Thursday, 2024-03-28, 11:46 PM
Sports News 
athlitika.ucoz.com
Αθλητική ενημέρωση για όλους !
 
ΘΕΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Πηγή: Λογισμικό "Σήμερα"


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

SPORTCOLLECTOR
The number one sport collector site in Europe

BET RADIO

adblogs.gr
adblogs.gr

Webtrend.gr
Ανερχόμενες ιστοσελίδες

greek-sites.gr
greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Blogs-sites.gr

freewebsubmission
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Main » 2012 » March » 29

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη ξεκαθάρισε στην αντιπροσωπεία των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού ότι τους παραχωρείς με τη μορφή δωρεάς τις μετοχές αναλαμβάνοντας μάλιστα όσα χρέη προκύψουν από την ΓΗΠΕΛ






Ο Βασίλης Κωνσταντίνου,ο Νίκος Τζουνάκος, ο Γιάννης Βονόρτας και με το ρόλο του νομικού οι Αριστείδης Καμάρας και Γιώργος Κωνσταντίνου συναντήθηκαν για περίπου τρεις ώρες με τον δικηγόρο του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο κύριος Γεωργόπουλος τους είπε ότι ο Τζίγγερ είναι θετικός στο να παραχωρήσει τις μετοχές του (54,7%) και μάλιστα θα αναλάβει έγγραφη υποχρέωση να καλύψει όσα χρέη προκύψουν από τη ΓΗΠΕΛ. Η μεταβίβαση των μετοχών θα γίνει με τη μορφή δωρεάς ώστε να μην υπάρξουν νομικά προβλήματα. Οι παλαίμαχοι θα κάνουν διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή και αν καταφέρουν να πάρουν τις μετοχές θα στείλουν επιστολές προς όλους τους μετόχους για να ενημερωθούν σχετικά με τις προθέσεις τους.



Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν εκ νέου την Πέμπτη να υπογράψουν τους διακανονισμούς, εμμένοντας στη θέση τους να έχουν επαφή με μετόχους. Ομαδική η απόφαση.

Οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" παρέλαβαν το πρωί τα έγγραφα για τους διακανονισμούς που τους προτείνονται, αλλά δεν τα υπέγραψαν και ούτε πρόκειται, αν δεν λάβουν εγγυήσεις για το μέλλον.

Η προθεσμία για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων λήγει το πρωί του Σαββάτου και σε περίπτωση που τελικά δεν υπογραφούν, οι "πράσινοι" δεν θα πάρουν αδειοδότηση από την UEFA και κατ' επέκταση από την ΕΠΟ, το οποίο σημαίνει πως δεν θα αγωνιστούν του χρόνου στα κύπελλα Ευρώπης, ενώ θα υποχρεωθούν σε απόκτηση μόνο γηγενών (έως 22 ετών) ποδοσφαιριστών.

Η απόφαση ήταν ομόφωνη για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς επιδιώκουν να φέρουν τους μετόχους προ των ευθυνών τους, αφού τους οφείλονται δεδουλευμένα του 2011 και τα ταμεία της ΠΑΕ είναι άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνηση, ο επιμελητής της ομάδας, Γρηγόρης Παπαβασιλείου ρώτησε τους αρχηγούς εάν έχει παρθεί κάποια απόφαση αναφορικά με το τι θα πράξουν με τους διακανονισμούς. Η απάντηση ήταν η εξής: "Κανένας μας δεν πρόκειται να υπογράψει. Θέλουμε να μιλήσουμε με κάποιον μέτοχο και να μας πει συγκεκριμένα πράγματα. Διαφορετικά, έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί ότι δεν θα υπογράψουμε. Τέρμα η κοροϊδία".


Category: football | Views: 546 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-29 | Comments (0)

Ο Στιβ Μπέλεκ άλλαξε δυο φορές γνώμη το βράδυ της Τετάρτης, στην πρόταση της διοίκησης να υπογράψει το διακανονισμό των οφειλόμενων της ΠΑΕ προς του παίκτες και μαζί με τους Χοσέ Κάρλος και Φαμπιάν Βάργκας αποτελούν "αγκάθια" στην προσπάθεια της ΑΕΚ για αδειοδότηση.









Οι διοικούντες την ΑΕΚ είδαν με ικανοποίηση τους περισσότερους ποδοσφαιριστές να δέχονται την πρόταση της ΠΑΕ για διακανονισμό των οφειλών, ωστόσο τρεις ξένοι παίκτες ήταν αρνητικοί την Τετάρτη να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.
 
Οι πιέσεις που ασκήθηκαν εσωτερικά στην ομάδα έπεισαν προσωρινά και τον Στιβ Μπέλεκ να αλλάξει άποψη και να δεχτεί τη σχετική υπογραφή το απόγευμα της Τετάρτης. Το βράδυ της ίδιας μέρας ωστόσο, το ξανασκέφτηκε και βλέποντας ότι από τα 45.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν θα έπαιρνε άμεσα μόνο τα 15.000 ευρώ, επικοινώνησε με τη διοίκηση και απάντησε εκ νέου αρνητικά. 
 
Φαμπιάν Βάργκας και Χοσέ Κάρλος παρέμειναν αρνητικοί, με τον πρώτο να ζητά προθεσμία μέχρι το βράδυ της Τετάρτης και τελικά στις 22.00 της ίδιας μέρας να απαντάει "οχι" στην πρόταση.
 
Η κιτρινόμαυρη διοίκηση αισιοδοξεί ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές θα αλλάξουν γνώμη το επόμενο διήμερο και πιέζουν προς αυτήν την κατεύθυνση προκειμένου να ξεπεράσουν ένα ακόμη εμπόδιο για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
 
Για να επιτευχθεί αυτό ωστόσο θα πρέπει να ξεπεραστεί το πρόβλημα με την εφορία αλλά και με τις οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές αλλά και τον πρώην προπονητή, Μανόλο Χιμένεθ.
Category: football | Views: 522 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-29 | Comments (0)

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του Πλατανιά, Τίμος Καβακάς είναι ο αντικαταστάτης του Χάβι Γκράθια στον πάγκο της Κέρκυρας.




... Read more »

Category: football | Views: 488 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-29 | Comments (0)

Έτοιμος για το F4 της Κωνσταντινούπολης ο εκπληκτικός Ολυμπιακός. Διέλυσε τη Σιένα 75-55 στο ΣΕΦ, έκανε το 2-1 στη σειρά και θέλει νίκη την Παρασκευή για να τελειώνει. Μάταια έψαχνε το καλάθι η ιταλική ομάδα!

Στην Πόλη έρχεται και στην κορφή ...αστέρι!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΙΕΝΑ 75-55 

Η Σιένα μπορεί να αιφνιδίασε στην αρχή του ματς τους παίκτες του Ίβκοβιτς και να βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 10-3, αλλά ο Ολυμπιακός βρήκε τη συγκέντρωσή του και με δυνατή άμυνα πέρασε μπροστά στο τέλος της περιόδου. Ενδεικτικό είναι πως οι Ιταλοί μετά τους δέκα γρήγορους πόντους, κατάφεραν να βάλουν μόλις δύο σε τέσσερα λεπτά, με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν το προβάδισμα με 14-12 μετά από τα πρώτα δέκα λεπτά στον τρίτο προημιτελικό.

Στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε την καλή άμυνα και βρήκε περισσότερες λύσεις στην επίθεση, κυρίως με τους Χάινς και Μάντζαρη. Όπως και στο πρώτο δεκάλεπτο, έτσι και στο δεύτερο οι παίκτες του Ντούντα ανέβασαν τον ρυθμό τους προς το τέλος και ανέβασαν την διαφορά στο +11 (32-21), με την Σιένα να σημειώνει μόλις 9 πόντους στη περίοδο.


Τα δεκάλεπτα: 14-12, 32-21, 48-30, 75-55


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Χάινς 15 (7/14 δίποντα, 9 ριμπάουντ), Άντιτς 6 (6 ριμπάουντ), Σπανούλης 2(1/5 σουτ, 2 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 3 λάθη, 1 κλέψιμο), Ντόρσεϊ (3 ριμπάουντ), Κέσελ 2 (1/5 σουτ, 7 ριμπάουντ), Γκετσεβίτσιους 5 (2/3 σουτ), Πρίντεζης 4 (3 ριμπάουντ), Παπανικολάου 9 (1), Μάντζαρης 9 (2/4 τρίποντα, 2 ασίστ), Σλούκας 11 (2/2 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 3 ασίστ), Λο 10 (1/1 τρίποντα, 6 ασίστ).

Σιένα: ΜακΚάλεμπ 15 (6/14 σουτ), Ζήσης 2, Άντερσεν 12 (5/12 σουτ, 5 ριμπάουντ), Ρακόσεβιτς 4 (2/6 δίποντα, 3 λάθη), Λαβρίνοβιτς 4 (1.5 σουτ), Θόρντον (0/6 σουτ), Ρες 8 (2/2 τρίποντα), Στόνρουκ 6 (2/2 τρίποντα), Αραντόρι 4, Μος (3 ριμπάουντ).


Η Μπιλμπάο χάλασε το «sweep» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ.Μ 94-81
Η Μπιλμπάο επικράτησε 94-81 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον 3ο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα και μείωσε σε 2-1 νίκες. Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων δόθηκε για την Παρασκευή στις 21:30, πάλι στο Μπιλμπάο. Εκεί η ΤΣΣΚΑ θα επιδιώξει να κάνει το 3-1 και να προκριθεί στο 11ο φάιναλ φορ Ευρωλίγκας της ιστορίας της με απώτερο στόχο την κατάκτηση του 7ου τροπαίου. 
Από την άλλη οι Βάσκοι αναμένεται να τα δώσουν όλα την ερχόμενη Παρασκευή για να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να ταξιδέψουν στη Μόσχα την ερχόμενη εβδομάδα, για έναν 5ο και τελευταίο αγώνα με την ΤΣΣΚΑ. 

Category: basket | Views: 581 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-29 | Comments (0)

Το ματς στο Σαν Σίρο πρέπει να το δει κανείς πολλές φορές για να καταλάβει πως έμεινε στο 0-0 αφού Μίλαν και Μπαρτσελόνα δημιούργησαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Στη ρεβάνς του  Καμπ Νου θα κριθούν τα πάντα. 










ΜΙΛΑΝ- ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-0

Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά αλλά και ένα «φάλτσο» σφύριγμα του διαιτητή, που δεν είδε το καθαρό πέναλτι του Αμπιάτι στον Σάντσες στο 15'. Ο Αμπιάτι και οι αμυντικοί της Μίλαν την κράτησαν ζωντανή. 
Τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του Καμπ Νου την προσεχή Τρίτη.

Στη φάση των ομίλων που είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο η Μίλαν είχε αποσπάσει στο «Καμπ Νου» ισοπαλία 2-2 .


Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΜΙΛΑΝ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Μπονέρα, Μεξές, Νέστα (75' Μεσμπά), Αντονίνι, Νοτσερίνο, Αμπροζίνι, Ζέεντορφ, Μπόατενγκ (67' Εμάνιουελσον), Ρομπίνιο (52' Ελ Σααραβί), Ιμπραϊμοβιτς

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Ντάνιελ Αλβες, Πικέ, Μασεράνο, Πουγιόλ, Τσάβι, Μπούσκετς, Κεϊτά, Ινιέστα (65' Τέγιο), Σάντσες (77' Πέδρο), Μέσι



Την ίδια ώρα η Μπάγερν χρειάζεται απλά να σφραγίσει την πρόκριση στο Μόναχο, εκεί που θα γίνει και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ στη Μασσαλία.

"Ρεάλ, ερχόμαστε!" (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΑΡΣΕΙΓ- ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-2

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε της Μαρσέιγ με 2-0 στο «Βελοντρόμ» και σκέφτεται από τώρα τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης που έχει και αυτή σχεδόν προκιθεί μετά το 3-0 επί του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Ο Μάριο Γκόμεζ στο 44' και ο Αριεν Ρόμπεν στο 69' ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Γιουπ Χάινκες, η οποία ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς κι έφτασε άνετα στη νίκη.


Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΜΑΡΣΕΙΓ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Αντράντε, Αθπιλικουέτα, Φανί, Νκουλού, Μορέλ, Ντιαρά (71' Σεϊρού), Μπια, Αμαλφιτανό (68' Μπραντάο), Βαλμπουενά, Αντρέ Αγιού, Ρεμί

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Μποάτενγκ, Μπαντστούμπερ, Αλάμπα, Γκουστάβο, Κρόος (63' Τίμοσουκ), Ρόμπεν, Μίλερ (70' Σβαϊνστάιγκερ), Ριμπερί (78' Πράνιτς), Γκόμεζ

Category: football | Views: 493 | Added by: GeraniosNikos | Date: 2012-03-29 | Comments (0)

LIVE SCORES

ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

SPORTS TV
powered by στοιχημα

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

LIVE TV

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz