012 Ολλανδία – Δανία
Περιγραφή: Γιάννης Αναγνωστόπουλος
21:00-21:45 «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45 EURO 2012 Γερμανία – Πορτογαλία
Περιγραφή: Ηλίας Χριστογιαννόπουλος
23:45-02:00 «EUROLAND!»
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ
 
18:00-19:00 «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00 EURO 2012 Ισπανία – Ιταλία
Περιγραφή: Πάνος Μπλέτσος
21:00-21:45 «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45 EURO 2012 Ιρλανδία – Κροατία
Περιγραφή: Στράτος Σεφτελής
23:45-02:00 «EUROLAND!»
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ
 
18:00-19:00 «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00 EURO 2012 Γαλλία – Αγγλία
Περιγραφή: Ιωσήφ Νικολάου
21:00-21:45 «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45 EURO 2012 Ουκρανία – Σουηδία
Περιγραφή: Γιώργος Τραπεζανίδης
23:45-02:00 «EUROLAND!»
 
ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ
 
18:00-19:00 «EUROLAND!» – Pre Game
19:00 -21:00 EURO 2012 Ελλάδα – Τσεχία
Περιγραφή: Βασίλης Μπακόπουλος
Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μαλισιώβας, Νίκος Παγιωτέλης
21:00-21:45 «EUROLAND!» – Post Game & Pre Game
21:45-23:45 EURO 2012 Ρωσία – Πολωνία
Περιγραφή: Γιώργος Χαϊκάλης
Category: Spor | Views: 583 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-08 | Comments (0)

Aς θυμηθούμε ένδοξες στγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου το 2004 - Καλή επιτυχία Ελλάδα!















Δείτε τα βίντεο από τις τεράστιες στιγμές των Ελλήνων όπως γράφτηκαν στην ιστορία του Euro 2004 και έκαναν όλο τον κόσμο να υποκλιθεί στο ταλέντο... μας!!!





Category: Spor | Views: 637 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-08 | Comments (0)

Δεν ήμουν ποτέ της άποψης ότι το ποδόσφαιρο ήταν ποτέ ή θα πρέπει να γίνει ποτέ κάτι περισσότερο από παιχνίδι που προσφέρει συγκινήσεις, χαρά, διασκέδαση, απόλαυση και μέχρι εκεί. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.

Από την άλλη δεν φανταζόμουν ποτέ, ότι κάθε μέρα είτε όταν φεύγω από το σπίτι μου, είτε όταν επιστρέφω σε αυτό θα συναντούσα σχεδόν πάντα κάποιον να ψάχνει στα σκουπίδια της γειτονιάς μου κάτι για να φάει, ή να σκεπαστεί.

Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα άκουγα σύνθημα από οπαδούς ενός ελληνικού συλλόγου «έτσι σας… νε αυτοί που σας χρωστάνε» και θα χαμογελούσα, από αυτό που άκουγα. Κι’ όμως μου συνέβη ένα χειμωνιάτικο βράδυ, όταν το άκουσα να το τραγουδούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού επειδή νίκησαν την Ντόρτμουντ.

Καλώς ή κακώς ο Ελληνας σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά ψάχνει μία αφορμή, έστω και χωρίς νόημα, και σίγουρα που δεν θα του αλλάξει ούτε στο ελάχιστο τη ζωή του, για να χαμογελάσει. Και αυτή η αφορμή, δυστυχώς, (διότι δυστυχώς είναι να ψάχνουμε μία νίκη της Εθνικής Ελλάδας για να χαμογελάσουμε) μπορεί να του δοθεί από τον αθλητισμό και από ελάχιστα άλλα πράγματα.

Το καταλαβαίνω σχεδόν σε καθημερινή βάση, όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, το καταλαβαίνω από τα μηνύματα που λαμβάνω στο facebook ή στο twitter ότι πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν το χαμόγελο της μίας ώρας ή της μιας βραδιάς στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου και σε αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και το καταλαβαίνουν και οι διεθνείς μας που έχουν φτάσει στο σημείο να το μετράνε στο μυαλό τους και να το υπολογίζουν. Να το αντιμετωπίζουν και λίγο σαν χρέος τους και μάλιστα να απαντούν και σε σχετικά ερωτήματα.

Περισσότερο λοιπόν από κάθε άλλη φορά που το έχουμε πει, ή το έχουμε γράψει, νομίζω ότι τούτη τη φορά ισχύει το «Ωρα Ελλάδος 19.00». Καλώς ή κακώς το ματς με τους Πολωνούς μοιάζει και ίσως και να είναι κάτι παραπάνω από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι…

Πηγή: sport-fm.gr

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ: 19.00  

Category: Spor | Views: 462 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-06-08 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 6 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz