Monday, 2024-05-06, 2:13 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » football

Νέα και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ λίγες ημέρες πριν τη ΓΣ που θα κρίνει το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ. Η εφορία με εξώδικο καλεί την Ένωση να καλύψει άμεσα το χρέος 1.250.000 ευρώ για τη ρύθμιση του άρθρου 44, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν το κάνει θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της






Ο "βραχνάς" ενός τεράστιου χρέους που θεωρούσαν στην ΑΕΚ ότι έχουν ρυθμίσει, ίσως επανέλθει. Η προηγούμενη διοίκηση δεν κάλυψε τη δόση του άρθρου 44 που έληγε τον Δεκέμβρη και η εφορία καλεί την ΠΑΕ μέσω εξώδικου να προχωρήσει άμεσα σε εξόφληση.

Αν δεν συμβεί αυτό άμεσα τότε η ΦΑΕΕ Αθηνών απειλεί την Ένωση ότι θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος της. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί σε κίνδυνο η ευνοϊκή για την ΑΕΚ ρύθμιση.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να κερδίσουν λίγο χρόνο ώστε να γίνει η Γενική Συνέλευση στην οποία περιμένουν την πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά την αναγκαιότητα να συνεχίστεί η ρύθμιση του άρθρου 44 και έχει ως πρώτη προτεριαότητα να εξοφληθεί η δόση του 1.250.000 ευρώ.

Category: football | Views: 495 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (0)

Η ανακοίνωση κατά της διαιτησίας που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκάλεσε την παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ο οποίος άσκησε πειθαρχική δίωξη.


Μετά το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία και μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση.

Ο Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

"Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο."

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό:

"Κύριοι είμαστε αναγκασμένοι να σας ξεμπροστιάσουμε μετά από ακόμη μία ολοφάνερη αλλοίωση αποτελέσματος, όπως αυτή στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου από έναν ανεπαρκή και «λίγο» διαιτητή, όπως ο Θανάσης Γιάχος, αλλά και ο βοηθός του Αλέξανδρος Γρεβένης. 

Μέχρι σήμερα σεβαστήκαμε, περισσότερο από ότι έπρεπε, τους θεσμούς και τις αρχές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αποδείχθηκε ότι κάναμε τεράστιο λάθος. Δεν το προτιμάτε. Δεν το θέλετε. Εμείς πεισματικά αρνηθήκαμε έως σήμερα να αναζητήσουμε «άλλους δρόμους», που μάλλον όμως εσείς προτιμάτε. Βλέπετε, ίσως να σας αρέσουν οι «καμένοι φούρνοι» και τα ανώνυμα χτυπήματα. 

Σε μια διαδικασία έξι αγώνων στους οποίους παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά κυρίως διακυβεύονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, όταν το αποτέλεσμα δύο αγώνων το διαμορφώνει ο ίδιος διαιτητής αυτομάτως αναδεικνύεται ως ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής. Όμως, έτσι θέλετε να είστε και να φέρεστε. Να είστε εσείς οι πρωταγωνιστές και όχι οι ποδοσφαιριστές. Ζείτε για να κλέβετε τη δόξα και τον ιδρώτα των αληθινών πρωταγωνιστών. 

Αν ο Γιάχος και ο Γρεβένης δεν είδαν την παράβαση, που παραδέχθηκε προς τιμήν του δημοσίως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Cedric Kante πάνω στον Γιώργο Φωτάκη, από τόσο κοντινή απόσταση, καλύτερα να «κρεμάσουν» σήμερα κιόλας τη σφυρίχτρα τους. 

Προκαλούμε ανοικτά την ΚΕΔ να ορίσει στα δύο επόμενα παιχνίδια των Playoffs ανάλογους διαιτητές χαμηλού σθένους και με ανεπαρκή έως μηδαμινή προσωπικότητα. Ξέρουμε ότι έχει δεκάδες τέτοιους στους πίνακες της."

Πηγή:Newsit.gr


Category: football | Views: 504 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-15 | Comments (0)


Σε αγώνα για τη δεύτερη κατηγορία πρωταθλήματος στο Ισραήλ είδαμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 
Δείτε το βίντεο.


foul από kokoretsi

Ποιος θα περίμενε ότι στο ματς Χάποελ Ρα' Ανανά(!) εναντίον της Χάποελ Ραμάτ Τζαν θα βλέπαμε ένα τέτοιο γκολ. Κι όμως τρεις ποδοσφαιριστές συνεννοήθηκαν μεταξύ τους και εφάρμοσαν τέλεια το σχέδιο τους.

Πηγή:Sport24.gr
Category: football | Views: 635 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-1 την Μαγιόρκα και τερμάτισε με 100 βαθμούς, ενώ η Μάλαγα πήρε την 4η θέση και θα παίξει προκριματικά Champions League. Υποβιβάστηκε η Βιγιαρεάλ.
 

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 4-1 την Μαγιόρκα και τερμάτισε με 100 βαθμούς, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το ένα από τα 4 και έφτασε τα 46.

Δύο τέρματα πέτυχε ο Μεσούτ Εζίλ και ένα ο Καρίμ Μπενζεμά για την "βασίλισσα", η οποία έτσι πήρε τίτλο με 9 βαθμούς περισσότερους από την Μπαρτσελόνα.

Η Μάλαγα νίκησε 1-0 την Χιχόν με γκολ του Ροντόν και τερμάτισε στην 4η θέση έτσι θα παίξει στα προκριματικά του Champions League.

H Ατλέτικο έμεινε 5η, ενώ νίκησε με 1-0 την Βιγιαρεάλ, η οποία υποβιβάστηκε, καθώς την προσπέρασαν Σαραγόσα και Ράγιο Βαγεκάνο.

Ατλέτικο και Λεβάντε θα παίξουν στο Europa League και αν κατακτήσει το κύπελλο η Μπιλμπάο θα τις ακολουθήσει, αλλιώς αν το πάρει η Μπαρτσελόνα αυτή που θα το κάνει θα είναι η Οσασούνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 38ης αγωνιστικής:

Σοθιεδάδ - Βαλένθια 1-0 (64' Γκριεζμάν)

Μπέτις - Μπαρτσελόνα 2-2 (71' και 75' Ρουμπέν Κάστρο / 9' Μπουσκέτς, 92' Κεϊτά)

Χετάφε - Σαραγόσα 0-2 (58' πέν. Απόνιο, 90' Έλντερ Ποστίγκα)

Λεβάντε - Μπιλμπάο 3-0 (45' και 67' Γκεζάλ, 88' πέν. Φαρινός)

... Read more »

Category: football | Views: 589 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Με γκολ του Αΐτ Φανά στο 94' η Μονπελιέ νίκησε 1-0 την Λιλ και βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Έμεινε στο -3 η Παρί Σεν-Ζερμέν που ελπίζει σε θαύμα!

Η Μονπελιέ βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς νίκησε με 1-0 την Λιλ στο "Μοσόν".

Ήρωας ήταν ο Αΐτ Φανά, καθώς χάρισε την νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 94', έτσι διατηρήθηκε στο +3 από την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η Παρί επικράτησε με 3-0 της Ρεν χάρη σε χατ-τρικ του Νενέ, αλλά για να πάρει τον τίτλο πρέπει την τελευταία αγωνιστική να γίνει θαύμα.

Την τελευταία αγωνιστική λοιπόν η Μονπελιέ παίζει στην έδρα της Οσέρ, οποία όμως είναι αδιάφορη, καθώς έχει υποβιβαστεί και βαθμολογικά πλέον.

Ένας βαθμός αρκεί λοιπόν στην Μονπελιέ, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν πρέπει να νικήσει στην έδρα της Λοριάν και να χάσει η Μονπελιέ, για της πάρει τον τίτλο στην ισοβαθμία.

... Read more »
Category: football | Views: 549 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-14 | Comments (0)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ, χάρη σε γκολ των Τοτσέ και Κλέιτον στο 2ο ημίχρονο, και επανήλθε με την πρώτη του νίκη στην κορυφή των πλέι οφ, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω το "δικέφαλο". 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ 2-0

Μονόδρομος ήταν η νίκη για το «τριφύλλι» στο σημερινό (13/05) παιχνίδι του απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά» και τελικά τα κατάφερε, έστω και αν χρειάστηκε να σπαταλήσει τα καθιερωμένα 45 πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς και πλέον φιγουράρουν εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας των play offs, δυο «στροφές» πριν το τέλος, έχοντας την τύχη τα χέρια του.
Το γκολ του Τοτσέ λύτρωσε την ομάδα του Φερέιρα κι εκείνο του Κλέιτον επιβεβαίωσε την επιστροφή της στην κορυφή και σε ρόλο φαβορί για το Champions League. 
Κακός σε σχέση με τα προηγούμενα ματς ο «δικέφαλος του Βορρά», δικαιούται ωστόσο να φωνάζει για πέναλτι του Καντέ στον Φωτάκη, με το σκορ στο 1-0. 


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Καραγκούνης (68' Κατσουράνης), Ζέκα, Κουίνσι (75' Κλέιτον), Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ (85' Βιτόλο)

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο (46' Αποστολόπουλος), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Λάζαρ (68' Ίβιτς), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (68' Νιμανί), Αθανασιάδης



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ

1.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 8

2. ΠΑΟΚ 7

3. ΑΕΚ 6

4. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 5

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (5η, Τετάρτη 16/5)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17.45)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20.00)

Category: football | Views: 560 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Η νέα πρωταθλήτρια Ιταλίας ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στην Serie, αφού επικράτησε με 3-1 της Αταλάντα στο Τορίνο. Τελευταία εντός έδρας... παράσταση για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο με την "μεγάλη κυρία”, που αποχαιρέτησε με γκολ. 





Η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει αήττητη το πρωτάθλημα στην Ιταλία, καθώς στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε με 3-1 της Αταλάντα στο Τορίνο.

Η "μεγάλη κυρία" είχε 23 νίκες και 15 ισοπαλίες, ενώ ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο σκόραρε στο τελευταίο του ματς πρωταθλήματος με την "Γιούβε" (υπάρχει και ο τελικός κυπέλλου με Νάπολι).




 

Συγκινησιακό κλίμα υπήρξε και στον αγώνα της Μίλαν με τη Νοβάρα, όπου οι "ροσονέρι" επικράτησαν 2-1. 

Αυτό ήταν το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι των Φιλίπο Ιντζάγκι (σκόραρε), Αλεσάντρο Νέστα, Τζενάρο Γκατούζο και Μαρκ φαν Μπόμελ με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου.

Πηγή:Newsit.gr

Τελευταία αγωνιστική (38η)

Γιουβέντους - Αταλάντα 3-1 (10' Μαρόνε, 26' Ντελ Πιέρο, 91' πέν. Μπαρτζάλι / 83' αυτ. Λίχτσταϊνερ)

Φιορεντίνα - Κάλιαρι 0-0

Μίλαν - Νοβάρα 2-1 (56' Φλαμινί, 82' Ιντζάγκι / 20' Σαντιάγκο Γκαρσία)

Πάρμα - Μπολόνια 1-0 (37' Μπιαμπιανί)

Τσεζένα - Ρόμα 2-3 (9' Ντελ Νέρο, 90' Σαντάνα / 27' Μπόγιαν, 32' Λαμέλα, 49' Ντε Ρόσι)

... Read more »

Category: football | Views: 708 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 2-0 τα Χανιά και έμεινε πάλι μόνος πρώτος στην κορυφή του 1ου ομίλου. Πλησιάζει στην κορυφή του 2ου ομίλου η Νίκη Βόλου που επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Γαζώρου.

Μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Football League 2 είναι και πάλι ο Απόλλων Σμύρνης μετά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ριζούπολης νίκησε με 2-0 τα Χανιά και έφτασε στους 36 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Πανηλειακό ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) εκτός έδρας με την Καλαμάτα.

 

Από εκεί και πέρα, η Ζάκυνθος νίκησε 2-1 τον Κεραυνό Γλυφάδας και ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου, ενώ νίκες στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή στην κατηγορία πήραν ο Ρούβας (2-1 τον ΠΑΟ Ρουφ) και η Προοδευτική (1-0 τον Ηλυσιακό).

Στον 2ο όμιλο νέο ενδιαφέρον απέκτησε το πρωτάθλημα, μετά την επικράτηση της Νίκης Βόλου με 1-0 επί του Εθνικού Γαζώρου.

Με το "τρίποντο" αυτό η ομάδα του Βόλου ανέβηκε στην δεύτερη θέση μειώνοντας την διαφορά από τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου στους τρεις βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Σημαντικές νίκες πήραν επίσης η Δόξα Κρανούλας (4-2 τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας),  ο Οικονόμος Τσαριτσάνης (1-0 τον Τηλυκράτη Λευκάδας) και ο Βατανιακός (1-0 τον Αετό Σκύδρας).

Οδυσσέας Αναγέννησης και Τύρναβος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, ενώ σε εξέλιξη είναι ο αγώνας Απόλλων Καλαμαριάς-Ηρακλής (0-0).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος

Καλαμάτα-Πανηλειακός 0-0

... Read more »

Category: football | Views: 567 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Ο Σισέ λίγο έλειψε να ...πάρει το πρωτάθλημα από τη Σίτι και να το δώσει στη Γιουνάιτεντ. Όμως, η Σίτι, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, λύγισε 3-2 την ΚΠΡ και το σήκωσε μετά από 44 χρόνια!

Πρωταθλήτρια η ...καθυστερημένη! (BINTEO)

Σε ένα απίστευτο, αδιανόητο φινάλε στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι ως το 91` έχανε από την ΚΠΡ με 2-1 στην έδρα της, στέλνοντας τον τίτλο στη Γιουνάιτεντ, που την ίδια ώρα νικούσε με 1-0 τη Σάντερλαντ εκτός έδρας, αλλά με γκολ των Ντζέκο (92`) και Κουν Αγουέρο νίκησε 3-2 και πήρε το πρωτάθλημα!!

Εκεί που η Σίτι έγραφε αρνητική ιστορία, κατάφερε να κάνει την... κηδεία γιορτή! Η ΚΠΡ έπαιζε με 10 από το 54` λόγω της αποβολής του Μπάρτον και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο γκολ του Σαμπαλέτα στη σεζόν, κατάφερε με τον Σισέ και τον Μάκι να φέρει τα πάνω κάτω! Οι «Πολίτες» ωστόσο κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις έκαναν το 3-2 και έγιναν η πέμπτη ομάδα που κατακτά τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ! Χαμός με το τελικό σφύριγμα της λήξης, με τους οπαδούς που βρέθηκαν ένα βήμα πριν... έμφραγμα, να ορμούν μέσα στο γήπεδο! Σώζεται η Μπόλτον μετά το 2-2 της Στόουκ με την Μπόλτον.

Όπως αναμενόταν, η Σίτι ήταν εκείνη που πίεσε από την αρχή, με την ΚΠΡ να απαντά με 10 παίκτες πίσω από την μπάλα και προσπαθώντας να κλείσει τους χώρους κοντά στην περιοχή του Κένι. Η πρώτη επιθετική προσπάθεια της Σίτι έγινε στο 6' από τον Τουρέ, ο οποίος δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 12` οι φιλοξενούμενοι οπαδοί ξεσηκώθηκαν, καθώς η Στόουκ είχε ανοίξει το σκορ απέναντι στη Μπόλτον, ενώ το γκολ της Γιουνάιτεντ στο 20' «βάρυνε» ακόμα περισσότερο τα πόδια των γηπεδούχων. Ένα σουτ του Σισέ στο 24`, το οποίο μπλόκαρε ο Χαρτ ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ΚΠΡ στο πρώτο μέρος, με την Σίτι να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο 29` ο Αγουέρο βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή αλλά κόπηκε, ενώ ένα σουτ του Σίλβα στο 32` πέρασε πολύ άουτ. Στο 39` της αναμέτρησης όμως, ήρθαν τα πάνω-κάτω! Ο Σαμπαλέτα με ωραία ενέργεια από τα δεξιά σούταρε, ο Κένι απέκρουσε, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα, ανοίγοντας το σκορ και ξαναστέλνοντας στη θέση την... καρδιά των οπαδών της Σίτι. Παράλληλα, η Μπόλτον ισοφάριζε την Στόουκ και λίγα λεπτά αργότερα έπαιρνειπροβάδισμα και η ΚΠΡ βρισκόταν από τον παράδεισο στην κόλαση! Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο, με τους Πολίτες να έχουν πετύχει το σκοπό τους.

Οι Λονδρέζοι ήταν με την πλάτη στον τοίχο και αναγκαστικά έπρεπε να ρισκάρουν, αφού αν τα πράγματα έμεναν έτσι, πήγαιναν καρφί για την Τσάμπιονσιπ. Πριν προλάβουν ωστόσο να βγουν από το καβούκι τους, δέχτηκαν με... ευχαρίστηση το δώρο του Λέσκοτ! Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε με το κεφάλι την μπάλα προς τα πίσω, εκεί όπου βρισκόταν ο Σισέ, που με δυνατό σουτ δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη! Το ματς πλέον ξεκινούσε από την αρχή και η αγωνία επέστρεφε, αλλά στο 55` λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα η αναμέτρηση! Ο Μπάρτον έδωσε αγκωνιά εκτός φάσης στον Τέβες πάνω στη γραμμή της περιοχής, με το ριπλέι να δείχνει πάντως ότι ο Αργεντινός τον προκάλεσε πρώτος. Ο οξύθυμος Άγγλος αποβλήθηκε και στη συνέχεια φεύγοντας πρόλαβε να κλοτσήσει από πίσω του Αγουέρο, να κουτουλήσει τον Κομπανί και να βριστεί με τον Μπαλοτέλι!

Η ουσία ήταν όμως, ότι η ομάδα του έπρεπε να συνεχίσει με 10 παίκτες! Ο Τέβες εκτέλεσε το φάουλ και ο Αγουέρο δεν κατάφερε από την περιοχή να σκοράρει. Στο 60` ο Κένι απέκρουσε το σουτ του «Απάτσι» και στη συνέχεια σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή, με τους γηπεδούχους να ζητούν χέρι του Ονουόχα! Ο Χιουζ έριξε στο ματς τον Τραορέ αντί του σκόρερ Σισέ για να «μαζέψει» την ομάδα του και η επιλογή του δικαίωσε στο 66'! Ο Τραορέ έκανε μια επέλαση από τα αριστερά και έβγαλε τη σέντρα, όπου ο Μάκι «ξεχασμένος» στην περιοχή, έκανε με καρφωτή κεφαλιά το 2-1, παγώνοντας το Ιτιχάντ!

Από το σημείο αυτό, η Σίτι ξεκίνησε μία διαρκή πολιορκία, με τον Μαντσίνι να ενισχύει την επιθετική του γραμμή, περνώντας στο ματς τον Τζέκο αντί του Μπάρι. Το παιχνίδι της ομάδας του όμως ήταν πολύ προβλέψιμο. Στο 73` ο Κένι απέκρουσε το σουτ του Τέβες και στην επαναφορά η προσπάθεια του Σαμπαλέτα κόντραρε στα σώματα. Στο επόμενο λεπτό ο Αργεντινός δεν κατάφερε ξανά να κερδίσει τον Κένι και στο 76` άφησε τη θέση του στον Μπαλοτέλι. Ο Κένι δήλωσε ξανά παρών στο σουτ του Κένι και στον «κεραυνό» του Μπαλοτέλι από πλάγια θέση, ενώ στο 85` σταμάτησε και την κεφαλιά του Τζέκο.

Ο απίστευτος τερματοφύλακας της ΚΠΡ σταμάτησε και την εξ' επαφής κεφαιλιά του Μπαλοτέλι στο 90'! Οι αμυντικές προσπάθειες των παικτών του Χιουζ ήταν συγκινητικές, το γήπεδο είχε βουβαθεί, αλλά η Σίτι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζέκο στο 91' αναπτέρωσε τις ελπίδες της ομάδας του με κεφαλιά και στο 93' ο Αγουέρο κατάφερε να σταθεί όρθιος στην περιοχή και με τρομερό τελείωμα, έκανε το 3-2, δίνοντας το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς!

Πηγή: gazzetta.gr


Στο Σάντερλαντ οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ πανηγύριζαν άλλο έναν τίτλο, υπολόγισαν όμως χωρίς τις... καθυστερήσεις στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" και οι πανηγυρισμοί με τη νίκη για το πρωτάθλημα, μετατράπηκαν σε βουβαμάρα...

Πανηγυρισμοί και μετά βουβαμάρα...

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε το χρέος του, καταρρίπτοντας τα προσωπικά ρεκόρ σε τέρματα σε μία σεζόν στο πρωτάθλημα (27) και σε όλες τις διοργανώσεις (34), ενώ λίγο αργότερα έχασε την ευκαιρία (δοκάρι) να "κλειδώσει" τη νίκη απέναντι στις "μαύρες γάτες". Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, αλλά τα συναισθήματα των "κόκκινων διαβόλων" μεταβλήθηκαν πολλές φορές, ακούγοντας την εξέλιξη του σκορ πίσω στην πόλη τους. Αυτήν τη φορά, όμως, οι καθυστερήσεις του αγώνα τους "συνέλαβε" στο άλλο "στρατόπεδο" από εκείνο που βρίσκονταν στον τελικό του Champions League το 1998-1999, χάνοντας το 20ό πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια τους.

Στη μάχη του Champions League, η Άρσεναλ έκανε τα εύκολα δύσκολα, αφού η αδιάφορη Γουέστ Μπρομ, στο τελευταίο παιχνίδι με το Ρόι Χόντσον στον πάγκο, πριν ο πολύπειρος Άγγλος αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-1 (ο Γιόσι Μπεναγιούν είχε δώσει προβάδισμα στους Λονδρέζους). Όταν οι "κανονιέρηδες" αποτίναξαν τις τάσεις αυτοκαταστροφής, βρήκαν τα τέρματα που χρειάζονταν από 2 νεοφερμένους αμυντικούς, τους Αντρέ Σάντος και Λοράν Κοσιελνί (και τα 3 γκολ των φιλοξενούμενων από λάθη του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Μάρτον Φούλοπ, φτάνοντας στη νίκη 3-2 που τους στέλνει στην 3η θέση κι απευθείας στους ομίλους του Champions League.

... Read more »
Category: football | Views: 545 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, η Βέροια επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, έπειτα από την άνετη νίκη της επί του Αγροτικού Αστέρα με 3-0. Με το ένα πόδι στα πλέι οφ Καλλιθέα και Πλατανιάς 
Και ξανά... "Βασίλισσα του Βορρά"! 

Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 3-0

Ένα ημίωρο ήταν αρκετό για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αγροτικού Αστέρα η Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας άνοικε το σκορ στο 12' με αυτογκόλ του Ασπρίδη, διπλασίασε τα τέρματά της στο 19' με εξαιρετικό πλασέ του Γεωργιάδη και "κλείδωσε" το "τρίποντο" στο 31' με κοντινή προβολή του Κάντι.

Πλατανιάς - Αναγέννηση Επανομής 1-0

Με "χρυσό" σκόρερ τον Μάρκο Μαραγκουδάκη, ο οποίος επανήλθε από τον τραυματισμό του, ο Πλατανιάς έκαμψε την αντίσταση της Αναγέννησης Επανομής και έκανε ακόμη ένα βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ. Το γκολ σημειώθηκε στο 63ο λεπτό με κεφαλιά του 30χρονου επιθετικού, έπειτα από σέντρα του Μαρτσάκη.

ΑΕΛ - Καλλιθέα 0-1

Το σημαντικότερο βήμα για να μπει στα πλέι οφ έκανε η Καλλιθέα που πέρασε νικηφόρα από το "AEL FC ARENA". Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ και ο Φαρινόλα με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην αθηναϊκή ομάδα.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Βύζας Μεγάρων - Φωκικός 0-0

Καλλονή - Αναγέννηση Γιαννιτσών

ΑΕΛ - Καλλιθέα 0-1

(60' Φαρινόλα)

Πανσερραϊκός - Ηρακλής Ψαχνών 1-0

(44' Μπανγκουρά)

Πιερικός - Θρασύβουλος 1-2

(76' αυτ. Σύρος / 71' Νικολάου, 72' Βλάχος)

Πλατανιάς - Αναγέννηση Επανομής 1-0

(63' Μαραγκουδάκης)

Βέροια - Αγροτικός Αστέρας 3-0

(12' αυτ. Ασπρίδης, 19' Γεωργιάδης, 31' Κάντι)

Καλλονή - Αναγέννηση Γιαννιτσών 3-3

(29', 65' Μανούσος, 58' Λεοζίνιο / 21' Τσικνίδης, 26' Μπαξεβάνος, 64' πεν. Ιορδανίδης)

Πηγή: contra.gr

Category: football | Views: 478 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-05-13 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 47 48 »
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz