Sunday, 2024-04-28, 4:35 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 17 » ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΟΚ!
8:37 PM
ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε νικητής στον τελικό των... Δικεφάλων κόντρα στην ΑΕΚ! Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 26-24 στο ματς της Πάτρας και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου!!!



Ο ''Δικέφαλος'' του Βορρά ήταν ανώτερος από την Ένωση σε όλο τη διάρκεια της αναμέτρησης! Στα καθοριστικά σημεία του ματς πήρε το προβάδισμα και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη με 26-24!

Σε έναν αγώνα με δραματική εξέλιξη και την κερκίδα να δίνει τρελό ρυθμό ο ΠΑΟΚ νίκησε στο φινάλε την ΑΕΚ, έστω κι αν έπαιζε από το 24:55 δίχως τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα, τον Θανάση Τσακίρη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπακαούκας έδωσε στην ΑΕΚ προβάδισμα δύο γκολ (3-5) στα 08:50. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ πίεσε στην άμυνα, ενώ ταυτόχρονα βρήκε λύσεις στην επίθεση του και με σερί 4-0 με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Τσακίρη προηγήθηκε με 13-9 στα 23:59. Το πρώτο 30λεπτο ολοκληρώθηκε 14-11 επί της ΑΕΚ με τον Τσακίρη να σημειώνει γκολ στην εκπνοή.

Πριν την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, όπου έκαναν ανταλλαγή φωτοβολίδων. Υπήρξε μάλιστα και τραυματίας ένας  οπαδός της Ένωσης ο οποίος γλίστρησε και έπεσε από ύψος 4 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.



Τα δεκάλεπτα: 4-5, 11-9, 14-11, 16-15, 20-20, 26-24



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΚ (Αρβανίτης): Καφάτος, Μπακαούκας, Γεωγιάδης, Γιαννόπουλος, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Κόντης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης, Ζάχαρης, Παπαδόπουλος, Μαξίμοβιτς.

ΠΑΟΚ (Υετίων): Γουργούμης, Κνέζεβιτς, Ιωαννίδης, Πίτσιος, Σαουλίδης, Τσακίρης, Ανγκελόφσκι, Παλάσκας, Τάτσης, Σεβαστίδης, Κοκώνης, Κεσίδης, Πετρίδης, Π. Αποστολίδης






Category: handball | Views: 466 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz