Sunday, 2024-04-28, 7:05 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 5 » ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟΥΣ 4- ΟΝΕΙΡΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ
0:14 AM
ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΤΣΕΛΣΙ ΣΤΟΥΣ 4- ΟΝΕΙΡΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ

Με ένα εκπληκτικό ματς ολοκληρώθηκε το ονειρεμένο ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στο Champions League. Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε 5-2 από τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση στους "8” με ψηλά το κεφάλι! 

Γεια σου, ρε ΑΠΟΕΛάρα! (BINTEO)


Η Ρεάλ νίκησε με 5-2 το ΑΠΟΕΛ στην Μαδρίτη και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου. Με γκολ των Κακά, Άνχελ ντι Μαρία και Ρονάλντο που ήταν σε μεγάλα κέφια αφού σκόραρε 2 φορές φτάνοντας τα 8 τέρματα φέτος, αλλά και τον Καγεχόν που σκόραρε και αυτός για την "βασίλισσα". 

Το ΑΠΟΕΛ έκανε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και αφού έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια, πέτυχε δύο γκολ με Γκουστάβο Μαντούκα και Εστέμπαν Σολάρι, ενώ έχασε και δύο σπουδαίες ευκαιρίες. 

Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά στο ματς, χωρίς άγχος αφού η πρόκριση είχε κριθεί ήδη γι΄αυτούς μετά το 0-3 του ΓΣΠ την προηγούμενη βδομάδα. Η υπεροχή της Ρεάλ ήταν εμφανής, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δεν έδειχνε καθόλου απειλητικός.Στο 26' βρήκε δίχτυα ο Ρονάλντο με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Μαρσέλο κάνοντας το 1-0. Οι Ισπανοί κατάφεραν στο 37΄να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Κακά να σημειώνει το όνομά του στον φωτεινό πίνακα με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής (2-0).

Το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικό στο δεύτερο ημίχρονο.Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να βρει δίχτυα, επιβεβαιώνοντας κάποιες φωνές που έλεγαν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος με την παρουσία του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στην 11άδα (ο οποίος δεν έπαιξε στο πρώτο ματς ως τιμωρημένος). Ύστερα από ωραίο συνδυασμός των παικτών του ΑΠΟΕΛ, ο Αΐλτον έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στο Μαντούκα, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κασίγιας και με ψύχραιμο αριστερό πλασέ... έγραψε το 2-1. Στο 72' μάλιστα οι Κύπριοι θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια (όπως η ΑΕΚ πριν 10 χρόνια). Ωστόσο, η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Χαραλαμπίδη, παρά την καταπληκτική ατομική προσπάθεια που έκανε.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 ύστερα από εύστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Ρεάλ δεν σταμάτησε εκεί και στο 80' ο Καγεχόν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Σαχίν και πέτυχε το 4-1.

Και πάλι όμως ο ΑΠΟΕΛ είχε το ψυχικό σθένος και μείωσε εκ νέου στο 82'. Ο Αντόρνο μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ο Άλτιντοπ τον ανέτρεψε με τον Ιταλό ρέφερι της αναμέτρησης (Ρότσι) να δίνει την εσχάτη των ποινών. Ο Σολάρι ευστόχησε από τα 11 βήματα σημειώνοντας το 4-2.

Το σκορ όμως και πάλι άλλαξε σε λίγα λεπτά. Ο Ντι Μαρία, έπιασε ένα εξαιρετικό σκάψιμο έξω από την περιοχή σε αντεπίθεση της Ρεάλ, ο Πάρντο ήταν εκτός θέσης και έτσι έγινε το 5-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.


ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο (46' Καγεχόν), Γκρανέρο, Νουρί Σαχίν, Κακά, Χαμίτ Αλτιντόπ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (55' Ντι Μαρία).

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Πουρσαϊτίδης, Κακά, Πάουλο Ζόρζε, Μποαβεντούρα, Νούνο Μοράις, Έλιο Πίντο, Μαρσίνιο, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα (68' Αντόρνο), Αΐλτον (70' Εστέμπαν Σολάρι).



Η Μπενφίκα πάλεψε με δέκα παίκτες, αλλά η Τσέλσι νίκησε με 2-1 και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League, όπου περιμένει την Μπαρτσελόνα για εκδίκηση, 3 χρόνια μετά.


Με βολίδα στους "4"! (BINTEO)


Η Μπενφίκα από το πρώτο ημίχρονο έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάξι Περέιρα, αλλά κατάφερε στο 85' να ισοφαρίσει με τον Χάβι Γκαρθία και πίστεψε στο θαύμα, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η Τσέλσι πέρασε στους "4" για 6η φορά στα τελευταία 9 χρόνια και επιστρέφει για πρώτη φορά μετά το 2009, όταν και είχε αποκλειστεί από την Μπαρτσελόνα με μεγάλα παράπονα για την διαιτησία, έτσι τώρα ψάχνει εκδίκηση.

Αν και το ματς ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, το τέλος έγινε δραματικό!

Αρχικά στο 20΄ η Τσέλσι κέρδισε πέναλτι όταν ο Χάβι Γκαρσία γκρέμισε μέσα στη περιοχή τον Κόουλ και ο διαιτητής έδειξε τη λευκή βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάμπαρτ και έδωσε το προβάδισμα στη Τσέλσι. Η Μπενφίκα τρία λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μάξι Περέιρα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και τότε φάνηκε πως η Τσέλσι δεν θα είχε πρόβλημα να καθαρίσει το ματς. Αφού δεν το έκαναν αυτό οι «μπλε» σε ολόκληρη την επανάληψη, η Μπενφίκα έκανε... ροντέο το ματς, καθώς στο 85 ισοφάρισε με τον Χάβι Γκαρσία. Η Μπενφίκα πίεζε την εστία του Τσεχ μέχρι και το 90΄, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω κενούς χώρους για να το εκμεταλλευτεί στο 92΄ ο Ραούλ Μειρέλες, ο οποίος βγήκε στη κόντρα και με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή του Αρτουρ έγραψε το τελικό 2-1.


ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι (60' Γκάρι Κέιχιλ), Νταβίντ Λουΐζ, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ, Λάμπαρντ, Ραμίρες, Μάτα (79' Ραούλ Μεϊρέλες), Καλού, Τόρες (88' Ντρογκμπά).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Χάβι Γκαρθία, Έμερσον, Καπντεβίλα, Μάτιτς, Βιτσέλ, Μπρούνο Σέζαρ (72' Ροντρίγκο), Αϊμάρ, Γκαϊτάν (61' Ντζαλό), Όσκαρ Καρντόσο (57' Νέλσον Ολιβέιρα).

*κόκκινη 40' Μάξι Περέιρα











Category: football | Views: 523 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.8/4
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz