Thursday, 2024-03-28, 3:54 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » June » 10 » ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!
12:53 PM
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΙΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!

Έστω και δύσκολα, η "Νάσιοναλμάνσαφτ” ξεπέρασε το εμπόδιο της Πορτογαλίας (1-0), χάρις το γκολ του Μάριο Γκόμεζ και έτσι βρέθηκε στην πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου μαζί με την Δανία. Κακό ματς, με ελάχιστες φάσεις από τις δυο ομάδες – Δύο δοκάρια για τους Ίβηρες, που βρίσκονται τελευταίοι μαζί με τους Ολλανδούς. 


Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης θα ξεχαστεί γρήγορα, αφού οι Γερμανοί είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Πατρίσιο. Απ' την άλλη οι Πορτογάλοι εμφανίστηκαν καλά... διαβασμένοι, προσπάθησαν να αμυνθούν σωστά κλείνοντας τους διαδρόμους και να "χτυπήσουν” με αντεπιθέσεις.

Μοναδικά αξιόλογα σημεία σε ένα... βαρετού 45λεπτο, το "σήκωμα” του Πόστιγκα στον Νόιερ (πήρε και κίτρινη κάρτα), αλλά και η φάση του 45', όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μουτίνιο, η μπάλα έφτασε στον Πέπε και εκείνος με σουτ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι των "πάντσερ”.

Οι δυο ομάδες μπήκαν με περισσότερη όρεξη στην επανάληψη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είδαμε κάτι αξιόλογο. Οι Πορτογάλοι "πατούσαν” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι Γερμανοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 72' με τον Μάριο Γκόμεζ.

Η Πορτογαλία "ξύπνησε” αργά, είχε ένα δοκάρι με τον Νάνι (84') και ένα μεγάλο τετ-α-τετ στο 88' με τον Βαρέλα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τον βαθμό και έτσι βρέθηκε στην τελευταία θέση του ομίλου μαζί με την Ολλανδία.
ΦΩΤΟ Reuters 
Οι συνθέσεις:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Μεσούτ Εζίλ, Τόμας Μίλερ, Ποντόλσκι, Μάριο Γκόμεθ (80' Κλόζε).
 
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Μπρούνο Άλβες, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο, Ραούλ Μεϊρέλες (82' Σιλβέστρε Βαρέλα), Ζοάο Μοουτίνιο, Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο, Έλντερ Ποστίγκα (70' Νέλσον Ολιβέιρα).

Category: Spor | Views: 593 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz