Friday, 2024-04-26, 7:26 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 05

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο της Καβάλας με 85-60 στο ΣΕΦ στο εξ αναβολής ματς για την 25η αγωνιστική.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΚΑΒΑΛΑ 85-60

Παρά τις απουσίες των Ντόρσεϊ και Λο η ομάδα του Ίβκοβιτς δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Καβάλα και πήρε τα ηνία από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Με κορυφαίο τον Παπανικολάου που έκανε νταμπλ-νταμπλ (25 π., 10 ριμπ.) και εξαιρετικούς τους Σλούκα και Μάντζαρη η διαφορά έφτασε μέχρι το +31, γεγονός που έδωσε τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να κάνουν συντήρηση δυνάμεων στο φινάλε.

Τα δεκάλεπτα: 25-7, 51-27, 70-43, 85-60 

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 9, Άντιτς 4, Σπανούλης 3, Κέσελ 3 (1), Πελεκάνος 2, Γκετσεβίτσιους 5 (1), Γλυνιαδάκης 4, Πρίντεζης 12 (6/6 2π.), Παπανικολάου 20 (2 τρ., 10 ριμπ.), Μάντζαρης 5 (1), Σλούκας 16 (2), Κατσίβελης. 

Καβάλα (Πρίφτης): Πάσαλιτς, Γκεοργκίεφ 3 (1), Αράπης, Αγγελόπουλος 10 (2), Νταμιάνοβιτς 14, Τέιλορ 12 (1), Στεφανίδης 6, Γεωργάκης 3, Κοστόφ 3 (1), Καραποστόλου 5 (1), Σίμτσακ 4. 
Category: basket | Views: 536 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-05 | Comments (0)

Οι Red Drops συμμετέχουν στην τελική δοκιμασία επιλογής της Euroleague για την συμμετοχή τους στο Final Four της Κωνσταντινούπολης και ζητούν τη ψήφο όλων των φίλων της ομάδας μας.

Όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να μπουν στο επίσημο site της Euroleague και να ψηφίσουν μέχρι την Παρασκευή την ομάδα που θέλουν να δουν στο Final Four. Μπαίνοντας λοιπόν, στη διεύθυνση http://efesdancesquareoff.euroleague.net/home.php μπορεί ο κάθε φίλαθλος να ψηφίσει μια φορά ανά 24ώρο και να βοηθήσει τις Red Drops να βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Μαζί με τις Red Drops στον διαγωνισμό συμμετέχουν οι cheerleaders των CSKA, Prokom και Zalgiris.


Views: 620 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-05 | Comments (0)

Μειώσεις μισθών κατά 22% για τους παίκτες που αγωνίζονται στην δεύτερη κατηγορία και είναι κάτω των 25 ετών αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Football League.




... Read more »

Views: 540 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-05 | Comments (0)

Απίστευτες σκηνές στην προπόνηση της Γαλατασαραϊ με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα να πιάνεται στα χέρια με τον διεθνή Βραζιλιάνο, Φέλιπε Μέλο. Με αίματα σε όλο του το πρόσωπο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο ο Ισπανός μέσος.







Στο νοσοκομείο ο Ριέρα

Μετά την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στην Γαλατασαραϊ, ο Άλμπερτ Ριέρα διανύει την χειρότερη περίοδο της καριέρας του και μετά το συμβάν της Πέμπτης τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για αυτόν.


Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Ριέρα δέχθηκε ένα εγκληματικό τάκλι από τον συμπαίκτη του Φελίπε Μέλο. Λίγο αργότερα ο Ισπανός ανταπέδωσε με παρόμοια τρόπο και ο προπονητής της Γαλατασαραϊ εκνευρισμένος έστειλε και τους δύο στα αποδυτήρια.

Ωστόσο εκεί τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Σύμφωνα με τον τούρκικο Τύπο οι δύο ποδοσφαιριστές αφηνιασμένοι όρμηξαν ο ένας στον άλλον και τα όσα ακολούθησαν περιγράφονται με σκηνές άγριας πάλης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα χτυπήματα που δέχθηκε ο Ριέρα ήταν τόσο δυνατά που ο Ισπανός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με αίματα σε όλο του ρτο πρόσωπο.

Από την πλευρά της η διοίκηση της "Τσιμ Μπομ” εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως οι δύο παίκτες θα τιμωρηθούν με βαριά "καμπάνα”.

Views: 583 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-05 | Comments (0)


Με ένα εκπληκτικό ματς ολοκληρώθηκε το ονειρεμένο ταξίδι του ΑΠΟΕΛ στο Champions League. Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε 5-2 από τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση στους "8” με ψηλά το κεφάλι! 

Γεια σου, ρε ΑΠΟΕΛάρα! (BINTEO)


Η Ρεάλ νίκησε με 5-2 το ΑΠΟΕΛ στην Μαδρίτη και πέρασε στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου. Με γκολ των Κακά, Άνχελ ντι Μαρία και Ρονάλντο που ήταν σε μεγάλα κέφια αφού σκόραρε 2 φορές φτάνοντας τα 8 τέρματα φέτος, αλλά και τον Καγεχόν που σκόραρε και αυτός για την "βασίλισσα". 

Το ΑΠΟΕΛ έκανε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και αφού έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια, πέτυχε δύο γκολ με Γκουστάβο Μαντούκα και Εστέμπαν Σολάρι, ενώ έχασε και δύο σπουδαίες ευκαιρίες. 

Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά στο ματς, χωρίς άγχος αφού η πρόκριση είχε κριθεί ήδη γι΄αυτούς μετά το 0-3 του ΓΣΠ την προηγούμενη βδομάδα. Η υπεροχή της Ρεάλ ήταν εμφανής, ενώ ο ΑΠΟΕΛ δεν έδειχνε καθόλου απειλητικός.Στο 26' βρήκε δίχτυα ο Ρονάλντο με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Μαρσέλο κάνοντας το 1-0. Οι Ισπανοί κατάφεραν στο 37΄να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Κακά να σημειώνει το όνομά του στον φωτεινό πίνακα με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής (2-0).

Το ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικό στο δεύτερο ημίχρονο.Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να βρει δίχτυα, επιβεβαιώνοντας κάποιες φωνές που έλεγαν ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερος με την παρουσία του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στην 11άδα (ο οποίος δεν έπαιξε στο πρώτο ματς ως τιμωρημένος). Ύστερα από ωραίο συνδυασμός των παικτών του ΑΠΟΕΛ, ο Αΐλτον έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στο Μαντούκα, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Κασίγιας και με ψύχραιμο αριστερό πλασέ... έγραψε το 2-1. Στο 72' μάλιστα οι Κύπριοι θα μπορούσαν να είχαν φέρει το ματς στα ίσια (όπως η ΑΕΚ πριν 10 χρόνια). Ωστόσο, η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Χαραλαμπίδη, παρά την καταπληκτική ατομική προσπάθεια που έκανε.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο αύξησε τον δείκτη του σκορ σε 3-1 ύστερα από εύστοχη απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η Ρεάλ δεν σταμάτησε εκεί και στο 80' ο Καγεχόν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Σαχίν και πέτυχε το 4-1.

Και πάλι όμως ο ΑΠΟΕΛ είχε το ψυχικό σθένος και μείωσε εκ νέου στο 82'. Ο Αντόρνο μπήκε στην περιοχή από δεξιά και ο Άλτιντοπ τον ανέτρεψε με τον Ιταλό ρέφερι της αναμέτρησης (Ρότσι) να δίνει την εσχάτη των ποινών. Ο Σολάρι ευστόχησε από τα 11 βήματα σημειώνοντας το 4-2.

Το σκορ όμως και πάλι άλλαξε σε λίγα λεπτά. Ο Ντι Μαρία, έπιασε ένα εξαιρετικό σκάψιμο έξω από την περιοχή σε αντεπίθεση της Ρεάλ, ο Πάρντο ήταν εκτός θέσης και έτσι έγινε το 5-2, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.


ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο (46' Καγεχόν), Γκρανέρο, Νουρί Σαχίν, Κακά, Χαμίτ Αλτιντόπ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (55' Ντι Μαρία).

... Read more »

Category: football | Views: 522 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-05 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz