Saturday, 2024-04-27, 11:12 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 1 » ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
9:21 PM
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
Στο άδειο ΟΑΚΑ οι "πράσινοι” πάλεψαν και πήραν τους τρεις πολύτιμους, για την συνέχεια, βαθμούς της νίκης κόντρα στον φορμαρισμένο Άρη, που έπαιξε το... τελευταίο του χαρτί για είσοδο στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 59΄ λόγω της αποβολής του Σπυρόπουλου, κατάφερε να νικήσει με 1-0 τον Άρη με σκόρερ τον Ρούντολφ (82΄)!


Δεν είναι ψέμα, νίκησε με Ρούντολφ!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ- ΑΡΗΣ 1-0

Μπορεί το μυαλό στον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στα διοικητικά, αλλά οι παίκτες του Φερέιρα έδειξαν διάθεση και νίκησαν τον Άρη με 1-0. Μπορεί το Τριφύλλι να μην έχασε τις πολλές φάσεις, αλλά όρεξη υπήρχε, όπως φυσικά και από την πλευρά των φιλοξενούμενων οι οποίοι προσπαθούν να μπουν έστω και τελευταία στιγμή στα play offs. Στο 60’ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Σπυρόπουλος αντέδρασε στα «γαλλικά» του Γιαννιώτα πιάνοντας τον από τον λαιμό και αντίκρισε δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα του Σιδηρόπουλο.Φάσεις υπήρχαν και από τις δυο πλευρές αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ! Στο 82΄ ο Κουίνσι ανέβηκε από τα αριστερά, είδε τον Ρούντολφ στην περιοχή του Βελλίδη και ο Ούγγρος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άρη χαρίζοντας τη νίκη στο Τριφύλλι αλλά και πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ για την σεζόν.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (65’ Ρούντολφ), Ζέκα (75’ Μαρίνος), Κουίνσι, Κλέιτον (65’ Νίνης).

Άρης (Μανουέλ Μασάδ): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Περέιρα, Φατί, Καζναφέρης (46’ Γιαννιώτας), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (65’ Πρίττας), Ούμπιντες, Τσουκάνης (46’ Κατίδης).


Category: football | Views: 521 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz