Thursday, 2024-03-28, 2:02 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 17


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-1




Οδυνηρή ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 3-1 και πλέον θέλουν συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική για να παίξουν στα πλέι άουτ.


Για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό στην Α2, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μαζέψει τουλάχιστον ένα βαθμό περισσότερο από τους Πατρινούς. Κοινώς, με "καθαρές" νίκες και των δύο ομάδων, η διαφορά τους θα διατηρηθεί στους 7 βαθμούς και το "τριφύλλι" θα οδηγηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2.

Αν ο Εθνικός "κόψει" βαθμούς από την ΕΑΠ (κάτι που δεν τον συμφέρει, καθώς ενδεχομένως να εμπλακεί και αυτός στα πλέι άουτ), τότε θα έχουμε πλέι άουτ μεταξύ Παναθηναϊκού και ΕΑΠ, ενώ σε μία μόνο περίπτωση (νίκη ΕΑΠ με 3-2 και νίκη Παναθηναϊκού με 3-0 ή 3-1) θα συμμετέχει και ο Εθνικός.

Στα του αγώνα Εθνικός - Παναθηναϊκός, οι "πράσινοι" ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα δύο πρώτα σετ, κατάφεραν να πάρουν το δεύτερο, αλλά στη συνέχεια "λύγισαν" από την κούραση και ηττήθηκαν με 3-1.

Τα σετ: 26-24, 26-28, 25-20, 25-17


Category: volei | Views: 507 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)

Σοκ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου μεταξύ της Τότεναμ και της Μπόλτον. Ο Φαμπρίς Μουάμπα έπεσε ξαφνικά αναίσθητος στο χορτάρι, οι γιατροί προσπάθησαν για ένα δεκάλεπτο να τον επαναφέρουν και ο παίκτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. Το ματς διεκόπη οριστικά στο 42'.

Αγωνία για Μουάμπα

Ήταν στο 42` όταν ο μέσος των Τρότερς έπεσε στο γρασίδι. Αμέσως μαζεύτηκαν τριγύρω του οι παίκτες και μπήκαν και τα δύο ιατρικά επιτελεία... Από τις κινήσεις όλων, το θέμα έδειχνε σοβαρό. Στο γήπεδο μπήκε και ο προπονητής της Μπόλτον, Όουεν Κόιλ, ο οποίος ήθελε να δει με τα μάτια του τι έγινε. Τελικά, αφού οι γιατροί έμειναν κάποια λεπτά από πάνω του, ο διαιτητής Χάουαρντ Γουέμπ σφύριξε και οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια, την ώρα που ο Μουάμπα έφευγε με το φορείο.

 Το γήπεδο είχε παγώσει και μόνο σε ένα σημείο οι φιλοξενούμενοι οπαδοί φώναξαν το όνομα του παίκτη. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάστασή του, για ό,τι προκύψει, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση... Κάποιοι κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή, άλλοι για επιληπτικό σοκ.


Δείτε το video με την κατάρρευση του Μουάμπα.




Category: football | Views: 578 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)


Η ΑΕΚ τη γλίτωσε στο παρά πέντε στην Τρίπολη. Ο Λεονάρντο ισοφάρισε 1-1 στο 86΄ τον Αστέρα που προηγήθηκε στο 54΄ με Ναβάρο.


Τα γκολ του αγωνα:

Οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και ο Ναβάρο με ψύχραιμο πλασέ μετά την ασίστ του Ροζέριο άνοιξε το σκορ στο 54' (1-0)

Ο Κλωναρίδης με εξαιρετική ατομική προσπάθεια πάσαρε στον Λεονάρντο και ο Βραζιλιάνος με το όγδο φετινό του τέρμα έφερε το ματς στα ίσα στο 86'. (Ο Αστέρας έπαιζε με 10 παίκτες αφού ο Περόνε τραυματίστηκε και ήταν εκτός γηπέδου)



Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπουρής, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Χουανίτο, Μάρτινς (91' Χούλι), Σολάκης (46' Περόνε), Ράγιος (50' Μπρέσκα), Ναβάρο.

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας, Μανωλάς, Κοντοές, Καράμπελας, Μάκος (63' Φούντας), Καφές, Χοσέ Κάρλος (75' Γκερέιρο), Λεονάρντο, Σιαλμάς (69' Κλωναρίδης), Λυμπερόπουλος.


Category: football | Views: 591 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)


ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ 76-70


Μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι που έγινε στην Κρήτη, το Ρέθυμνο πέτυχε την 14η νίκη του στο πρωτάθλημα νικώντας με 76-70 τον Κολοσσό και καλύπτοντας τη διαφορά του α' αγώνα.







Τα δεκάλεπτα: 18-13, 36-36, 55-56, 76-70




ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ- ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 61-69

Aγχώθηκε, αλλά δραπέτευσε ο Ίκαρος


Ο Ηλυσιακός κατάφερε να απειλήσει στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ίκαρος Καλλιθέας που είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς την απαραίτητη ψυχραιμία επικράτησε με 61-69.

Τα δεκάλεπτα: 19-25, 32-38, 48-52, 61-69



ΜΑΡΟΥΣΙ- ΑΡΗΣ  69-90

Συνεχίζει το σερί


Μόνο στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο Άρης στο Μαρούσι, αλλά τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέρασε με νίκη από το κλειστό του Αγίου Θωμά με 90-69.
Category: basket | Views: 531 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)


Ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε νικητής στον τελικό των... Δικεφάλων κόντρα στην ΑΕΚ! Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 26-24 στο ματς της Πάτρας και πανηγύρισαν την κατάκτηση του Κυπέλλου!!!



Ο ''Δικέφαλος'' του Βορρά ήταν ανώτερος από την Ένωση σε όλο τη διάρκεια της αναμέτρησης! Στα καθοριστικά σημεία του ματς πήρε το προβάδισμα και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη με 26-24!

Σε έναν αγώνα με δραματική εξέλιξη και την κερκίδα να δίνει τρελό ρυθμό ο ΠΑΟΚ νίκησε στο φινάλε την ΑΕΚ, έστω κι αν έπαιζε από το 24:55 δίχως τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα, τον Θανάση Τσακίρη.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπακαούκας έδωσε στην ΑΕΚ προβάδισμα δύο γκολ (3-5) στα 08:50. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ πίεσε στην άμυνα, ενώ ταυτόχρονα βρήκε λύσεις στην επίθεση του και με σερί 4-0 με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Τσακίρη προηγήθηκε με 13-9 στα 23:59. Το πρώτο 30λεπτο ολοκληρώθηκε 14-11 επί της ΑΕΚ με τον Τσακίρη να σημειώνει γκολ στην εκπνοή.

Πριν την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, όπου έκαναν ανταλλαγή φωτοβολίδων. Υπήρξε μάλιστα και τραυματίας ένας  οπαδός της Ένωσης ο οποίος γλίστρησε και έπεσε από ύψος 4 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.



Τα δεκάλεπτα: 4-5, 11-9, 14-11, 16-15, 20-20, 26-24



ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΕΚ (Αρβανίτης): Καφάτος, Μπακαούκας, Γεωγιάδης, Γιαννόπουλος, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Κόντης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Τσαούσης, Ζάχαρης, Παπαδόπουλος, Μαξίμοβιτς.

ΠΑΟΚ (Υετίων): Γουργούμης, Κνέζεβιτς, Ιωαννίδης, Πίτσιος, Σαουλίδης, Τσακίρης, Ανγκελόφσκι, Παλάσκας, Τάτσης, Σεβαστίδης, Κοκώνης, Κεσίδης, Πετρίδης, Π. Αποστολίδης






Category: handball | Views: 461 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)



ΑΡΗΣ - ΟΦΗ 1-0


Με την όμορφη κεφαλιά του Νίκου Λαζαρίδη στο 73' μετά από σέντρα του Νέτο, ο Άρης πήρε τους τρεις βαθμούς σε ένα παιχνίδι που δεν μπορεί να τύχει καμίας κριτικής, καθώς οι φάσεις σε όλο το 90 λεπτό ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Η ομάδα του Μανουέλ Μασάδο δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, αλλά το ίδιο ίσχυσε και για την αντίστοιχη του Νίκου Αναστόπουλου. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επικράτησε τελικά ο ελαφρώς καλύτερος με τον Νίκο Λαζαρίδη να λυτρώνει για μία ακόμα φορά συμπαίκτες και οπαδούς.




Οι συνθέσεις
Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας (46' Καπετάνος), Σολτάνι (46' Γιαννιώτας), Καστίγιο (69' Κανούλας), Φατί, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Ουμπίδες, Τσουκάνης, Ακόστα.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Σαχσανίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Καμπάνταης (61' Μάντζιος), Μπόντορ, Γεωργίου, Σόουζα, Παπουλής, Λόπεθ (80' Σίσιτς), Λόπεζ (70' Ουκάρ).
Category: football | Views: 533 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)






ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ- 1-0 

Το ντέρμπι της "ουράς" έβγαλε νικητή τον Εργοτέλη και έδωσε βαθμολογική ανάσα στην Κρητική ομάδα. Το γκολ ήρθε στο 58' από όμορφη σέντρα του Κουτσιανικούλη και κεφαλιά του Λεάλ, η μπάλα μπήκε στα δίχτυα και ο Εργοτέλης έκανε το 1-0 επί της Κέρκυρας. 

Δείτε το γκολ του αγώνα


Οι συνθέσεις των ομάδων
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Σίλβα Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Μπούντιμιρ (71' Κατσικοκέρης), Ολίσε (78' Μπέτο), Κουτσιανικούλης, Λεάλ.

Κέρκυρα (Χάβι Γκράθια): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (68' Μίχος), Μαϊστόροβιτς, Βέντσελ, Κοντοδήμος, Ερίθε, Οσμάν (64' Μαζνόφ), Γραμμόζης, Μαρτίν, Καραλής, Καλαντζής.
Category: football | Views: 541 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας απαγόρευσε τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες στις εξέδρες των γηπέδων, όμως αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ιδιαίτερα φανατικούς στη γειτονική χώρα ποδοσφαιρόφιλους.

Αυτοί μάλιστα που έδειξαν με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους σε αυτό το μέτρο ήταν οι φίλοι της Εσκίσεχιρσπορ, οι οποίοι στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στη Μπούρσασπορ απέδειξαν ότι δεν περνάνε αυτά!

Συγκεκριμένα, άνοιξαν ένα γιγαντιαίο πανό το οποίο είχε δεκάδες τρύπες και μέσα από αυτές άναψαν καπνογόνα για να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ ακολούθησαν συνθήματα και τραγούδια μετά το κατέβασμα του πανό.

"Υπάρχει πρόβλημα;" έγραφε το πανό, και το σίγουρο είναι ότι οι παράγοντες πήραν το μήνυμα των οπαδών.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:


Category: football | Views: 553 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)


O Oλυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι «αιωνίων» για τους Νέους Κ-20 των υποδομών της Super League, επικρατώντας με 1-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Με σέντρα του Διαμαντάκου και... παρεμβολή του δεξιού αμυντικού του «τριφυλλιού», Νίκου Μαρινάκη το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης!


 


Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 58`, όταν μετά από σέντρα του Διαμαντάκου, η μπάλα βρήκε στον Μαρινάκη, άλλαξε πορεία και κατέληξε σα δίχτυα του Ταμπάκη. Μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός κλείστηκε, οι «πράσινοι» δημιούργησαν κάποιες φάσεις, αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Παρά την ήττα, η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κόι (77' Μαραθιανός), Χουχούμης (46' Μπρούνο), Λαγός, Δώνης, Κασαπάκης, Κουσίδης, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης (85' Μουζακίτης).

Ολυμπιακός: Κουτεσιώτης, Σιώπης, Λυκογιάννης, Ρουγκάλας, Σούλης, Κοτσαρίδης, Σταμογιάννος (62' Γκίνο), Ιωαννίδης (77' Μπάρκερ), Διαμαντάκος, Γκόγκιτς (24' Βουτσιώτης), Βέργος.



Category: football | Views: 541 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)

Η ώρα για το κυριακάτικο ντέρμπι των "αιωνίων" πλησιάζει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτιαξε ένα βίντεο -το οποίο θα προβληθεί και από τα μάτριξ του γηπέδου- ζητώντας από τους οπαδούς να έχουν κόσμια συμπεριφορά.






Στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο υπάρχουν πλάνα από ένδοξες στιγμές του παρελθόντος, γκολ από την τρέχουσα σεζόν και τον κόσμο του "τριφυλλιού", ενώ το μύνημα της διοίκησης προς τον κόσμος είναι: "Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός, 
Προστατεύστε την έδρα μας, την ιστορία μας, την ομάδα μας".

Category: football | Views: 528 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)

Το μπάχαλο συνεχίζεται με τον ΟΦΗ να ζητάει από την ΕΠΟ να αναβάλει ξανά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του κυπέλλου και να τονίζει πως: " η ανατροπή αυτή επιβάλλεται ουσιαστικά από μια ΠΑΕ που έχει ήδη αποκλεισθεί από το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας". Διαβάστε όσα είχαν προηγηθεί με την επίθεση του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ, μετά την ανακοίνωση της για εκ νέου ορισμού του αγώνα ύστερα από το αίτημα του Παναθηναϊκού.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Στις 13-3-2012 το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός-ΟΦΗ που αρχικά είχε ορισθεί να γίνει στις 21-3-12. Η ΠΑΕ ΟΦΗ άλλαξε όλο το αγωνιστικό της πρόγραμμα και όχι μόνο (π.χ. κλείσιμο ξενοδοχείου, αεροπορικών εισιτηρίων, προπονητικό πρόγραμμα κ.λ.π.).

Όπως εύκολα μπορεί ν αντιληφθεί ο καθένας, ένας τόσο σημαντικός αγώνας όπως είναι αυτός της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας απαιτεί ανάλογη προετοιμασία των παικτών και γενικότερα της ομάδας μας.

Το γεγονός ότι σήμερα τελείως αυθαίρετα, πέρα από κάθε λογική η επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΟ έρχεται να ανατρέψει την απόφαση του Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και να ορίσει ξανά το παιχνίδι στην ίδια ημερομηνία (21-3-12) αποτελεί μια άνευ προηγουμένου καταστρατήγηση των ποδοσφαιρικών κανόνων.

Ειδικά μάλιστα όταν η ανατροπή αυτή «επιβάλλεται ουσιαστικά από μια ΠΑΕ που έχει ήδη αποκλεισθεί από το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και ουδεμία επίπτωση για την ίδια έχει ο χρόνος που έχει επιλεγεί η διεξαγωγή του αγώνα και η οποία αποσκοπεί στη δημιουργία εντυπώσεων ενόψει δικών της αγωνιστικών υποχρεώσεων».

Για το λόγο αυτό ζητάμε άμεσα την ανάκληση του ορισμού του αγώνα Ολυμπιακός –ΟΦΗ στις 21-3-12, γιατί ουσιαστικά μεσολαβούν μόνο δύο εργάσιμες ημέρες για το συγκεκριμένο ματς.


Είναι προφανές ότι η ανατροπή της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΟ στιγματίζει το θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας και δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά».
Category: football | Views: 489 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-17 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz