Sunday, 2024-04-28, 4:05 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 29 » ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ
10:28 PM
ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ξεκαθάρισε στην αντιπροσωπεία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ότι τους παραχωρείς με τη μορφή δωρεάς τις μετοχές αναλαμβάνοντας μάλιστα όσα χρέη προκύψουν από την ΓΗΠΕΛ






Ο Βασίλης Κωνσταντίνου,ο Νίκος Τζουνάκος, ο Γιάννης Βονόρτας και με το ρόλο του νομικού οι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου συναντήθηκαν για περίπου τρεις ώρες με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο κύριος Γεωργόπουλος τους είπε ότι ο Τζίγγερ είναι θετικός στο να παραχωρήσει τις μετοχές του (54,7%) και μάλιστα θα αναλάβει έγγραφη υποχρέωση να καλύψει όσα χρέη προκύψουν από τη ΓΗΠΕΛ. Η μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει με τη μορφή δωρεάς ώστε να μην υπάρξουν νομικά προβλήματα. Οι παλαίμαχοι θα κάνουν διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή και αν καταφέρουν να πάρουν τις μετοχές θα στείλουν επιστολές προς όλους τους μετόχους για να ενημερωθούν σχετικά με τις προθέσεις τους.



Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν εκ νέου την Πέμπτη να υπογράψουν τους διακανονισμούς, εμμένοντας στη θέση τους να έχουν επαφή με μετόχους. Ομαδική η απόφαση.

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" παρέλαβαν το πρωί τα έγγραφα για τους διακανονισμούς που τους προτείνονται, αλλά δεν τα υπέγραψαν και ούτε πρόκειται, αν δεν λάβουν εγγυήσεις για το μέλλον.

Η προθεσμία για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων λήγει το πρωί του Σαββάτου και σε περίπτωση που τελικά δεν υπογραφούν, οι "πράσινοι" δεν θα πάρουν αδειοδότηση από την UEFA και κατ' επέκταση από την ΕΠΟ, το οποίο σημαίνει πως δεν θα αγωνιστούν του χρόνου στα κύπελλα Ευρώπης, ενώ θα υποχρεωθούν σε απόκτηση μόνο γηγενών (έως 22 ετών) ποδοσφαιριστών.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς επιδιώκουν να φέρουν τους μετόχους προ των ευθυνών τους, αφού τους οφείλονται δεδουλευμένα του 2011 και τα ταμεία της ΠΑΕ είναι άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνηση, ο επιμελητής της ομάδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου ρώτησε τους αρχηγούς εάν έχει παρθεί κάποια απόφαση αναφορικά με το τι θα πράξουν με τους διακανονισμούς. Η απάντηση ήταν η εξής: "Κανένας μας δεν πρόκειται να υπογράψει. Θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον μέτοχο και να μας πει συγκεκριμένα πράγματα. Διαφορετικά, έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί ότι δεν θα υπογράψουμε. Τέρμα η κοροϊδία".


Category: football | Views: 550 | Added by: GeraniosNikos | Rating: 4.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *:
LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz