Saturday, 2024-04-20, 3:10 AM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » April » 01
Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-0 χάρη στο γκολ του Κούτσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και το σουτ του Κούρντι στο 90'.

Παπαδόπουλος

ΠANΙΩΝΙΟΣ- ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-0

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Όμο, Κουρντι, Σιόβας, Μενδρινός (Κουλουχέρης 91'), Ρόκας, Ρόβας, Πιερ, Σάμαρης, Κούτσι, Ντιμπαλά (Πετκάκης 80'),

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Μεντί Τόμας (Ζαουί 82'), Λισγάρας, Ζησόπουλος, Σουμπίνιο, Φαβάλι, Πόποβιτς (Μαχαίρας 85'), Βιάνα (Βασιλείου 74'), Παπαδόπουλος.

Σκόρερ: Κούτσι (50' πέναλτι), Κούρντι (σουτ 90')


Το γκολ του Θοδωρή Βασιλακάκη αποδείχθηκε "χρυσό" για την Skoda Ξάνθη ώστε να φθάσει στο πολυπόθητο γι' αυτήν "τρίποντο" της νίκης επί της φιλότιμης Δόξας Δράμας στα Πηγάδια. 

... Read more »

Category: football | Views: 557 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-01 | Comments (0)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Πολύ σκληρός για να "πεθάνει" αποδείχθηκε ο Εργοτέλης ο οποίος με δέκα παίκτες έκανε το 0-2, 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο. Με εννέα παίκτες τελείωσαν οι "κιτρινόμαυροι" μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γιαλούση

ΣΟΚ με Γιαλούση!

Ο Οικονόμου χτύπησε άθελά του με το γόνατο τον Γιαλούση στο κεφάλι και στο 80' ο παίκτης του Εργοτέλη σωριάστηκε στο έδαφος. Το ιατρικό επιτελείο των Κρητικών πήγε πάνω από τον ποδοσφαιριστή και του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο εκτός γηπέδου.

Σκόρερ: Γιοβάνοβιτς (74', Εργοτέλης), Κατσικοκέρης (80', Εργοτέλης)-Αναστασάκος (51' πεν. Ατρόμητος), Μήτρογλου (64' πεν. Ατρόμητος)

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Κυριακίδης (58' Λεάλ), Φραγκουλάκης, Μπέτο (73' Χάντι), Καρέλης (51' Πίρσον), Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Νάστος, Φυτανίδης, Τομάς, Γιαννούλης (64' Γιαννούλης), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (73' Καραγκούνης), Επστάιν, Σφιακιανάκης, Αναστασάκος, Καραμάνος (59' Μήτρογλου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ- ΟΦΗ 2-2

Ο Αστέρας προηγήθηκε δύο φορές όμως ο ΟΦΗ απάντησε ισάριθμες, για να έρθει το 2-2 στην Τρίπολη. Εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες των Αρκάδων για είσοδο στα πλέι οφ.

Σκόρερ: Βάντο (12' αυτογκόλ), Φρανκού (37') / Μάντζιος (31'), Παπουλής (73')

Οι συνθέσεις των ομάδων

... Read more »

Category: football | Views: 529 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-01 | Comments (0)

Εντός έδρα... γκέλα για τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Βίλα και Γεωργίου σκόραραν για τους φιλοξενούμενους. Μείωσε στο 71' ο Παπάζογλου.
Σε ένα κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, για διαφορετικούς λόγους, η Κέρκυρα ήρθε ισόπαλη με την ΑΕΚ. 

Τελικά τον έσωσε η... Παναγία!

ΠΑΟΚ- ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2

Οι φιλοξενούμενοι στηρίχθηκαν στο πολυπρόσωπο κέντρό τους και την άμυνά τους και ευτύχησαν να σκοράρουν σε δύο αντεπιθέσεις (7΄ με Βίλα και 70΄με Γεωργίου), εκμεταλλευόμενοι και τα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ και μένει ουσιαστικά στη κατηγορία. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει με σουτ του Παπάζογλου στο 71'.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Τσουκαλάς (73΄ Παναγιωτούδης), Λάζαρ, Γεωργιάδης (65΄ Νιμανί), Σαλπιγγίδης, Γιάννου (57΄ Παπάζογλου), Αθανασιάδης

ΠΑΣ Γιάννινα (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ντάσιος (90'+ Πατσατζόγλου), Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος (74΄ Τζανής), Μπεσέρα, Βίλα, Ανδράλας, Γεωργίου (90' + Γιάκος), Ζαμπρέλα, Βάντερσον


ΚΕΡΚΥΡΑ- ΑΕΚ 2-2

Η Κέρκυρα δίνει μάχη για την παραμονή και η ΑΕΚ για τα πλέι οφ. Οι Κιτρινόμαυροι δεν ήταν καλύτεροι στο σύνολο του αγώνα σε αντίθεση με τους Φαίακες που στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού να έχουν την πρωτοβουλία και την πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Το σκορ άνοιξαν νωρίς οι γηπεδούχοι στο 14' εκτέλεσαν κόρνερ και ο Οσμάν με κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, με την ΑΕΚ να γλυτώνει το πέναλτι αλλά όχι και το γκολ. 3 λεπτά κράτησε η χαρά για τους Φαίακες όταν ο  Λεονάρντο από τα δεξιά, βγάζει σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο Κλωναρίδης με φόρα πηδάει στο Θεό και καρφώνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκαλίνοβιτς, φέρνοντας το ματς στα ίσα. Ο Λυμπερόπουλος κάνει το 1-2 στο 37', ο οποίος με καρφωτό σουτ "τρυπάει" τον Γκαλίνοβιτς και πετυχαίνει το 7ο γκολ στην σεζόν. Μέχρι την λήξη του αγώνα η Κέρκυρα είχε ανέβει σχεδόν όλη από το μισό της σέντρας και πάνω, με την ΑΕΚ να αμύνεται πολύ καλά και να μην επιτρέπει καμία φάση στους γηπεδούχους. Τα πέντε λεπτά καθυστέρησης ανάγκασαν την Κέρκυρα να βγει όλη μπροστά για τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 94' έγινε βαθιά μπαλιά στην περιοχή της ΑΕΚ ο Μαζνόβ με κεφαλιά έδωσε την μπάλα στον Τσίγκα στα αριστερά της περιοχής της Ένωσης, ο τελευταίος έκανε πέρασε τον Αργυρίου και με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Κωνσταντόπουλο που δεν αντέδρασε και το τελικό σκορ έγραψε 2-2.

... Read more »

Category: football | Views: 491 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-01 | Comments (0)

Στο άδειο ΟΑΚΑ οι "πράσινοι” πάλεψαν και πήραν τους τρεις πολύτιμους, για την συνέχεια, βαθμούς της νίκης κόντρα στον φορμαρισμένο Άρη, που έπαιξε το... τελευταίο του χαρτί για είσοδο στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 59΄ λόγω της αποβολής του Σπυρόπουλου, κατάφερε να νικήσει με 1-0 τον Άρη με σκόρερ τον Ρούντολφ (82΄)!


Δεν είναι ψέμα, νίκησε με Ρούντολφ!
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ- ΑΡΗΣ 1-0

Μπορεί το μυαλό στον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στα διοικητικά, αλλά οι παίκτες του Φερέιρα έδειξαν διάθεση και νίκησαν τον Άρη με 1-0. Μπορεί το Τριφύλλι να μην έχασε τις πολλές φάσεις, αλλά όρεξη υπήρχε, όπως φυσικά και από την πλευρά των φιλοξενούμενων οι οποίοι προσπαθούν να μπουν έστω και τελευταία στιγμή στα play offs. Στο 60’ ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Σπυρόπουλος αντέδρασε στα «γαλλικά» του Γιαννιώτα πιάνοντας τον από τον λαιμό και αντίκρισε δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα του Σιδηρόπουλο.Φάσεις υπήρχαν και από τις δυο πλευρές αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ! Στο 82΄ ο Κουίνσι ανέβηκε από τα αριστερά, είδε τον Ρούντολφ στην περιοχή του Βελλίδη και ο Ούγγρος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άρη χαρίζοντας τη νίκη στο Τριφύλλι αλλά και πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ για την σεζόν.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (65’ Ρούντολφ), Ζέκα (75’ Μαρίνος), Κουίνσι, Κλέιτον (65’ Νίνης).

Άρης (Μανουέλ Μασάδ): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Περέιρα, Φατί, Καζναφέρης (46’ Γιαννιώτας), Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (65’ Πρίττας), Ούμπιντες, Τσουκάνης (46’ Κατίδης).


Category: football | Views: 520 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-01 | Comments (0)

Πανηγυρίζει και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο Ολυμπιακός καθώς νίκησε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό που "καίγόταν” για βαθμούς με 0-1 με γκολ του Μιραλάς.


Με το 19ο γκολ του Μιραλάς στη φετινή Superleague ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παναιτωλικού και κατέκτησε το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Το γκολ μάλιστα δεν άργησε να έρθει, όταν ο Μακούν τροφοδότησε τον Μιραλάς και εκείνος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Τσενάμο και άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό.





Οι συνθέσεις των ομάδων:


Παναιτωλικός (Τάκης Λεμονής): Τσενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ντολεζάι, Άντι (62' Ακαλέ), Μητρόπουλος (86' Καραμαλίκης), Σιόντης, Ρότσα, Καμαρά, Θεοδωρίδης (62' Φερνάντες), Χαριστέας.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης (46' Μοδέστο), Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης, Μακούν (78' Φουστέρ), Αμπντούν (83'), Καζίμ-Ρίτσαρντς, Μιραλάς.


Category: football | Views: 513 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-01 | Comments (0)

ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΠΑΣ ΚΑΘΩΣ ΝΙΚΗΣΕ 1-2 ΤΟΝ ΠΑΟΚ- ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ- ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ ΑΕΚ



Skoda Ξάνθη- Δόξα Δράμας 1-0 
Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-2
Εργοτέλης -Ατρόμητος 2-2
Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-0
Παναθηναϊκός - Άρης 1-0
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-1
Κέρκυρα–ΑΕΚ 2-2 
ΠΑΟΚ–ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΟ
Category: football | Views: 541 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-01 | Comments (0)

Μόνη πρώτη έμεινε η Βέροια η οποία νίκησε με 2-0 την Αναγέννηση Επανομής. Η Παναχαϊκή επικράτησε με 2-0 της ΑΕΛ, ενώ ο Πανθρακικός έμεινε στο 0-0 στον Εύοσμο.




 

Category: football | Views: 503 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-01 | Comments (0)

Την κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου με 26 βαθμούς μοιράζονται Πανηλειακός και Απόλλων Σμύρνης μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής της Football League 2.

 

Ο Πανηλειακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 εντός έδρας με την Προοδευτική, ενώ ο Απόλλωνας επικράτησε με 2-1 του Ρούβα στην Ριζούπολη. Ο Κεραυνός Γλυφάδας που νίκησε με 3-1 την Καλαμάτα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ Αστέρας Μαγούλας και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Η Ζάκυνθος είχε ρεπό, ενώ την Δευτέρα (2/4) στη Νίκαια θα γίνει η αναμέτρηση του ΠΑΟ Ρουφ με τον Ηλυσιακό (16.00).

Στον 2ο όμιλο ο Ηρακλής συνέχισε την ανοδική του πορεία καθώς επικράτησε του Οδυσσέα Αναγέννησης με 1-0 στις Σέρρες, ενώ ο Εθνικός Γαζώρου αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο Τύρναβος πήρε το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου (1-0), ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0) του Βατανιακού, όπως και η Δόξα Κρανούλας του Τηλυκράτη Λευκάδας (1-0). Απόλλων Καλαμαριάς και Αετός Σκύδρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Κυριακή (1/4)

Πανηλειακός-Προοδευτική 1-1

Απόλλων Σμύρνης-Ρούβας 2-1

Αστέρας Μαγούλας-Χανιά 2-2

Κεραυνός Γλυφάδας-Καλαμάτα 3-1

... Read more »

Category: football | Views: 596 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-04-01 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz